2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben harika haftalar uygulamasını indirsin,bizimde 14 temmuz muhtemel doğum tarihi ,bugün atak bitmesine 1 gün kaldı diyor bugün. Senin de son gün yapmış atağını gibi duruyor ,bugün rahat olursunuz belki
Aaa çok enteresan. Ben internetten hesapladım yanlış mı hesapladım acaba 10 hafta saydım nedense. Sen bana atak günlerinin ekran görüntüsünü çekip atar mısın canım bende bigün önceden olarak hesaplıyım :)

Kızlar bebek arabalarına anakucağı koymadan bebek koyan var mı? Durabiliyor mu içinde sağa sola kaymadan ?

canim 3 ay kontrolune gittin mi almis mi bebis kilo insallah almistir gece emmesiyle
Evet cnm dün gittim 1 haftada 230 gr almış boyuda 2 cm atmış doktor gece emzirmeye devam et dedi şimdi ekimde aylik kontrole goturcem. Bende rahatladım kilo alınca şuan 5.500 olmus açıkçası mama takviyesi istemiyordum.

Oyy maşallah gecede kaç kere emzirdin canım 2 saatte bir mi kalkıorsun

12 TL diyor uygulamaya. Güzel mi sence indirmek gerekir mi?
Ben ingilizce orjinal versiyonunu aldım happy weeks. Bizim aynı zamana geliyor gibi atak süreleri. 8 temmuz olmalıydı benim zamanında doğsalardı. App 6 gün sonra yeni atağa gircek diyor. İngilizce istersen screen shotını çekip koyarım neler olucak bu atakta diye.

Canım ben derin dondurucuyu -20 ye çektim 6 ay saklıyorum. Üzerlerinde son kullanmalarım yazılı bütün sütlerimin. Teşekkür ederim hatırlatman için canım.
Canım derin dondurucu sabit olanlardan mı yoksa buzdolabının dondurucuyu mu? Sabit ısılı derin dondurucuya - 20de olduğu için 6ay dayanır diyorlar ama buzdolabının dondurucuyu bu _20ye getirsek de bu 6ay geçerli olur mu? Kapağını sürekli açıp kapatıyoruz ya Bi sakıncası olur mu ki. Bi de buzdolabım - 18de ordan alıp dondurduklarımı sabit derin dondurucuya götürüp koysam hemen 6ay dayanır mı yine sence

Tam tarih belli olmuyor ama çizelge bu sekilde

Eklentiler

• Screenshot_20180920-112802.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20180920-112750.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 52
12 TL diyor uygulamaya. Güzel mi sence indirmek gerekir mi?
Ben beğendim açıkçası, internette çok araştırmadır ama atak haftasında neler yapabileceği yazıyor. Mesela 8 hafta atagginda yüzünüzü değişik şekiller yapın ilgisini çekecektir diyordu ,yüzümü değişik şekillere sokuyorum mimiklerimi inceliyor. Dun oğlum dil çıkardı mesela o da dil çıkardı şaşırdım acikcasi

Canım benmki akşama doğru uyudu uyuyuş o uyuyş hep baygın gbiydi emip uyuyodu
Yok maalesef .Yari baygindi bir türlü derin uykuya geçemedi. Esimle nobetlese bekledik zaten gece yuksekti atesi.
Evet maalesef yuksekti atesi .Aksam 6 da calpol verdim.12 de etkisi gecti yeniden yukseldi .20 dk da bir olcmeye basladik .Zor bir geceydi.Bugun de cok mizmiz

Geçmiş olsun muhtemelen bugün düzene girer ateşi biter. Bezle sürekli serin tutmaya çalışın.

Eklentiler

• Screenshot_20180920-114133.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20180920-114128.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20180920-114123.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 54
canim benimde ayni bende bu soruyu sorucaktim 2 gundur surekli elo agzinda lendini kusturuyo bazen. ben gunduz azda olsa oyaliyorum ama geceleri bende el emme sesine uyaniyorum ve 2 saatte bir. artik gece uyanmasi arttti seninde oyle mi
Gece 2 saatte veya 3 saatte uyanıyor. Şimdide meme emmek istemiyor. Aç olduğunu biliyorum. Sütümde var sıktıkça süt geliyor. ama daha memeyi ağzına almadan basıyor çığlığı. Ne yapacağımı şaşırdım. Bugün sağdım verdim. Biraz ayakta gezdirerek emzirdim, kollarım koptu. Emmeyi hepten bırakmasından korkuyorum. Mama vermiyorum, emzikte yok. Sadece bu parmak emme var. Bundan kaynaklı olabilir mi? Ya da farklı bi sebep? Bu durumu yaşayan var mı?

Türkçesini indirdim ben de fark yoktur herhalde aralarında. Evet hemen hemen aynı tarihler. Var mı sendekilerde bı degisim? Genelde 11 buçuk haftada başlıyormuş atak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…