- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.281
Kaynamış suyumuz mamayla yanyana hazır duruyor hep. Mslesef suyu uygun ısıda tutmak biraz zor. Ben şimdi yaptm mamayı dolaba koydum oğlum acıkınca hemen gdip içine ya ılık su koyuyorum yada su dolu cezvede az bişy ocakta tutunca ılıyor bileğimle kontrol edıyorum hep eğer su çok sıcaksada soğuk suya tutuyorum biberonu Allah kolaylık versin canım.
Saol canım bnmkü memede uyuyor spnra yatağına koyuyorum normalde sen nasıl uyutuyosunKaynamış suyumuz mamayla yanyana hazır duruyor hep. Mslesef suyu uygun ısıda tutmak biraz zor. Ben şimdi yaptm mamayı dolaba koydum oğlum acıkınca hemen gdip içine ya ılık su koyuyorum yada su dolu cezvede az bişy ocakta tutunca ılıyor bileğimle kontrol edıyorum hep eğer su çok sıcaksada soğuk suya tutuyorum biberonu Allah kolaylık versin canım.
Gece atesimiz cikti en yakin hastsnrye gittik
Kanimizda enfeksiyon ve kan degerler8jde dusukluk cikti.
Yatircaklar ama baska sorunlarids oldugu icin takipli olduğumuz yere gittik...
Sabaha ksdar burdsyis.
Cok yoruldum...
Dua edin lutfen...
Bnmki memeye alışknda ondan mamayla uykusu gelmiyorOrta boy kavanoza önceden kaynatılmış su koyuyorum o orada soğuyor, ihtiyacı m oldukça oradan alıp cezveys koyuyorum yaklaşık 20-25sanıyede 40 dereceye geliyor ve hazırlıyoruö eğer sıcaksa kavanozdaki suyla ılıştırıyorum. O kavanoz günlük değişiyor eger uykusu varda zaten içerken bebek mayışıyor biraz sallama biraz pışpış uyuyor ama bu her zaman olmuyor direnebiliyor
Ben de gecen hafta uc gun oyleydim .Bebise gecmedi .Lokum da iyi geliyor deneyebilirsin .Gecmis olsun.Kızlar ben ishal oldum sanırım üşütmeden oldu, çok terliyorum ve klima açıyordum çarptı sanırım. Acaba süte geçermi bide şuan sadece haşlanmış patates yiyebiliyorum ya sütüm giderse diye korku sardı beni iyice.
Arkadaşım kullanıyor cok memnun. Ben de alacaktim ama soyle bir durum var sadece magaza markasi oldugundan dolayi ulasmakta zorluk yasayabilirsin.Diger markalarda indirim takip etme şansın varken bu markada indirimler cok nadir oluyor ya da cok az .Mesela 2 hafta once ben Prima nin 148 lisini 20 tl daha ucuza aldim .Kızlar baby&me bebek bezi kullanan var mı? Bez alcaktım uygun die sleepy almıştım en son ama bi baktım oda adet sayısını dusurmuş paketteki.en azından 3 numarası ole diğer numaraları bilmiorum.tanesi 40 kurustu 50 kurusa yaklasmıs.nese bide baby&me denesemmi diorum ama bi sizlere sorayım dedim önce.
Kızlar ben ishal oldum sanırım üşütmeden oldu, çok terliyorum ve klima açıyordum çarptı sanırım. Acaba süte geçermi bide şuan sadece haşlanmış patates yiyebiliyorum ya sütüm giderse diye korku sardı beni iyice.
İnşallah canım inşallah duaların için çok saol Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünGerçekten" insan demeye bin şahit ister " cinsindenmiş kaynın. Bence son bir gayret ile borçları bitirip veya ailesinden destek alıp ilişiğinizi sonsuza dek tamamen kesin. Çocuğunla ilerde güzel zamanlar geçirirsin inşallah canım.
Gece atesimiz cikti en yakin hastsnrye gittik
Kanimizda enfeksiyon ve kan degerler8jde dusukluk cikti.
Yatircaklar ama baska sorunlarids oldugu icin takipli olduğumuz yere gittik...
Sabaha ksdar burdsyis.
Cok yoruldum...
Dua edin lutfen...
Ben emzirmediğim için göğsümde uyuma gibi durum yok zaten biberonu içerken yoruluyor yatırdığım yerde doyurup gazını alıp bırakıyorum gazını alırken kendine geliyor ama olsn biraz ugrasıyorum. Kundak yapıyormusun ? Bzimki hiç sevmiyor elleri kafasının yanında uyuyor hep teslim olur vaziyette. Kolları çok hareketleri uykuda sıçrayıp uyanıyor yada kollarını salladığnda kendni uyandırıyor dün gece duş aldırıp kundak yaptık sinirden çatladı ama sallaya sallaya zorla uyuttum 5saat uyudu çocuk gece 1 kez kalktm onda da feryat figan ağlamıyodu bu gece iyiydik. Şimdi de kundaklı yatıyor pusetinde çok rahat maşallah.Saol canım bnmkü memede uyuyor spnra yatağına koyuyorum normalde sen nasıl uyutuyosun
Termos aklımda canım alıp bende öyle yapacağm dışarı çıktığmzda kurtarıcı oluyor resmen.Ben suyu kaynatıp istenilen ısıdan biraz yüksek olana kadar bekletiyorum sonra termosa koyuyorum 8 saate kadar bekliyor içinde bu şekilde yapmak çok pratik , dışarı çıkarkende yanımda taşıyorum.
