2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebek bezi konusunda bi türlü tam doğruyu tutturamadım.
Önce huggies yenidogan 1 no aldık, çok kaliteli , memnun kaldım. Fakat huggies Türkiye'den çıkıyor diye başka birşey denemek için Sleepy merhaba paketi aldım
No 1 içimden söylene söylene bitirdim , hep sızdırdıı. No 2 paketini açmadım bile. Sonra Goon no 1 aldım, herşey güzeldi ama şimdi sızdırmaya başladı. Aynı zamanda huggies no 1 ve 2 de aldık .no 1 paket daha bebek 20 günlükken falan elimde kaldı, küçük kalmış. Son durumda Goon 1 ve Huggies 2 kullanıyorum... Fakat bu paketler de bitince ne yapıcam şaşırdım. Üzerlerinde kilo hesabı ölçü var sözde paketlerin ama bence tutmuyor.

Sizden ricam hangi boy kilo bebek için hangi markanın hangi nosunu kullanıyorsunuz paylaşır mısınız? Özellikle huggies, goon, prima kullanan arkadaşlar ...Başka memnun olduğunuz marka varsa o da olur tabi

Evde de gezdirmeyi denemiş miydiniz öyle öyle aşılır belki benim kızım da ilk zamanlar durmuyordu son iki haftadır hem evde hem dışarıda kullanıyor
Canim pusetini araba icin bir cok sefer kullandik ama emniyet kemeri takildigi anda basiyor cigligi .Arabasini da o yuzden sevmedi sanirim.
Benim oglum da ikina ikina uyaniyor .Cok agliyor .Her emmeden sonra gaz çıkaramıyoruz .Cunku memede uyudugunda gaz cikarmaya calisirsak uyaniyor .Zaten zor bir bebek 24 saatin 18 19 saatini uyanik geciriyor .Gaz sancisina Ayse Oner in gaz masajini yapiyorum sakinken .Bir nebze ise yariyor .Om x diye dereotlu gaz surubu var onu veriyorum .Bir de rezene kimyon cayi iyi geliyor ama o an ağlarken yalnızsam hazirlayamiyorum.Ptesi dr randevumuz var sut alerjisi olabilir .Onu soracagim .Bazi gunler cok daha fazla gazi oluyor çünkü.
Ilk Prima Premium aldik cok iyiydi .Sonra Sleepy 1 ve 2 .Bitirene kadar ben de bittim .Her seferinde sizma oldu , her seferinde banyo yaptırmak zorunda kaldim.Hediye olarak Molfix gelmisti o da sizdirdi.Prima ya geri döndük. Su gune kadar hic sizdirmadi .

Ben ilkgünden itibaren molfix kullanıyorum hiç sorun yasamadım ama sık sık değiştiriyorum belki ondan ama burda kimse molfix kullanmıyo şaşırıyorum prima iyi ama numara arttıkca fiyat farkı artıyor diye hiç baslamadım..

Ben de kullanıyorum canım ilk çocuğumda da kullandım çok da memnunum hiç sorun yaşamadım bebeğim 5 buçuk kilo ben 3 numara kullanıyorum

Kızlar merhaba dün çok kötü bi gündü bnm için oğlum ellerimde nefessiz kaldı çırpındı resmen bi 5dk nefes alamadı ömrümdrn ömür gitti çok korktum hala elim Ayağım titriyor Dr götürdk hemen acile ve sebebi nin balgam olduğunu öğrendik hergün burnunu açmama ragmen dikkat etmeme rağmen böyle oldu mutlaka gğnde en az 3sefer serum fizyolojik yapın kızlar dikkat edin

Ne icin sagim yapacaksin canim ?Ise baslayacaksin o yuzden mi ?
Eger öyleyse depolamak için bebek uyurken yapmalısın. Uyanikken surekli memedeyse sagimda cok cikmaz .

Yok canım biriktirmek için ya da ben uyursam eşim versin oğluma diye. Sağdıkça artar süt diyorlar Ama maalesef koala gibiyiz tüm gün nasıl sağım yapıcam ki bu halde. Süt çıkmaz iyice stres olur olan sütü de keserim ben herhalde.

Ben de kullanıyorum canım ilk çocuğumda da kullandım çok da memnunum hiç sorun yaşamadım bebeğim 5 buçuk kilo ben 3 numara kullanıyorum

Kilosu bizimkine yakın bwn de bi bakayım o zaman

Aayy çok geçmiş olsun canım çok kötü bir durum içim titredi okurken. Benimde kızım hastaydı burunları tıkalı genzi akıyodu 4 gün hastanede yattık. Şimdi daha iyi çok şükür ama genzi sabahları akıyo yine sonra balgama dönüşüyo kusarak atıyor bende uyurken hep kontrol ediyorum. Allah ım sen koru Yarabbim

Prima da bize no 3 gerekecek galiba . Senşn kaç kiloya hangi no canım?

