- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.341
Evde reflor vardı bende bir tane aldım şimdi. Annemde geldi bebeklerle ilgilendi az önce gitti şimdi eşimle idare etmeye çalışıyoruz. Anne olunca hasta olmamalı insan valla çok zormuş.Ben de olmuştum. Vücut ekstra su kaybediyor o yüzden bolca su iç ama aynı zamanda tuz kaybı da olmasın diye tuzlu ve şekerli şeyler ye. Ben tuzlu yoğurt ve şeftali kompostosu grisini muz haşlanmış patates ve pirinç tükettim iyi geldi bi de yağsız lordan hazır yufka yağsız gözleme. Aile Hekimi reflör diye bi ilaç verdi probiyotik o da iyi geldi. Süte geçmez ama emzirme dönemi olduğu için vücut çok daha hızlı bitkin düşüyor
Canım kaç günlük oldu bebişCanım biz doktordan geldik şimdi, tükürük meselesini ve sürekli elini emmesini sordum. Oral dönemdelermiş elini emmesi çok normal aç olduğunu düşünme aynı sekilde sürekli senide emmek ister dedi. Tükürük olayına kızımın reflüsü var reflü belirtisi dedi gaviscon verdi mamasına sabah aksam birer poşet ekleyeceğim. Kusmasına rağmen kilo alımı normalmis anne sütü ve mama alıyor 5440 gr 60 cm olmuş cimcime
Bnmki de eskisi kadar iştahlı değilMerhaba kızlar. Benim kızım 62 günlük. Önceden emzirdikten sonra mama verdiğimde 60 cc yi çok rahat içiyordu hatta fazlasını istediği de oluyordu. Şu an emzirdikten sonra mama istemiyor. Emzirmeden önce verirsem içiyor maksimum 75 cc . Acaba doyduğu için mi istemiyor? Sütüm çok değil 2 saatte bir sağarsam 70 cc gibi çıkıyor. Kilo alımı da iyi ama genelde 10-15 dk ancak emiyor. Doyduğundan mı istemiyor bilemiyorum.
Ben 40 ccnin üstüne çıkamadım daha canım
Bende pompaya güvenmiyorum canım emzirdikten sonra sağsamda aynı çıkıyor emzirmeden sağsam da. Ee bu bebek ne emiyor o zaman yutkunma seslerini duymasam emdiğine inanmıycam. Inşallah artar bakalım artmasa da sağlık olsun elimden geleni yapmaya çalışıyorum sonuçta.
Canım çok geçmiş olsun şifa bulursunuz umarım bi an önce.
Canım bende kundakla uyutuyorum. Başlarda ağlıyordu ama alıştı artık kundak yapınca uyku zamanı geldiğini anlıyor sanırım gözlerini kapatıyor çok çırpınmıyor sallıyorum biraz uyuyor. Bazen ağlıyor ediyor ama yine de rahat ve uzun uyuyor :)
Süt sürekli üretilir bitmez diyorlar canım son sütü tam ememiyorda olabilir.
Durum tatsız ama Allah sağlıkla, çocuğunla sınamasın canım . Sabrın sonu selametÇok kötüyüm.
Kaderdaşım napicaz biz yaaa nezamana kadar surer bu acaba bursuru uyku danişmanina msj attim bi cvp vermedilerYa kızlar benim oğlan da sadece arabasında uyuyor. Bugün saatlerce her şeyi denedim ama sonunda o galip geldi ve arabada uyudu. Arabanın pırt bebesi i de istemiyor illaki pusetinde uyuyacak. Bi de evde insan olacak ev kalabalık olacak o zaman kendi kendine bile uyuyor. Ne yapıcax ben böyle
Canım biz sallanan müzikli ana kucağı da aldık. 15dk oyalanoyor onda. Arabayı Bi dışarda kullan sonra temizle içeri al gına geldi ve mecburen ikinci arabayı da aldık. Bi arkadaşım tekerlekleri streçleyip evde kullanıyormuş dene istersen. Bizimki arabanın 6aydan sonra kullanılacak kısmında da durmuyor ki, illaki o iki büklüm puset olacak. Beline falan zarar gelecek diye çok korkuyoruz. Geceleri orada uyutup, pusetin içindeki koruyucula beşiği ne alıyoruz ama bazen uyandığı için arabada kaldığı da oluyor. Uyku danışmanlarından Bi cvp alırsan nolur beni de bilgilendir.Kaderdaşım napicaz biz yaaa nezamana kadar surer bu acaba bursuru uyku danişmanina msj attim bi cvp vermediler( ya paraylaysa parasini verem yeterki cvp versinlerr yaaa yeminle bunaldim. Dun gece sokaklardaydk yine. Arabanin tekerlwrini yikadk eve aldk bugun. Ya bitane baston yatan bebek arabasi alicaz evde kullanmaya yada elektrikli ana kucagi hangisinde mutlu olur elekteikli ana kucagndaki degisik sallamalar hosuna gidwrmi bilemiyoruz. bizimkini pusete koy elinde tasi evin icinde ozamanda susuo ben şok oldum onu gorunce hayir cok guldum bu duruma ama sinirlermdw bozuldu. Buarada senin oglan kac gunluk merak ettm
