- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.921
oy masallah tatli bidik. Artik emerken isirmaya baslar canimKızlar dün kızımla ilk kez yanlız dışarı çıktm açıkcası ağlarsa panik olurum diye yanlız hiç çikmamstm. Emzirdm zaten bebek arabasini seviyo iş yerime arkadaslarn yanina gittik zaten 20,25dklik mesafe yuruyerek. Bugunde aile hekimligine gittk rota aşısını yaptırdk ilk doz aradan çıktı. Buarada bugun 82 gunluk ama 2gun once dişinin patladığını farkettm. Aslnda ilk dogdugunda kontrol eden doktor disi var demisti. Ama sonra ki kontrollerde gic bir doktor bundan bahsetmemisti bizde gormemistik dis. Bu dis ilk doktorun bahelsettigi dismi bilmiyorum. Ama artik disimiz var cok mu erken bilemedm tabi
canim gecmis olsun. Bizde de ben iyi hissetmiyorum. Uykusuz yorgun ve hareketsiz olunca bagisikligimin dustugunu hissediyorum. Bogazim da agriyor aslinda.Serum fizyolojik uygulayabilir burnuna dedi bir de ateşi takip et ıslak bezle düşür beslenmesine dikkat et dedi, cnm teşekkür ediyorum , korktum başıma geldi umarım atlatır.
Tesekkur ederim canım biraz d bebek görmeye gelenlerin çocuklarından geçti sanırım okullar da başladı,siz de dikkat ⚠ edinOyy maşallah canım bazıları erken çıkartıyormuş hatta doğuştan dişli olan bile varmış. Diş huzursuzluğu yaşadınız mı peki?
Geçmiş olsun canım biz ne kadar korksak istemesekte hasta olacaklar bi yere kadar koruyabiliriz
Inşallah kolay atlatır hemen iyileşirsiniz.
Çok iyi yapmışsın cnm ben de açıcam bebek hasta olunca bi de kesin. Sen de dikkat ⚠ kendine bir de misafirlerin çocuklarından korumak lazım ben bilemedim insanlar da kendi çocuklarını uyarmıyor biz uyarınca ayıp oluyor...canim gecmis olsun. Bizde de ben iyi hissetmiyorum. Uykusuz yorgun ve hareketsiz olunca bagisikligimin dustugunu hissediyorum. Bogazim da agriyor aslinda.
Buarada aksamlari aciyorum kombiyi. Dusunene kadar açayim dedim
Biz de öyle atlattık bı kere. Teyzemler evine davet etmişti gittik. Bı de baktım iki torunu cigerden öksürüyor ve burunları şırıl şırıl. Ben bunu bebekle uzun süre temas ettiklerinden sonra farkettim. Bir hafta ömrümden ömür gitti yakalanacak mi acaba diye. Gerçekten düşünemiyo insanlar. Hadi 6 aydan büyük olsa bebek neyse. Daha ufaciklarTesekkur ederim canım biraz d bebek görmeye gelenlerin çocuklarından geçti sanırım okullar da başladı,siz de dikkat ⚠ edin
canim gecmis olsun. Bizde de ben iyi hissetmiyorum. Uykusuz yorgun ve hareketsiz olunca bagisikligimin dustugunu hissediyorum. Bogazim da agriyor aslinda.
Buarada aksamlari aciyorum kombiyi. Dusunene kadar açayim dedim
Kaç derece oluyor çocuğun odası canım? Ben gece bakıyorum 22 falan oluyor aslında bana soğuk geliyor ama bilemedim acsam miAynen canım bende açtım doğalgazı. Meşhur ankara ayazı geldi, sabaha karşı çok soğuk oluyor dimi..
Daha yapılmadı. Zaten sağlık ocağı ayni gun getirseniz de yapmazdık dedi.Ben hastanede yaptircam bu hafta yapılır .Gitmeden 1 c.kasigi calpol verdim .Eczaci soylemisti.Aksama ateslendi tekrar verdim. Gece atesi ara ara yukseldi.Esimle nobetlese bekledik .Bizde bugun aşıya gideceğiz canım. Rota aşısını da yaptınız mı ? Doktorum aşıdan sonra onuda yapın demişti. Aşıdan önce ve sonra calpol verdin mi ? Bana bir gün önce ver sonrada ver dengelesin dedi vermedim ben daha.
