2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oy masallah tatli bidik. Artik emerken isirmaya baslar canim

Serum fizyolojik uygulayabilir burnuna dedi bir de ateşi takip et ıslak bezle düşür beslenmesine dikkat et dedi, cnm teşekkür ediyorum , korktum başıma geldi umarım atlatır.
canim gecmis olsun. Bizde de ben iyi hissetmiyorum. Uykusuz yorgun ve hareketsiz olunca bagisikligimin dustugunu hissediyorum. Bogazim da agriyor aslinda.
Buarada aksamlari aciyorum kombiyi. Dusunene kadar açayim dedim

Tesekkur ederim canım biraz d bebek görmeye gelenlerin çocuklarından geçti sanırım okullar da başladı,siz de dikkat ⚠ edin

canim gecmis olsun. Bizde de ben iyi hissetmiyorum. Uykusuz yorgun ve hareketsiz olunca bagisikligimin dustugunu hissediyorum. Bogazim da agriyor aslinda.
Çok iyi yapmışsın cnm ben de açıcam bebek hasta olunca bi de kesin. Sen de dikkat ⚠ kendine bir de misafirlerin çocuklarından korumak lazım ben bilemedim insanlar da kendi çocuklarını uyarmıyor biz uyarınca ayıp oluyor...

Tesekkur ederim canım biraz d bebek görmeye gelenlerin çocuklarından geçti sanırım okullar da başladı,siz de dikkat ⚠ edin
Biz de öyle atlattık bı kere. Teyzemler evine davet etmişti gittik. Bı de baktım iki torunu cigerden öksürüyor ve burunları şırıl şırıl. Ben bunu bebekle uzun süre temas ettiklerinden sonra farkettim. Bir hafta ömrümden ömür gitti yakalanacak mi acaba diye. Gerçekten düşünemiyo insanlar. Hadi 6 aydan büyük olsa bebek neyse. Daha ufaciklar

Aynen canım bende açtım doğalgazı. Meşhur ankara ayazı geldi, sabaha karşı çok soğuk oluyor dimi..

Daha yapılmadı. Zaten sağlık ocağı ayni gun getirseniz de yapmazdık dedi.Ben hastanede yaptircam bu hafta yapılır .Gitmeden 1 c.kasigi calpol verdim .Eczaci soylemisti.Aksama ateslendi tekrar verdim. Gece atesi ara ara yukseldi.Esimle nobetlese bekledik .

Kaç derece oluyor çocuğun odası canım? Ben gece bakıyorum 22 falan oluyor aslında bana soğuk geliyor ama bilemedim acsam mi

Yatarken 24 oluyordu canım ama hiç sabaha karşı o soğukta bakmak aklıma gelmedi. Ben hem kendim üşüdüğümden anladım, hem de oğlum 6 da uyandı 2 gün önce yanağı ve burnu üşümüştü, ensesine sırtına baktım her zamanki gibi sıcak değildi, ondan sonra yakmaya karar verdim. Ama sadece akşam yatak odamızı yakıyoruz. Şu an gündüz 26 derece mesela ev, yakmadım.

Aynen cnm ya, hastaysan gelme çocuğunu getirme ya da uyar. Sesi karga gibi çıktıkça içim gidiyor, umarım atlatır bir de yeteri anne sütü almıyor diye de üzülüyorum

Ay onun dişini sevsinler masallah :)
Yaa gecmis olsun cok uzuldum .Misafirin sacini basini yolcaksin ne dusuncesizler ha .

Kızlar bebek arabalarına anakucağı koymadan bebek koyan var mı? Durabiliyor mu içinde sağa sola kaymadan ?
bi kaç kat battaniye koyup üzerine koyunca kaymıyor
Oyy maşallah minnak dişli :)

Canım eskileri tüket eğer biberonla veriyorsan. Sağmaya devam ediyorsan yenileri -20 ye koy. Aynıdır canım ikiside derin dondurucu.

Sagol canm insallah bayadr yumrugunu yaliodu kac gundur agzindan tukuruk cikarmalari artmsti canm

oy masallah tatli bidik. Artik emerken isirmaya baslar canim
Basladi bile canm bikac defa cok acitti mememi hatta bikac defada memenin ucunu degilde baska tarafini aldi agzina hart diye eyvah dedm resmen agridan
Ay onun dişini sevsinler masallah :)
Sagol canm:)
Yaa gecmis olsun cok uzuldum .Misafirin sacini basini yolcaksin ne dusuncesizler ha .

bi kaç kat battaniye koyup üzerine koyunca kaymıyor
Oyy maşallah minnak dişli :)

D dehaaa yaa çok tatlı maşallahhh

Kızlar bu arada mama kullananlar. Bazen 1ay dolduğunda mama bitmiyor ve zamanı geçtiği için atmak zorunda kalıyoruz ya. Bi arkadaşıma dru ilk açtığınızda mama İn yarısını Bi kavanoza koyun ve sıkıca kapatın, kutudaki mama bitince ona başlayın demiş. Dolayısıyla kavanozda mama 1ay dolmuş olsa da kullanılabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…