2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebek arabasiyla butun karsiyakayi gezdk bugun diyebilirm eve geldk yerine koyarken yine uyandi. Geri ciktik disari saatlerce dolandk geldk yerine koyarken yine uyandi. Salladk ellemedk aglayana kadar neyse bir sure sonra agladi aldm emzirdm pispisladm. Ana kucagina koyduk salladk durmadi. pusete yerlestirdik esim evde pusetle dolandirio cocuk duruo esim biraktigi an geri aglio ben gulme krizine girdm gozumden yas geldi gulmekten altima yapabilirim hattaolaya iyi yanindan bakioz ben dogum kilolarinin ustune 5 kilo veririm esimde kas yapar bu gidisle

Canım bir 2li 3lü ayar var bir de ekranda çubuk gibi görünen artı eksi tuşları ile değişen ayar. Ben 2 li 3lüyü biliyordum da artı eksiye yeni aydım. Benim süt dengesiz . Bir kereye mahsus tek gögüsten 180 gelmişti , şok olmuştum. Ama normalde 30-120 arası değişiyor çift göğüs . En çok da uykumu almış olmam pozitif etkiliyor onu farkettim

Kızlar bu el yalama açlık olabilir de birde herseyi elleri ile keşfediyorlar ya ben ona yordum çünkü benım kı doyuyor şükür yinede elını yalıyo ağzını keşfediyor sanırım :)
Doktorun dediğine göre kendini rahatlatıyormuş bebiş. Hatta aşı sonrası ağlayınca Dr bebişin yumruğunu ağzına soktu, anında rahatlıyor. Memeyi de bazen rahatlama için tutarmış zaten... Hergün bişey öğretiyor bu minnaklar

Orta boy kavanoza önceden kaynatılmış su koyuyorum o orada soğuyor, ihtiyacı m oldukça oradan alıp cezveys koyuyorum yaklaşık 20-25sanıyede 40 dereceye geliyor ve hazırlıyoruö eğer sıcaksa kavanozdaki suyla ılıştırıyorum. O kavanoz günlük değişiyor eger uykusu varda zaten içerken bebek mayışıyor biraz sallama biraz pışpış uyuyor ama bu her zaman olmuyor direnebiliyor

Canım soğan ve sarımsak cok yenirse sutun aromasını mı yoksa kokusunu mu etkilio ole bişi okumustum tam hatırlayamıyorum oda meme reddine sebep olabiliomus.biraz yeme istersen bilmiorum etkisi var mıdır ama denemeye deger bence.

Online danışmanlık verenler ücret alıyor mu ne kadar alıyor bilginiz var mı

Canım muhtemelen alıyordur ama ne kadar vs hiç bi fikrim yok.sadece instagramda gordum.ama kendilerine sorabilirsin.bi arkadas vardı aslında tam emin dilim ama izmiremizrme danısmanıyla mı gorusmustu.ama kimdi onuda hatırlamıyorum.

Maşallah canım çok sevindim kilo alımının düzelmesine.inşallah bol bol emsin bol bol süt olsun.bazı bebek sanırım doysada aglıyor doymasada.yeni arkadasımın bebeği oldu bebeğide surekli aglıyodu emsede.arkadasımda sutum gelmedi tam ac bu cocuk diodu.emiyo nie ac olsun dedim sadece anneyi daha cok istiyo ve gercektende 4. Gun kontrolune gittiklerinde cok dusuk kilo kaybı olduğunu gorduler.benim bebegim gogus ucum yok die ememiyodu silikon ucla artık ne gelirse içiyodu kilo kaybıda cok olmustu ilk hafta ama aglamıyodu aclıktan.her bebek kendine özgu sanırım.doktorunda seni en iyi sekilde yonlendirir.sütün oldukca umutsuz olma.sutunude pompayla ölçme ben kendi yasadığımdan anladımki pompa ölçü değil kesinlikle.elimle bile pompadan daha cok cıkıo sıkınca.

Ya bn bu cocuga nasl emzıge alıstrıcam yoksa gecmı kaldım adtık 1,5 aylık oldu alıor once mıdesı bulanıor snra emıor emıor atıor kaç tane emzık aldım hepsınde aynı sey

Gerçekten" insan demeye bin şahit ister " cinsindenmiş kaynın. Bence son bir gayret ile borçları bitirip veya ailesinden destek alıp ilişiğinizi sonsuza dek tamamen kesin. Çocuğunla ilerde güzel zamanlar geçirirsin inşallah canım.

Benim her zaman termosta ılık suyum hazır, malum iki bebek olunca yetişemiyor insan.

Günde 5-6 çişli bez oluyor. Bir kere de hardal sarısı renkte ve cıvık kakası oluyor. Bazen iki kere yapıyor kakayı. Mamadan sonra da öncede emiypr beni. Aranıp durması emme refleksinden diye emzik vermek istiyorum göğsümü emzik yapmasın sadece rahatlamak için emzik alsın diye almıyor atıyor. 5dk 10dk 20dk emiyor beni keyfine göre. Sonra uyuyor memede. Yatağa alıyorum tak diye açıyor gözleri. Kısır döngüye girdik resmen.

Bebeği iki aylık olan anneler gün içinde ne kadar sıklıkla kaç kez emziriyorsunuz, ilk aydaki gibi çok sık mı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…