- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.261
O kadar sızlanıyorduk bızde. Biraz dahamı bekleselerdi diyorum şimdi 1 yaşına geldıklerinde yuruyerek cıkardılar.40 ı aşanlardan biri olarak benim oğlum da gülümsüyor .
Cocuklu hayata alışmak senin içinde eşin içinde zor bıde sanırım babalar o dokuz ayda ne olduğnu tam anlamıyorlar bebek doğduğunda şok oluyorlar sankı. Bizdede oyle olmuşdu cunki ilk kizimda.Zor bir gecenin arasından gunaydin.
Aksam cok bunaldim.Yorgunlugum yetmezmis gibi bir de ustune esimle tartistim .Daha dogrusu tartismaya bile gücüm yoktu o kendi kendine bagirdi cagirdi .O kadar kirildim ki aglamaktan gozlerim sisti .Gece de bebege hic yardim etmedi .Oglumla sabahladik .Bugün bizi zor bir gun daha bekliyor.Ilceden ninesiyle dedesi gelcek esimin.Ustune esimin kardeşleri.Hem de yemekli !Hatta yatili bile olabilir
Mutfak ve oda berbat durumda .Ama is yetistircem diye ne kendimi ne bebeğimi strese sokacagim .Zira bebegimden kiymetli degil .
Biraz düşünceleri varsa yemegi yaparlar yatiya da kalmadan giderler.Ben tum gunu recel ekmekle geciriyorum onlara nasil yemek yapayim .
Sana bir yolda ben diyiyim o zaman. Ben bukuk kızımda boyle yapıyordum mecbur.Kaynamış suyumuz mamayla yanyana hazır duruyor hep. Mslesef suyu uygun ısıda tutmak biraz zor. Ben şimdi yaptm mamayı dolaba koydum oğlum acıkınca hemen gdip içine ya ılık su koyuyorum yada su dolu cezvede az bişy ocakta tutunca ılıyor bileğimle kontrol edıyorum hep eğer su çok sıcaksada soğuk suya tutuyorum biberonu Allah kolaylık versin canım.
Valla geç doğması avantajmış galiba. Büyüdü çıktı hakikaten kerataO kadar sızlanıyorduk bızde. Biraz dahamı bekleselerdi diyorum şimdi 1 yaşına geldıklerinde yuruyerek cıkardılar.
Çok enteresan insanlar. Ben babamı kardeşimi bile uzun tutmuyorum. Bebekli insana gelecek olan yardıma gelsin bir zahmet, eğlenceye değil.Zor bir gecenin arasından gunaydin.
Aksam cok bunaldim.Yorgunlugum yetmezmis gibi bir de ustune esimle tartistim .Daha dogrusu tartismaya bile gücüm yoktu o kendi kendine bagirdi cagirdi .O kadar kirildim ki aglamaktan gozlerim sisti .Gece de bebege hic yardim etmedi .Oglumla sabahladik .Bugün bizi zor bir gun daha bekliyor.Ilceden ninesiyle dedesi gelcek esimin.Ustune esimin kardeşleri.Hem de yemekli !Hatta yatili bile olabilir
Mutfak ve oda berbat durumda .Ama is yetistircem diye ne kendimi ne bebeğimi strese sokacagim .Zira bebegimden kiymetli degil .
Biraz düşünceleri varsa yemegi yaparlar yatiya da kalmadan giderler.Ben tum gunu recel ekmekle geciriyorum onlara nasil yemek yapayim .
Allah tez zamanda şifa versin canım.Gece atesimiz cikti en yakin hastsnrye gittik
Kanimizda enfeksiyon ve kan degerler8jde dusukluk cikti.
Yatircaklar ama baska sorunlarids oldugu icin takipli olduğumuz yere gittik...
Sabaha ksdar burdsyis.
Cok yoruldum...
Dua edin lutfen...
