- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.381
Canim pusetini araba icin bir cok sefer kullandik ama emniyet kemeri takildigi anda basiyor cigligi .Arabasini da o yuzden sevmedi sanirim.Evde de gezdirmeyi denemiş miydiniz öyle öyle aşılır belki benim kızım da ilk zamanlar durmuyordu son iki haftadır hem evde hem dışarıda kullanıyor
Benim oglum da ikina ikina uyaniyor .Cok agliyor .Her emmeden sonra gaz çıkaramıyoruz .Cunku memede uyudugunda gaz cikarmaya calisirsak uyaniyor .Zaten zor bir bebek 24 saatin 18 19 saatini uyanik geciriyor .Gaz sancisina Ayse Oner in gaz masajini yapiyorum sakinken .Bir nebze ise yariyor .Om x diye dereotlu gaz surubu var onu veriyorum .Bir de rezene kimyon cayi iyi geliyor ama o an ağlarken yalnızsam hazirlayamiyorum.Ptesi dr randevumuz var sut alerjisi olabilir .Onu soracagim .Bazi gunler cok daha fazla gazi oluyor çünkü.Kızlar nasılsınız bizde 48 günlük olduk 2 haftadır gaz sancıları yaşıyoruz ama son bir haftadır çok fenalaştı uyurken ıkına ıkına uyuyor uyanırken ıkına ıkına uyanıyor ve akşam saat sekiz oldu mu kucağımdan indirdiğim an sebepsiz kendini yay gibi gerip morarana kadar ağlıyor susturamıyorum.kolik mi acaba diye soruyorum gece uykusu düzenli bi tek dün gece 12 de uyudu normalde ağlamaktan yorulup 10.30 11.00 arasında uykuya dalıyor .çok yoruluyorum tek başıma bakıyorum yağ ile masajlar yapıyorum kakasını da kendi yapamıyor hergün.2 güne bir yapıyor ama çok rahatsız oluyor ve ben bacaklarını kaldırıp poposunu iki yana ayırıp tutup bekliyorum kaka yapsın diye çünkü ıkınırken doğru pozisyonu alamıyor.çok yıpratıcı.gaz kolik 6 ve 8 haftalar arası en kötü olup sonra düzelir diyorlar doğru mu biri bana iç ferahlatan bişey desin.çok yoruldum artık.ve gaz sancısından dolayı emmekte istemiyor bi tek gece uykusunun arasında emzirebiliyorum iki saatte bir .gündüz 3 4 saat memeyi almadığı oluyor.kilo alımı yavaşlicak diye korkuyorum
Ilk Prima Premium aldik cok iyiydi .Sonra Sleepy 1 ve 2 .Bitirene kadar ben de bittim .Her seferinde sizma oldu , her seferinde banyo yaptırmak zorunda kaldim.Hediye olarak Molfix gelmisti o da sizdirdi.Prima ya geri döndük. Su gune kadar hic sizdirmadi .Kızlar bebek bezi konusunda bi türlü tam doğruyu tutturamadım.
Önce huggies yenidogan 1 no aldık, çok kaliteli , memnun kaldım. Fakat huggies Türkiye'den çıkıyor diye başka birşey denemek için Sleepy merhaba paketi aldım
No 1 içimden söylene söylene bitirdim , hep sızdırdıı. No 2 paketini açmadım bile. Sonra Goon no 1 aldım, herşey güzeldi ama şimdi sızdırmaya başladı. Aynı zamanda huggies no 1 ve 2 de aldık .no 1 paket daha bebek 20 günlükken falan elimde kaldı, küçük kalmış. Son durumda Goon 1 ve Huggies 2 kullanıyorum... Fakat bu paketler de bitince ne yapıcam şaşırdım. Üzerlerinde kilo hesabı ölçü var sözde paketlerin ama bence tutmuyor.
Sizden ricam hangi boy kilo bebek için hangi markanın hangi nosunu kullanıyorsunuz paylaşır mısınız? Özellikle huggies, goon, prima kullanan arkadaşlar ...Başka memnun olduğunuz marka varsa o da olur tabi
Canim pusetini araba icin bir cok sefer kullandik ama emniyet kemeri takildigi anda basiyor cigligi .Arabasini da o yuzden sevmedi sanirim.
