2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim de babam geldiğinde öptü yanaklar pıtır pıtır sivilce oldu diyordum ki doktor bugun öyle olmadığını, bunun bebeklerde yaygın olan atipik dermatit oldugunu söyledi, ona göre cilt bakımı yapılacak. seninkinde de öyle birşey olabilir.

Doktor bize 38 ve üstü yüksek ateş sayılır dedi.

Makinenin ayarları ile ilgili olabilir mi acaba? Bende lansinoh elektrikli var mesela. Ayarını biraz sertleştirebildiğimi ( +- işaretleri ile) daha bugun farkettim süt sağımı arttı ayarlayınca.

Canı acıyormuymuş o işlemde anestezi filan yapılıyor mu? Bizimkinde de var dil bağı...

Kızlar bebeğim 1 ayini doldurdu 2800 kilo doğmuştu bir ayda sadece 200 gr almis sutum de var ne yapacam bilmiyorum
Kendin kaliteli besleniyor musun acaba canım? Bir de emzirme sıklığı ve süresi etkiler tabi. Bizim doktor günde 8 kez emzir demişti ilk bir ay. Bildiğim kadarıyla da 15-20 dakika yetiyor her emzirmede. Tek memeden olması daha verimli oluyor, ön süt, orta süt ve son sütü alabilmesi için. Ben süt yapar dedikleri için tahin-pekmez yiyorum az birşey her gün. onun dışında süt ve süt ürünleri almak önemli. Şu ana dek çok şükür iyi kilo aldı bizimki, bu dediklerime dikkat ettim.

Ben de Ankara'dayım. 40ı çıkınca Bolu Abant hayalim var yakın olduğu için ama bakalım nolacak... Şimdiye kadar hep deniz tatili yapardık ama bu yıl imkansız.

Kizlar benimki bugun 4 ten beri uyanik .Gazini cikaramadi .Masaj yapiyorum omzumda, dizimde,yuz ustu deniyorum. Cikiyor ama bitmedi .Agliyor da agliyor .Cirpindigi icin havlu da koyamiyorum karnina .Baska ne yapabilirim?
Ben anason-kimyon çayı vermiştim ama ise yaramamisti. Bugün de doktor rezene verebilirsin dedi

Bugun doktor dedi ki büyüme atağı oldugunda iştahı veya uykusu çok artar, onu takip eden günlerde ise azalabilir( yeter artık bu kadar büyüdüğüm şeklinde ) . Öyle bir durum olabilir, takılma bence uzamazsa.

Bence birkac tane getirt direkt satın alalım ben talibim mesela
1 tane getirirse şükür
Ptesi sorayim ben de .O kadar soru birikti ki.Sivilce opmeden kaynaklanmasa bile bastıra bastira optukleri icin salyalari akıyor. Sanirsin 4 aylik da dis salyasi.
Ben anason-kimyon çayı vermiştim ama ise yaramamisti. Bugün de doktor rezene verebilirsin dedi
Anason mu
Anason ise yaramadiysa daha bisey demiyorum .Ne inatcilar yaa.Sabahtan beri (sabah 5) sadece yarim saat + yarim saat uyudu .
Oglen kanguruya takip ekmege recel sürüp yedim .Balkona cikardim cok rüzgârliydi iyice gazlancak diye hemen girdim .

Canım benimkide geriye doğru cekio bırakıo bidaha aranıyo bidaha emiyo bole gidio kimi zaman ama kilo alımı normal yani yetmeme gibi bi durumu yok Allaha şükür.belki mama versem onuda içer bilemiorum ama çekiştirmesi bence illa da ac olduğunu gostermio.önemli olan normal kilo alıomu.çişli ve kakalı bezi nasıl.bunlar normalse korkma.

Evet fazla bu miktar 30 CC düş bunlardan çok aglamiyorlarsa

Oyun halısı ve beşiğine dönence aldım canim. Mesela bugün doktor kontrolü vardı eve dönerken ağlamaya başladı kıyamet kopuyodu eve girdik hemen beşiğine koyup dönencesi çalıştırdım. Yemeğimi yiyene kadar donenceyle konuştu durdu. Oyun halısı da aynı şekilde en azından banyoları yıkayana kadar oyaliyor çocuğu. Sonra arabada ağlıyordu şimdi pusetinin sapına ses çıkaran renkli cingiragini taktım. Biraz onu izleyip susmaya başladı. Böyle çözümler üretiyoruz

Bizde aşı olduk verem aşısı 37.5 in üstü olursa önce ılık suyla düşürmeyr çalış canım geçmezse ateş düşürücü ve kaç aşı yapıldı

Benimki de 2.ayi bitirsin de ben de alcam oyun halisi falan .Saskin daha yeni yeni seslenen kisiye yönelip bakiyor.Sesler cok ilgisini cekmiyor henüz .Sadece mutfakta aspiratör sesini seviyor 5 dk duruyor .

Kızlar sabah 7 den beri bizim kiz uyumuyor uyutuyorum 10 dk sonra kalkıyor tüm gün böyle geçti. Normalde hergun öğlen 12 den akşam 4 yada 5 e kadar uyur ama bugün hiç uyumadı umarim gecede böyle yapmaz.

Kızlar sabah 7 den beri bizim kiz uyumuyor uyutuyorum 10 dk sonra kalkıyor tüm gün böyle geçti. Normalde hergun öğlen 12 den akşam 4 yada 5 e kadar uyur ama bugün hiç uyumadı umarim gecede böyle yapmaz.

Benimki de sabah 5 ten beri toplam 1 saat uyudu.O kadar yoruldum ki .Tansiyonum düştü.Artik yatarak falan emziriyorum. Esimin gelmesine dakikalar kaldi ama sabrim tukendi aglamak uzereyim.

Benimki de sabah 5 ten beri toplam 1 saat uyudu.O kadar yoruldum ki .Tansiyonum düştü.Artik yatarak falan emziriyorum. Esimin gelmesine dakikalar kaldi ama sabrim tukendi aglamak uzereyim.
Ayni durumdayim cnm bugun hep yatarak emzirdim bazende almiyor memeyi sinirleniyor sakinlestiriyorum oyle veriyorum ama fazla emmiyor bir bakiyorum elini yaliyor buda yeni cikti el yalamasi yedirdi bana kafayi bugun resmen birde aksam ustu olunca aglama krizleri geciriyor. Allah yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…