Seninki keyifci olcak anlasildi :)Kızlar bebek arabasiyla butun karsiyakayi gezdk bugun diyebilirm eve geldk yerine koyarken yine uyandi. Geri ciktik disari saatlerce dolandk geldk yerine koyarken yine uyandi. Salladk ellemedk aglayana kadar neyse bir sure sonra agladi aldm emzirdm pispisladm. Ana kucagina koyduk salladk durmadi. pusete yerlestirdik esim evde pusetle dolandirio cocuk duruo esim biraktigi an geri aglio ben gulme krizine girdm gozumden yas geldi gulmekten altima yapabilirim hattaolaya iyi yanindan bakioz ben dogum kilolarinin ustune 5 kilo veririm esimde kas yapar bu gidisle
Canim bebegim 5 dk bile durmuyor surekli kucağımda. Wc ye bile gidemiyorum .Kendimize bile yemek yapamiyorum ki .Esim de görüyor bunlari .Her aksam 8 9 da bebegi uyutabilirsek yemek yiyip hemen yatiyorum ben de .Esim mutfagi odayi toplayip yatiyor .Ama dun tartıştığımız icin sagolsun bugun oturma odasinda yattigi cekyati bile toplamadan gitmiş.Cocuklu hayata alışmak senin içinde eşin içinde zor bıde sanırım babalar o dokuz ayda ne olduğnu tam anlamıyorlar bebek doğduğunda şok oluyorlar sankı. Bizdede oyle olmuşdu cunki ilk kizimda.
Misafir konusundada cok haklısın ne kendini ne bebeğnı strese sok ama eşinle bu konuda yine bir tartışma yaşamıyasın sonucda onun akrabası. Onlara karsı saygısızlık yapdığnı düşüne bilir.
Canim Allah sifa versin .Güzel haberlerini bekliyoruz pasanin.Gece atesimiz cikti en yakin hastsnrye gittik
Sabaha ksdar burdsyis.
Cok yoruldum...
Dua edin lutfen...
Evet maalesef oyle insanlar.Çok enteresan insanlar. Ben babamı kardeşimi bile uzun tutmuyorum. Bebekli insana gelecek olan yardıma gelsin bir zahmet, eğlenceye değil.
Biz 3 aylık olduk 2 gün önce dr kontrolümüz vardı. Dr 2.5 en çok 3 saatte bir emzir dedi saha erken emerlerse süt az gelir dolması için 3 saat bekle dedi. Benimkiler daha erken acıkıyor çoğu zaman mecbur meme veriyorum yetmezse mama.Bebeği iki aylık olan anneler gün içinde ne kadar sıklıkla kaç kez emziriyorsunuz, ilk aydaki gibi çok sık mı olmalı
Bende oyleydım sanırım ilk cocuk dalıma oyle kucak bağımlısı oluyor. Ama eşim benim ne kadar yorulduğmu hiç görmuyordu. Her neyse.Seninki keyifci olcak anlasildi :)
Canim bebegim 5 dk bile durmuyor surekli kucağımda. Wc ye bile gidemiyorum .Kendimize bile yemek yapamiyorum ki .Esim de görüyor bunlari .Her aksam 8 9 da bebegi uyutabilirsek yemek yiyip hemen yatiyorum ben de .Esim mutfagi odayi toplayip yatiyor .Ama dun tartıştığımız icin sagolsun bugun oturma odasinda yattigi cekyati bile toplamadan gitmiş.
Canim Allah sifa versin .Güzel haberlerini bekliyoruz pasanin.
Evet maalesef oyle insanlar.
Sen de kötü bir gece gecirmissin .Keske bizi ve bebeklerimizi ,sütü dusunseler de uzmeseler.Onca stres yetmiyor gibi bir de bunlarin kahrını cekiyoruz.
Allah yardimcin olsun cnm eşinin tarafı gerçekten çok anlayışsizlar hiç düşünce namına birşey yok birde yatılı diyorsun gerçekten sınır oldum şuan.Zor bir gecenin arasından gunaydin.
Rabbim tez zamanda şifa versin cnm dualarimiz sizinle.Gece atesimiz cikti en yakin hastsnrye gittik
Sabaha ksdar burdsyis.
Cok yoruldum...
Dua edin lutfen...
El yalaması ve tükürük kızımda da arttı. Ellerini yumruk yapıp sokuşturuyor ağzına, mamadan sonra biberonu çektiğiniz için çılgın gibi ağlıyormu sizin bebeklerinizde acaba doymuyor mu diyeceğim ama ne kadar versem içecek gibi
Bende oyleydım sanırım ilk cocuk dalıma oyle kucak bağımlısı oluyor. Ama eşim benim ne kadar yorulduğmu hiç görmuyordu. Her neyse.
Umarım bir an önce aranızdakı sorunu cozersınız.
Allah yardimcin olsun cnm eşinin tarafı gerçekten çok anlayışsizlar hiç düşünce namına birşey yok birde yatılı diyorsun gerçekten sınır oldum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?