Benim oglum da ikina ikina uyaniyor .Cok agliyor .Her emmeden sonra gaz çıkaramıyoruz .Cunku memede uyudugunda gaz cikarmaya calisirsak uyaniyor .Zaten zor bir bebek 24 saatin 18 19 saatini uyanik geciriyor .Gaz sancisina Ayse Oner in gaz masajini yapiyorum sakinken .Bir nebze ise yariyor .Om x diye dereotlu gaz surubu var onu veriyorum .Bir de rezene kimyon cayi iyi geliyor ama o an ağlarken yalnızsam hazirlayamiyorum.Ptesi dr randevumuz var sut alerjisi olabilir .Onu soracagim .Bazi gunler cok daha fazla gazi oluyor çünkü.
Ilk Prima Premium aldik cok iyiydi .Sonra Sleepy 1 ve 2 .Bitirene kadar ben de bittim .Her seferinde sizma oldu , her seferinde banyo yaptırmak zorunda kaldim.Hediye olarak Molfix gelmisti o da sizdirdi.Prima ya geri döndük. Su gune kadar hic sizdirmadi .
Ben de kullanıyorum canım ilk çocuğumda da kullandım çok da memnunum hiç sorun yaşamadım bebeğim 5 buçuk kilo ben 3 numara kullanıyorumBen ilkgünden itibaren molfix kullanıyorum hiç sorun yasamadım ama sık sık değiştiriyorum belki ondan ama burda kimse molfix kullanmıyo şaşırıyorumprima iyi ama numara arttıkca fiyat farkı artıyor diye hiç baslamadım..
Ne icin sagim yapacaksin canim ?Ise baslayacaksin o yuzden mi ?
Eger öyleyse depolamak için bebek uyurken yapmalısın. Uyanikken surekli memedeyse sagimda cok cikmaz .
Canim pusetini araba icin bir cok sefer kullandik ama emniyet kemeri takildigi anda basiyor cigligi .Arabasini da o yuzden sevmedi sanirim.
Benim oglum da ikina ikina uyaniyor .Cok agliyor .Her emmeden sonra gaz çıkaramıyoruz .Cunku memede uyudugunda gaz cikarmaya calisirsak uyaniyor .Zaten zor bir bebek 24 saatin 18 19 saatini uyanik geciriyor .Gaz sancisina Ayse Oner in gaz masajini yapiyorum sakinken .Bir nebze ise yariyor .Om x diye dereotlu gaz surubu var onu veriyorum .Bir de rezene kimyon cayi iyi geliyor ama o an ağlarken yalnızsam hazirlayamiyorum.Ptesi dr randevumuz var sut alerjisi olabilir .Onu soracagim .Bazi gunler cok daha fazla gazi oluyor çünkü.
Ilk Prima Premium aldik cok iyiydi .Sonra Sleepy 1 ve 2 .Bitirene kadar ben de bittim .Her seferinde sizma oldu , her seferinde banyo yaptırmak zorunda kaldim.Hediye olarak Molfix gelmisti o da sizdirdi.Prima ya geri döndük. Su gune kadar hic sizdirmadi .
Ben de kullanıyorum canım ilk çocuğumda da kullandım çok da memnunum hiç sorun yaşamadım bebeğim 5 buçuk kilo ben 3 numara kullanıyorum
Kızlar merhaba dün çok kötü bi gündü bnm için oğlum ellerimde nefessiz kaldı çırpındı resmen bi 5dk nefes alamadı ömrümdrn ömür gitti çok korktum hala elim Ayağım titriyor Dr götürdk hemen acile ve sebebi nin balgam olduğunu öğrendik hergün burnunu açmama ragmen dikkat etmeme rağmen böyle oldu mutlaka gğnde en az 3sefer serum fizyolojik yapın kızlar dikkat edin
Prima da bize no 3 gerekecek galiba . Senşn kaç kiloya hangi no canım?Canim pusetini araba icin bir cok sefer kullandik ama emniyet kemeri takildigi anda basiyor cigligi .Arabasini da o yuzden sevmedi sanirim.
