2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Burda satisi var mi acaba .Dene de canim .Ise yararsa ben de getirteyim kv Almanya turunda :))
O ıyıymış söyle alsın bıkac tane burda yok sanıyorum valla veren akraba kime dediysem Allah razı olsun dediler dedı benimkiler de Almanya da ama şu anda Sivas ta izinde ler işe yararsa annem kasımda tekrar gelıcek bıkac tane getirtip çevremde yenı doğum yapanlara verırım inşallah

Cnm uyanınca en fazla yarım saat memede kalcak şekilde emziryrm sonra gaz çıkarma alt değiştirme oynaşma masaj derken 1 saat geçiyor yine memeye alıyrm yarım saat yine emiyor sonra uyursa ne ala uyumazsa sar başa günüm böyle devam ediyor. Doktornla konuşarak keseblrsnz mamayı destek çok önemli..haftalık kilo alımı iyiyse yavaş yavaş kesiliyor canım kafan göre bırakma

En az 4 lt su içiyorum canım bira mayası tableti de içiyorum dereotu yiyorum ama öyle aman aman çok değil ne kadar yemem gerekiyor ki? Benim şu an en büyük problemim kızımın beni emmek istememesi emse süt artacak belki ama 5 dk bi meme 5 dk bi meme nasıl artar ki istediğini ye iç ön sütü lokur lokur içiyor sonra ittiriyor sonra mama tekrar memeye alayım diyorum ama ittiriyor ağlıyor veremiyorum genelde. Emse belki artacak da nerdeyse 1 aydır ittir kaktır emziriyorum resmen meme reddi yaşıyorum.
Normal diyorlar canım ama istersen çok az zeytinyağı verebilirsin.
Bitmez diyorlar ama benim kızım akış yavaşlayınca bırakıyor. İttiriyor beni. Göğsümü sıkıyorum süt fışkırırsa zorla ağzına veriyorum 1 dk sonra yine aynı ama bazen bende sıktığımda süt gelmiyor anlamıyorum ben istisnayım sanırım benimki bitiyor :)
Bizde bugün olduk aşıları canım inşallah sorun olmaz kolay atlatırız.

Bugün aşılarımızı olduk kızlar kızım çok ağladı ama sonra emzirmeye giderken kucağımda uyudu kaldı. Tabi 15 dk falan anca uyudu o arada eve geldim. Inşallah ateş falan yapmaz çok korkuyorum şimdiden alnına vücuduna bakıp duruyorum. Ateş kaç olursa şurup vermeliyim?

oinone27 dört litre suyu nasıl içebiliyorsun gece de içiyorsun o halde ben en fazla iki buçuk yapabiliyorum , o tabletlerin adı ne, bu arada bebeğin beşer dk etmiyormuş yaa, kalanını da sağ en azından süt üretiminin devamlılığını sağlarsın

Bugun ikinci ay kontrolü vardı sağolsun hastane çağrı merkezi çalışanı randevumuzu başka güne kaydetmiş eşim de ona göre işini ayarlanmıştı dolayısıyla hem muayene hem aşılar haftaya kaldı rotarix de yaptıracakrık doktorun istemi gerekiyormuş, ikinci ay aşısı, devletin aşıları, özel tüm özel hastanelerde yapılıyor mu sadece sağlık ocağı mı yapıyor

Ben de gun icinde 4 litre icmeye calisiyorum. Ama bugun icemedim oglum sabahtan beri sıfır uykuyla durdugu ve kucagimdan inmedigi icin .Dun ne guzel babynestte 10 ar dk da olsa oyalaniyordu .

Canım gece 1 lt içiyorum sabaha kadar lıkır lıkır gidiyor sıcakta terlemiş oluyorum zaten kalkınca. Gündüzde en az 3 lt içiyorum. Bazen zorla içiyorum sırf süt olsun diye ağzıma tatlı bişey atıyorum. Şişeyle içince bi içişte yarım litre kesin gidiyor bardakla içemiyorum o kadar. Bira mayası tableti aldım canım ilk günler işe yarıyor gibiydi ama kızım pek emmedigi için sanırım devamı gelmedi. Sağıyorum ama sağımda benim sütüm az çıkıyor nedense. Emdikten sonra 20-30 cc anca çıkıyor bazen dahada az. Belki süt o kadardır. Ama sağımdan sonra elimle sıktığımda da süt geliyor anlamadım. Kesilmesin yudumda olsa kardır diye sağıyorum. Sürekli sağamıyorum kızım uyurken yada eşim varken oluyor günde 3-4 kere anca bazen daha az sağabiliyorum onuda mama yerine veriyorum.

Huysuzuz birazcık. Kucağımda sakin dururken bir anda sesli bi şekilde ağlamaya başlıyor. Gazı oluncada öyle yapıyor ama sanki aşıdanmış gibi geliyor bugün.

Ben de öyle günde üç dört kere sağıyordum emmeddn sağınca benden en fazla nadir olarak 30 cc çıkıyor dere otu işe yarıyor gibi tabletleri ben de denemek istiyorum

Ben de gun icinde 4 litre icmeye calisiyorum. Ama bugun icemedim oglum sabahtan beri sıfır uykuyla durdugu ve kucagimdan inmedigi icin .Dun ne guzel babynestte 10 ar dk da olsa oyalaniyordu .
Ben de önce 3 lt sonra 4 e kademeli çıkarayım bari, umut dünyası ne de olsa belki süt artar,bebekkerin günü gününe uymuyor işte

Bizim ki yine ıkınıyo yattığı yerden yıkadım uyudu uykuda bile ıkınıyo
Doktorumuz normal dıyo birden bire fazla kilo aldıkları için vucut hazımsızlık çekiyor dedı bakalım ne zaman gececek

Ben de öyle günde üç dört kere sağıyordum emmeddn sağınca benden en fazla nadir olarak 30 cc çıkıyor dere otu işe yarıyor gibi tabletleri ben de denemek istiyorum
Dene canım en kötü ihtimal vitamin alıyorsun zaten. Inşallah artar sütümüz benim pek umudum kalmadı ama olsun.

N11den mama siparişi verdim. Evolvia 3lü 800 gr 173 tlye geldi. E bebekte tanesi 75 tlydi böyle 57 tl gibi bi fiyata geldi. İndirim varmış. Alacak olan varsa bebek ürünlerimde 150 tl üstüne indirim varmış kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…