- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.161
Burda satisi var mi acaba .Dene de canim .Ise yararsa ben de getirteyim kv Almanya turunda :))Gaz için bu kremi dedı Bı akraba ıkı gun önce mucize gibi dedı elinde kalmış akşam eşim getirecek bakalım denıycem işe yarıyor mu
O ıyıymış söyle alsın bıkac tane burda yok sanıyorum valla veren akraba kime dediysem Allah razı olsun dediler dedı benimkiler de Almanya da ama şu anda Sivas ta izinde ler işe yararsa annem kasımda tekrar gelıcek bıkac tane getirtip çevremde yenı doğum yapanlara verırım inşallahBurda satisi var mi acaba .Dene de canim .Ise yararsa ben de getirteyim kv Almanya turunda :))
Cnm uyanınca en fazla yarım saat memede kalcak şekilde emziryrm sonra gaz çıkarma alt değiştirme oynaşma masaj derken 1 saat geçiyor yine memeye alıyrm yarım saat yine emiyor sonra uyursa ne ala uyumazsa sar başa günüm böyle devam ediyor. Doktornla konuşarak keseblrsnz mamayı destek çok önemli..haftalık kilo alımı iyiyse yavaş yavaş kesiliyor canım kafan göre bırakmaArada yapıyor canım her emmesinde değil. Dediğin gibi akım hızı yavaşlıyor olabilir o zaman. Vermeye devam edeyim alırsa tabi
Ay sadece anne sütü nasıl veriyorsun peki canım?yani kaç saat aralıklarla ve kaçar dk emziriyorsun? Ben de mamayı yavaş yavaş bırakmak istiyorum ama sütün ne kadar geldiğini ne kadar emzirmem gerektiğini bilemiyorum. Ben her seferinde tek göğüs vermeye çalışıyorum 15dk filan emziriyorum. Bazen de o kadar olmadan uyuyup kalıyor oğlum. İyi değil ama hemen uyuması doyurucu sütü içemiyor sanırım. Uyanık tutmaya çalışıyorum ben de olabildiğince. Mesela emse beni 1saat olmadan bazen tekrar aranıyor ağzıyla. Mama verdiğim halde yapışık ikiz gibiyiz vermeden nasıl oluyor mesaj ediyorum. Nasıl sizde durumlar??
@chatlax bu sorularım aynı zamanda senin için de :) ben de mamayı kesip sadece sütümü vermek istiyorum yapabilir miyim bilmem. Dediğin gibi göğsümü vermeye çalışcam bende bakalım oğlum ne yapacak.
En az 4 lt su içiyorum canım bira mayası tableti de içiyorum dereotu yiyorum ama öyle aman aman çok değil ne kadar yemem gerekiyor ki? Benim şu an en büyük problemim kızımın beni emmek istememesi emse süt artacak belki ama 5 dk bi meme 5 dk bi meme nasıl artar ki istediğini ye iç ön sütü lokur lokur içiyor sonra ittiriyor sonra mama tekrar memeye alayım diyorum ama ittiriyor ağlıyor veremiyorum genelde. Emse belki artacak da nerdeyse 1 aydır ittir kaktır emziriyorum resmen meme reddi yaşıyorum.Dereotu yedn mi canım bol bol. Bira mayasını sen kullanmıştın sanırım işe yaramadı mı ?
Bol su içiyormusun canım benm artk tek umudum bol su oldu hiç içemiyorum adam gbi düzenm yok çocuk yokken baba evinde kalamıyodum şimdi bebekle hiç durulmuyo insan kendi evini istiyo 1 ay sonra dönecektim sanırım bu hafta döneceğim evime eşimde özledm gel deyip duruyor her aradğnda :/ bebekle kolay olur inşallah yalnızlık.
Normal diyorlar canım ama istersen çok az zeytinyağı verebilirsin.Kızlar özellikle 2 aylik yada 2aya yakin bebegi olanlara sormak istiyorum benmki 63 gunluk en son carsamba oglen yapti kakasini yani suan 2.5gun oluyo sizde boyle bir durum varmi yoksa hergun duzenli yapiyomu. Son zamanlar 1gune bir yapiodu ama miktari biraz fazla oluyodu. Buarada suan 2.5gun oldu ama hala yapmadi bekliyorum
Bitmez diyorlar ama benim kızım akış yavaşlayınca bırakıyor. İttiriyor beni. Göğsümü sıkıyorum süt fışkırırsa zorla ağzına veriyorum 1 dk sonra yine aynı ama bazen bende sıktığımda süt gelmiyor anlamıyorum ben istisnayım sanırım benimki bitiyor :)Kızlar memede süt biter mi bebek emerken??
Oğlum emiyor biraz sonra göğsümü çekiştiriyor geriye doğru,elleri ayakları kıpraşmaya başlıyor. Göğsümü sıkıyorum az da olsa süt çıkıyor acaba çekemiyor mu oğlum? Ya da az mı geliyor yoksa? 15-20dk emdi,ardından 45cc mama içti. 60 versem de içer yani. Anlamıyorum ben hiç mi doymuyor benim sütümle ya. Yetmiyor mu sütüm?? Sadece anne sütü verenler nasıl yapıyor bu işi ya? Bırakmak istiyorum mamayı artık nasıl bırakıcam böyle olursa???