Cnm ben prima 2 numara 4-8 kg kullanıyorum şuan ben memnunumKızlar bebek bezi konusunda bi türlü tam doğruyu tutturamadım.
Önce huggies yenidogan 1 no aldık, çok kaliteli , memnun kaldım. Fakat huggies Türkiye'den çıkıyor diye başka birşey denemek için Sleepy merhaba paketi aldım
No 1 içimden söylene söylene bitirdim , hep sızdırdıı. No 2 paketini açmadım bile. Sonra Goon no 1 aldım, herşey güzeldi ama şimdi sızdırmaya başladı. Aynı zamanda huggies no 1 ve 2 de aldık .no 1 paket daha bebek 20 günlükken falan elimde kaldı, küçük kalmış. Son durumda Goon 1 ve Huggies 2 kullanıyorum... Fakat bu paketler de bitince ne yapıcam şaşırdım. Üzerlerinde kilo hesabı ölçü var sözde paketlerin ama bence tutmuyor.
Sizden ricam hangi boy kilo bebek için hangi markanın hangi nosunu kullanıyorsunuz paylaşır mısınız? Özellikle huggies, goon, prima kullanan arkadaşlar ...Başka memnun olduğunuz marka varsa o da olur tabi
Saol canm evt çok zor gerçektegerçekten kusarakta atamıyo maalesef geri yutuyo bnmde gözügözüm hep üzerinde Rabbim korusun inşAayy çok geçmiş olsun canım çok kötü bir durum içim titredi okurken. Benimde kızım hastaydı burunları tıkalı genzi akıyodu 4 gün hastanede yattık. Şimdi daha iyi çok şükür ama genzi sabahları akıyo yine sonra balgama dönüşüyo kusarak atıyor bende uyurken hep kontrol ediyorum. Allah ım sen koru Yarabbim
Canim ben de hemen degistiriyorum.Ama kaka yapmasıyla sizdirmasi bir oldu .Keske bize de iyi gelseydi daha ekonomikti.Ben ilkgünden itibaren molfix kullanıyorum hiç sorun yasamadım ama sık sık değiştiriyorum belki ondan ama burda kimse molfix kullanmıyo şaşırıyorumprima iyi ama numara arttıkca fiyat farkı artıyor diye hiç baslamadım..
Canim bence sagma hic .Ben de ilk haftalar sagdim .Sonra annem sagma dedi .Söylediğisey mantikli geldi .Ben varken yetismiyorsun gidince zorlanirsin demisti ki oyle oldu .Sagim yapmaya ve aparatlari temizlemeye ayiracagim vakti kendime ayiriyorum .Yeri geliyor wc ye bile gidemiyorum. Biberonu zor temizliyorum hatta.Bir de 3..aydan sonra memeler terbiye oluyormuş. Sagimla daha zormus .Ise gidecek olsak mecbur sagacagiz ama bebegin 7 24 yaninda hic gerek yok bence .Yok canım biriktirmek için ya da ben uyursam eşim versin oğluma diye. Sağdıkça artar süt diyorlar Ama maalesef koala gibiyiz tüm gün nasıl sağım yapıcam ki bu halde. Süt çıkmaz iyice stres olur olan sütü de keserim ben herhalde.
4 800 dü 30 gunlukken 2 no bitince 3 e gececegim . Cunku kuculur artik.Prima da bize no 3 gerekecek galiba . Senşn kaç kiloya hangi no canım?
jOğlum artık gece gündüz hiç uyumamaya başladı kızlar. Oturdum ağladım dün gece!!
