- 30 Aralık 2017
- 26
- 32
- 3
- 46
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.901
Ben yaşadım pamukçuk olmuş meğer, 2 kere basıma geldi bende her gün karbonatli su ile temizliyorum. Temizleyince Emiyor ama hemen değil ilk basta yine almak istemeyecek ağlayarak ver acimayacagini görsün. Yine almıyor deyip bırakma ağzının acimayacagina inanması biraz zaman alabilirGece 2 saatte veya 3 saatte uyanıyor. Şimdide meme emmek istemiyor. Aç olduğunu biliyorum. Sütümde var sıktıkça süt geliyor. ama daha memeyi ağzına almadan basıyor çığlığı. Ne yapacağımı şaşırdım. Bugün sağdım verdim. Biraz ayakta gezdirerek emzirdim, kollarım koptu. Emmeyi hepten bırakmasından korkuyorum. Mama vermiyorum, emzikte yok. Sadece bu parmak emme var. Bundan kaynaklı olabilir mi? Ya da farklı bi sebep? Bu durumu yaşayan var mı?
atesini takip edebilirsin canim. Ates yapabiliyormus.Kizlar 2aylik asisinda herhangi bir sorun yasadiniz mi? Bize bugun yapildi dikkat etmem gereken bisey var mi? Ebemiz banyo yaptirma dedi sadece?
Ahhh umarim olmaz en korktugum seyatesini takip edebilirsin canim. Ates yapabiliyormus.
Ben dun yaptirdim. Aksama kadar yari baygindi mizmiz hic durmadi.Genelde uyurmus bebekler aşıdan sonra .Benimki istisna olduğu icin sadece 2 saat uyudu .Aksama dogru atesi yukseldi surup verdim. Gece boyu ara ara yükseldi nobet tuttuk esimle.Kizlar 2aylik asisinda herhangi bir sorun yasadiniz mi? Bize bugun yapildi dikkat etmem gereken bisey var mi? Ebemiz banyo yaptirma dedi sadece?
Suan uyuyor sadece arada emmek icin uyaniyor o da baygin baygin... karnini doyurunca gozu yine kapanıyor. . Atese de dikkat edeyim bakalim insallah olmaz.. sizede gecmis olsun canim insallah en kisa surede atlatirBen dun yaptirdim. Aksama kadar yari baygindi mizmiz hic durmadi.Genelde uyurmus bebekler aşıdan sonra .Benimki istisna olduğu icin sadece 2 saat uyudu .Aksama dogru atesi yukseldi surup verdim. Gece boyu ara ara yükseldi nobet tuttuk esimle.
Insallah siz atessiz atlatirsiniz.
Su anda kucagimda uyuyor durup durup ic cekiyor.
Benimki kolik halaSağol canım :) bugünlerde fena ama atak haftasındaymışız canıma okuyor inanki .Seninki nasıl ?
Ben gece uykuda almadığı için sağıyorumsonsuzzz canım senin oğlan uzun uyuyordu gece sanırım. Sütünü sağıyor musun bu durumda gece kalkıp da?? Benim sütüm fazla yok mama da veriyorum. Ama gece 4-5saat uyursa oğlum kalkıp sağmalı mıyım acaba? Gece uyandığında hep emziriyorum
Maşallah canım sağlıkla geçirsin İnşallah bu dönemi. Peki ne gibi belirtiler oldu dis patlamadan evvel? Kimi Bebek erken kimi geç çıkarirmis. Doktorun ne dedi? Benim kızım da 69 günlük son 10 gündür acayip tükürük akıyor ağzından.. önceden de vardı ama arttı. Acaba dış çıkarmaya hazırlık mi diye düşündüm ben deKızlar dün kızımla ilk kez yanlız dışarı çıktm açıkcası ağlarsa panik olurum diye yanlız hiç çikmamstm. Emzirdm zaten bebek arabasini seviyo iş yerime arkadaslarn yanina gittik zaten 20,25dklik mesafe yuruyerek. Bugunde aile hekimligine gittk rota aşısını yaptırdk ilk doz aradan çıktı. Buarada bugun 82 gunluk ama 2gun once dişinin patladığını farkettm. Aslnda ilk dogdugunda kontrol eden doktor disi var demisti. Ama sonra ki kontrollerde gic bir doktor bundan bahsetmemisti bizde gormemistik dis. Bu dis ilk doktorun bahelsettigi dismi bilmiyorum. Ama artik disimiz var cok mu erken bilemedm tabi
Bizde bugun aşıya gideceğiz canım. Rota aşısını da yaptınız mı ? Doktorum aşıdan sonra onuda yapın demişti. Aşıdan önce ve sonra calpol verdin mi ? Bana bir gün önce ver sonrada ver dengelesin dedi vermedim ben daha.Sagol canim.Evet aşıdan gelince 2 saat uyudu .Hala uyanik .Biz istisnayiz
Mızmızlanıyor atesi yukselmeye basladi elimde ates olcer nobet simdiden basladi valla.
