- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.461
Paketinde beş yıldızlı olanı yeni çıkarmışlar prima.com.tr https://www.prima.com.tr/urunler/yenidoğan-bebek-ürünleri adresinden öyle anladım ben de bunu kullanıyorumEki Görüntüle 2185232 Eki Görüntüle 2185235
Kızlar bez mevzusu olmuş. Bizim bez stoğumuz fotodaki gibi :)
Şöyle bi ayrıntı için yazmak istedim.2 numara Premium care’in 104 lü paketinde (koyu yeşil kutu) 3-6 kg arası yazıyor, 88’li paketinde ise 4-8 kg yazıyor, ikiside 2 numara.
Bezlerin olduğu fotoda da gördüğünüz gibi ikisi arasında neredeyse hiç bir fark yok. Yalnızca sağdaki biraz daha uzun gibi. Oysaki uzun olan 3-6 kg yazan paketteki bez :)
Paketinde beş yıldızlı olanı yeni çıkarmışlar prima.com.tr https://www.prima.com.tr/urunler/yenidoğan-bebek-ürünleri adresinden öyle anladım ben de bunu kullanıyorum
Seni cok iyi anliyorum canim .Allah sabrimizi artirsin.Ben sabah 7 den öğlen 1.e kadar 5 kere uyuttum.Her seferinde ilk 5 dk icinde kalkti. Neyse 6.da uyudu biraz.Aksam gezmeden gelirken eve yaklasinca uyudu. Yatagina koydum aninda uyandi. Karni toktu.Gazi da cikmisti guya 2 saat gecti uyanik evin icinde gezdiriyorum. Bir gaz cikarmaya basladi.Sanirsin kuru fasulye yemis yaninda kola icmis .Hayret ettim. Defalarca birt yapti ustten de cikardi.Demek ki bitmiyor gazi.Buraya yazmistim 9 da benimki uyudu diye .Derin uykuya geçmişti ben de yanina kivrilmistim ki yan daireden bir gürültü hadiii basa sar .1 saat daha uğraştım. Sesi bastirmak icin beyaz gurultu acip 1 saat kesintisize ayarladim .Onun sayesine uyudu .Tabi o sesten ben rahatsız oldum yine uyuyamadim.Afilim92 canım ben de beyaz gürültü kucakta omuzda pış pış yapıyorum. Hatta sallamam diyordum burda onu da yapıyoruz artık annem sağolsun ayağında sallıyor. Nasıl uyuyacak bu çocuklar ya?? 100cc mama içti altı temiz gazı çıktı. Yarım saat sonra uyandı hala aranıyor. Bi de uykusunda devamlı ıkınma inleme ağlama halinde. Rahatça uyunuyor huzursuz hep senin de öyle mi? Gazdan mı diyorum ama çıkarıyor da gazını. Daha da mı var ya da bişey rahatsız mı ediyor anlamıyorum. Bizim kontrol haftaya. Yarın gittiğinde uyku olayını sorarsan bana da söyler misin ne dediğini canım?? 2aylık bi bebek nasıl 14-15saat uyumadan durur aklım almıyor.
Dışari cikmak icin hazırlanma fasli ,disarida gecirdigimiz sureden daha uzun .Boyle olunca insan cikmak istemiyor.Bugün çok bunaldım diye oturdum ağladım. Markete gidince 5 dkda çıkıyorum. Yemek yerken tuvalete giderken bile çok evde zorlanıyorum ağlıycak diye. Yemek yapmak temizlik zaten yok artık ne bulduysak geçiştirip yiyoruz. Eşim dışarı çıkalım bugün dedi. Yok bebeğim durmaz falan dedim dinlemedi yürürüz açılırsın dedi, karnını doyurduk altını değiştirdik yürüyüşe çıktık. Çıkmışken bez vs aldık. Dedik şu parkta biraz oturalım. Daha çıkalı yarım saat anca olmuştu kızımda arabasında uyudu kaldı. Parka yaklaştık bir ağlama. Sonuç bebek kucağımda arabası eşimde 10 dkda eve döndük. Buda böyle bi maceram olsun kenarda. En büyük gezme maceram 45 dk sürdü onda da bez almış olduk. Artık evden çıkmak bile istemiyorum bunalsamda :/
Ohh stoga bak missEki Görüntüle 2185232 Eki Görüntüle 2185235
Şöyle bi ayrıntı için yazmak istedim.2 numara Premium care’in 104 lü paketinde (koyu yeşil kutu) 3-6 kg arası yazıyor, 88’li paketinde ise 4-8 kg yazıyor, ikiside 2 numara.