Bizimkide onceden salllanarak uyuyodu bizde titresimli ana kucagi almstk onu cok seviyodu hatta yatagnda degil onda uyuyodu iyice dalarsa yatagina aliyodum yada pert olup kalirsak ana kucagnda uyuyodu mecbur ama gece beslemeye kalknca geri uykuluyken yatagina koyuyodum. Bebek arabasiyla uzun ve ust uste gunlerde vakit gecirdktwn sonra eve gelince herdwfasnda aglamaya basladi basta anlamadk bikac gun once anladk 2 gun ist uste sokaklardaydk bugun evdedw arabasiz uyumadi tekerlwri yikadm ve sitrecledm. bugun biarada araba baktk simdi kara kara napsak diye dusunuyoruz. Acaba elektrikli guzel bisey alsak onda farkli bisey hosuna giderde bundan vaz gecermi diyoruz. Buarada bizimki pusettedw port bebe dede uyuyo Allahtan ama tabi belli olmaz ona yarin baska bi huyda edinebilir. tmm canm yazarm mutlakaCanım biz sallanan müzikli ana kucağı da aldık. 15dk oyalanoyor onda. Arabayı Bi dışarda kullan sonra temizle içeri al gına geldi ve mecburen ikinci arabayı da aldık. Bi arkadaşım tekerlekleri streçleyip evde kullanıyormuş dene istersen. Bizimki arabanın 6aydan sonra kullanılacak kısmında da durmuyor ki, illaki o iki büklüm puset olacak. Beline falan zarar gelecek diye çok korkuyoruz. Geceleri orada uyutup, pusetin içindeki koruyucula beşiği ne alıyoruz ama bazen uyandığı için arabada kaldığı da oluyor. Uyku danışmanlarından Bi cvp alırsan nolur beni de bilgilendir.
Seni çok iyi anlıyorum eşimin ailesi de senin anlattığına çok benziyor sorumsuz kardeş ve ebeveyn herşeyin maddi olarak bizden beklenmesi vs ne yazılı evlenince eşin ailesi ile bir ton sorun yumağı ile de evlenilmiş oluyor elinizden geldiği kadar maddi bağımsızlığınızı almaya çalışın eşinin tutumu nasıl aetık ayrı bi ailesi olduğunu kabul ediyor mu eğer öyleyse bu iyi işaret zamanla ailesinin saçmalıklarından kurtulurÇok kötüyüm.
Kızlar şu günler belki en son kitap okunacak zaman ama tracy hogg bebek bakımlarına mucize çözümler kitabı gerçekten çok öğretici zaten piyasadaki uyku danışmanlarının çoğu da o kitaptan okuyup öğrendiklerini anlatıyor kitabı alıp okumaya fırsatı olmayanlar için internette çeşitli sitelerde özeti de var
sleepy aldım denemek için bende ama beğenmedim çok kalın pampers aldım en son o güzel bizde elimizdekiler bitsin 3 noya geçicezBez konusunda bişey bende diyeyim gecen gun sleepy ın sitesinde indirim vardı ıkı paket iki numara ıkı paket üç numara üçlü zeytinyağlı ıslak mendil bıde kadın pedı aldım kargo kapıda ödeme ile 102 lıra tuttu bez geliyor dıye ıkı gun idare etsin diye A101 in bezinden aldık fiyatına göre gayet iyi çıktı sonra bezler geldı kullanmaya başladım ve oğlan yine pişik oldu bunlar bitsin Bı daha sleepy almıycam
canım biriktirmek içinse genelde emdikten hemen sonra 10 dk sağın diyorlarSağım yapan anneler,
Sağma zamanını nasıl ayarlıyorsunuz??
Oğlum saat başı memede. Ne ara sağım yapıcam ben. Aralıksız 3saat filan uyumuyor ki. Siz o arada mı sağıyorsunuz? Zaten göğüslerim öyle dolu dolu olmuyor. Bide sağım yaparsam iyice süt bitmesin. Çocuk ne emecek?
