- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.401
Premium care 2 no 6 kiloya kadar diyor ama bence de küçülürCanim ben de hemen degistiriyorum.Ama kaka yapmasıyla sizdirmasi bir oldu .Keske bize de iyi gelseydi daha ekonomikti.
Canim bence sagma hic .Ben de ilk haftalar sagdim .Sonra annem sagma dedi .Söylediğisey mantikli geldi .Ben varken yetismiyorsun gidince zorlanirsin demisti ki oyle oldu .Sagim yapmaya ve aparatlari temizlemeye ayiracagim vakti kendime ayiriyorum .Yeri geliyor wc ye bile gidemiyorum. Biberonu zor temizliyorum hatta.Bir de 3..aydan sonra memeler terbiye oluyormuş. Sagimla daha zormus .Ise gidecek olsak mecbur sagacagiz ama bebegin 7 24 yaninda hic gerek yok bence .
4 800 dü 30 gunlukken 2 no bitince 3 e gececegim . Cunku kuculur artik.
j
Canim dun gunduz 2 saat uyudu parca parca ustune demistim ya avm ye gittik. Yolda uyudu yarim saat ki bunu hic saymiyorum kalitesiz uyku .Eve gelince hala tedirgindi uyutamadik .Gece de milyon kere kalkti .Gozleri kapali agliyor .Ne uyudu ne uyuttu .Bu sabah 7 de bir uyandi daha simdi uyutmaya calisiyorum .3 4 kere uyutmustum pat uyandi .
Bazen beyaz gurultude uyuyor.Bazen memede bazen gezdirerek. Cok uykusuzken hepsinde kabullenip uyuyor ama yataga koyunca 15.dk uyaniyor en gec.O yuzden yatirinca da pispislayip duruyorum. Yarin dr a gitcez sorcam .Bakalim ne diyecek .
İlk çocuğumda kullanmıştım çok faydasını gördüm canım , inşallah size de iyi gelir cok geçmiş olsunKizimin dilinde uzun zamandir pamukcuk var. Dr gazli bezle karbonatli suyla temizlemeye calis demisti. Birkac kez denedim faydasi olmadi. Zaten izin de vermiyor agliyor.Simdi mikostatin damla verdi. Kullanan varmi faydasini gordunuzmu
Cnm ben resmini çekip yükleyeceğim şuan yükleyemedim. Dün jokerden aldim e bebekte kalmamıştı. Benim kızımda 5136 kg 2 numara oluyor.Canım prima tablosunda öyle bi.bez göremedim seninki hangi tam olarak? Bi.de gerçekten bebeğin o kilo aralığında mı, tutuyor mu yani ölçü? Tabloyu yükleyemedim de hepsiburadada vardı
Canim indirimi fazla değil .Ben 148 liyi 60 tl ye almistim 41 kr filan oluyor .Senin dediğin 65 kr .Ama soyle bir durum var bebek ürünlerine zam geldi daha da gelecek diyorlar .Oyle dusununce hesapli olabilir bilemedim .Premium care 2 no 6 kiloya kadar diyor ama bence de küçülür
Ben de direk 3 almalıyım heralde. Şu anda hepsiburada indirimde 204 tane 134 tl ama gerçek indirim mi bilemedim
Biz eşimle doğum yaptığımdan beri ayrı yatıyoruz :) ben annemdeyim annemin çift kişilik yatağında kızımla tek yatıyorum, taşınma işleri vardı dün hallettim evi. Eşime annemdeykin benle yat diyorum yatmıyo uykum bölünür çalışamam diyor. Eve geçeris bugün bakalım nasıl kavgalar edicez :) demekti bencil kocalar ve düşünceli kocalar diye ikiye ayrılıyor kocalarKızlar eşim yatakları hatta odayı ayırdı resmen. Çocuk kendi odasında ben kendi odamda o da kullanmadığımiz oturma odasında uyuyor. Kapısını kapatıyor ağlama duymamak için. Eee çocuk belki 5 yaşına kadar gece uyancak aglicak nolcak böyle oldu olacak bosanalim çocuk bende kalsın bütün dedim. Bu gece yatak odasına geldi yattı. Sabah söyleniyor uyuyamadım nasıl işe gidicem böyle diyeçocuk da çok aglamiyor yani acikip mizildaniyor en fazla 2-3 dk hemen gidip susturuyorum uyuyor sonra.