İlk aşıda olmuyomuş diğerlerinde oluyomuş bizmki ilkinde sakindi bakalım ikincide nolacak.kıyamam yaa1. ay aşısında da böyle olmuş muydu?
Çok geçmiş olsun,bizde tatile gitmistik hasta ettik, burnu tıkanmasına serum fizyolojik ile açtım ben sürekli, bi gece ateşlendi ama ilaç vermedim dus ve ıslak bez ile dusurdum ateşini ,doktoru ilaç düşmanı , 6 aydan küçük çocuklara ilaç verilmemesi gerektiğini düşünüyor, atlattı yani bugünlerde sadece biraz koru rüzgar almasın,sıcak tutMerhaba arkadaşlar, bebeğimde soğuk algınlığı varmış sabah doktora götürdüm, salgın var zaten dedi, çok çok üzüldüm sesi çatallı çıkıyor biraz da halsiz, keşke ben hasta olsaydım o olmasaydı, zaten korkum hasta olmasıydı
Merhaba arkadaşlar, bebeğimde soğuk algınlığı varmış sabah doktora götürdüm, salgın var zaten dedi, çok çok üzüldüm sesi çatallı çıkıyor biraz da halsiz, keşke ben hasta olsaydım o olmasaydı, zaten korkum hasta olmasıydı
Evet canım dondurucuda birkaç derece çok fark eder. Ben gıda mühendisiyim. Soğuk zinciriniYa canım biliyorum bu - 20olayını da ben pek güvenemedim. Bu bilgi kesin mi?
Teşekkürler ediyorum cnm, bise de doktor aynılarını söyledi, otribebe aldık zorlanıcam yaparken sanırım, aslında bebek görmeye gelenlerden geçtiğini düşünüyorum hastaysan gelme işte ama...Çok geçmiş olsun,bizde tatile gitmistik hasta ettik, burnu tıkanmasına serum fizyolojik ile açtım ben sürekli, bi gece ateşlendi ama ilaç vermedim dus ve ıslak bez ile dusurdum ateşini ,doktoru ilaç düşmanı , 6 aydan küçük çocuklara ilaç verilmemesi gerektiğini düşünüyor, atlattı yani bugünlerde sadece biraz koru rüzgar almasın,sıcak tut
Serum fizyolojik uygulayabilir burnuna dedi bir de ateşi takip et ıslak bezle düşür beslenmesine dikkat et dedi, cnm teşekkür ediyorum , korktum başıma geldi umarım atlatır.Çok geçmiş olsun arkadaşım. Bende çok korkuyorum hasta etmekten. Peki doktor ne önerdi iyileşmesi için meleğine?
Oyy maşallah canım bazıları erken çıkartıyormuş hatta doğuştan dişli olan bile varmış. Diş huzursuzluğu yaşadınız mı peki?Kızlar dün kızımla ilk kez yanlız dışarı çıktm açıkcası ağlarsa panik olurum diye yanlız hiç çikmamstm. Emzirdm zaten bebek arabasini seviyo iş yerime arkadaslarn yanina gittik zaten 20,25dklik mesafe yuruyerek. Bugunde aile hekimligine gittk rota aşısını yaptırdk ilk doz aradan çıktı. Buarada bugun 82 gunluk ama 2gun once dişinin patladığını farkettm. Aslnda ilk dogdugunda kontrol eden doktor disi var demisti. Ama sonra ki kontrollerde gic bir doktor bundan bahsetmemisti bizde gormemistik dis. Bu dis ilk doktorun bahelsettigi dismi bilmiyorum. Ama artik disimiz var cok mu erken bilemedm tabi
Geçmiş olsun canım biz ne kadar korksak istemesekte hasta olacaklar bi yere kadar koruyabilirizMerhaba arkadaşlar, bebeğimde soğuk algınlığı varmış sabah doktora götürdüm, salgın var zaten dedi, çok çok üzüldüm sesi çatallı çıkıyor biraz da halsiz, keşke ben hasta olsaydım o olmasaydı, zaten korkum hasta olmasıydı
Dün gece ve bu sabah mızmızdık. Şimdi Dişçideyim evde ne durumdalar birazdan öğrenicem.Türkçesini indirdim ben de fark yoktur herhalde aralarında. Evet hemen hemen aynı tarihler. Var mı sendekilerde bı degisim? Genelde 11 buçuk haftada başlıyormuş atak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?