2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Premium care 2 no 6 kiloya kadar diyor ama bence de küçülür
Ben de direk 3 almalıyım heralde. Şu anda hepsiburada indirimde 204 tane 134 tl ama gerçek indirim mi bilemedim

Kizimin dilinde uzun zamandir pamukcuk var. Dr gazli bezle karbonatli suyla temizlemeye calis demisti. Birkac kez denedim faydasi olmadi. Zaten izin de vermiyor agliyor.Simdi mikostatin damla verdi. Kullanan varmi faydasini gordunuzmu
İlk çocuğumda kullanmıştım çok faydasını gördüm canım , inşallah size de iyi gelir cok geçmiş olsun

Canım prima tablosunda öyle bi.bez göremedim seninki hangi tam olarak? Bi.de gerçekten bebeğin o kilo aralığında mı, tutuyor mu yani ölçü? Tabloyu yükleyemedim de hepsiburadada vardı
Cnm ben resmini çekip yükleyeceğim şuan yükleyemedim. Dün jokerden aldim e bebekte kalmamıştı. Benim kızımda 5136 kg 2 numara oluyor.

Ben de direk 3 almalıyım heralde. Şu anda hepsiburada indirimde 204 tane 134 tl ama gerçek indirim mi bilemedim
Canim indirimi fazla değil .Ben 148 liyi 60 tl ye almistim 41 kr filan oluyor .Senin dediğin 65 kr .Ama soyle bir durum var bebek ürünlerine zam geldi daha da gelecek diyorlar .Oyle dusununce hesapli olabilir bilemedim .

Biz eşimle doğum yaptığımdan beri ayrı yatıyoruz :) ben annemdeyim annemin çift kişilik yatağında kızımla tek yatıyorum, taşınma işleri vardı dün hallettim evi. Eşime annemdeykin benle yat diyorum yatmıyo uykum bölünür çalışamam diyor. Eve geçeris bugün bakalım nasıl kavgalar edicez :) demekti bencil kocalar ve düşünceli kocalar diye ikiye ayrılıyor kocalar

Off çok yorgunum bi gece kalktım göğüsüm ağıryo mastit olmuşum iki gün ateş göğüs ağrısı çaktim antibiyotik içiyorm emzirdiğim halde oldu, zaten göğüs ucu açık olduğu için ordan girermiş enfeksiyon, bununla beraber gittim hasta hasta evi topladım dün de yine temizlik eşya yerleştir öldüm. yeni eve taşındım anneme yakın, yine hastayken sabah sabah kalkıp kalça ultrasonu çektirdik allahtan iyi çıktı, hayat bazen çok yorucu evde biton iş var, türkçeninde anasını ağlattım :-D

Canım bende premium care kullanıyorum 2 numaralar bitmek uzere birde sleepy aldım 3 numara ama gece sızdırdı.fakat ben sızma olayını primada da yasadım.erkek bebeklerde pipisi yukarı bakar sekilde bezlenirse oluyor sanırım.önündeki dolgu malzemesi yetmiyor.fakat her bezlerkende asagı yoneltemiyorum bazen hafif çişi oluyo sert oluyo zorlamak istemiyorum sızsın daha iyi diorum.birde sleepy nin 3+ olanı var onu mu alsam dedim.dolgu malzemesi belki daha fazladır.birde prima aktif bebek var 208 tanesi 114 tl ydi happy center da oda baya uygun primaya gore.kararsızım biraz.birde e bebekde baby&me var fiyatı uygun 100 tanesi 46 tl ama pek yorum bulamadım.kararsızım paketide 100 lu kotuyse bitmez de.sanırım aktif bebekden alcam 208 tanede baya gider.bitince olmadı sleepy 3+ alırım bitanede.

Canim indirimi fazla değil .Ben 148 liyi 60 tl ye almistim 41 kr filan oluyor .Senin dediğin 65 kr .Ama soyle bir durum var bebek ürünlerine zam geldi daha da gelecek diyorlar .Oyle dusununce hesapli olabilir bilemedim .

Canım hem zam geldi hemde kucuk bedenler uygun fiyatlı.1 ve 2 beden uygun ama 3 pahalı niyeyse.

Bizimki de öyle parantez gibi ama ayak altları değmiyor topuklar değer şekilde. Bence bir problem yok düz olmasi normal değildir herhalde

Bu gidisle baska bez arayisina yeniden girecegim.

Bende arıyorum ama kararsızım cok.suan happy centerdaki indirim iyi ama aktif bebekde 55 kurusa gelio.ama hep bole de bulamayabilirim bi alternatifim olsun istiyorum.primada indirim bulamazsam kullanabileceğim.

Kizimin dilinde uzun zamandir pamukcuk var. Dr gazli bezle karbonatli suyla temizlemeye calis demisti. Birkac kez denedim faydasi olmadi. Zaten izin de vermiyor agliyor.Simdi mikostatin damla verdi. Kullanan varmi faydasini gordunuzmu
Benimkinin de nerdeyse doğduğundan beri var. Gazlı bezle sadece dilinin önünü silebildim arkaya izin vermedi. Elimde fungostatin var ama henüz acmadim

Kavga ettik biz de kendini izole et öyle yaşa çünkü bu çocuk sadece benim sen sadece severken varsın diye bağırdım. Şimdi yanımda yatıyor. Sürekli sen cennetlik son nasıl dayanıyorsun diyor gönül alma çabaları... Bakalım bir dahaki kavga ne zaman... Kocişler hep ayni

Kızımın tırnaklarını keserken baş parmağını kanattık bir süre agladı kanı durdurmak için sargı bezi ile sarmaya çalıştık ama pek başarılı olamadık, eldiven giydirdim daha fazla kanatmasın diye, umarım hemen iyileşir

Oyy cok gecmis olsun kuzuya. Ben de cok korkuyorum keserken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…