Bizde bugün olduk aşıları canım inşallah sorun olmaz kolay atlatırız.Kızlar merhaba
Bebecikleriniz ve sizler iyisinizdir umarım
Ben 3 çocukla evde vakit geçiriyorum bazen çok zor oluyor ama yapacak bişi yok
Bugün kızımın 2. Ay aşısı var öğleden sonra açıkcası biraz tedirginim acır mı ateşi çıkar mı ayağını oynattığında nasıl olacak falan çünkü küçük oğlum aşıdan sonra her bacağını oynattığında ağlama krizlerine giriyordu
Aşı yaptıranlar bi sıkıntı yaşadımı acaba
Nası yaa niye kaynın sinir oldum şuan geliri kime gidiyoTapu kayinimin ustune.
Kirada suan ev
Nası yaa niye kaynın sinir oldum şuan geliri kime gidiyo
Ben de gun icinde 4 litre icmeye calisiyorum. Ama bugun icemedim oglum sabahtan beri sıfır uykuyla durdugu ve kucagimdan inmedigi icin .Dun ne guzel babynestte 10 ar dk da olsa oyalaniyordu .oinone27 dört litre suyu nasıl içebiliyorsun gece de içiyorsun o halde ben en fazla iki buçuk yapabiliyorum , o tabletlerin adı ne, bu arada bebeğin beşer dk etmiyormuş yaa, kalanını da sağ en azından süt üretiminin devamlılığını sağlarsın
Canım gece 1 lt içiyorum sabaha kadar lıkır lıkır gidiyor sıcakta terlemiş oluyorum zaten kalkınca. Gündüzde en az 3 lt içiyorum. Bazen zorla içiyorum sırf süt olsun diye ağzıma tatlı bişey atıyorum. Şişeyle içince bi içişte yarım litre kesin gidiyor bardakla içemiyorum o kadar. Bira mayası tableti aldım canım ilk günler işe yarıyor gibiydi ama kızım pek emmedigi için sanırım devamı gelmedi. Sağıyorum ama sağımda benim sütüm az çıkıyor nedense. Emdikten sonra 20-30 cc anca çıkıyor bazen dahada az. Belki süt o kadardır. Ama sağımdan sonra elimle sıktığımda da süt geliyor anlamadım. Kesilmesin yudumda olsa kardır diye sağıyorum. Sürekli sağamıyorum kızım uyurken yada eşim varken oluyor günde 3-4 kere anca bazen daha az sağabiliyorum onuda mama yerine veriyorum.oinone27 dört litre suyu nasıl içebiliyorsun gece de içiyorsun o halde ben en fazla iki buçuk yapabiliyorum , o tabletlerin adı ne, bu arada bebeğin beşer dk etmiyormuş yaa, kalanını da sağ en azından süt üretiminin devamlılığını sağlarsın
Ben de öyle günde üç dört kere sağıyordum emmeddn sağınca benden en fazla nadir olarak 30 cc çıkıyor dere otu işe yarıyor gibi tabletleri ben de denemek istiyorumCanım gece 1 lt içiyorum sabaha kadar lıkır lıkır gidiyor sıcakta terlemiş oluyorum zaten kalkınca. Gündüzde en az 3 lt içiyorum. Bazen zorla içiyorum sırf süt olsun diye ağzıma tatlı bişey atıyorum. Şişeyle içince bi içişte yarım litre kesin gidiyor bardakla içemiyorum o kadar. Bira mayası tableti aldım canım ilk günler işe yarıyor gibiydi ama kızım pek emmedigi için sanırım devamı gelmedi. Sağıyorum ama sağımda benim sütüm az çıkıyor nedense. Emdikten sonra 20-30 cc anca çıkıyor bazen dahada az. Belki süt o kadardır. Ama sağımdan sonra elimle sıktığımda da süt geliyor anlamadım. Kesilmesin yudumda olsa kardır diye sağıyorum. Sürekli sağamıyorum kızım uyurken yada eşim varken oluyor günde 3-4 kere anca bazen daha az sağabiliyorum onuda mama yerine veriyorum.
Ben de önce 3 lt sonra 4 e kademeli çıkarayım bari, umut dünyası ne de olsa belki süt artar,bebekkerin günü gününe uymuyor işteBen de gun icinde 4 litre icmeye calisiyorum. Ama bugun icemedim oglum sabahtan beri sıfır uykuyla durdugu ve kucagimdan inmedigi icin .Dun ne guzel babynestte 10 ar dk da olsa oyalaniyordu .
Dene canım en kötü ihtimal vitamin alıyorsun zaten. Inşallah artar sütümüz benim pek umudum kalmadı ama olsun.Ben de öyle günde üç dört kere sağıyordum emmeddn sağınca benden en fazla nadir olarak 30 cc çıkıyor dere otu işe yarıyor gibi tabletleri ben de denemek istiyorum
canım 5 liralık bir şeymiş o ya.Eki Görüntüle 2183724
Memorial hediye mi vermiş :) bize vermedi cnm, ben weewell in fotodaki kulaktan ölçerini kullanıyorum, memnunum da
Ben bunu çok aradım ama bulamadım. İthal eden firmaya kadar ulaştım ama stoklarda kalmamış baya işe yarıyormuş yorumları çok iyiydiGaz için bu kremi dedı Bı akraba ıkı gun önce mucize gibi dedı elinde kalmış akşam eşim getirecek bakalım denıycem işe yarıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?