- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.861
O zaman sasirilcak bir durum yok canım sağol sevindim. Az uyuyor diye üzülüyorum şimdi birden çok uyuyunca garip geldi.. yok olmuyor pişik çok şükür. Zaten gündüzleri sık sık değiştiriyorum altını. Yok gündüz 5-6 saat uyumuyor . 2 saat falan uyuyordur göğsümde toplam. Ama emmesi ve kilosu çok iyi maşallah 6,5 kilo 10 haftalikİyi yapıyorsun canım gece kaka olmadığı sürece sık sık pişik de olmuyorsa altını değiştirme. Ben de degistirmiyorum yaklaşık 11 saat. Bu haftalarda gündüz 5-6 saat uyuması lazımmış emzirirken buna yakın uyuyorsa sıkıntı yok. Normal bebekler çok uyur zaten uyku onların gelişimi için çok onemli
Anladım canım o zaman bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Benim kızımın kilo alımı Cok iyi çok şükür ki. Ondan pek kaldırasim gelmiyor açıkçası. Zaten bir kere kendisi istiyor uykusunda, onda da gözünü bile açmadan emiyor.Cnm benimkide gece uykusu çok iyi bi kez emiyordu sonuç kilo almadı doktor 2 3 saatte emzir daha küçük öyle uzun süre uyuyamaz dedi. Artık 2 saatte bir emziriyorum. Bezini bi kez degistiriyorum çiş yada kaka farketmiyor.
Kilo alimi iyiyse sikinti yok cnm, gündüz benimkide emerken öyle 40 dk uyuyor bazen pusetine koyuyorum orda uyuyor toplam 2 saat uyuyor gündüz bazen hiç uyumuyor maşallah.Anladım canım o zaman bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Benim kızımın kilo alımı Cok iyi çok şükür ki. Ondan pek kaldırasim gelmiyor açıkçası. Zaten bir kere kendisi istiyor uykusunda, onda da gözünü bile açmadan emiyor.
Parmak emmesinj engelleme. Zaten engelleyemezsin. Ağzındaki emziğin kenarından bile içeri parmağını sokuyor emmek için bizimki. Parmak emme şuanda değil ilerde sorun olusturur.Kızlar bebeğim 77 günlük, uykuya dalarken dwli gibi parmağını emiyor. Bazen gece parmak emme sesine şapur şupur sese uyanıyorum, Normal mi? Parmağını emmesini engellemelimiyim? gündüzleri engelliyorum ama geceleri pek mümkün olmuyor
Sabır dilerim arkadasim. Kiloları da arttı kucakta taşımak zor valla. Parmaklarının arasından yoldugu saçlarımı topluyorum sürekli ben ona sarılıyorum o enseden saç yoluyor yalandan ağlarkenBiz de 12. Hafta atağına girdik bu hafta. Ben de çıldırmak üzereyim. Dün gece 3 te uyandı uyutmam 5 i buldu.
Anlıyorum canım bende korkmuştum ama bana 38 olmadan sakın verme aşının koruyuculuğu düşüyor vücuda verilen mikropla savaşmaya çalışsın demişlerdi ondan dedim. Bide havale olcaksa ateşsizde oluyor kuzenim geçirmişti ateşsiz. Ateş çıktı mı peki?Canim korktum ates olcere de cok guvenmiyorum.Komsumun bebegi havale gecirmisti o gözümün önüne geldi.esim de icir diye israr etti .
Tamam canım bende uyandırayım bizimki 6 saat uyuyor geceEvet cnm ondan kaldır emzir 15 20 dk hiç farketmez yeterki emsin gece sütü daha iyi oluyormus kilo alımı daha fazla oluyormus ben 20 gun kaldırmadım sadece 300 gr aldi bugün kontrol var doktor kilo almazsa mama takviyesi yapicam dedi bende onu istemiyorum açıkçası.
