- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.241
İnşallah acımıyordur, sağol canımcanım acımıyormuş eve gelince bişey kalmadı zaten anestezi yapılmıyor makasla hemen kesiyorlar
Canım bir 2li 3lü ayar var bir de ekranda çubuk gibi görünen artı eksi tuşları ile değişen ayar. Ben 2 li 3lüyü biliyordum da artı eksiye yeni aydım. Benim süt dengesiz . Bir kereye mahsus tek gögüsten 180 gelmişti , şok olmuştum. Ama normalde 30-120 arası değişiyor çift göğüs . En çok da uykumu almış olmam pozitif etkiliyor onu farkettimTamam canım sağol
Canım bende de lansinoh 2li var ben ayarları biliyorum ama ayarı yükseltince değil azaltınca daha çok süt geliyor benden. 2 yada 3. Seviyede kullanıyorum. Senden kaç cc çıkıyor?
Yaa benimde böyle ama bir süre sonra ağlıyor sinirleniyor tutmuyor memeyi tutsada ağzını bi kere oynatıp çıkarıyor yine ağlıyornasıl bu şekilde mamasız idare ediyorsun ben 1 saat dayanamıyorum bile ağlamalarına mama yapıyorum
Şimdilik ateş yok canım inşallah olmaz bakalım
40 ı aşanlardan biri olarak benim oğlum da gülümsüyor .Bizimkinide güldurunce gulumsuyor gorumcem daha erken canım bunun için sen daha kucuksun diyor. Benim kizda yaşlandı icerde buyudude geldı
Doktorun dediğine göre kendini rahatlatıyormuş bebiş. Hatta aşı sonrası ağlayınca Dr bebişin yumruğunu ağzına soktu, anında rahatlıyor. Memeyi de bazen rahatlama için tutarmış zaten... Hergün bişey öğretiyor bu minnaklarKızlar bu el yalama açlık olabilir de birde herseyi elleri ile keşfediyorlar ya ben ona yordum çünkü benım kı doyuyor şükür yinede elını yalıyo ağzını keşfediyor sanırım :)
Benim baktıklarım öyleydi . Daha çok küçük butik otellere baktımYani evet abant olabilir oradaki oteller yarım pansiyon mu hepsi
Orta boy kavanoza önceden kaynatılmış su koyuyorum o orada soğuyor, ihtiyacı m oldukça oradan alıp cezveys koyuyorum yaklaşık 20-25sanıyede 40 dereceye geliyor ve hazırlıyoruö eğer sıcaksa kavanozdaki suyla ılıştırıyorum. O kavanoz günlük değişiyor eger uykusu varda zaten içerken bebek mayışıyor biraz sallama biraz pışpış uyuyor ama bu her zaman olmuyor direnebiliyorMama vermek ne yorucu ve zor..zahmetli..kendimi ve bebişi alıştırayım diye yaptım bugün bi iki defa hep uygun ısıda suyun olmalı tabi kaynatılmış olmalı önceden.sadece mama veren anneler bebişi nasıl uyutuyorsunuz
Çok iyi anlıyorum bizde de öyle. Dereotunu yoğurtla ye yemeklerin yanında hep yesilliğin olsun yoğurtla yulaf karıştır ye yemeklerine kimyon dök gazını da alır yavrunun. Annem şerbet içirirdi zorla . Her gece bardağa doldururdum şekeri.
Bulgur pilavı ve soğan ayran çok yedim.
Komposto ve hoşaf kullan. Lactamil denedin mi ?
Reddettikçe çok kötü oluyorum bende. Emdikçe bebek çektikçe çoğalacak süt oda her 2saatte bir emzirmek lazım. Bizim bebeler bide emer ki :) Lansinohun sağma makinesini sipariş verdm bakalım bol bol sağar bol bol sütüm olurda sütle beslerim hayırlısı Allah yardımcımız olsun.
Kafa dağıtmak için ideal aslında, bayram seyran da geçti sakin olur, rahat olur.Benim baktıklarım öyleydi . Daha çok küçük butik otellere baktım
Online danışmanlık verenler ücret alıyor mu ne kadar alıyor bilginiz var mı
Geçmiş olsun canım dişde zor oluyor iki çocukla allah kolaylık versin. Emziriyorum zaten canım her istediğinde.
Aslında dışarı çıksanız belki oğluna da iyi gelir yorulur uyurdu canım hem seninde kafan dağılırdı.
Canım bu ay kilo alımı daha iyi kızımın çok şükür. Kilo vermeyeceğini bilsem yavaş yavaş azaltıcam mamayı. Önce bi biberonu unutturayım da. Artık mamayı kateterle veriyorum eds sistemi. Memeye alışınca kademeli olarak azaltıcam. Biberondan önce kaşıkla veriyordum o zamanda reddediyordu canım biberonu daha 15-20 gündür kullanıyordum ama bıraktım. Kolaycı benim kız emmek zor geliyor ya ağlata ağlata emziricem ona dayanamıyorum yada farklı şeyler deniycem. Inşallah başarırım.
Ben artık mamadan sonra emziriyorum canım sakinleşiyor biraz en azından bendeki sütü alsın yeniden üretilsin fırsat buldukcada sağıyorum mamayıda edsyle veriyorum 2 gündür. Söylediklerinide deniyim bakalım canım belki çare olur.
