- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.201
Tamam canım sağolDoktor bize 38 ve üstü yüksek ateş sayılır dedi.
Canım bende de lansinoh 2li var ben ayarları biliyorum ama ayarı yükseltince değil azaltınca daha çok süt geliyor benden. 2 yada 3. Seviyede kullanıyorum. Senden kaç cc çıkıyor?Makinenin ayarları ile ilgili olabilir mi acaba? Bende lansinoh elektrikli var mesela. Ayarını biraz sertleştirebildiğimi ( +- işaretleri ile) daha bugun farkettimsüt sağımı arttı ayarlayınca.
Yaa benimde böyle ama bir süre sonra ağlıyor sinirleniyor tutmuyor memeyi tutsada ağzını bi kere oynatıp çıkarıyor yine ağlıyorCanım benimkide geriye doğru cekio bırakıo bidaha aranıyo bidaha emiyo bole gidio kimi zaman ama kilo alımı normal yani yetmeme gibi bi durumu yok Allaha şükür.belki mama versem onuda içer bilemiorum ama çekiştirmesi bence illa da ac olduğunu gostermio.önemli olan normal kilo alıomu.çişli ve kakalı bezi nasıl.bunlar normalse korkma.
Şimdilik ateş yok canım inşallah olmaz bakalımBizde aşı olduk verem aşısı 37.5 in üstü olursa önce ılık suyla düşürmeyr çalış canım geçmezse ateş düşürücü ve kaç aşı yapıldı
Benimki de yumruk yapip agzina götürüyor. Once iskaliyordu simdi nokta atışı. Once gazi vardi ikindine kadar devam etti .Kendimi cok beceriksiz hissettim .2 kere surup ,sayisiz masaj,defalarca sicak havlu ,rahatlasın diye duş ...ama yok çıkarıyor tekrar devam ediyor aglamaya .En son rahatladi ama yine uyumadi .Benimki omuza falan koyunca çıldırıyor. Yüzü dışa dönük gezdireceksin.Ayni durumdayim cnm bugun hep yatarak emzirdim bazende almiyor memeyi sinirleniyor sakinlestiriyorum oyle veriyorum ama fazla emmiyor bir bakiyorum elini yaliyor buda yeni cikti el yalamasi yedirdi bana kafayi bugun resmen birde aksam ustu olunca aglama krizleri geciriyor. Allah yardimcimiz olsun.
Sabah bende yatarak emziriyordum beraber uyuyakalmışız. Gözümü açtım uyuyor yavaşça yana çektim arada mesafe bıraktım beraber uyuduk 3 saat ilaç gibi geldi :)
Benimki de sabah 5 ten beri toplam 1 saat uyudu.O kadar yoruldum ki .Tansiyonum düştü.Artik yatarak falan emziriyorum. Esimin gelmesine dakikalar kaldi ama sabrim tukendi aglamak uzereyim.
Canım yavaş yavaş etrafı keşfediyorlar. Benim kızımda dışa dönük geziyor evin içinde. Hatta dışarda bile etrafı izliyor anlıyor sanki :)Benimki de yumruk yapip agzina götürüyor. Once iskaliyordu simdi nokta atışı. Once gazi vardi ikindine kadar devam etti .Kendimi cok beceriksiz hissettim .2 kere surup ,sayisiz masaj,defalarca sicak havlu ,rahatlasın diye duş ...ama yok çıkarıyor tekrar devam ediyor aglamaya .En son rahatladi ama yine uyumadi .Benimki omuza falan koyunca çıldırıyor. Yüzü dışa dönük gezdireceksin.