Bezlerin olduğu fotoda da gördüğünüz gibi ikisi arasında neredeyse hiç bir fark yok. Yalnızca sağdaki biraz daha uzun gibi. Oysaki uzun olan 3-6 kg yazan paketteki bez :)
Basta zorlanirsiniz ama alisirsiniz elbet. Bebislerimizin gelecegi icin calisiyoruz sonucta kendini kotu hissetmemeye calis. Benim de son 3 haftam kaldi. Guvenilir bakici ayarlandi, dolapta sutler hazir. Ne yalan soyliyim ise gitmeyi calismayi da ozledim, is arkadaslarimla muhabbeti, onume cayimin kahvemin gelmesini vs.Uyuttum bebeğimi.yarın ayrılıyoruz çok tedirginim..süt kuzusu daha o.beni arayacak lütfen dua edin bize hemen alışsın acı çekmesin yavrum.
GaZdan ziyade çay kahve içindeki kafein sütten bebeğe geçer uyutmaz diye bişey okumuştum ama ben de içiyorum her gün çay kahve zaten uykusuz geziyoruz azıcık kafein de almazsam hepten mala bağlayacakmış gibi hissediyorumGaz yaptığını bilmiyordum nitekim bizde de gaz problemi var, ben sabah ve akşam birer bardak çay içiyorum türk kahvesini ise genelde sütlü ve az kahveli olarak, aslında normalim her gün sade türk kahvesi içmek, dogru mu yanlış mı bilmiyorum, bilen varsa yazsın
Ay okudukça kendimi gördümCanım forse’de sorduğu için yazmıştım bende kopyalıyorum o mesajımı :)
Canımm biz Antalya da her şey dahil otele gittik. Pek keyif aldık diyemiyorumneden dersen;
Deniz kenarı çok sıcaktı, havuz kenarı ağaç altı şenzlonglarda oturduk. Havuzs girmedik. Eşim gitti 10 dk yüzdü geldi, kurulandı oğlanı aldı ben gittim 5 dk yüzdüm geldim, duş aldım, bikini değiştirdim(emzireceğim için temizlendim) geldim emzirdim, derken denize girmek işkence oldu.
Tek başına yüzmek çok sıkıcıydı.
Öğlen sıcağında oğlum çok rahatsız olduğu için odaya gittik i, evde uyumayan çocuk orda gündüz 3-4 saat uyudu :) odadan çıkamadık, 5-6 gibi çıkıp oğlanı da denize sokup 5 dk odaya döndük. Denizi sevdi :)
Yemeklerde restoranlar kalabalık enfeksiyon riski olmasın diye hep en kenarları kolladık. Klimalı yere girmedik o yüzden yandık:) yemeğide bi eşim aldı geldi ben gittim. Oğlan muzmızlanınca kucağa al gezdir derken yemeklerde keyf vermedi.
Akşamları anfi tiyatro da güzel şeyler oluyordu ama ses çok yüksek diye katılamadık.
Havuzbaşı barda sigara çok içiliyor diye kaçtık.
Akşam deniz kenarı çok esiyordu, hasta olur diye kaçtık.
Gece klubü zaten artık hayal :)
Oğlanı üşütcez diye odada klimayı çok açamadık, o sıcakta nemde yandık, arabada da aynı şekilde.
O sıcakta üzerimde örtüyle emzirmek çok sıkıntılı olduğundan 20 dk fln emzirip, ağlarsa mama verdim.