Senin bebisle benimki keyfinden taviz vermiyor hic .Ben de bir kez kundak yaptim sinirden olan uykusu da kacti .Puseti de sevmiyor .Aksam üstü ilk kez gezmeye cikacagiz .Ben tedirginim .Bakalim nasil olacak kac saat/dk gezebileceğiz .Mama koycam cantaya ama benimki mamayi yese de emmeden susmuyor .Sakinlesmesi icin emmesi sart.Ve dakikada hazir olcak pasanin memesi .Avm de bizi rezil eder kesin .Cunku pusete bağlayınca ağlıyor çıkmak istiyor.Ben emzirmediğim için göğsümde uyuma gibi durum yok zaten biberonu içerken yoruluyor yatırdığım yerde doyurup gazını alıp bırakıyorum gazını alırken kendine geliyor ama olsn biraz ugrasıyorum. Kundak yapıyormusun ? Bzimki hiç sevmiyor elleri kafasının yanında uyuyor hep teslim olur vaziyette. Kolları çok hareketleri uykuda sıçrayıp uyanıyor yada kollarını salladığnda kendni uyandırıyor dün gece duş aldırıp kundak yaptık sinirden çatladı ama sallaya sallaya zorla uyuttum 5saat uyudu çocuk gece 1 kez kalktm onda da feryat figan ağlamıyodu bu gece iyiydik. Şimdi de kundaklı yatıyor pusetinde çok rahat maşallah.
Aynen acıktığı dk maması gelmezse yırtar bzmkide kendni. Zaten arka planları da aynı geçen ki attığn resmi gorunce aaa bzmki bu dedm resmen benm oğlum :)) termosunu ve mamasını bıberonunu hazır tut o zamn acıkmasına yakın hazırlarsın o ağlamadan doyurursun belki sever gezmeyi de sessiz olur emmek ısterse gittiğinz yere bağlı müsait bi ortamda emzirirsin yada arabadan inmeden tavlarsın biraz göğsünle :) kanguruyu alacak mısın yanına ? Ben dün 1de evden çıktm 7de geldm bebekle ilk kez bi macera yasadım hastaneye gttk flan dolmuşla gttm geldm atlattım şükür abim arabayla goturup getrym dedi hayır dedm merkez 45km gittim geldm ama pert olmuşum. Tamda dönüş saati bzmkinin mızıldamıp ağlama saatlerine denk geldiSenin bebisle benimki keyfinden taviz vermiyor hic .Ben de bir kez kundak yaptim sinirden olan uykusu da kacti .Puseti de sevmiyor .Aksam üstü ilk kez gezmeye cikacagiz .Ben tedirginim .Bakalim nasil olacak kac saat/dk gezebileceğiz .Mama koycam cantaya ama benimki mamayi yese de emmeden susmuyor .Sakinlesmesi icin emmesi sart.Ve dakikada hazir olcak pasanin memesi .Avm de bizi rezil eder kesin .Cunku pusete bağlayınca ağlıyor çıkmak istiyor.
Hangi şehirdesınız bilmiyorum bızde bunaldık bu ara kafa dinlemek için üç gün Balıkesir Erdek ocaklar var oraya gıdıcez fiyatları da düşmüş apart gunluk 100 lıraKafa dağıtmak için ideal aslında, bayram seyran da geçti sakin olur, rahat olur.
O da var tabi canın dün ben öyleydim bütün gün memedeydi akşama doğru süt gelmiyordu artık Allahtan sabah sağmıştım o uyurken onları verdim onla rahatladı uyududa süt doldu göğsüm. O uyurken sağmak lazım. Bu arada kızım benide emzik olarak kullanıyor resmen az önce emzirdim bir baktım ağzı süt dolu hala emiyorSağım işini nasıl yapmalıyım peki canım? Saat başı memede oğlum ne ara göğsüm dolacak da sağıcam
Ankara'dayız biz ,sekiz saat sürer sanırım yolculuğu düşünüyorum nasıl olur diye oralar da güzelmiş giden arkadaşlarım demişti, fiyatı da iyiymiş siz neredesinizHangi şehirdesınız bilmiyorum bızde bunaldık bu ara kafa dinlemek için üç gün Balıkesir Erdek ocaklar var oraya gıdıcez fiyatları da düşmüş apart gunluk 100 lıra
Yıkadık, hiç özel birşey yapmadık tek gelenek olarak göbek bağını gömdük :)Kızlar yarın 40ı olacakta özel bir şey yaptınız mı normal yıkadınz mı
Bebeği iki aylık olan anneler gün içinde ne kadar sıklıkla kaç kez emziriyorsunuz, ilk aydaki gibi çok sık mı olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?