2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor bize 38 ve üstü yüksek ateş sayılır dedi.
Tamam canım sağol
Makinenin ayarları ile ilgili olabilir mi acaba? Bende lansinoh elektrikli var mesela. Ayarını biraz sertleştirebildiğimi ( +- işaretleri ile) daha bugun farkettim süt sağımı arttı ayarlayınca.
Canım bende de lansinoh 2li var ben ayarları biliyorum ama ayarı yükseltince değil azaltınca daha çok süt geliyor benden. 2 yada 3. Seviyede kullanıyorum. Senden kaç cc çıkıyor?
Yaa benimde böyle ama bir süre sonra ağlıyor sinirleniyor tutmuyor memeyi tutsada ağzını bi kere oynatıp çıkarıyor yine ağlıyor nasıl bu şekilde mamasız idare ediyorsun ben 1 saat dayanamıyorum bile ağlamalarına mama yapıyorum
Bizde aşı olduk verem aşısı 37.5 in üstü olursa önce ılık suyla düşürmeyr çalış canım geçmezse ateş düşürücü ve kaç aşı yapıldı
Şimdilik ateş yok canım inşallah olmaz bakalım

Benimki de yumruk yapip agzina götürüyor. Once iskaliyordu simdi nokta atışı. Once gazi vardi ikindine kadar devam etti .Kendimi cok beceriksiz hissettim .2 kere surup ,sayisiz masaj,defalarca sicak havlu ,rahatlasın diye duş ...ama yok çıkarıyor tekrar devam ediyor aglamaya .En son rahatladi ama yine uyumadi .Benimki omuza falan koyunca çıldırıyor. Yüzü dışa dönük gezdireceksin.

Benimki de sabah 5 ten beri toplam 1 saat uyudu.O kadar yoruldum ki .Tansiyonum düştü.Artik yatarak falan emziriyorum. Esimin gelmesine dakikalar kaldi ama sabrim tukendi aglamak uzereyim.
Sabah bende yatarak emziriyordum beraber uyuyakalmışız. Gözümü açtım uyuyor yavaşça yana çektim arada mesafe bıraktım beraber uyuduk 3 saat ilaç gibi geldi :)

Canım yavaş yavaş etrafı keşfediyorlar. Benim kızımda dışa dönük geziyor evin içinde. Hatta dışarda bile etrafı izliyor anlıyor sanki :)
Senin bebeğin çok az uyuyor cidden hepimiz zor uyutuyoruz bazen ama bi şekilde uyuyorlar. Böyle ikinizde yoruluyorsunuz aslında şöyle yatınca 2-3 saat uyusa dinlenirsin.

El yalaması ve tükürük kızımda da arttı. Ellerini yumruk yapıp sokuşturuyor ağzına, mamadan sonra biberonu çektiğiniz için çılgın gibi ağlıyormu sizin bebeklerinizde acaba doymuyor mu diyeceğim ama ne kadar versem içecek gibi

Dün gece 2 kere uyandı kızım uzub süre uyumadı toplamda parça parça 3.5 saat uyudum. Bugün de aşıdan sonra yarım saat kucağımda 1 saat anakucağında uyudu. Şimdi eşim geldi yemek yapmaya başladım. Kendimi çok yorgun hissediyorum alışamadım bu tempoya :/

Bzimde öyle canım ağlıyor elini emiyor 60 veriyorum normalde bigün ağlıyor diye 2 kere 30 30 daha verdim. Toplamda 120 cc içti yine ağlıyordu ama 3 kere Ağız dolusu kustu fazla geldi.

Bizimkinide güldurunce gulumsuyor gorumcem daha erken canım bunun için sen daha kucuksun diyor. Benim kizda yaşlandı icerde buyudude geldı

Su 2 aylik asi yuzunden yaptiramadim banyosunu artik yarin yaptircam en azindan rahatliyordu simdi cildirdi. Bizimkide yumruk yapip agzina goturuyor bi bakiyorum yaliyor. Surekli kucak istiyor yuzu disa donuk hic durmuyor sadece goguste durucak omuza koydugun anda ciglik cigliga. Bazen bende gerçekten acaba iyi annelik yapamiyormuyum diye düşünüyorum.