Bzimde öyle canım ağlıyor elini emiyor 60 veriyorum normalde bigün ağlıyor diye 2 kere 30 30 daha verdim. Toplamda 120 cc içti yine ağlıyordu ama 3 kere Ağız dolusu kustu fazla geldi.El yalaması ve tükürük kızımda da arttı. Ellerini yumruk yapıp sokuşturuyor ağzına, mamadan sonra biberonu çektiğiniz için çılgın gibi ağlıyormu sizin bebeklerinizde acaba doymuyor mu diyeceğim ama ne kadar versem içecek gibi
Bizimkinide güldurunce gulumsuyor gorumcem daha erken canım bunun için sen daha kucuksun diyor. Benim kizda yaşlandı icerde buyudude geldıTırnaklarını bir haftalıkken kestim ben, yine uzamış hatta, eldiven hiç kullanmadım. Gülücük olayı doğduğundan beri var sanırım 42 haftalık doğduğumuz için biraz uyanık bizimkiAnnem içerde yaşlanmış bu diyor
Su 2 aylik asi yuzunden yaptiramadim banyosunu artik yarin yaptircam en azindan rahatliyordu simdi cildirdi. Bizimkide yumruk yapip agzina goturuyor bi bakiyorum yaliyor. Surekli kucak istiyor yuzu disa donuk hic durmuyor sadece goguste durucak omuza koydugun anda ciglik cigliga. Bazen bende gerçekten acaba iyi annelik yapamiyormuyum diye düşünüyorum.Benimki de yumruk yapip agzina götürüyor. Once iskaliyordu simdi nokta atışı. Once gazi vardi ikindine kadar devam etti .Kendimi cok beceriksiz hissettim .2 kere surup ,sayisiz masaj,defalarca sicak havlu ,rahatlasın diye duş ...ama yok çıkarıyor tekrar devam ediyor aglamaya .En son rahatladi ama yine uyumadi .Benimki omuza falan koyunca çıldırıyor. Yüzü dışa dönük gezdireceksin.
Ben mamada vermiyorum benim kuz cok kusuyor yine. Herkes cok fazla emıyor o yuzden diyor. Ama ben pep sık sık emsın isdiyorum.Bzimde öyle canım ağlıyor elini emiyor 60 veriyorum normalde bigün ağlıyor diye 2 kere 30 30 daha verdim. Toplamda 120 cc içti yine ağlıyordu ama 3 kere Ağız dolusu kustu fazla geldi.
Canım sadece emse istediği kadar kussun :) ama mamayla midesini rahatsız etmek istemiyorum açıkcası.Ben mamada vermiyorum benim kuz cok kusuyor yine. Herkes cok fazla emıyor o yuzden diyor. Ama ben pep sık sık emsın isdiyorum.
Benada cok zor gelıyor bide benim buyuk kızım cok daha zor şuan 4 diş birden cıkarıyor aynı anda bişey yemiyor sureklı huysuz uykusuz.Dün gece 2 kere uyandı kızım uzub süre uyumadı toplamda parça parça 3.5 saat uyudum. Bugün de aşıdan sonra yarım saat kucağımda 1 saat anakucağında uyudu. Şimdi eşim geldi yemek yapmaya başladım. Kendimi çok yorgun hissediyorum alışamadım bu tempoya :/
Sende mama sonrası kusarsa emzir o zaman. Kusduğunda daha cok acıkıyor benımkı.Canım sadece emse istediği kadar kussun :) ama mamayla midesini rahatsız etmek istemiyorum açıkcası.
Bazen ise yariyor bazen yaramiyor .O sekilde uyutmayi basarirsam hemen biraz arayi acip elini tutup uyuyorum. Masallah. En son 15 gunlukken filan 3 saat uyumustur benimki. Artık 1 saat uyusa seviniyorum .Sabah bende yatarak emziriyordum beraber uyuyakalmışız. Gözümü açtım uyuyor yavaşça yana çektim arada mesafe bıraktım beraber uyuduk 3 saat ilaç gibi geldi :)
Ne mümkün 2 saat sadece gece nadiren uyuyor.Genelde zaat basi uyaniyor tekrar uyumasi 1 bucuk saat zaman aliyor.Oyle oyle gun doguyor basa sarıyoruz. Bugun emzirmekten göğsüm kanadi .Hala da memede .Esimde de durmuyor hırçınlığı üstünde. Esim disari çıkarayım degisiklik olsun dedimNe yapacagini kestiremiyorum cesaret edemedim bu yorgunlugun üstüne.Canım yavaş yavaş etrafı keşfediyorlar. Benim kızımda dışa dönük geziyor evin içinde. Hatta dışarda bile etrafı izliyor anlıyor sanki :)
Senin bebeğin çok az uyuyor cidden hepimiz zor uyutuyoruz bazen ama bi şekilde uyuyorlar. Böyle ikinizde yoruluyorsunuz aslında şöyle yatınca 2-3 saat uyusa dinlenirsin.
