2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr lütfen fikir verin yardım edinn bebegim bugun 62 gunluk tatilde heraksam yuruyuse ciktik onu bebek arabasina koyup ve son gunlerde aksamlari yuruyusten geldikten sonra aglayip durdu omceki gun agla krizine girmisken denedk bebek arabasina koyduk hemen sustu. Bebek arabasinda hareket halindeyken tabi sadece icinde olmak yetmio o sekilde uyumak istio bugun biyerlwrw gidicektk sirf arabasina bindirmemek icin gitmedk ne yapmaliyim oyle uyuyosa oyle uyusun diyip bindirip turlasakmi. Yada unutturmalimiym. Bindirsem oyle uyutsam sonra pisman olurmuyum iyice alisinca((( smdi salliyoruz oyle uyuyodu bi turlu dalamio vede zaten aglayip duruo. Fikir verin hemen uygulicam (

Kıyamam sana ya. Sanki tek senin çocuğun. Keşke daha anlayışlı olsa ilgilense biraz sonuçta zor bi bebekti oğlun şimdide çalışıyorsun. Erkek milleti düşüncesiz oluyor işte canım.
Gazini almak icin bile omuzda durmaya ve yüz üstü yatmaya tahammülü olmayan minik koalami alıştırma çalışmaları
Oyy maşallah :))
Canım çok geçmiş olsun kusma vs olursa hemen hastaneye götürün.
Ben bi kaç gündür emzirmiyorum sütüm kesilmez dimi ? Makine çoğaltır diye biliyorum 2 3 saate bir sağdıkça
Canım ben eds için kateter aldım 2 gündür gögsümü emiyor o arada bendeki sütüde alıyor daha az ağlıyor. Emzirdikten yarım saat sonra da sağıyorum az çıkıyor 15-20 cc kadar ama olsun bi öğününde mama yerine onu veririm.

Canım bence alıştırma 1-2 günlük bi olay değil ki bu her gün isterse sizin için zor olur. 1-2 gün uğraşırsın biraz ağlar belki ama eski düzenine dönersiniz diye düşünüyorum.

Canım bence alıştırma 1-2 günlük bi olay değil ki bu her gün isterse sizin için zor olur. 1-2 gün uğraşırsın biraz ağlar belki ama eski düzenine dönersiniz diye düşünüyorum.
Bende oyle dusundum bugun cikmadk bindirmedm ama hangisi dogru isin icindende cikamadm kendini paralio resmen tam uykulari duzelmisti bu olayla iyice bozuldu. saatlerdr yirtiniodu smdi sallaya sallaya uyuttuk ama tam dalmadi daha bakalm nolucak. Hayr artk bebek arabasina bindirmeye korkuyorum eve mahkum olurum diedw korkuom zaten bi yere gidemiyoruz bebekten dolayi(

Canım bebekler heeşey o kadar kolay alışıyor ki yakında yerinde yatmayada alışır sonra bebek arabasında uyuduğu günleri unutur. Sen yine 1 hafta falan mecbur kalmadıkca bindirme sonra unutur bence.

Buda benim minik kızım :) hadi kafanı kaldır diyoruz karşısında şebeklik yapıyoruz baksın, boyun kasları gelişsin diye ama o bacak kaslarını geliştirmek adına yüzünü yere yapıştırıp emekleme çalışmaları yapıyor

Eklentiler

• _20180830_220851.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 96
Çok geçmiş olsun ya yüksekten mı düştü? Senin başına da gelmeyen kalmadı Rabbim güzel günler göstersin evladinla

Maşallah canım. Aynı bizimkinin hareketi. Kafayı yere yapıştırıp ayaklarıyla sürünerek ilerliyor bir yandan da bağırıyor beni çevirin diye resmen. Aglamiyor ama istemiyor zorlanmayi tembel

Benm oğlumda hep yan yatıyor ya sağa ya sola, düz yatıramyrm birazda korkuyorm kusar diye.. çok değil ama arkaya doğru biraz uzun başı. Biraz daha büyümesni beklyrm düz yatrmak için..

Maşallah canım. Aynı bizimkinin hareketi. Kafayı yere yapıştırıp ayaklarıyla sürünerek ilerliyor bir yandan da bağırıyor beni çevirin diye resmen. Aglamiyor ama istemiyor zorlanmayi tembel
Bizimkide bağırıyor kızıyor bide düz çevirince sinirli sinirli yandan yandan bana bakıyor bi an korkuyorum sinirinden :)
Benm oğlumda hep yan yatıyor ya sağa ya sola, düz yatıramyrm birazda korkuyorm kusar diye.. çok değil ama arkaya doğru biraz uzun başı. Biraz daha büyümesni beklyrm düz yatrmak için..
Bende uyurken yan yatırıyorum canım gündüz yanındayken düz yatırıyorum sadece

Kizlar hangi pomoayı önerirsiniz lutfen cvp yazin cok kararsizim hangi markayı alayım
Avent elektrikli kuklanjyorum memnunum ama çiftli elektrikli zaman açısıdan daha iyi önceliğiniz elektrikli olsun çekim güçleri diyerlerine göre daha iyi bununla birlikte hastane tipi makine kiralamayı daha çok öneriyor uzmanlar kişinin göğüs ucyma göre başlık seçilebiliyormuş

Bizimkide bağırıyor kızıyor bide düz çevirince sinirli sinirli yandan yandan bana bakıyor bi an korkuyorum sinirinden :)

Bende uyurken yan yatırıyorum canım gündüz yanındayken düz yatırıyorum sadece
Yan yatıramıyorum hemen ağlamaya başlıyor bilmiyorum nasıl olacak

Hastane tipini nereden nasıl kiraladınız, aparatlar kişiye özel kullanımlı oluyor değil mi

Çok geçmiş olsun canım ihmal etmeyin mutlaka götürün doktora

Çok geçmiş olsun cnm. Bebeğin nasıl yataktan düştü ki? Kenardamıydı?
Kenaryla arasinda baya mesage vardi ama nasil dustu bılmıyorum aglamasiyla kalktim yerde. Emsirdim.
Sonradsn dank etti.
Ruya sanmistim ben.. hemen hastaneye götrdük
Çok geçmiş olsun ya yüksekten mı düştü? Senin başına da gelmeyen kalmadı Rabbim güzel günler göstersin evladinla
Yok çok yuksek degildi ama dustu. Amin....
Çok geçmiş olsun canım ihmal etmeyin mutlaka götürün doktora
Götürdük canım amq suan anormal bisey görmedik davranislarindq

Hastane tipini nereden nasıl kiraladınız, aparatlar kişiye özel kullanımlı oluyor değil mi
İzmirde medikal alet kiralayan bir firmadan. İsmi sümerdi sanırım. Googleda aratıp buldum. Medela marka tercih etim. Göğüse tuttuğumuz parçaları satın alıyoruz hijyen açısından. Kişiye özel oluyor evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…