2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oglum 10 da uyumustu 12 de uyandi.Pek uyuyacaga benzemiyor .Esimi çağırdım 2 dk ilgilen wc ye gideyim diye.Tek cagrida koştu geldi.Meger uyumamis film keyfi yapiyormus.Tipki bebek dogmadan benim de uyanik oldugum zamanlardaki gibi.O zamanlar sabah 10 11 de kalkardım. Bazen kahvalti yapip tekrar uyurdum.Hatta sabah uykusuna duskunlugumden öğlenci olmustum okulda .Hey gidi gunler hey

Ben de uykuyu çok severim bu nedenle hala uykusuzluğa alışamadım

Yüz üstü müydü bulduğunda kafa üstü mü, bebeklerin kemikleri henüz kıkırdak esnek olduğu için kalbinizi ferah tutun gözlemleuyin aksi birşey olacağını sanmıyorum, geçmiş olsun cnm

Dereotu yedn mi canım bol bol. Bira mayasını sen kullanmıştın sanırım işe yaramadı mı ?
Bol su içiyormusun canım benm artk tek umudum bol su oldu hiç içemiyorum adam gbi düzenm yok çocuk yokken baba evinde kalamıyodum şimdi bebekle hiç durulmuyo insan kendi evini istiyo 1 ay sonra dönecektim sanırım bu hafta döneceğim evime eşimde özledm gel deyip duruyor her aradğnda :/ bebekle kolay olur inşallah yalnızlık.

Iyı geceler herkese
Ikı çocukla uğraşıyorum arada okusam da pek yazacak fırsat olmuyor
Bizimde cumartesi akşam yaklaşık 20/25 kişilik misafir grubumuz var eşimin iş yerinden ama sagolsunlar işe yardım ederler zor olacağını sanmıyorum eşimde servise yardımcı olur ama ne ikram edeceğim hala bulamadım acıkcası hazır bişeyler düşünüyorum çünkü pasta börek çörek yapacak zamanım yok maalesef

Konumuzun çok dışında ama içim çok dolu anlatmak istedim..
Ben urfalıyım eşimde.
O doktor ben hemşireyim
Bizim buralarda geline iyi altın yaparlar.ortalama 50-60 bin tl civarı
Eşimle görüşürken kardeşi tefecilere bulaşmıştı onun yüzünden adam daha atanır atanmaz 70 bin tl lik kredi altına girdi.ben ise aileme yine bu miktara yakın kredi çekip yardım ettim ev yapıyolardı.
Bu pislik kardeşi yüzünden babasının dört katlı apartmanını da satmışlar.biz evlilik kararı aldık 1 senw önce.oturuldu konuşuldu ne kadar altın yapılacak rehelde ne alınacak falan(rehel: geline damat tarafının aldığı hediyeler makyaj seti kıyafetler ayakkabılar çantalar vs vs) ama altın alamayacaklarını paralarının yetmeyeceğini soylediler oysa bizim burda altınsız yeni gelin asla olmaz kaldıki biz güya okumuş para kazanıyorduk.ama o kardeşi iliklerine kadar sömürdüğü için kayınbabam bişey yapamadı bana düğünü eşim kredi çekip yaptı balayına kadar herşeyi kendi yaptı ve suan o borçları ödüyo bense ailemin borcunu.altına gelince hayal oldu alınmadı.o adamın canı sağolsun.neyse iyi kötü bir sene gecti bebeğim doğdu ve bu adam yine bi işlere bulaşmış.kendine düzgün bi iş kuracağını söylemişti kurduda bu yüzden eşim 9000 tl kredi çekti verdi her ay ödemesini yapıyodu ama o iş kılıfmış bu yine karanlık işlerle uğraşıyomuş.eşim ve abisi öğrendi bir haftadır fırtınalarla boğuşuyoruz.en son tehdit etmiş hepinizi öldürücem..eşim bu krediyi ödemez nasıl yapıcaz diyo dedimki sana kredi çekme demeye dilim varmadı ama ona güvenmemeliydin.eşim şuan ünivde asistan bu yüzden maaşı az 7000 ( doktor maaşlarına oranla demek istiyorum) alıyo kredilerden ona 1.500 falan kalıyo araba kredisi de eklendi şimdi bedelli ve uzmanlık için dersane masrafı da çktı dersana 12.000.benimse aldığım 3 falan 2 si krediye gidiyo diğeri evi geçindiriyo.sağlık ocağına gectim orda 4000 falan alıcam o aptal kaynımın borcunu ben kapatmak zorunda kalabilirim sinirden patlicam.onun yüzünden hiç altın yapılmadı şimdi ev alabilirdik onun yüzünden daha nelerim nelerim eksik kaldı.biz bu kadar dardayken bide onun borcunu ödemek..off..uzun yazdım farkındayım ama borç içinde yüzmwkten bktım vicdanım sızlıyor 2 yıl ayrılıp bebeğime bakamicam diye..ağlıyorum sürekli oyle minikki

Alalh yardimcin olsun canim esim urfali.
Altin olayını biliyorum
Ama ona ragmen bana da az altin yapılmıştı .
Babamda altin şartı koymadi. Ev alinsin kirada olmayalim istedi .
Evi de benjm altinlarimla aldilar. Hem esimin ustune degil. Hemde yasadigimiz sehirde degil.
Esimde esek gibi calisiyor ama uzerine bir parca bisey yok...

Allah kolaylik versin..
Kesin olarak onlarla baglarinizi koparın.