Anladım canım inşallah benimkide unutur biberonu 2 gündür vermiyorum ama benim kızım kaşıkla enjektörle verirkende beni düzgün emmiyordu zor geliyordu emmek üşengeç. İlk günler güzel emdi mamaya başladık beni istemez oldu keyfi emiyor. Biberon 15-20 gündür kullanıyorum daha kötü yaptı ama önceden belliydi bu reddetme. Ben zaten beni az emiyor en azından uğraşmıyım kaşıkla yine aynı şekilde emer demiştim ama biberondan sonra iyice azaldı emmesi.
Umut fakirin ekmeği demişler vazgeçmeyelim yine de :)
Oralar sonbaharda da yogun olabilir ama emin değilimKafa dağıtmak için ideal aslında, bayram seyran da geçti sakin olur, rahat olur.
Gerçekten" insan demeye bin şahit ister " cinsindenmiş kaynın. Bence son bir gayret ile borçları bitirip veya ailesinden destek alıp ilişiğinizi sonsuza dek tamamen kesin. Çocuğunla ilerde güzel zamanlar geçirirsin inşallah canım.Konumuzun çok dışında ama içim çok dolu anlatmak istedim..
Ben urfalıyım eşimde.
O doktor ben hemşireyim
Bizim buralarda geline iyi altın yaparlar.ortalama 50-60 bin tl civarı
Eşimle görüşürken kardeşi tefecilere bulaşmıştı onun yüzünden adam daha atanır atanmaz 70 bin tl lik kredi altına girdi.ben ise aileme yine bu miktara yakın kredi çekip yardım ettim ev yapıyolardı.
Bu pislik kardeşi yüzünden babasının dört katlı apartmanını da satmışlar.biz evlilik kararı aldık 1 senw önce.oturuldu konuşuldu ne kadar altın yapılacak rehelde ne alınacak falan(rehel: geline damat tarafının aldığı hediyeler makyaj seti kıyafetler ayakkabılar çantalar vs vs) ama altın alamayacaklarını paralarının yetmeyeceğini soylediler oysa bizim burda altınsız yeni gelin asla olmaz kaldıki biz güya okumuş para kazanıyorduk.ama o kardeşi iliklerine kadar sömürdüğü için kayınbabam bişey yapamadı bana düğünü eşim kredi çekip yaptı balayına kadar herşeyi kendi yaptı ve suan o borçları ödüyo bense ailemin borcunu.altına gelince hayal oldu alınmadı.o adamın canı sağolsun.neyse iyi kötü bir sene gecti bebeğim doğdu ve bu adam yine bi işlere bulaşmış.kendine düzgün bi iş kuracağını söylemişti kurduda bu yüzden eşim 9000 tl kredi çekti verdi her ay ödemesini yapıyodu ama o iş kılıfmış bu yine karanlık işlerle uğraşıyomuş.eşim ve abisi öğrendi bir haftadır fırtınalarla boğuşuyoruz.en son tehdit etmiş hepinizi öldürücem..eşim bu krediyi ödemez nasıl yapıcaz diyo dedimki sana kredi çekme demeye dilim varmadı ama ona güvenmemeliydin.eşim şuan ünivde asistan bu yüzden maaşı az 7000 ( doktor maaşlarına oranla demek istiyorum) alıyo kredilerden ona 1.500 falan kalıyo araba kredisi de eklendi şimdi bedelli ve uzmanlık için dersane masrafı da çktı dersana 12.000.benimse aldığım 3 falan 2 si krediye gidiyo diğeri evi geçindiriyo.sağlık ocağına gectim orda 4000 falan alıcam o aptal kaynımın borcunu ben kapatmak zorunda kalabilirim sinirden patlicam.onun yüzünden hiç altın yapılmadı şimdi ev alabilirdik onun yüzünden daha nelerim nelerim eksik kaldı.biz bu kadar dardayken bide onun borcunu ödemek..off..uzun yazdım farkındayım ama borç içinde yüzmwkten bktım vicdanım sızlıyor 2 yıl ayrılıp bebeğime bakamicam diye..ağlıyorum sürekli oyle minikki
Benim her zaman termosta ılık suyum hazır, malum iki bebek olunca yetişemiyor insan.Kaynamış suyumuz mamayla yanyana hazır duruyor hep. Mslesef suyu uygun ısıda tutmak biraz zor. Ben şimdi yaptm mamayı dolaba koydum oğlum acıkınca hemen gdip içine ya ılık su koyuyorum yada su dolu cezvede az bişy ocakta tutunca ılıyor bileğimle kontrol edıyorum hep eğer su çok sıcaksada soğuk suya tutuyorum biberonu Allah kolaylık versin canım.
C cigdemmm26 canım birde sağdıkça sütünün ne kadar arttığını görceksin şimdi yanında yokmuş eve gittiğin gibi başla sağmaya bence
Canım benimkide geriye doğru cekio bırakıo bidaha aranıyo bidaha emiyo bole gidio kimi zaman ama kilo alımı normal yani yetmeme gibi bi durumu yok Allaha şükür.belki mama versem onuda içer bilemiorum ama çekiştirmesi bence illa da ac olduğunu gostermio.önemli olan normal kilo alıomu.çişli ve kakalı bezi nasıl.bunlar normalse korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?