- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.941
Bu bilgiyi daha once ogrenmeliydim .Cope atmadanKızlar bu arada mama kullananlar. Bazen 1ay dolduğunda mama bitmiyor ve zamanı geçtiği için atmak zorunda kalıyoruz ya. Bi arkadaşıma dru ilk açtığınızda mama İn yarısını Bi kavanoza koyun ve sıkıca kapatın, kutudaki mama bitince ona başlayın demiş. Dolayısıyla kavanozda mama 1ay dolmuş olsa da kullanılabiliyormuş.
aynen ya buz gibi oluyor. Ben bile usuyorsam, minnaklari dusunemiyorum. Buarada bizim gaz kartla aliniyor, 300 tl.ye 230 m3 gelmis, eskiden 300e 300den fazla geliyordu. Moralim bozuluyor bu zamlari gordukceAynen canım bende açtım doğalgazı. Meşhur ankara ayazı geldi, sabaha karşı çok soğuk oluyor dimi..
ben de salonu kapatacagim bu kis. Evin kalan kismi sicak olsun, bir de salonu isitmakla ugrasamamYatarken 24 oluyordu canım ama hiç sabaha karşı o soğukta bakmak aklıma gelmedi. Ben hem kendim üşüdüğümden anladım, hem de oğlum 6 da uyandı 2 gün önce yanağı ve burnu üşümüştü, ensesine sırtına baktım her zamanki gibi sıcak değildi, ondan sonra yakmaya karar verdim. Ama sadece akşam yatak odamızı yakıyoruz. Şu an gündüz 26 derece mesela ev, yakmadım.
aynen ya buz gibi oluyor. Ben bile usuyorsam, minnaklari dusunemiyorum. Buarada bizim gaz kartla aliniyor, 300 tl.ye 230 m3 gelmis, eskiden 300e 300den fazla geliyordu. Moralim bozuluyor bu zamlari gordukce
ben de salonu kapatacagim bu kis. Evin kalan kismi sicak olsun, bir de salonu isitmakla ugrasamam
Off bizim de kislik alinacak bebeme .Evdeyken yine ince giydircem .Merkezi cayir cayir yakip anamizi aglatiyorlar bildiğin. Benim de en korktugum doğalgaz faturasi .Ucretsiz izne ciktim. 5 gun once maas günüydü .Bakiyemi yenilenmis gormeyince cok canim sıkıldı. Son maasimi agustosta aldim.Ustelik kyk borcum var her ay.Yaa sorma, biz de sma mamayı 75e alıyorduk, 90-95 olmuş. Uni baby ıslak mendil 30luyu 150ye almıştım jokerden, 210 tl mi ne olmuş. Şükür bez stoğu yapmıştım o ne alemde bilmiyorum. Kışlık kıyafet alışverişini yaptım 500e geldi daha mont falan yok yani onu daha soğuklara bıraktım. Su faturamız patlamış bizimde. Daha doğalgazı ilk defa yaktık hem sıfır bina hem dubleks ne gelecek korkulu gözlerle bekliyoruz bizdeallah sonumuzu hayır etsin zorlu bir kış bekliyor hepimizi maddi olarak..
Canım ben de bu hafta bitiremediği mamayı attım ve bu bilgiyi öğrendim. Tek seferde açıp kapatıyoruz ya havayla fazla temas etmediği için sorun olmuyormuşBu bilgiyi daha once ogrenmeliydim .Cope atmadanNeyse sonrasi icin insallah canim .Teşekkürler
Anladim canim Gerçi benimki her sekilde cop .Paşamız begenmiyor artikCanım ben de bu hafta bitiremediği mamayı attım ve bu bilgiyi öğrendim. Tek seferde açıp kapatıyoruz ya havayla fazla temas etmediği için sorun olmuyormuş
Evet canım arden ben istedim ,bilgin ismini büyük oğlum koydu. Babası büyük oğlumun ismini koymuştu sıra bana gelmişti. Anlamı doğru mu sence internette yazan,ben hala anlamından emin degilimCanım arden mi oğluşunun adı bizim de arden :) adaşlar
Off bizim de kislik alinacak bebeme .Evdeyken yine ince giydircem .Merkezi cayir cayir yakip anamizi aglatiyorlar bildiğin. Benim de en korktugum doğalgaz faturasi .Ucretsiz izne ciktim. 5 gun once maas günüydü .Bakiyemi yenilenmis gormeyince cok canim sıkıldı. Son maasimi agustosta aldim.Ustelik kyk borcum var her ay.
Bu arada Sleepy yenidogan islak mendil 12 tanesi 40 Tl Jokerde .Ben kargonun bedava olacagi gunu bekliyorum almak icin .