Kaç derece oluyor çocuğun odası canım? Ben gece bakıyorum 22 falan oluyor aslında bana soğuk geliyor ama bilemedim acsam mi
Aynen cnm ya, hastaysan gelme çocuğunu getirme ya da uyar. Sesi karga gibi çıktıkça içim gidiyor, umarım atlatır bir de yeteri anne sütü almıyor diye de üzülüyorumBiz de öyle atlattık bı kere. Teyzemler evine davet etmişti gittik. Bı de baktım iki torunu cigerden öksürüyor ve burunları şırıl şırıl. Ben bunu bebekle uzun süre temas ettiklerinden sonra farkettim. Bir hafta ömrümden ömür gitti yakalanacak mi acaba diye. Gerçekten düşünemiyo insanlar. Hadi 6 aydan büyük olsa bebek neyse. Daha ufaciklar
Ay onun dişini sevsinler masallah :)Kızlar dün kızımla ilk kez yanlız dışarı çıktm açıkcası ağlarsa panik olurum diye yanlız hiç çikmamstm. Emzirdm zaten bebek arabasini seviyo iş yerime arkadaslarn yanina gittik zaten 20,25dklik mesafe yuruyerek. Bugunde aile hekimligine gittk rota aşısını yaptırdk ilk doz aradan çıktı. Buarada bugun 82 gunluk ama 2gun once dişinin patladığını farkettm. Aslnda ilk dogdugunda kontrol eden doktor disi var demisti. Ama sonra ki kontrollerde gic bir doktor bundan bahsetmemisti bizde gormemistik dis. Bu dis ilk doktorun bahelsettigi dismi bilmiyorum. Ama artik disimiz var cok mu erken bilemedm tabi
Yaa gecmis olsun cok uzuldum .Misafirin sacini basini yolcaksin ne dusuncesizler ha .Merhaba arkadaşlar, bebeğimde soğuk algınlığı varmış sabah doktora götürdüm, salgın var zaten dedi, çok çok üzüldüm sesi çatallı çıkıyor biraz da halsiz, keşke ben hasta olsaydım o olmasaydı, zaten korkum hasta olmasıydı
bi kaç kat battaniye koyup üzerine koyunca kaymıyorKızlar bebek arabalarına anakucağı koymadan bebek koyan var mı? Durabiliyor mu içinde sağa sola kaymadan ?
Oyy maşallah minnak dişli :)Kızlar dün kızımla ilk kez yanlız dışarı çıktm açıkcası ağlarsa panik olurum diye yanlız hiç çikmamstm. Emzirdm zaten bebek arabasini seviyo iş yerime arkadaslarn yanina gittik zaten 20,25dklik mesafe yuruyerek. Bugunde aile hekimligine gittk rota aşısını yaptırdk ilk doz aradan çıktı. Buarada bugun 82 gunluk ama 2gun once dişinin patladığını farkettm. Aslnda ilk dogdugunda kontrol eden doktor disi var demisti. Ama sonra ki kontrollerde gic bir doktor bundan bahsetmemisti bizde gormemistik dis. Bu dis ilk doktorun bahelsettigi dismi bilmiyorum. Ama artik disimiz var cok mu erken bilemedm tabi
Canım eskileri tüket eğer biberonla veriyorsan. Sağmaya devam ediyorsan yenileri -20 ye koy. Aynıdır canım ikiside derin dondurucu.Canım derin dondurucu sabit olanlardan mı yoksa buzdolabının dondurucuyu mu? Sabit ısılı derin dondurucuya - 20de olduğu için 6ay dayanır diyorlar ama buzdolabının dondurucuyu bu _20ye getirsek de bu 6ay geçerli olur mu? Kapağını sürekli açıp kapatıyoruz ya Bi sakıncası olur mu ki. Bi de buzdolabım - 18de ordan alıp dondurduklarımı sabit derin dondurucuya götürüp koysam hemen 6ay dayanır mı yine sence
Canım arden mi oğluşunun adı bizim de arden :) adaşlarBen beğendim açıkçası yazıları gondereyim siz karar verin
Sagol canm insallah bayadr yumrugunu yaliodu kac gundur agzindan tukuruk cikarmalari artmsti canmMaşallah canım sağlıkla geçirsin İnşallah bu dönemi. Peki ne gibi belirtiler oldu dis patlamadan evvel? Kimi Bebek erken kimi geç çıkarirmis. Doktorun ne dedi? Benim kızım da 69 günlük son 10 gündür acayip tükürük akıyor ağzından.. önceden de vardı ama arttı. Acaba dış çıkarmaya hazırlık mi diye düşündüm ben de
Oyy maşallah canım bazıları erken çıkartıyormuş hatta doğuştan dişli olan bile varmış. Diş huzursuzluğu yaşadınız mı peki?
Iste bu doktorun ilk dogdugunda disi var dedigi dismi sonradanmi ckti bilemedm ilk dogdugunda doktor var dedi ama biz gorememistk. Valla canm huzursuzlujlari oldu ama disten dolayimi gazdan dolayimi bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım biz ne kadar korksak istemesekte hasta olacaklar bi yere kadar koruyabiliriz
Inşallah kolay atlatır hemen iyileşirsiniz.
Basladi bile canm bikac defa cok acitti mememi hatta bikac defada memenin ucunu degilde baska tarafini aldi agzina hart diye eyvah dedm resmen agridanoy masallah tatli bidik. Artik emerken isirmaya baslar canim
Ay onun dişini sevsinler masallah :)
Sagol canm:)
Yaa gecmis olsun cok uzuldum .Misafirin sacini basini yolcaksin ne dusuncesizler ha .
bi kaç kat battaniye koyup üzerine koyunca kaymıyor
Oyy maşallah minnak dişli :)
Ucretlımı o uygulamaBen harika haftalar uygulamasını indirsin,bizimde 14 temmuz muhtemel doğum tarihi ,bugün atak bitmesine 1 gün kaldı diyor bugün. Senin de son gün yapmış atağını gibi duruyor ,bugün rahat olursunuz belki
Maşallah canımmKızlar bız bır ayda 2kılo almısız kesınlıkle gece dewamlı emzırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?