2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yaşadım pamukçuk olmuş meğer, 2 kere basıma geldi bende her gün karbonatli su ile temizliyorum. Temizleyince Emiyor ama hemen değil ilk basta yine almak istemeyecek ağlayarak ver acimayacagini görsün. Yine almıyor deyip bırakma ağzının acimayacagina inanması biraz zaman alabilir

Kizlar 2aylik asisinda herhangi bir sorun yasadiniz mi? Bize bugun yapildi dikkat etmem gereken bisey var mi? Ebemiz banyo yaptirma dedi sadece?

Kizlar 2aylik asisinda herhangi bir sorun yasadiniz mi? Bize bugun yapildi dikkat etmem gereken bisey var mi? Ebemiz banyo yaptirma dedi sadece?
Ben dun yaptirdim. Aksama kadar yari baygindi mizmiz hic durmadi.Genelde uyurmus bebekler aşıdan sonra .Benimki istisna olduğu icin sadece 2 saat uyudu .Aksama dogru atesi yukseldi surup verdim. Gece boyu ara ara yükseldi nobet tuttuk esimle.
Insallah siz atessiz atlatirsiniz.
Su anda kucagimda uyuyor durup durup ic cekiyor.

Suan uyuyor sadece arada emmek icin uyaniyor o da baygin baygin... karnini doyurunca gozu yine kapanıyor. . Atese de dikkat edeyim bakalim insallah olmaz.. sizede gecmis olsun canim insallah en kisa surede atlatir

Kızlar dün kızımla ilk kez yanlız dışarı çıktm açıkcası ağlarsa panik olurum diye yanlız hiç çikmamstm. Emzirdm zaten bebek arabasini seviyo iş yerime arkadaslarn yanina gittik zaten 20,25dklik mesafe yuruyerek. Bugunde aile hekimligine gittk rota aşısını yaptırdk ilk doz aradan çıktı. Buarada bugun 82 gunluk ama 2gun once dişinin patladığını farkettm. Aslnda ilk dogdugunda kontrol eden doktor disi var demisti. Ama sonra ki kontrollerde gic bir doktor bundan bahsetmemisti bizde gormemistik dis. Bu dis ilk doktorun bahelsettigi dismi bilmiyorum. Ama artik disimiz var cok mu erken bilemedm tabi

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-20-13-17-36-1.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 74
Sağol canım :) bugünlerde fena ama atak haftasındaymışız canıma okuyor inanki .Seninki nasıl ?
Benimki kolik hala sürekli canıma okuma durumunda, doğduğu zamana göre tam 3 aylık oldu ama erken doğdu. Atal haftası da doğması gereken tarihe göre sanırım, oma da 1 haftamız kaldı, çifte sıkıntı :)

Ben gece uykuda almadığı için sağıyorum

Merhaba arkadaşlar, bebeğimde soğuk algınlığı varmış sabah doktora götürdüm, salgın var zaten dedi, çok çok üzüldüm sesi çatallı çıkıyor biraz da halsiz, keşke ben hasta olsaydım o olmasaydı, zaten korkum hasta olmasıydı

Maşallah canım sağlıkla geçirsin İnşallah bu dönemi. Peki ne gibi belirtiler oldu dis patlamadan evvel? Kimi Bebek erken kimi geç çıkarirmis. Doktorun ne dedi? Benim kızım da 69 günlük son 10 gündür acayip tükürük akıyor ağzından.. önceden de vardı ama arttı. Acaba dış çıkarmaya hazırlık mi diye düşündüm ben de

Sagol canim.Evet aşıdan gelince 2 saat uyudu .Hala uyanik .Biz istisnayiz
Mızmızlanıyor atesi yukselmeye basladi elimde ates olcer nobet simdiden basladi valla.
Bizde bugun aşıya gideceğiz canım. Rota aşısını da yaptınız mı ? Doktorum aşıdan sonra onuda yapın demişti. Aşıdan önce ve sonra calpol verdin mi ? Bana bir gün önce ver sonrada ver dengelesin dedi vermedim ben daha.

Çok geçmiş olsun,bizde tatile gitmistik hasta ettik, burnu tıkanmasına serum fizyolojik ile açtım ben sürekli, bi gece ateşlendi ama ilaç vermedim dus ve ıslak bez ile dusurdum ateşini ,doktoru ilaç düşmanı , 6 aydan küçük çocuklara ilaç verilmemesi gerektiğini düşünüyor, atlattı yani bugünlerde sadece biraz koru rüzgar almasın,sıcak tut

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Bende çok korkuyorum hasta etmekten. Peki doktor ne önerdi iyileşmesi için meleğine?

Ya canım biliyorum bu - 20olayını da ben pek güvenemedim. Bu bilgi kesin mi?
Evet canım dondurucuda birkaç derece çok fark eder. Ben gıda mühendisiyim. Soğuk zincirini
Hiç kırmadığından eminsen 6 ay dayanır. Elektrik kesilip çözünüp donma galan olmadığından emin olman lazım.

Teşekkürler ediyorum cnm, bise de doktor aynılarını söyledi, otribebe aldık zorlanıcam yaparken sanırım, aslında bebek görmeye gelenlerden geçtiğini düşünüyorum hastaysan gelme işte ama...

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Bende çok korkuyorum hasta etmekten. Peki doktor ne önerdi iyileşmesi için meleğine?
Serum fizyolojik uygulayabilir burnuna dedi bir de ateşi takip et ıslak bezle düşür beslenmesine dikkat et dedi, cnm teşekkür ediyorum , korktum başıma geldi umarım atlatır.

Oyy maşallah canım bazıları erken çıkartıyormuş hatta doğuştan dişli olan bile varmış. Diş huzursuzluğu yaşadınız mı peki?
Geçmiş olsun canım biz ne kadar korksak istemesekte hasta olacaklar bi yere kadar koruyabiliriz
Inşallah kolay atlatır hemen iyileşirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…