Önce emziriyorum doymuyor aranmaya devam ediyor sonra mama veriyorum memede uyumayı ilk ay yapıyordu artık yapmıyor iki bucuk aylık bebeğimHiç emzirmiyosun demi
Avm ye hazırlanmak 1 bucuk saat yarim saat gidis yarim saat gelis .Avm de bir magazayi 10 dk gezme sonrasinda uyanma .Kostur koştur 2 kat yukarıdaki emzirme odasina varis.Yarim saat emzir birt yapsın altini degistir .Agladi emzirmeye devam .Heh doydu cikalim bi birt daha hadi bir kez daha bez degistir.Tamam alti temiz karni tok az daha gezeriz sonuc asansorden inene kadar kendini yirtma ve eve geri donus .Kesinlikle öyle ama bu bebeler er ya da geç dışarı çıkmaya alışacaklar bi de o var bi de biz de eve tıkılı kalıyoruz o da sıkıcı oluyor bizim ki de 2 aylık olacak bi kaç güne son bu haftadır arabasıyla dışarı yürüyüşe gidiyoruz etraf çok gürültülü tabi arabalar sesler ışıklar ağlamıyor ama resmen tedirgin bi şekilde gözlerini kırpmadan bakıyor sonra da uyukluyor yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama evde sürekli durdukça çocuk çok steril ortamda büyüyecek bi yandan da onu düşünüyorum
Canim dogru dusunuyorsun aslinda. Asiri radyasyon ve uyarandan dolayi benim de icime sinmiyor .Ama Konya'da yasiyorum ve burda eylulden sonra üşünür .Kislar da sert gecer .Simdi gitmesek bile kışın tek alternatif var avm .Senin bebekle benimki enteresan bebeler vesselam.Baska bebekler arabaya bayılır, gezme boyu uyur. Bizim gezme maceramiz yuzunden olan uyku da gitti .2 saattir uyutmaya çalışıyorum. Durup durup gozunu aciyor etrafa bakiyor .Tedirgin olduAfilim92 ben avmlere biraz karşıyım. Aşıları tam değil daha çok küçükler kapalı ortam kalabalık o yüzden 1 yaşına kadar avm ye goturmeme kararı aldık. Hedefimizde yarım saat uzaklığımızda bir park birde sahil var. Henüz parka ağlamaktan yaklaşamadığımız için sahil henüz hayal genelde parkın 10 dk yakınında ağlamaya başlıyor koştur koştur dönüyoruz. Benim kız pek bi destekçi annesine doktoruna huysuz diyorum kadının yanında ağlamaktan helak oluyor. Tükürük yapıp duruyo dedim uygulamalı gösterdi yine bugün cadı falan kabulde çok aşığım
Bence baska türlü uyumayi ogretmelisin.Cok zor ama boyle bas etmek daha zorNapicaz bilmiyorum alt ust olduk resmen baston yatirilan bi bebek arabasi alicaz evin icine ama uzun vadede pisman olurmuyuz bilmiyorum canm ya
Benim bebe biraz degisik. Emzirme önlüğü takinca emmiyorEmzirme önlügü cok pratik tavsiye ederim
Ben de arabayı hem evde hem dışarıda kullanıyorum sadece uyumak için değil evde gezdiriyoruz da hanımı, sil kullan zahmetli oluyor keşke yedek tekerlek olsa evde taksak dışarıda çıkarsakCanım biz sallanan müzikli ana kucağı da aldık. 15dk oyalanoyor onda. Arabayı Bi dışarda kullan sonra temizle içeri al gına geldi ve mecburen ikinci arabayı da aldık. Bi arkadaşım tekerlekleri streçleyip evde kullanıyormuş dene istersen. Bizimki arabanın 6aydan sonra kullanılacak kısmında da durmuyor ki, illaki o iki büklüm puset olacak. Beline falan zarar gelecek diye çok korkuyoruz. Geceleri orada uyutup, pusetin içindeki koruyucula beşiği ne alıyoruz ama bazen uyandığı için arabada kaldığı da oluyor. Uyku danışmanlarından Bi cvp alırsan nolur beni de bilgilendir.
Ne kadar emiyor ?Bnmki de eskisi kadar iştahlı değil
Kızlar şu günler belki en son kitap okunacak zaman ama tracy hogg bebek bakımlarına mucize çözümler kitabı gerçekten çok öğretici zaten piyasadaki uyku danışmanlarının çoğu da o kitaptan okuyup öğrendiklerini anlatıyor kitabı alıp okumaya fırsatı olmayanlar için internette çeşitli sitelerde özeti de var
71 günlük oldu canımCanım kaç günlük oldu bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?