- 4 Şubat 2017
- 570
- 363
- 103
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.961
Allah kolaylik versin canim. Gecmis olsun simdiden. Ben 8.haftaya kadar hic boyle net huysuzluk artisi yasamamistim. Atak diye bir seyin varligina ikna oldum resmen. Gece az uyudugu 1 de 3de ayaga dikildigi oluyordu ama dun gece hic uyutmadi neredeyse. Kafam kazan gibi. Kac gun suruyor acaba bizim de 3 gun oldu. Bdt 15 temmuzdu bizimBenim de 8. Hafta. Üç gündür bittim resmen . Yapışık ikiz gibi, az uyumalı bol ağlamalı günler. Bu büyüme atağı sonunda ne gelişecek merakla bekliyorum :). Yarın da sünnet var. Cidden çok endişeliyim inşallah çok zor günler beklemiyordur bizi
esimi markete yollamistim, sinirim bozuldu sacma sapan fiyatlardan. Ustelik gimsa boyleyse... Bezlerin acil indirime girmesi lazimAynen canım bizde ısınma durumuna bakıp, oğlanın girmeyeceği odaları kapatalım dedik. Keşke maaşları da dolara endeksleseler..
ben ebebekten pamuk almistim artik onlari kullaniyorum. Kiyafet de şansimiza yegenimin de oglu var, ordan cok geldi. Elektrik su bizim de uctu canim. Bu kis gercekten çetin geçecek gibi.Yaa sorma, biz de sma mamayı 75e alıyorduk, 90-95 olmuş. Uni baby ıslak mendil 30luyu 150ye almıştım jokerden, 210 tl mi ne olmuş. Şükür bez stoğu yapmıştım o ne alemde bilmiyorum. Kışlık kıyafet alışverişini yaptım 500e geldi daha mont falan yok yani onu daha soğuklara bıraktım. Su faturamız patlamış bizimde. Daha doğalgazı ilk defa yaktık hem sıfır bina hem dubleks ne gelecek korkulu gözlerle bekliyoruz bizdeallah sonumuzu hayır etsin zorlu bir kış bekliyor hepimizi maddi olarak..
Bebeğin kaç aylık cnm, hm in bedenleri 2-4 4-6 şeklinde gidiyor ya nasıl seçiyorsun,
esimi markete yollamistim, sinirim bozuldu sacma sapan fiyatlardan. Ustelik gimsa boyleyse... Bezlerin acil indirime girmesi lazim
Hangi mamayı kullanıyorsunuz canım baya yüksekmiş fiyatı.Bizim kızın mamasını 400 gr ecza deposundan tanıdığa 120 liraya getirttim. 1 kutu mama 1 hafta gitmiyor. 550 gr almış doktor 150 cc verebilirsin dedi. Zaten emmiyorda oynuyor gibi sabah tam boşaltıyor uyku sersemi gün içinde çekip bırakıyor gülüp tekrar yakalıyor oyun oynuyor resmen. Bugün rotayı yaptırdık orda kıyameti kopardı mama yaptım yedirdim kakasını yaptı temizledim
Bebek arabasında uyudu fırsat bu fırsat dedik yürüdük 1 saat kadar birde yemek yedik acayip iyi geldi. Eve girdik uyandı sıpa :)
Bizim 1 Ağustos doğum, bdt 31 Temmuzdu . 8. Hafta yeni başladı yani. Ama huysuzluk pazartesi başladı . Elimdeki atak tablosuna göre 7. Hafta ortasında başlayıp 9. Hafta ortasında bitiyor . O araya sünnet ve üç aşı sığacakAllah kolaylik versin canim. Gecmis olsun simdiden. Ben 8.haftaya kadar hic boyle net huysuzluk artisi yasamamistim. Atak diye bir seyin varligina ikna oldum resmen. Gece az uyudugu 1 de 3de ayaga dikildigi oluyordu ama dun gece hic uyutmadi neredeyse. Kafam kazan gibi. Kac gun suruyor acaba bizim de 3 gun oldu. Bdt 15 temmuzdu bizim
ben ebebekten pamuk almistim artik onlari kullaniyorum. Kiyafet de şansimiza yegenimin de oglu var, ordan cok geldi. Elektrik su bizim de uctu canim. Bu kis gercekten çetin geçecek gibi.
Bir de esimin calistigi yerde zorunlu izin kullandiriyorlar... Halimiz nereye gidiyor hic bilmiyorum. Bebegimi kriz ortaminda buyutmek istemezdim cunku bir sure calismam diyordum...