Mamayı içiyor beni emiyor uyuyor 10-15dk sonra uyanıyor. Bi de artık sesler çıkararak ıkına sıkına uyandırıyor kendini. Gözler kapalı mızırdanıyor. Gaz sancısı mı diyorum. Gece kakasını yaptı ha tamam rahatladı artık dedim yarım saat sonra gene uyandı. Annem aç bu çocuk deyip duruyor. Ağzı açık aranıyor sürekli. Tamam dedim 100cc mama yaptım. Tık diye içti. Yarım saat uyutmaya çalıştım. Yarım saat sonra geri uyandı ve aranıyor Hala. Elini ağzına götürüyor. Daha da mı aç yani dedim. Delirdim artık ya. Yarım saat uyu uyan Şaşkıma döndüm. Sinirlerim bozuldu iyice. Eşimde eve döndü. Ben annemde memleketteyim. Haftaya gelecek almaya. Ama sabrım taşıyor iyice. Evime dönmek istiyorum. Yalnızken daha iyiydik doğrusu.
Afilim92 senin oğlan da hiç uyumuyordu. Ne durumdasın sen? Sürekli ağlama modunda yarım saatte bir en fazla geri kalkıyor.
Gecmis olsun canim. Bizim en kotu gaz sancisi donemimiz 45 gun civariydi. Suan 2 aylik tamamen bitmedi ama baya azaldi kendi kendine yapiyo cogu zaman. Yanlis hatirlamiyosam sen amerikadaydin. Orda satilan mukemmel bi gaz ilaci varmis bitkisel sanirim. Benim ayni donemde bebek sahibi olan is arkadaslarim yana yakila amerikan gelen birilerini ariyodu o ilac icin. Gunde yeteri kadar cis ve kaka cikiyosa doyuyodur kilo aliyodur muhtemelen icini ferah tut.Kızlar nasılsınız bizde 48 günlük olduk 2 haftadır gaz sancıları yaşıyoruz ama son bir haftadır çok fenalaştı uyurken ıkına ıkına uyuyor uyanırken ıkına ıkına uyanıyor ve akşam saat sekiz oldu mu kucağımdan indirdiğim an sebepsiz kendini yay gibi gerip morarana kadar ağlıyor susturamıyorum.kolik mi acaba diye soruyorum gece uykusu düzenli bi tek dün gece 12 de uyudu normalde ağlamaktan yorulup 10.30 11.00 arasında uykuya dalıyor .çok yoruluyorum tek başıma bakıyorum yağ ile masajlar yapıyorum kakasını da kendi yapamıyor hergün.2 güne bir yapıyor ama çok rahatsız oluyor ve ben bacaklarını kaldırıp poposunu iki yana ayırıp tutup bekliyorum kaka yapsın diye çünkü ıkınırken doğru pozisyonu alamıyor.çok yıpratıcı.gaz kolik 6 ve 8 haftalar arası en kötü olup sonra düzelir diyorlar doğru mu biri bana iç ferahlatan bişey desin.çok yoruldum artık.ve gaz sancısından dolayı emmekte istemiyor bi tek gece uykusunun arasında emzirebiliyorum iki saatte bir .gündüz 3 4 saat memeyi almadığı oluyor.kilo alımı yavaşlicak diye korkuyorum
Canım prima tablosunda öyle bi.bez göremedim seninki hangi tam olarak? Bi.de gerçekten bebeğin o kilo aralığında mı, tutuyor mu yani ölçü? Tabloyu yükleyemedim de hepsiburadada vardıCnm ben prima 2 numara 4-8 kg kullanıyorum şuan ben memnunum
Damla kullanmadım da her emzirme sonrası kendi göğsümü de yıkıyorum veya en kötü ihtimalle ıslak pamukla siliyorum. Sadece bebeğin dudağını silmek yetmiyordu .bu şekilde daha çok fayda gördüm. Aslında Dr bebeğin ağız içini de ıslak kulak çubuğu ile sil dedi ama yapamıyorumKizimin dilinde uzun zamandir pamukcuk var. Dr gazli bezle karbonatli suyla temizlemeye calis demisti. Birkac kez denedim faydasi olmadi. Zaten izin de vermiyor agliyor.Simdi mikostatin damla verdi. Kullanan varmi faydasini gordunuzmu
Benim oglus da ınna diye agliyo bazen. Heh diyorum beni cagiriyoKızım da öyle hatta anne gibi çıkıyor, seviniyorum eşime hava atıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?