Canim seni cok iyi anliyorum. Ben dogma buyume istanbulluyum. Bu hayatta parayla ilgili bildigim bisey varsa o da aileyle borc alacak isine asla girmemek. Babama bile guvenmem acikcasi. Butun dugun balayi ev doseme islerini hep esimle ikimiz yaptik. Ne onun ailesi ne benimkiler hemen hemen hic biseye ellemedi. 1 ay sonra da kucuk bebegi birakip ise donmek zorundayim. Esimle 8 yildir beraberiz 8 yildir kardesi tarafindan nasil somuruldugunu dolandirildigini gordum bisey diyemedim. Ama akilli esim hala anlamaz tatile gitsinler diye kardesine borc vermis tabi o para uctu geri donmedi. Geri donen tatil keyfi selfileri oldu ve ikinci cocugu yapmislar. İlkinin bezinden mamasina kiyafetine herseyi esimden istediler primadan asagi bez kullanmadilar. 8 ayin var iyi hazirlan diye esimle dalga geciyorum bana kiziyo ama aynisini gene yapcak biliyorum.

Senin adina uzuldum .Bu sacmaliklarin bedelini kucucuk bir bebek odemek zorunda olmamali ,annesiyle büyümeli .Hele ki normal şartlarda bu mümkünken aile bireylerine yapılan fedakarlıktan kaynaklaniyorsa .Bir sekilde uzaklaşmanın yolunu bulmalisiniz degilse bu gidisle kendinize ve cocugunuza yatirim yapamazsınız.

Arkadaşlar merhaba, süt sağarken farkettim de bir göğüs diğerine göre daha az süt çıkarıyor bunu yaşayan var mı normal mi, bir şey yapmalı mı

Kızlar özellikle 2 aylik yada 2aya yakin bebegi olanlara sormak istiyorum benmki 63 gunluk en son carsamba oglen yapti kakasini yani suan 2.5gun oluyo sizde boyle bir durum varmi yoksa hergun duzenli yapiyomu. Son zamanlar 1gune bir yapiodu ama miktari biraz fazla oluyodu. Buarada suan 2.5gun oldu ama hala yapmadi bekliyorum

Arkadaşlar merhaba, süt sağarken farkettim de bir göğüs diğerine göre daha az süt çıkarıyor bunu yaşayan var mı normal mi, bir şey yapmalı mı
Benim de oyle. Ama arastirmadim normal mi diye. Sali gunu 2. ay kontrolu var. Cocuk druna sorarim.

Benimde sol göğsüm sağa göre iki kat fazla süt üretiyor ve gözle görünür büyük zaten.

Kızlar memede süt biter mi bebek emerken??

Oğlum emiyor biraz sonra göğsümü çekiştiriyor geriye doğru,elleri ayakları kıpraşmaya başlıyor. Göğsümü sıkıyorum az da olsa süt çıkıyor acaba çekemiyor mu oğlum? Ya da az mı geliyor yoksa? 15-20dk emdi,ardından 45cc mama içti. 60 versem de içer yani. Anlamıyorum ben hiç mi doymuyor benim sütümle ya. Yetmiyor mu sütüm?? Sadece anne sütü verenler nasıl yapıyor bu işi ya? Bırakmak istiyorum mamayı artık nasıl bırakıcam böyle olursa???

Cnm süt hep aynı hızda gelmezmiş oğlun aynı tempoda istediği için çekiştyordur. Aslında biraz sabretse yine hızlı gelmeye başlar.benimkide öyle yapıyor. Buara bide gaz sıkıntısından eller kollar bacaklar hiç durmuyo emerken sürekli genzine kaçırıyor

Oğlun gaz sıkıntısı yaşıyor mu cnm yani gazı çıkıyor mu gün içersinde? Benmki gaz sıkıntısı çekiyor sonra gazla birlkte kakasınıda yapıyor. Buda günde 3-4 bazen 5 bezi buluyor. Çok sinir bozucu bi durum. Eğer oğlun huzursuz değilse ve kakasını yaparken rahatsa bence normaldir

Gazı olunca anlıyorum canım memeyi almak istiyor ama alınca çıkarıyor geri. Hızlı hızlı hareketler yapıp ağlıyor. Omzuma alıyorum geğirip çıkarıyor gazını. Ama bu seferki farklı. Çünkü memeyi çıkarmıyor ağzından geriye doğru inatla çekiştiriyor. Sinirlenmeye başlıyor ağlıyor sonra da. Annem de aç çocuk doymuyor sütünle diyor mama verelim diyor. Verdim 45lik gene mızmızlıyor doymadı diyor. Nasıl anlarım ki doyduğunu? İçmez mi fazla olursa? Bebek ne verirsen içer fazlasını kusar diye biliyorum. Yanlış mı acaba?? Doyunca bırakıyor mu biberonu ??

Cnm ben mama vermediğim için biberonu bırakırmı bilmyrm. Ama memeyi kendisi bırakıyor. Senin söylediğin şeyi oğlumda yapıyor sündürüyor göğsümü. Genelde akşama doğru sütümün azaldığını hissettiğimde yapıyor. Ama benm okuduklarımdan öğrendiğim memede süt bitmezmiş sadece akım hızı yavaşlıyor sonra tekrar artıyormuş. Oğlun sürekli mi yapıyor bunu arada mı

Ben sadece anne sütü veriyorum canım ben silikonla emzirdiğim için görme şansım oluyor. Süt herzaman aynı hızda gelmiyor bazen çok geliyor bazen az az. Az az geldiği zaman benim kızımda aynı hareketleri yapıyor başlarda sütüm gelmiyor işte deyip mama vermiştim bende ama sonradan gördüm ki o inatla çektikçe arkadan süt gelmeye başladı şinmdi azaldığı zaman ağladığında inatla veriyorum memeyi ağzına sonra süt geliyor zaten rahatlıyor. Birde eğer gazı varsa içtikçe içer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…