Aynen öyle canim. Ben ise baslicam annem gelecek iki hafta. Şimdiden gerim gerim geriliyorum. Çocuğun derdini en iyi annesi anlarSusmuyor susmuyor uyumuyor gözleri kapanıyor ama uyumuyor. Sabahtan beri annem farklı bişey söylüyor babam farklı bişey. Aç bu çocuk, ağrısı var heralde, tuvaletini yapmadı ondan sanırım ağrı kesici ver en iyisi hastaneye götürelim gibi gibi.. Oysa sadece uykusu var dalamıyor ama anlatamıyorum. En iyisi kendi düzeninmiş karışan olması çok zor.
Ya prima 204 lü paket alacaktım. Geçen hafta indirimde 134 tü almadın. İki üç gün sonra 144 oldu. Bugun baktım indirimli 189. Bazı sitelerde 200 ün üzerinde hatta. Bi sitede 169 du çocuğu emzirdim falan derken iki saat sonra baktım o da 189 olmuş. Şaka gibiEvet canım, insanın içi acıyo o kadar parayı verirken
Kızım tam üç aylık 5,5 kg ikili takımlardan ve tulumda almak istiyorum 4-6 mı alsam çok mu bol gelir3 aylık olacak canım 5 gün sonra, 6 kg civarı. Ben 2-4 tulum almıştım o biraz bol geliyordu. Ona dayanarak 2-4 aldım zıbın ve pantolondan. Aynı şekilde indirim var diye 4-6 aldım. 2-4 zıbınlar ve pantolonlar tam oldu. 15-20 güne dar gelir gibi. 4-6 da çok hafif büyük, yani 4-6 alsam daha iyiymiş :) yani zıbın ve tulum bedenleri farklı bence.
Aptamil pregomin as inek sütü alerjisi dedi doktoru su an deneme sürecinde diye rapor çıkarmıyor. 10 gün daha deneyelim dedi 2 kutu mama daha lazım gitti 240 lira, aynen insan olduğumu hissettim vallahiHangi mamayı kullanıyorsunuz canım baya yüksekmiş fiyatı.
Ne güzel değişiklik olmuş size hava almışsın en azından.
Kızım tam üç aylık 5,5 kg ikili takımlardan ve tulumda almak istiyorum 4-6 mı alsam çok mu bol gelir3 aylık olacak canım 5 gün sonra, 6 kg civarı. Ben 2-4 tulum almıştım o biraz bol geliyordu. Ona dayanarak 2-4 aldım zıbın ve pantolondan. Aynı şekilde indirim var diye 4-6 aldım. 2-4 zıbınlar ve pantolonlar tam oldu. 15-20 güne dar gelir gibi. 4-6 da çok hafif büyük, yani 4-6 alsam daha iyiymiş :) yani zıbın ve tulum bedenleri farklı bence.
Ben gece uykuda almadığı için sağıyorum
Bi tanıdığımda da alerji çıkmıştı o mamayı kullanıyordu önce süt ve süt ürünleri tüketmiyordu sonra bu mamaya geçti, sen emzirmeyi nasıl yaptın cnmAptamil pregomin as inek sütü alerjisi dedi doktoru su an deneme sürecinde diye rapor çıkarmıyor. 10 gün daha deneyelim dedi 2 kutu mama daha lazım gitti 240 lira, aynen insan olduğumu hissettim vallahi
Canıl bu benimde çok kafamı karıştıran bi konu. Benim oğlum gece 5-8 saat arası uyuyor genelde. Ve ben genellikle oğlum son emdikten 3,5 saat sonraya saat kurup kalkıp sağıyorum. Sağmadığımda eğer oğlum 7-8 saat uyanmamışsa sabah çok ağrı oluyor çünkü.
Esasında benim gece kalkıp sağma sebebim sütümün artması içindi. Gece emzirmek/sağmak sütü arttırı diyorlar biliyorsundur sende. Ama ben bi iki deneme yaptım. 3,5 saat sonra sütümü sağdığımda 100 cc civarı süt geliyorken, sütümü sağmayığ 7 saat sonra sütümü merakımdan sağdığımda 180 cc süt geldi. Yani ortalama 3,5 saate 100 cc civarı süt üretiyorum zaten gece sağmam çok arttırmıyor diye motivasyonumu kaybettim :) o yüzden artık süt artsın diye değil de mastit olmayım diye sağıyorum canım.
Yan yatırınca arkasına bsyler mı koyuyorsun bızımkı yanda yatmıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?