2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sleepy 1 numara benimkinde de çok sizdirmisti. Prima pamperstan çok memnun kaldım aslında 1 numara da kullandım 2 numara da ama bunun 3 numarası yok. Premium care de çok pahali... O yüzden şimdi gündüz sleepy 3 numara gece de Prima pampers 2 numara kullanıyorum. Sleepy gündüz sizdirmiyor şimdilik gece denicem bir ara sizdirmazsa sleepy devam

sen nereden almıstın peki canım? bi de küçük paket mi alsam deneme için? prima premium carede pişman olma riski var mı sence?
Joker den almistim .Ama sen söyledikten sonra 4 5 siteye baktim en uygun senin bahsettigin 138 tl idi sanirim .G.gidiyorda da o fiyata.3 numarada indirim bu kadar oluyor sanirim .Kucuk alip dene istersen.Her bebekte ayni olmaz ama sleepy kadar da kötü cikmaz merak etme :)

Alıyorda bi yerden sonra istemiyor meme arıyor

Benimki yine performansinu sergiliyor .Gunduz 2 saat uyudu .14.00 dan beri uyanik .
Evde bunaldigim icin arkadasima gitmiştik. Orda emzirirken uyudu .Yine ayni senaryo yatirinca uyandi .Duvarlara bakti bakti agladi .Yabancıdi
Bebegi her ortamda kolayca uyuyabilen anneler cok sansli

Boyle diyorum ve benim gibi olanlari selamlıyorum. Hic bir temizlik ,düzen bebeklerimizden onemli degil. Tamam evi bk götürmesin de her zaman da bal dök yala olmayabilir
Neyse bugun esim supurdu haftaya kadar idare ederiz diyorum.Herkese iyi geceler benimki uyudu 1 saate uyanir hemen sekerleme yapmalıyım

Kızlar gün içinde çay kahve tüketiyormusnz?? Kafein gaz yapıyormuş diye okumuştm ben türk kahvesini çok seviyrm günde bi fincan içiyrm çayıda kahvaltıda.. acaba oğlumun bu kadar gazlı olmasının sebebi bunlar olablr mi??

Şu bebek emdikçe memede süt çoğalır gelir gibi laflari kim söylediyse külliyen sallamış. Bugün bizim kiz maşallah hiç uyumadı ve sürekli emdi durdu en son tabi süt kalmadı, kizim sinirden memeyi çekiştirip durdu agladi sıkıyorum süt gelmiyor. Hadi dedim mama yapayım vereyim çocuk ne mamayı içti ne biberonu ağzına aldı. En son zorlada olsa verdim mamayı ama hepsini içemedi 10 cc kadar içti. Biraz uyutmaya çalıştım yarim saat sonra uyandı artık memede biraz süt vardı yavrum onu emdi uyudu.

Selam kızlar uzun zamandır giremiyorum umarım herkes ve bebişleri iyidir :) annem gittiğinden beri kendime vakit ayırmak bir yana tuvalete gitmek için eşimi bekler oldum desem yeridir.
sonsuzzz canım tatile gittiniz mi? Gittiyseniz deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. :) Afilim92 nasılsın bebiş biraz düzene girdi mi merak ettim seni.

Herşeye dikkat ettim genede bende bebeklerimde gazlıydık saldım gitti şimdi yiyorum içiyorum artık çare yok gibi bişey galiba öyle geğiriyorlar gaz çıkarıyorlarki büyük adam gibiler

Canım forse’de sorduğu için yazmıştım bende kopyalıyorum o mesajımı :)

Canımm biz Antalya da her şey dahil otele gittik. Pek keyif aldık diyemiyorum neden dersen;

Deniz kenarı çok sıcaktı, havuz kenarı ağaç altı şenzlonglarda oturduk. Havuzs girmedik. Eşim gitti 10 dk yüzdü geldi, kurulandı oğlanı aldı ben gittim 5 dk yüzdüm geldim, duş aldım, bikini değiştirdim(emzireceğim için temizlendim) geldim emzirdim, derken denize girmek işkence oldu.

Tek başına yüzmek çok sıkıcıydı.

Öğlen sıcağında oğlum çok rahatsız olduğu için odaya gittik i, evde uyumayan çocuk orda gündüz 3-4 saat uyudu :) odadan çıkamadık, 5-6 gibi çıkıp oğlanı da denize sokup 5 dk odaya döndük. Denizi sevdi :)

Yemeklerde restoranlar kalabalık enfeksiyon riski olmasın diye hep en kenarları kolladık. Klimalı yere girmedik o yüzden yandık:) yemeğide bi eşim aldı geldi ben gittim. Oğlan muzmızlanınca kucağa al gezdir derken yemeklerde keyf vermedi.

Akşamları anfi tiyatro da güzel şeyler oluyordu ama ses çok yüksek diye katılamadık.

Havuzbaşı barda sigara çok içiliyor diye kaçtık.

Akşam deniz kenarı çok esiyordu, hasta olur diye kaçtık.

Gece klubü zaten artık hayal :)

Oğlanı üşütcez diye odada klimayı çok açamadık, o sıcakta nemde yandık, arabada da aynı şekilde.

O sıcakta üzerimde örtüyle emzirmek çok sıkıntılı olduğundan 20 dk fln emzirip, ağlarsa mama verdim.

Döndüğümüz gün oğlumun sol gözü yaşarıyordu, geldik hemen doktora gittik, hafif iltihap var dedi, damla verdi, ertesi gün sol geçti, sağ yaşardı, o da bi günde geçti ama hasta ettik sonuçta :)

Eğer ki antalya kadar sıcak olmayan, çok kalabalık olmayan bi yere, yanınızda biriyle gidecekseniz güzel olur ama bizimki gibi olacaksa paranıza yazık:)

Eklentiler

• Screenshot_20180902-230121.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 36
Gaz yaptığını bilmiyordum nitekim bizde de gaz problemi var, ben sabah ve akşam birer bardak çay içiyorum türk kahvesini ise genelde sütlü ve az kahveli olarak, aslında normalim her gün sade türk kahvesi içmek, dogru mu yanlış mı bilmiyorum, bilen varsa yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…