Ben gögsüne yapıyorum yavaş yavaş canım öyle dalıyorBu piş
bu pışpışlarken sırtına nasıl wuruosunu bnmkı sırt ustu yatıo ne sırtına ne kalçasına vuramıorm anca bacgına olur
Oyy kıyamam nazar değdi kuzuya. Inşallah sakinleşir atağı kolay atlatırsınız canım arada bi huysuzlukları oluyor işte. Emzik düştüği için mi uyandı sürekliAynen hesap ettim doğması gereken güne göre şuan 77. Gün yani 11 hafta the end.
Gece yüzbin defa uyandım kucağımda pispisladim beşikte sallamak zorunda kaldim. Şimdi de gereksiz agliyor kucak istiyor sabah eşimi de kırdım sinirden
Donenceyi bile kucağımdan izliyor
Hayır emzik düştüğü için değil ama tekrar uykuya dönmek için emzik istiyor emziği koyuyorum ağzına tam uykuya dalacakken elleri kolları rahat durmuyor emziği düşürüyor ya da parmağını emziğin kenarından ağzına sokuyor emzik düşüyor doğal olarak basıyor çığlığı. Bu senaryoyu gece 10 defa yaşadım sanırım saymadım da.Anlıyorum canım bende korkmuştum ama bana 38 olmadan sakın verme aşının koruyuculuğu düşüyor vücuda verilen mikropla savaşmaya çalışsın demişlerdi ondan dedim. Bide havale olcaksa ateşsizde oluyor kuzenim geçirmişti ateşsiz. Ateş çıktı mı peki?
Tamam canım bende uyandırayım bizimki 6 saat uyuyor gece
Ben gögsüne yapıyorum yavaş yavaş canım öyle dalıyor
Oyy kıyamam nazar değdi kuzuya. Inşallah sakinleşir atağı kolay atlatırsınız canım arada bi huysuzlukları oluyor işte. Emzik düştüği için mi uyandı sürekli
Sizinki de atak olabilir mi canım sık beslenmek istiyor galiba?Sabah uykuya dalamayan kızım 2 saat aralıksız ağladı uykusu var uyumuyor, emzirmeye çalışıyorum süt az diye sinirleniyor 3 saat olmadan mama verdim ilk kez şimdi kolumda zor uyuttum
Canım doktora gittim oğlumun iştahı yok emiyor diye. Beslenme rutinlerini oluşturuyorlarmış.zorlama dedi. 76gğ lüpüz bugün bu arada. 6saate kadar aç kalabilirler artık dedi. Ve kesinlikle kendi istemedikçe verme dedi, Burak ağlasın yemeyi kendi istesin dedi. Sen de de biraz sıkıntı vardı herhalde yazayım dedimÇok haklısın canım gerçekten zormuş , anne olunca anlarsın dedikleri doğruymuş , dün kızım aç ama ısrarla yemezken ( gece saat 04:00 ) kızımla konuşuyorum sanki anlayacak gibi hadi yavrum e yalvarıyorum :) sonuç yemedi uyudu , 1 saate varmadan uyandı geri deli gibi ağlıyor niye acıkmış
Yarım kundak yapmayı deneseydin keşke gerçi olmayınca olmuyor ama. Emziksiz alışsa daha rahat edersin aslında ama emzikte bi yerde rahatlatıyor. Geldi mi üst üste geliyor zaten bide halın batmış, bizimkide sürekli heryere kusuyor sabah annemlerin koltuğuna kustu dün ayakkabıma kustu dışardayken. Allah kolaylık versin hepimize.Hayır emzik düştüğü için değil ama tekrar uykuya dönmek için emzik istiyor emziği koyuyorum ağzına tam uykuya dalacakken elleri kolları rahat durmuyor emziği düşürüyor ya da parmağını emziğin kenarından ağzına sokuyor emzik düşüyor doğal olarak basıyor çığlığı. Bu senaryoyu gece 10 defa yaşadım sanırım saymadım da.
