2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bilgiyi daha once ogrenmeliydim .Cope atmadan Neyse sonrasi icin insallah canim .Teşekkürler

Aynen canım bende açtım doğalgazı. Meşhur ankara ayazı geldi, sabaha karşı çok soğuk oluyor dimi..
aynen ya buz gibi oluyor. Ben bile usuyorsam, minnaklari dusunemiyorum. Buarada bizim gaz kartla aliniyor, 300 tl.ye 230 m3 gelmis, eskiden 300e 300den fazla geliyordu. Moralim bozuluyor bu zamlari gordukce

ben de salonu kapatacagim bu kis. Evin kalan kismi sicak olsun, bir de salonu isitmakla ugrasamam

aynen ya buz gibi oluyor. Ben bile usuyorsam, minnaklari dusunemiyorum. Buarada bizim gaz kartla aliniyor, 300 tl.ye 230 m3 gelmis, eskiden 300e 300den fazla geliyordu. Moralim bozuluyor bu zamlari gordukce

Yaa sorma, biz de sma mamayı 75e alıyorduk, 90-95 olmuş. Uni baby ıslak mendil 30luyu 150ye almıştım jokerden, 210 tl mi ne olmuş. Şükür bez stoğu yapmıştım o ne alemde bilmiyorum. Kışlık kıyafet alışverişini yaptım 500e geldi daha mont falan yok yani onu daha soğuklara bıraktım. Su faturamız patlamış bizimde. Daha doğalgazı ilk defa yaktık hem sıfır bina hem dubleks ne gelecek korkulu gözlerle bekliyoruz bizde allah sonumuzu hayır etsin zorlu bir kış bekliyor hepimizi maddi olarak..

ben de salonu kapatacagim bu kis. Evin kalan kismi sicak olsun, bir de salonu isitmakla ugrasamam

Aynen canım bizde ısınma durumuna bakıp, oğlanın girmeyeceği odaları kapatalım dedik. Keşke maaşları da dolara endeksleseler..

Off bizim de kislik alinacak bebeme .Evdeyken yine ince giydircem .Merkezi cayir cayir yakip anamizi aglatiyorlar bildiğin. Benim de en korktugum doğalgaz faturasi .Ucretsiz izne ciktim. 5 gun once maas günüydü .Bakiyemi yenilenmis gormeyince cok canim sıkıldı. Son maasimi agustosta aldim.Ustelik kyk borcum var her ay.
Bu arada Sleepy yenidogan islak mendil 12 tanesi 40 Tl Jokerde .Ben kargonun bedava olacagi gunu bekliyorum almak icin .
Bez de kpederim aldi gecen hafta 208 li bakalim ne kadar gidecek .

Bu bilgiyi daha once ogrenmeliydim .Cope atmadan Neyse sonrasi icin insallah canim .Teşekkürler
Canım ben de bu hafta bitiremediği mamayı attım ve bu bilgiyi öğrendim. Tek seferde açıp kapatıyoruz ya havayla fazla temas etmediği için sorun olmuyormuş

Canım ben de bu hafta bitiremediği mamayı attım ve bu bilgiyi öğrendim. Tek seferde açıp kapatıyoruz ya havayla fazla temas etmediği için sorun olmuyormuş
Anladim canim Gerçi benimki her sekilde cop .Paşamız begenmiyor artik

Sleepy hiç kullanmadım canım, nasıl iyi mi?

Ben kışlığı h&m den aldım, 15ine kadar 150 tl üzeri %20 indirim vardı, baya aldım. 23üne kadar mağazalarda aynı indirim devam ediyor, online da bitti ama, tavsiye ederim. H&m nin özellikle organik cotton ürünleri çok başarılı.

Ben 2 saatte bir kalkıyorum cnm akşam 9 gibi yatiyor 12 de emziriyorum sonra 2 saatte bir kalkıp emziriyorum. Zaten sabah 5 6 gibi kendi kalkıp emip uyuyor.

Çok sevindim kilo almasına canım bende gece beslemeye çalışayım bari bizde az aldık

Kızlar şubatta aldığım bebek arabası 2200 tlden 4500 tlye, bebek odası 3000den 4500e, park yatak 500den 990 tlye, sünger yatak 300den 400e çıkmış.. bunlar sadece merak edip baktıklarım. inanamadım.. markette zamları farkediyordum ama küçük meblağlar olduğu için bu kadar etkilenmemiştim. Şok oldum. Biz yine kötünün iyisi zamana denk gelmişiz, allah yeni bebek sahiibi olanlara yardım etsin.

Evet canım arden ben istedim ,bilgin ismini büyük oğlum koydu. Babası büyük oğlumun ismini koymuştu sıra bana gelmişti. Anlamı doğru mu sence internette yazan,ben hala anlamından emin degilim
Doğrudur diye düşünüyorum canım o anlamını beğenip koyduk. Toprak arden bizim de. Ama söylemesi çok güzel geliyor bana.

Benim de 8. Hafta. Üç gündür bittim resmen . Yapışık ikiz gibi, az uyumalı bol ağlamalı günler. Bu büyüme atağı sonunda ne gelişecek merakla bekliyorum :). Yarın da sünnet var. Cidden çok endişeliyim inşallah çok zor günler beklemiyordur bizi

Ben su an acm gezemiyorum oglus sagolsun.Online dan haberim olmadi. Bizim mont ve hirkamiz var aslında
Sadece ici yünlü pantolon bir kaç ust filan alirim .
Sleepy bez deneyimim berbatti ama yenidogan islak mendili güzel.

Susmuyor susmuyor uyumuyor gözleri kapanıyor ama uyumuyor. Sabahtan beri annem farklı bişey söylüyor babam farklı bişey. Aç bu çocuk, ağrısı var heralde, tuvaletini yapmadı ondan sanırım ağrı kesici ver en iyisi hastaneye götürelim gibi gibi.. Oysa sadece uykusu var dalamıyor ama anlatamıyorum. En iyisi kendi düzeninmiş karışan olması çok zor.

Bir de düğün yapanlar var :)

Bebeğin kaç aylık cnm, hm in bedenleri 2-4 4-6 şeklinde gidiyor ya nasıl seçiyorsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…