Bez de kpederim aldi gecen hafta 208 li bakalim ne kadar gidecek .
Ben 2 saatte bir kalkıyorum cnm akşam 9 gibi yatiyor 12 de emziriyorum sonra 2 saatte bir kalkıp emziriyorum. Zaten sabah 5 6 gibi kendi kalkıp emip uyuyor.
Doğrudur diye düşünüyorum canım o anlamını beğenip koyduk. Toprak arden bizim de. Ama söylemesi çok güzel geliyor bana.Evet canım arden ben istedim ,bilgin ismini büyük oğlum koydu. Babası büyük oğlumun ismini koymuştu sıra bana gelmişti. Anlamı doğru mu sence internette yazan,ben hala anlamından emin degilim
Benim de 8. Hafta. Üç gündür bittim resmen . Yapışık ikiz gibi, az uyumalı bol ağlamalı günler. Bu büyüme atağı sonunda ne gelişecek merakla bekliyorum :). Yarın da sünnet var. Cidden çok endişeliyim inşallah çok zor günler beklemiyordur bizibiz de 8.hafta versiyonundayiz. Cildircam, cok az kaldi. Baya bildigin uyumuyor ne gunduz ne gece. Ziril ziril. Emip emip kusuyor, herr dakika kalkiyor. Surunduruyor beni yaa kac gun surecek bu kabus
valla vicdan yapacak bir sey yok yaa. Daha lohusa sayiliriz. Hepimizin etrafinda anlayissiz bireyler var, birer ikiser tane. Bebeklerin duzeni yook. Yani lay lay lom durumdayim diyene pek inanmam.
Kaos suan tam olarak durumumuz.
ya keske bebek uyusa da babasi da ben de uyusak. Artik gerisine takilmayacagim.
aynen oyle. Buyuk bir travma aslinda dogum.
Önce hayatin bitmis gibi hissediyorsun
Sonralarda ertelenmiş gibi.
Ben daha oradayim, bir oteye gecemedim
buyuseler ve baskalari da oyalayabilse...
Neymis bu 8.hafta boyle ya, ilk dogdugunda bile bu kadar huysuz degildi bu cocuk. Aşi flan olsaydi kesin aşiyi suclardim. Ama daha olmadi 2.ay aşisini.
patron çildirdi bu gece
Kafamin icinde oyun halisinin old mc donald sarkisi caliyor
Ek olarak memelerim 24 saat emmesinden oturu kipkirmizi oldu artik onlar da kafayi yedi. Dr emzik ver demisti ama zaten meme reddi yapmasaydi suan cok daha rahat olacaktim...
Emziksiz uyku egitimi verilemiyor mu acaba? Hep emzige rastliyorum surecte
Ben su an acm gezemiyorum oglus sagolsun.Online dan haberim olmadi. Bizim mont ve hirkamiz var aslındaSleepy hiç kullanmadım canım, nasıl iyi mi?
Ben kışlığı h&m den aldım, 15ine kadar 150 tl üzeri %20 indirim vardı, baya aldım. 23üne kadar mağazalarda aynı indirim devam ediyor, online da bitti ama, tavsiye ederim. H&m nin özellikle organik cotton ürünleri çok başarılı.
Ben de kışın hep kapatırım, Diğer odalar daha iyi ısınıyorben de salonu kapatacagim bu kis. Evin kalan kismi sicak olsun, bir de salonu isitmakla ugrasamam
Bir de düğün yapanlar var :)Kızlar şubatta aldığım bebek arabası 2200 tlden 4500 tlye, bebek odası 3000den 4500e, park yatak 500den 990 tlye, sünger yatak 300den 400e çıkmış.. bunlar sadece merak edip baktıklarım. inanamadım.. markette zamları farkediyordum ama küçük meblağlar olduğu için bu kadar etkilenmemiştim. Şok oldum. Biz yine kötünün iyisi zamana denk gelmişiz, allah yeni bebek sahiibi olanlara yardım etsin.
Bebeğin kaç aylık cnm, hm in bedenleri 2-4 4-6 şeklinde gidiyor ya nasıl seçiyorsun,Sleepy hiç kullanmadım canım, nasıl iyi mi?
Ben kışlığı h&m den aldım, 15ine kadar 150 tl üzeri %20 indirim vardı, baya aldım. 23üne kadar mağazalarda aynı indirim devam ediyor, online da bitti ama, tavsiye ederim. H&m nin özellikle organik cotton ürünleri çok başarılı.
Yapısık yasıoruz bırakmıorkı bırde uzun duruor memede ondan böle oldu sanırım cnku goguslerımden damla damla sut gelıorMaşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?