Döndüğümüz gün oğlumun sol gözü yaşarıyordu, geldik hemen doktora gittik, hafif iltihap var dedi, damla verdi, ertesi gün sol geçti, sağ yaşardı, o da bi günde geçti ama hasta ettik sonuçta :)
Eğer ki antalya kadar sıcak olmayan, çok kalabalık olmayan bi yere, yanınızda biriyle gidecekseniz güzel olur ama bizimki gibi olacaksa paranıza yazık:)
Ay okudukça kendimi gördümbundan sonra uzunca bir süre bizler için eski hayatlarımızda zevk aldığımız şeyleri yapmak hayal bu açıdan bakınca insan kendini kötü hissediyor. Ben bayramda 2 gece bi yayla evine gittim hava serin güzel ses gürültü yok bebeğe uygun olur diye düşünmüştüm ama sana benzer şeyler yaşadım annem de vardı yanımda ama fayda etmedi. Bi kere ortam değişikli sıcak iklimden birden serin havaya geçme bizim bebeğe yaramadı hiç uyumadı huzursuz oldu dolarındaki rüzgar arabasının her yerini kapama uza rağmen çok sinir etti bizimkini ağladı hemen o yüzden evden çıkamadık banyo da yaptıramadık orada rahatlatamadı. Aslında bizim bebeklerin yaşı için bu tarz ortam değişimi çok fazla ona karar verdim çünkü akşam yürüyüşlerinden sonra bile uyumakta zorlanıyo. Bi yandan ev dışı hayata da alışması lazım diyorum ama sanırım kendi adıma aceleci davranıyorum daha çok erken. N zaman normal hayata döneceğiz
Evet bi gaz ilacı kullanıyorum bana da iyi dediler 3. Gün bugün .mommy s bliss adı.sakinleştiriyor.doğalmış arkadaşım önerdi bana da ama yine dederin uykusuna dalana kadar kucağımda hafif hafif sallamak zorunda kalıyorum.3 4 saat böyleyiz.ama çok şükür yine de ilaçla en azından şiddetli ağlaması kesiliyor.inşallah çabuk geçer biz 48 günlüğüz şuanGecmis olsun canim. Bizim en kotu gaz sancisi donemimiz 45 gun civariydi. Suan 2 aylik tamamen bitmedi ama baya azaldi kendi kendine yapiyo cogu zaman. Yanlis hatirlamiyosam sen amerikadaydin. Orda satilan mukemmel bi gaz ilaci varmis bitkisel sanirim. Benim ayni donemde bebek sahibi olan is arkadaslarim yana yakila amerikan gelen birilerini ariyodu o ilac icin. Gunde yeteri kadar cis ve kaka cikiyosa doyuyodur kilo aliyodur muhtemelen icini ferah tut.
Yok canim hala ayniyiz maalesef .Sabah dr randevumuz var .Neymis derdi de uyumuyor soracagim.Sen nasilsin ?Selam kızlar uzun zamandır giremiyorum umarım herkes ve bebişleri iyidir :) annem gittiğinden beri kendime vakit ayırmak bir yana tuvalete gitmek için eşimi bekler oldum desem yeridir.
sonsuzzz canım tatile gittiniz mi? Gittiyseniz deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. :) Afilim92 nasılsın bebiş biraz düzene girdi mi merak ettim seni.
Kiyamam yaa Allah yardımcınız olsun. Sen sut iznini yedirme kimseye.O senin yasal hakkın kullan ki hemen dön evine canim .Uyuttum bebeğimi.yarın ayrılıyoruz çok tedirginim..süt kuzusu daha o.beni arayacak lütfen dua edin bize hemen alışsın acı çekmesin yavrum.
Sağol canım ben sormuştum, aydınlandım :)Eki Görüntüle 2185232 Eki Görüntüle 2185235
Bir fincan kahve birşey yapmaz sanıyorumGaZdan ziyade çay kahve içindeki kafein sütten bebeğe geçer uyutmaz diye bişey okumuştum ama ben de içiyorum her gün çay kahve zaten uykusuz geziyoruz azıcık kafein de almazsam hepten mala bağlayacakmış gibi hissediyorum
Allah yardımcın olsunUyuttum bebeğimi.yarın ayrılıyoruz çok tedirginim..süt kuzusu daha o.beni arayacak lütfen dua edin bize hemen alışsın acı çekmesin yavrum.
İkinma sabaha doğru bizde de var ama kakadan değil gazdan. 3 gün kaka yapniyor bizimki gene de rahat o konuda aglamiyor gaz rahatsız ediyor onuGunaydin kizlar benimde temmuz dogumlu ikiz bebeklerim var. Yanliz kabiz olmadiklari halde gece de dahil ikinip zorlaniyorlar uykudan uyanip. Surekli saga sola el kol hareketleri kivraniyorlar. Yapamiyorlar sanirim zorlaniyorlar. Zaten uyudugum sayili saatide onlari rahatlatmak icin geciriyorum. Varmi benimle ayni sorunu yasayan. Bu arada hergun muhakkak yapiyoruz ama ertesi gune kadarda ikiniyoruz. Dr umuz fitil onerdi ancak fitil hergun kullanamam ki. fitil bir sure yapamasa tamam kullanayim diyecegimde. Bu boyle ne olacak bilmiyorum ıkın sıkın kivran haldeyiz surekli. Bu arada sutum yetmedigi icin mamada kullaniyoruz. Ancak mamamiz kakayi civik tutacak bir mama zaten. Dr tadi guzel degil ama kakasini sorunsuz yapar diye onu verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?