2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm aynen :) zamanla neleri çıkacak daha bunlar iyi günlerimiz :) :) :) Rabbım esirgesin hepsini
Kilo alımı da her ay azalıyor kızımda öyle idi henüz ıkı ay dolmadı şimdi 14 gıdıcez kontrol için bakalım bizim kı bu ay kaç kilo aldı saglikli akıllı olsunlar da gerci gerisi önemli değil

Çok iyi anlıyorum bizde de öyle. Dereotunu yoğurtla ye yemeklerin yanında hep yesilliğin olsun yoğurtla yulaf karıştır ye yemeklerine kimyon dök gazını da alır yavrunun. Annem şerbet içirirdi zorla . Her gece bardağa doldururdum şekeri.
Bulgur pilavı ve soğan ayran çok yedim.
Komposto ve hoşaf kullan. Lactamil denedin mi ?

Reddettikçe çok kötü oluyorum bende. Emdikçe bebek çektikçe çoğalacak süt oda her 2saatte bir emzirmek lazım. Bizim bebeler bide emer ki :) Lansinohun sağma makinesini sipariş verdm bakalım bol bol sağar bol bol sütüm olurda sütle beslerim hayırlısı Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:

Canım ben biberon vermedim hiç sütümü sağdığım zamanlarda da kaşıkla verdim.sanırım oyuzden cekiştirsede sona gene memeye donuyo.baska bildiği bişey yok garibimin.bazende cok cırpınırsa benimde canım acıyo biraz eşime veriyorum biraz oda bende dinleneyim die sona geri alıyorum.bole cırpınırken gaz da cıkarıyo ama bazende uyuyamadığında yapıo.belki sut az oluyo o ara ondan yapıo bilmiyorum neden olduğunu.

Bide bişey daha sormak istiyorum bebeklerim gece 3-4 gibi ıkınmaya başlıyorlar uykunun içinde ağlayarak ıkınıyorlar sonra uyumaya devam ediyorlar öğlene kadar falan ıkınıyorlar aşırı gazları var yaşayan bi çözüm bulan varmı acaba

Online danışmanlık verenler ücret alıyor mu ne kadar alıyor bilginiz var mı

70 gün mü maşallah iyi dayanmışsın ben duramıyorum ve sanırım bu hafts döneceğim evime. :) bi şekilde halledeceğiz inşallah canım
Canım 70 günün tamamı dışarda değildim. Annem doğumdan 20 gün önce geldi benim evime. Bebek doğdu 25 günlük ılana kadar evimdeydim sonra memelekete geldik. Bugün 53 günlük oğluş pazar döneceğiz artık. 1 ay kaldık burda annemle heöen hemen. Ama hep yanımdaydı annem sağolsun hakkını ödeyemem. Yalnız başarırım inş. Ev düzenini yeniden kurmak lazım.

Benim oğlum da öyle sürekli ıkınıyo uyku arasında falan büyüdükçe düzelecek dedı doktor

Benada cok zor gelıyor bide benim buyuk kızım cok daha zor şuan 4 diş birden cıkarıyor aynı anda bişey yemiyor sureklı huysuz uykusuz.

Sende mama sonrası kusarsa emzir o zaman. Kusduğunda daha cok acıkıyor benımkı.
Geçmiş olsun canım dişde zor oluyor iki çocukla allah kolaylık versin. Emziriyorum zaten canım her istediğinde.
Aslında dışarı çıksanız belki oğluna da iyi gelir yorulur uyurdu canım hem seninde kafan dağılırdı.
Canım bu ay kilo alımı daha iyi kızımın çok şükür. Kilo vermeyeceğini bilsem yavaş yavaş azaltıcam mamayı. Önce bi biberonu unutturayım da. Artık mamayı kateterle veriyorum eds sistemi. Memeye alışınca kademeli olarak azaltıcam. Biberondan önce kaşıkla veriyordum o zamanda reddediyordu canım biberonu daha 15-20 gündür kullanıyordum ama bıraktım. Kolaycı benim kız emmek zor geliyor ya ağlata ağlata emziricem ona dayanamıyorum yada farklı şeyler deniycem. Inşallah başarırım.
Ben artık mamadan sonra emziriyorum canım sakinleşiyor biraz en azından bendeki sütü alsın yeniden üretilsin fırsat buldukcada sağıyorum mamayıda edsyle veriyorum 2 gündür. Söylediklerinide deniyim bakalım canım belki çare olur.
Anladım canım inşallah benimkide unutur biberonu 2 gündür vermiyorum ama benim kızım kaşıkla enjektörle verirkende beni düzgün emmiyordu zor geliyordu emmek üşengeç. İlk günler güzel emdi mamaya başladık beni istemez oldu keyfi emiyor. Biberon 15-20 gündür kullanıyorum daha kötü yaptı ama önceden belliydi bu reddetme. Ben zaten beni az emiyor en azından uğraşmıyım kaşıkla yine aynı şekilde emer demiştim ama biberondan sonra iyice azaldı emmesi.
Benim de oyle umutlarım azalıyor
Umut fakirin ekmeği demişler vazgeçmeyelim yine de :)

Bizmki doyunca ağzını açtırmak imkansız kitliyor resmen.
Ama açken saldırıyor ne denk gelirse, kuzum benim.

Kaynamış suyumuz mamayla yanyana hazır duruyor hep. Mslesef suyu uygun ısıda tutmak biraz zor. Ben şimdi yaptm mamayı dolaba koydum oğlum acıkınca hemen gdip içine ya ılık su koyuyorum yada su dolu cezvede az bişy ocakta tutunca ılıyor bileğimle kontrol edıyorum hep eğer su çok sıcaksada soğuk suya tutuyorum biberonu Allah kolaylık versin canım.

Eds nin işe yaramasına sevndm vallahi. Öyle öyle alışır, inşallah göğsünde o emdikçe dolar sütün♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…