2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun acımıştır kıyamam kuzuma

Ya zaten onlar bizden daha yorgun , daha uykusuz , daha hassas , bence yeni evli çiftler iyice birbirini tanıyıp çocuk yapmalı , özellikle erkekler yoruldum diyip yan çizmeye , kaytarmaya , herşeyi bizim üZerimize atmaya çok meraklılar

Ben primanin 2 numarasıni kullaniyorum sadece 1 defa degisiklik olsun diye komili aldik oda cok guzeldi ama sivi gostergesi yoktu fiyat olarakta primayla ayni.
oğlum 2 aylık, tam 5 gündür kaka yapmadı, ne yapılır , lütfen yardım edin
Canm benmkide 4.5gun sonra dun gece yapti resmen bayram ettik. Aslinda normalmis bukadar zaman yapmamalari
Bende gecen gece uyurken kesmistm biraz once emzirirken parmaginin birinin derisinide biraz kesmisim sanrm yara olmus derisi kalkms cok uzuldum bende

primanın hangi model canım, premium care mi? bebeğin kilosu ilepoşet üzerinde yazan kilo aralığı uyumlu mu?

Canim indirimi fazla değil .Ben 148 liyi 60 tl ye almistim 41 kr filan oluyor .Senin dediğin 65 kr .Ama soyle bir durum var bebek ürünlerine zam geldi daha da gelecek diyorlar .Oyle dusununce hesapli olabilir bilemedim .
sen nereden almıstın peki canım? bi de küçük paket mi alsam deneme için? prima premium carede pişman olma riski var mı sence?

Ben sleepye tövbe ettim. hiçbişey takmadan meydanda gezsin çocuk en azından ne yaptıgını görürüm
her markada sızma oluyorsa muhtemelen beden küçük oldugu içindir, pipi durusundan oldugunu sanmıyorum pek canım.
aktif bebeğin özelliği ne acaba, hiç araştırmadım farkını... Afilim92 premium carei uyguns almış, nereden aldıgını sordm cvp bekliyorum bakalım.
baby&me denemem sanırım

Sleepy den memnun olan bi ben miyim acaba :) demin aldık hatta bitmişti.

Kızımı sabahtan beri hoplatıyoruz. Hoplatırkende hoppidi hoppidi kızıma hop hop kızıma diye şarkı söylüyoruz. Hoplatmazsakda ağlıyor sadece hoplatıp şarkı söylemezsekde ağlıyor. İlla 2si birlikte olacak. Saçma şeylere ne kolay alışıyorlar
Kolum koptu dilimde dönmez halde sadece hop hop diyebiliyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…