Bzimde öyle canım ağlıyor elini emiyor 60 veriyorum normalde bigün ağlıyor diye 2 kere 30 30 daha verdim. Toplamda 120 cc içti yine ağlıyordu ama 3 kere Ağız dolusu kustu fazla geldi.
Ben mamada vermiyorum benim kuz cok kusuyor yine. Herkes cok fazla emıyor o yuzden diyor. Ama ben pep sık sık emsın isdiyorum.

Benada cok zor gelıyor bide benim buyuk kızım cok daha zor şuan 4 diş birden cıkarıyor aynı anda bişey yemiyor sureklı huysuz uykusuz.

Sabah bende yatarak emziriyordum beraber uyuyakalmışız. Gözümü açtım uyuyor yavaşça yana çektim arada mesafe bıraktım beraber uyuduk 3 saat ilaç gibi geldi :)
Bazen ise yariyor bazen yaramiyor .O sekilde uyutmayi basarirsam hemen biraz arayi acip elini tutup uyuyorum. Masallah. En son 15 gunlukken filan 3 saat uyumustur benimki. Artık 1 saat uyusa seviniyorum .
Ne mümkün 2 saat sadece gece nadiren uyuyor.Genelde zaat basi uyaniyor tekrar uyumasi 1 bucuk saat zaman aliyor.Oyle oyle gun doguyor basa sarıyoruz. Bugun emzirmekten göğsüm kanadi .Hala da memede .Esimde de durmuyor hırçınlığı üstünde. Esim disari çıkarayım degisiklik olsun dedimNe yapacagini kestiremiyorum cesaret edemedim bu yorgunlugun üstüne.
Asi huysuzluk yapmis olabilir .Gecer insallah yaa kiyamam ona .O göğüste durma olayi yoruyor zaten .Boyu uzamadan tek elle tutup o emerken mutfaga filan gidip su alıyordum. Simdi tek kola sığmıyor. Robot gibi otur otur her yerik tutuluyor .Surekli terliyoruz ikimiz de .Kıyafet degistirmeyi hic sevmiyor .

Canım benim emzirdikten sonra 10 cc ya cıkıo ya cıkmıo ama sıkınca elimle gene sut oluyo seninki gibi.ben sadece anne sutu veriyorum ve kilo alımımız normal Allaha sükür.pompaya bakma sen.belkide sütün var ama mamada aldığı için bebeğin emmek istemiyo fazla hem mamayla doyuyo hemde biberon yuzunden.yanlıs hatırlamıosam kilo alımıda dusuk demiştin.belki bunun sebebide mama.bence hala sütün varken bi emzirme danısmanıyla gorus mutlaka online hizmet verenler var.gecen instagramda baldan anneyi tavsiye etmişti biri bende takibe basladım baya gusel payşasımları var oda online yardım edio.bi dusun istersen.

Kızlar bu el yalama açlık olabilir de birde herseyi elleri ile keşfediyorlar ya ben ona yordum çünkü benım kı doyuyor şükür yinede elını yalıyo ağzını keşfediyor sanırım :)

Kızlar bu el yalama açlık olabilir de birde herseyi elleri ile keşfediyorlar ya ben ona yordum çünkü benım kı doyuyor şükür yinede elını yalıyo ağzını keşfediyor sanırım :)
Açlık değildir muhtemelen 2. Ayın özelliği ellerini keşfetmesi bizimki de sürekli yalaniyor ama mama versem içmiyor. Ha su da var aciktigi zaman da elini ağzına götürüyor ama sürekli bunu yapması açlık degil

Kızlar oğlum 2 haftada 400 gram almış ayda 800 edecek demek ki. Bana aslında çok iciyormus gibi geliyor ama bir o kadar da hareketli. Demek ki artık git Gide düşecek kilo alması. İlk ay 1600 ikinci ay 1000 almisti

Neyseki yaz bitiyor cnm terleme olayımız biter artık. O kıyafet değiştirme olayı bizdede var hep çıplak kalmak istiyor giydirmiyor üstünü şimdi eşim geldi o biraz ilgilencek.

İnek sütü gaz yapıyor cnm.gaz yapan yiyecekleri pişirirken yarım tatlı kaşığı şeker at içerisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…