Asi huysuzluk yapmis olabilir .Gecer insallah yaa kiyamam ona .O göğüste durma olayi yoruyor zaten .Boyu uzamadan tek elle tutup o emerken mutfaga filan gidip su alıyordum. Simdi tek kola sığmıyor. Robot gibi otur otur her yerik tutuluyor .Surekli terliyoruz ikimiz de .Kıyafet degistirmeyi hic sevmiyor .Su 2 aylik asi yuzunden yaptiramadim banyosunu artik yarin yaptircam en azindan rahatliyordu simdi cildirdi. Bizimkide yumruk yapip agzina goturuyor bi bakiyorum yaliyor. Surekli kucak istiyor yuzu disa donuk hic durmuyor sadece goguste durucak omuza koydugun anda ciglik cigliga. Bazen bende gerçekten acaba iyi annelik yapamiyormuyum diye düşünüyorum.
Canım gece 1 lt içiyorum sabaha kadar lıkır lıkır gidiyor sıcakta terlemiş oluyorum zaten kalkınca. Gündüzde en az 3 lt içiyorum. Bazen zorla içiyorum sırf süt olsun diye ağzıma tatlı bişey atıyorum. Şişeyle içince bi içişte yarım litre kesin gidiyor bardakla içemiyorum o kadar. Bira mayası tableti aldım canım ilk günler işe yarıyor gibiydi ama kızım pek emmedigi için sanırım devamı gelmedi. Sağıyorum ama sağımda benim sütüm az çıkıyor nedense. Emdikten sonra 20-30 cc anca çıkıyor bazen dahada az. Belki süt o kadardır. Ama sağımdan sonra elimle sıktığımda da süt geliyor anlamadım. Kesilmesin yudumda olsa kardır diye sağıyorum. Sürekli sağamıyorum kızım uyurken yada eşim varken oluyor günde 3-4 kere anca bazen daha az sağabiliyorum onuda mama yerine veriyorum.
Açlık değildir muhtemelen 2. Ayın özelliği ellerini keşfetmesi bizimki de sürekli yalaniyor ama mama versem içmiyor. Ha su da var aciktigi zaman da elini ağzına götürüyor ama sürekli bunu yapması açlık degilKızlar bu el yalama açlık olabilir de birde herseyi elleri ile keşfediyorlar ya ben ona yordum çünkü benım kı doyuyor şükür yinede elını yalıyo ağzını keşfediyor sanırım :)
Neyseki yaz bitiyor cnm terleme olayımız biter artık. O kıyafet değiştirme olayı bizdede var hep çıplak kalmak istiyor giydirmiyor üstünü şimdi eşim geldi o biraz ilgilencek.Bazen ise yariyor bazen yaramiyor .O sekilde uyutmayi basarirsam hemen biraz arayi acip elini tutup uyuyorum. Masallah. En son 15 gunlukken filan 3 saat uyumustur benimki. Artık 1 saat uyusa seviniyorum .
Ne mümkün 2 saat sadece gece nadiren uyuyor.Genelde zaat basi uyaniyor tekrar uyumasi 1 bucuk saat zaman aliyor.Oyle oyle gun doguyor basa sarıyoruz. Bugun emzirmekten göğsüm kanadi .Hala da memede .Esimde de durmuyor hırçınlığı üstünde. Esim disari çıkarayım degisiklik olsun dedimNe yapacagini kestiremiyorum cesaret edemedim bu yorgunlugun üstüne.
Asi huysuzluk yapmis olabilir .Gecer insallah yaa kiyamam ona .O göğüste durma olayi yoruyor zaten .Boyu uzamadan tek elle tutup o emerken mutfaga filan gidip su alıyordum. Simdi tek kola sığmıyor. Robot gibi otur otur her yerik tutuluyor .Surekli terliyoruz ikimiz de .Kıyafet degistirmeyi hic sevmiyor .
İnek sütü gaz yapıyor cnm.gaz yapan yiyecekleri pişirirken yarım tatlı kaşığı şeker at içerisine.Rezene kimyon tohumu karıştırıp veriyordum. Ama tadını sevmiyor direk tükürüyor hatta kusma noktasina geliyor .Om x diye dereotlu bitkisel surubumuz var.Gunde 4 kez vermek lazimmis ama ben hep unutuyorum iki seferde de ise yaramiyor
Gunde 3 4 kez gaz sancisi girmeden masaj yagiyla o masajı yapiyorum cikariyor ama bir turlu bitmiyor .Sabahtan beri sadece yarim saat uyudu sonra sanciyla uyandi .Ama benim yediklerim mi yapiyor .Süt alerjisi falan mi var aksam ayran icmistim aksamdan beri boyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?