Cnm ben prima 2 numara 4-8 kg kullanıyorum şuan ben memnunum

Saol canm evt çok zor gerçektegerçekten kusarakta atamıyo maalesef geri yutuyo bnmde gözügözüm hep üzerinde Rabbim korusun inş

Oğlum artık gece gündüz hiç uyumamaya başladı kızlar. Oturdum ağladım dün gece!!

Mamayı içiyor beni emiyor uyuyor 10-15dk sonra uyanıyor. Bi de artık sesler çıkararak ıkına sıkına uyandırıyor kendini. Gözler kapalı mızırdanıyor. Gaz sancısı mı diyorum. Gece kakasını yaptı ha tamam rahatladı artık dedim yarım saat sonra gene uyandı. Annem aç bu çocuk deyip duruyor. Ağzı açık aranıyor sürekli. Tamam dedim 100cc mama yaptım. Tık diye içti. Yarım saat uyutmaya çalıştım. Yarım saat sonra geri uyandı ve aranıyor Hala. Elini ağzına götürüyor. Daha da mı aç yani dedim. Delirdim artık ya. Yarım saat uyu uyan Şaşkıma döndüm. Sinirlerim bozuldu iyice. Eşimde eve döndü. Ben annemde memleketteyim. Haftaya gelecek almaya. Ama sabrım taşıyor iyice. Evime dönmek istiyorum. Yalnızken daha iyiydik doğrusu.

Afilim92 senin oğlan da hiç uyumuyordu. Ne durumdasın sen? Sürekli ağlama modunda yarım saatte bir en fazla geri kalkıyor.

Canim ben de hemen degistiriyorum.Ama kaka yapmasıyla sizdirmasi bir oldu .Keske bize de iyi gelseydi daha ekonomikti.
Canim bence sagma hic .Ben de ilk haftalar sagdim .Sonra annem sagma dedi .Söylediğisey mantikli geldi .Ben varken yetismiyorsun gidince zorlanirsin demisti ki oyle oldu .Sagim yapmaya ve aparatlari temizlemeye ayiracagim vakti kendime ayiriyorum .Yeri geliyor wc ye bile gidemiyorum. Biberonu zor temizliyorum hatta.Bir de 3..aydan sonra memeler terbiye oluyormuş. Sagimla daha zormus .Ise gidecek olsak mecbur sagacagiz ama bebegin 7 24 yaninda hic gerek yok bence .
Prima da bize no 3 gerekecek galiba . Senşn kaç kiloya hangi no canım?
4 800 dü 30 gunlukken 2 no bitince 3 e gececegim . Cunku kuculur artik.
j
Canim dun gunduz 2 saat uyudu parca parca ustune demistim ya avm ye gittik. Yolda uyudu yarim saat ki bunu hic saymiyorum kalitesiz uyku .Eve gelince hala tedirgindi uyutamadik .Gece de milyon kere kalkti .Gozleri kapali agliyor .Ne uyudu ne uyuttu .Bu sabah 7 de bir uyandi daha simdi uyutmaya calisiyorum .3 4 kere uyutmustum pat uyandi .
Bazen beyaz gurultude uyuyor.Bazen memede bazen gezdirerek. Cok uykusuzken hepsinde kabullenip uyuyor ama yataga koyunca 15.dk uyaniyor en gec.O yuzden yatirinca da pispislayip duruyorum. Yarin dr a gitcez sorcam .Bakalim ne diyecek .

Kizimin dilinde uzun zamandir pamukcuk var. Dr gazli bezle karbonatli suyla temizlemeye calis demisti. Birkac kez denedim faydasi olmadi. Zaten izin de vermiyor agliyor.Simdi mikostatin damla verdi. Kullanan varmi faydasini gordunuzmu

Gecmis olsun canim. Bizim en kotu gaz sancisi donemimiz 45 gun civariydi. Suan 2 aylik tamamen bitmedi ama baya azaldi kendi kendine yapiyo cogu zaman. Yanlis hatirlamiyosam sen amerikadaydin. Orda satilan mukemmel bi gaz ilaci varmis bitkisel sanirim. Benim ayni donemde bebek sahibi olan is arkadaslarim yana yakila amerikan gelen birilerini ariyodu o ilac icin. Gunde yeteri kadar cis ve kaka cikiyosa doyuyodur kilo aliyodur muhtemelen icini ferah tut.

Kizimin dilinde uzun zamandir pamukcuk var. Dr gazli bezle karbonatli suyla temizlemeye calis demisti. Birkac kez denedim faydasi olmadi. Zaten izin de vermiyor agliyor.Simdi mikostatin damla verdi. Kullanan varmi faydasini gordunuzmu
Damla kullanmadım da her emzirme sonrası kendi göğsümü de yıkıyorum veya en kötü ihtimalle ıslak pamukla siliyorum. Sadece bebeğin dudağını silmek yetmiyordu .bu şekilde daha çok fayda gördüm. Aslında Dr bebeğin ağız içini de ıslak kulak çubuğu ile sil dedi ama yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…