2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bız cok fena usuttuk galıba ya dun ınleye ınleye uyumaya calıstı 10 dakkadabır bölundu tum gce yemyesıl kaka yapıoruz gunduz baya oksurduk napcam bn karnı agrıo bılıorum yatarkende mı parol wersem acaba ii gelır mı

Allah kolaylik versin canim. Gecmis olsun simdiden. Ben 8.haftaya kadar hic boyle net huysuzluk artisi yasamamistim. Atak diye bir seyin varligina ikna oldum resmen. Gece az uyudugu 1 de 3de ayaga dikildigi oluyordu ama dun gece hic uyutmadi neredeyse. Kafam kazan gibi. Kac gun suruyor acaba bizim de 3 gun oldu. Bdt 15 temmuzdu bizim

Aynen canım bizde ısınma durumuna bakıp, oğlanın girmeyeceği odaları kapatalım dedik. Keşke maaşları da dolara endeksleseler..
esimi markete yollamistim, sinirim bozuldu sacma sapan fiyatlardan. Ustelik gimsa boyleyse... Bezlerin acil indirime girmesi lazim

ben ebebekten pamuk almistim artik onlari kullaniyorum. Kiyafet de şansimiza yegenimin de oglu var, ordan cok geldi. Elektrik su bizim de uctu canim. Bu kis gercekten çetin geçecek gibi.
Bir de esimin calistigi yerde zorunlu izin kullandiriyorlar... Halimiz nereye gidiyor hic bilmiyorum. Bebegimi kriz ortaminda buyutmek istemezdim cunku bir sure calismam diyordum...

Bizim kızın mamasını 400 gr ecza deposundan tanıdığa 120 liraya getirttim. 1 kutu mama 1 hafta gitmiyor. 550 gr almış doktor 150 cc verebilirsin dedi. Zaten emmiyorda oynuyor gibi sabah tam boşaltıyor uyku sersemi gün içinde çekip bırakıyor gülüp tekrar yakalıyor oyun oynuyor resmen. Bugün rotayı yaptırdık orda kıyameti kopardı mama yaptım yedirdim kakasını yaptı temizledim
Bebek arabasında uyudu fırsat bu fırsat dedik yürüdük 1 saat kadar birde yemek yedik acayip iyi geldi. Eve girdik uyandı sıpa :)

Bebeğin kaç aylık cnm, hm in bedenleri 2-4 4-6 şeklinde gidiyor ya nasıl seçiyorsun,

3 aylık olacak canım 5 gün sonra, 6 kg civarı. Ben 2-4 tulum almıştım o biraz bol geliyordu. Ona dayanarak 2-4 aldım zıbın ve pantolondan. Aynı şekilde indirim var diye 4-6 aldım. 2-4 zıbınlar ve pantolonlar tam oldu. 15-20 güne dar gelir gibi. 4-6 da çok hafif büyük, yani 4-6 alsam daha iyiymiş :) yani zıbın ve tulum bedenleri farklı bence.

Hangi mamayı kullanıyorsunuz canım baya yüksekmiş fiyatı.
Ne güzel değişiklik olmuş size hava almışsın en azından.

Bizim 1 Ağustos doğum, bdt 31 Temmuzdu . 8. Hafta yeni başladı yani. Ama huysuzluk pazartesi başladı . Elimdeki atak tablosuna göre 7. Hafta ortasında başlayıp 9. Hafta ortasında bitiyor . O araya sünnet ve üç aşı sığacak

Zorunlu izinle kalsın inşallah, çıkarmaya gitmesinlerde

Ben unibaby çok seviyordum, yüzüne bile kullanıyordum, çok üzüldüm bu kdr pahalanmasına

Aynen öyle canim. Ben ise baslicam annem gelecek iki hafta. Şimdiden gerim gerim geriliyorum. Çocuğun derdini en iyi annesi anlar

Evet canım, insanın içi acıyo o kadar parayı verirken
Ya prima 204 lü paket alacaktım. Geçen hafta indirimde 134 tü almadın. İki üç gün sonra 144 oldu. Bugun baktım indirimli 189. Bazı sitelerde 200 ün üzerinde hatta. Bi sitede 169 du çocuğu emzirdim falan derken iki saat sonra baktım o da 189 olmuş. Şaka gibi

Benim kızım tam
Kızım tam üç aylık 5,5 kg ikili takımlardan ve tulumda almak istiyorum 4-6 mı alsam çok mu bol gelir

Hangi mamayı kullanıyorsunuz canım baya yüksekmiş fiyatı.
Ne güzel değişiklik olmuş size hava almışsın en azından.
Aptamil pregomin as inek sütü alerjisi dedi doktoru su an deneme sürecinde diye rapor çıkarmıyor. 10 gün daha deneyelim dedi 2 kutu mama daha lazım gitti 240 lira, aynen insan olduğumu hissettim vallahi

Benim kızım tam
Kızım tam üç aylık 5,5 kg ikili takımlardan ve tulumda almak istiyorum 4-6 mı alsam çok mu bol gelir

Ben gece uykuda almadığı için sağıyorum

Kaç saatte bi sağıyorsun peki canım? Hiç emmiyor mu uyurken ? Benimki de emmiyor fazla ama biraz uykusunu açmam gerekiyor. Yoksa almıyor ağzını açıp da memeyi. Herkes uyku sersemi emzirmek kolay diyor bizimki tam tersi. 4-5saat uyursa oğlum uyandığında bi göğsümü 20dk filan emzirsem diğerini sağsam mı bilemedim? 1saat sonra kalkarsa geri sağdığım göğüste de diğerinde de süt az olursa diyorum bu sefer?

Aptamil pregomin as inek sütü alerjisi dedi doktoru su an deneme sürecinde diye rapor çıkarmıyor. 10 gün daha deneyelim dedi 2 kutu mama daha lazım gitti 240 lira, aynen insan olduğumu hissettim vallahi
Bi tanıdığımda da alerji çıkmıştı o mamayı kullanıyordu önce süt ve süt ürünleri tüketmiyordu sonra bu mamaya geçti, sen emzirmeyi nasıl yaptın cnm

Maşallah sütün bolmuş senin canım. Ben 100cc filan görmedim hiç. En son 30du bıraktım sağmayı strese giriyorum diye. Bi gün merak edip sağıyım diyorum az çıkarsa moralim bozulur yine diyorum. İlk defa dün gece kesintisiz 5saat uyudu oğlum. Uyanınca tek göğsümü emzirdim sonra diğerini sağsam mı diye kararsız kaldım. Sağmadım ama ağrı vs olmadı. Ne dersin sağmalı mıyım sence yoksa gerek yok mu? Gece emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…