Şimdi de halıya işedi
13 temmuzdu bizim doğması gereken tarih canım hesapladım 10 hafta oluyor atakta değil gibiSizinki de atak olabilir mi canım sık beslenmek istiyor galiba?
Canım ben derin dondurucuyu -20 ye çektim 6 ay saklıyorum. Üzerlerinde son kullanmalarım yazılı bütün sütlerimin. Teşekkür ederim hatırlatman için canım.C cisse0932 cnm ilk sütlerini saklıyorsun da 3ay kuralına dikkat et.ben hatta temmuz sütleri mi çözdürüp içirdim. Ekimde son kullanması geçecek diye. Sonra unuturum bozulur, içim acır.
Canım doktora gittim oğlumun iştahı yok emiyor diye. Beslenme rutinlerini oluşturuyorlarmış.zorlama dedi. 76gğ lüpüz bugün bu arada. 6saate kadar aç kalabilirler artık dedi. Ve kesinlikle kendi istemedikçe verme dedi, Burak ağlasın yemeyi kendi istesin dedi. Sen de de biraz sıkıntı vardı herhalde yazayım dedim
Benimkide büyüdükçe ilgilenmezmiş birde:) valla kimseye güvenmemek lazım bence bebek işinde. Kadınsan kendine güvenip yapcaksın. Benim annemde doğdu 15 gün sonra memelelete gitcem ben dedi sende gel orda duralım duramıcam dedi ben gitmesem yalnız kalcam. Öyle yani. Zaten süt de bizde bebeği de biz taşıdık bize güveneiyor yapacak pek birşey yokAnnem zaten hep geldi yardimci oldu da nereye kadar :) sonuçta ona güvenip ortaya çıkmadık. Tabi emzirme olayi bizde o yüzden hep bize iş düşüyor. Biraz büyüsün daha fazla sorumluluk almasini bekliyorum. Senin iyiymis canim masallah
sonsuzzz canım senin oğlan uzun uyuyordu gece sanırım. Sütünü sağıyor musun bu durumda gece kalkıp da?? Benim sütüm fazla yok mama da veriyorum. Ama gece 4-5saat uyursa oğlum kalkıp sağmalı mıyım acaba? Gece uyandığında hep emziriyorum
Ben harika haftalar uygulamasını indirsin,bizimde 14 temmuz muhtemel doğum tarihi ,bugün atak bitmesine 1 gün kaldı diyor bugün. Senin de son gün yapmış atağını gibi duruyor ,bugün rahat olursunuz belki13 temmuzdu bizim doğması gereken tarih canım hesapladım 10 hafta oluyor atakta değil gibi
engellemenize gerek yok.Kızlar bebeğim 77 günlük, uykuya dalarken dwli gibi parmağını emiyor. Bazen gece parmak emme sesine şapur şupur sese uyanıyorum, Normal mi? Parmağını emmesini engellemelimiyim? gündüzleri engelliyorum ama geceleri pek mümkün olmuyor
canim benimde ayni bende bu soruyu sorucaktim 2 gundur surekli elo agzinda lendini kusturuyo bazen. ben gunduz azda olsa oyaliyorum ama geceleri bende el emme sesine uyaniyorum ve 2 saatte bir. artik gece uyanmasi arttti seninde oyle miKızlar bebeğim 77 günlük, uykuya dalarken dwli gibi parmağını emiyor. Bazen gece parmak emme sesine şapur şupur sese uyanıyorum, Normal mi? Parmağını emmesini engellemelimiyim? gündüzleri engelliyorum ama geceleri pek mümkün olmuyor
canim 3 ay kontrolune gittin mi almis mi bebis kilo insallah almistir gece emmesiyleKilo alimi iyiyse sikinti yok cnm, gündüz benimkide emerken öyle 40 dk uyuyor bazen pusetine koyuyorum orda uyuyor toplam 2 saat uyuyor gündüz bazen hiç uyumuyor maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?