Selam kızlar uzun zamandır giremiyorum umarım herkes ve bebişleri iyidir :) annem gittiğinden beri kendime vakit ayırmak bir yana tuvalete gitmek için eşimi bekler oldum desem yeridir.
sonsuzzz
canım tatile gittiniz mi? Gittiyseniz deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. :)
Afilim92
nasılsın bebiş biraz düzene girdi mi merak ettim seni.
Canım forse’de sorduğu için yazmıştım bende kopyalıyorum o mesajımı :)
Canımm biz Antalya da her şey dahil otele gittik. Pek keyif aldık diyemiyorum
neden dersen;
Deniz kenarı çok sıcaktı, havuz kenarı ağaç altı şenzlonglarda oturduk. Havuzs girmedik. Eşim gitti 10 dk yüzdü geldi, kurulandı oğlanı aldı ben gittim 5 dk yüzdüm geldim, duş aldım, bikini değiştirdim(emzireceğim için temizlendim) geldim emzirdim, derken denize girmek işkence oldu.
Tek başına yüzmek çok sıkıcıydı.
Öğlen sıcağında oğlum çok rahatsız olduğu için odaya gittik i, evde uyumayan çocuk orda gündüz 3-4 saat uyudu :) odadan çıkamadık, 5-6 gibi çıkıp oğlanı da denize sokup 5 dk odaya döndük. Denizi sevdi :)
Yemeklerde restoranlar kalabalık enfeksiyon riski olmasın diye hep en kenarları kolladık. Klimalı yere girmedik o yüzden yandık:) yemeğide bi eşim aldı geldi ben gittim. Oğlan muzmızlanınca kucağa al gezdir derken yemeklerde keyf vermedi.
Akşamları anfi tiyatro da güzel şeyler oluyordu ama ses çok yüksek diye katılamadık.
Havuzbaşı barda sigara çok içiliyor diye kaçtık.
Akşam deniz kenarı çok esiyordu, hasta olur diye kaçtık.
Gece klubü zaten artık hayal :)
Oğlanı üşütcez diye odada klimayı çok açamadık, o sıcakta nemde yandık, arabada da aynı şekilde.
O sıcakta üzerimde örtüyle emzirmek çok sıkıntılı olduğundan 20 dk fln emzirip, ağlarsa mama verdim.
Döndüğümüz gün oğlumun sol gözü yaşarıyordu, geldik hemen doktora gittik, hafif iltihap var dedi, damla verdi, ertesi gün sol geçti, sağ yaşardı, o da bi günde geçti ama hasta ettik sonuçta :)
Eğer ki antalya kadar sıcak olmayan, çok kalabalık olmayan bi yere, yanınızda biriyle gidecekseniz güzel olur ama bizimki gibi olacaksa paranıza yazık:)