2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar lohusalık boyunca kanamam oldu bazen az bazen çok son 3-4 gün kırmızı adet kanaması gibiydi hatta adet olduğumu düşünmüştüm sonra 9 gün sonra yeniden kanama başladı 5 gün sürdü dedim şimdi adet oldum demek ki diğeri lohusalıktandı. Ee şimdi o kanamanın bitmesinin üzerinden 1 hafta geçti bugün yine kanama başladı ne bu böyle haftada bir adet mi olucam yoksa başka bi problem mi var sizce?

Doktorum ara ara kanaman olabilir, iç dikişlerin eridikçe demişti. Ki bir kaç gün süren kanamalarım oldu öyle ara ara. Bende başta adet oldum diye düşünmüştüm. Benim sezeryandı.

Doktorum ara ara kanaman olabilir, iç dikişlerin eridikçe demişti. Ki bir kaç gün süren kanamalarım oldu öyle ara ara. Bende başta adet oldum diye düşünmüştüm. Benim sezeryandı.
Benimde olabilir canım normal doğumdu benim çok dikişim yoktu ama bellide olmaz internetten baktım orda da emzirmeden kaynaklı hormonlarla alakalı olabilir yazıyor.

Yediği kazıklar ona yetmiş görünüyor artk para konusunda bi hata yapabileceğini sanmam sizde durumlar nasıl

Bebeğine hayranımtam büyüyüp nazar değmeyeceğine inandığın bigün teyzelerine fotosunu atarsın belki minik adamın

Bebeğine hayranımtam büyüyüp nazar değmeyeceğine inandığın bigün teyzelerine fotosunu atarsın belki minik adamın
Tamam
Bir de benimki inga diye agliyor.Agladi agladi neyse sakinlestirdim .Derin bir sessizlık oldu .Sonra norMal ses tonunda inga diyor gülüyor
Daha once de bir kez yapmisti yeni keşfetti.

Kizlar 2.araba almaktan bahsetmissiniz.Bugun benimki ilk kez bindi arabasina .Daha once oto koltugu olarak kullandigimizda asla durmamisti pusette .Pek bir sey degismedi .Yine sevmedi .

Peki memeyi tamamen kesip biberona alıştırabilirmihim acab bnmki aşırı düşkün.bugün 60cc tek içirebildim
Benim sütüm ilk haftalardan beri yetersiz kalıyordu biberonu mecburen alıyordu ve öyle alıştı ama emziği çok denemem ragmen hiç almadı, memeni hiç kesme belki zamanla biberona alışır, biberonu stoktaki süt için mi kullanıyorsun ilk baştan beri mi biberon almıyor

Kizlar 2.araba almaktan bahsetmissiniz.Bugun benimki ilk kez bindi arabasina .Daha once oto koltugu olarak kullandigimizda asla durmamisti pusette .Pek bir sey degismedi .Yine sevmedi .
Evde de gezdirmeyi denemiş miydiniz öyle öyle aşılır belki benim kızım da ilk zamanlar durmuyordu son iki haftadır hem evde hem dışarıda kullanıyor

Kızlar bebeğim 2 aylık yani tam olarak 57 günlük ama hala uyurken bacakları parantez gibi ( ) şöyle uyuyor ayak altları bir birine degiyor kurbağa bacak diyorduk guluyorduk ama bugün kv bu şimdiye düzelmeliydi bunu doktora götürün deyince içimize kurt düştü sizin bebeklerde kurbağa bacak uyumasi düzeldi mi

Bizim oğlan da aynı uyuyo hala arada bastırıyorum ayakları üzerinde yinede aynı parantez gibi

Kızlar nasılsınız bizde 48 günlük olduk 2 haftadır gaz sancıları yaşıyoruz ama son bir haftadır çok fenalaştı uyurken ıkına ıkına uyuyor uyanırken ıkına ıkına uyanıyor ve akşam saat sekiz oldu mu kucağımdan indirdiğim an sebepsiz kendini yay gibi gerip morarana kadar ağlıyor susturamıyorum.kolik mi acaba diye soruyorum gece uykusu düzenli bi tek dün gece 12 de uyudu normalde ağlamaktan yorulup 10.30 11.00 arasında uykuya dalıyor .çok yoruluyorum tek başıma bakıyorum yağ ile masajlar yapıyorum kakasını da kendi yapamıyor hergün.2 güne bir yapıyor ama çok rahatsız oluyor ve ben bacaklarını kaldırıp poposunu iki yana ayırıp tutup bekliyorum kaka yapsın diye çünkü ıkınırken doğru pozisyonu alamıyor.çok yıpratıcı.gaz kolik 6 ve 8 haftalar arası en kötü olup sonra düzelir diyorlar doğru mu biri bana iç ferahlatan bişey desin.çok yoruldum artık.ve gaz sancısından dolayı emmekte istemiyor bi tek gece uykusunun arasında emzirebiliyorum iki saatte bir .gündüz 3 4 saat memeyi almadığı oluyor.kilo alımı yavaşlicak diye korkuyorum

Parantezlik ve o şekilde uyumak devam ediyor ben de doktora danışmayı düşünüyorum gerçi internet böyle olması normal yazıyor ama yine de sormak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…