Premium care 2 no 6 kiloya kadar diyor ama bence de küçülür
Ben de direk 3 almalıyım heralde. Şu anda hepsiburada indirimde 204 tane 134 tl ama gerçek indirim mi bilemedim
Canim indirimi fazla değil .Ben 148 liyi 60 tl ye almistim 41 kr filan oluyor .Senin dediğin 65 kr .Ama soyle bir durum var bebek ürünlerine zam geldi daha da gelecek diyorlar .Oyle dusununce hesapli olabilir bilemedim .
Bu gidisle baska bez arayisina yeniden girecegim.Canım hem zam geldi hemde kucuk bedenler uygun fiyatlı.1 ve 2 beden uygun ama 3 pahalı niyeyse.
Prima premium care 2 4-8kg kadar cnm, no 3 çok bol gelebilir miPremium care 2 no 6 kiloya kadar diyor ama bence de küçülür
Bizimki de öyle parantez gibi ama ayak altları değmiyor topuklar değer şekilde. Bence bir problem yok düz olmasi normal değildir herhaldeKızlar bebeğim 2 aylık yani tam olarak 57 günlük ama hala uyurken bacakları parantez gibi ( ) şöyle uyuyor ayak altları bir birine degiyor kurbağa bacak diyorduk guluyorduk ama bugün kv bu şimdiye düzelmeliydi bunu doktora götürün deyince içimize kurt düştü sizin bebeklerde kurbağa bacak uyumasi düzeldi mi
Bu gidisle baska bez arayisina yeniden girecegim.
Benimkinin de nerdeyse doğduğundan beri var. Gazlı bezle sadece dilinin önünü silebildim arkaya izin vermedi. Elimde fungostatin var ama henüz acmadimKizimin dilinde uzun zamandir pamukcuk var. Dr gazli bezle karbonatli suyla temizlemeye calis demisti. Birkac kez denedim faydasi olmadi. Zaten izin de vermiyor agliyor.Simdi mikostatin damla verdi. Kullanan varmi faydasini gordunuzmu
Kavga ettik biz de kendini izole et öyle yaşa çünkü bu çocuk sadece benim sen sadece severken varsın diye bağırdım. Şimdi yanımda yatıyor. Sürekli sen cennetlik son nasıl dayanıyorsun diyor gönül alma çabaları... Bakalım bir dahaki kavga ne zaman... Kocişler hep ayniBiz eşimle doğum yaptığımdan beri ayrı yatıyoruz :) ben annemdeyim annemin çift kişilik yatağında kızımla tek yatıyorum, taşınma işleri vardı dün hallettim evi. Eşime annemdeykin benle yat diyorum yatmıyo uykum bölünür çalışamam diyor. Eve geçeris bugün bakalım nasıl kavgalar edicez :) demekti bencil kocalar ve düşünceli kocalar diye ikiye ayrılıyor kocalar
Acıdı mııStum kesildi sandim meme ucunda beyaz sivilce cikmisti. sut kabarcigi imis. Ve tabi kanali tikamis. Igneyle actim rahatladim sükur başına gelen olursa korkmasın
Oyy cok gecmis olsun kuzuya. Ben de cok korkuyorum keserkenKızımın tırnaklarını keserken baş parmağını kanattıkbir süre agladı kanı durdurmak için sargı bezi ile sarmaya çalıştık ama pek başarılı olamadık, eldiven giydirdim daha fazla kanatmasın diye, umarım hemen iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?