2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Soğuk hasta etmiyor d virüslü hava oksijensiz hva hasta ediyor. Daha çok küçükler hasta olmasınlar, ben hasta olayım dedim iki gündür, umarım iyileşir ler bir an önce

Soğuk hasta etmiyor d virüslü hava oksijensiz hva hasta ediyor. Daha çok küçükler hasta olmasınlar, ben hasta olayım dedim iki gündür, umarım iyileşir ler bir an önce
Öle gerckten bn bıde alısmısım camı acıp hawa almadan aynı odada yatabılıorm ama cocukda öle degılım acıp mutlaka hawalandırıorm guluckler atan cocuk aglamakdan yoruluor ayakta uuyuyor artk ıcım gdıor

Mothercare besık kullanan war mı yada bılgısı olan 6aya kadr mı o besık annemın ewı ıcın burda kaldıkca kullanması ıcın besık arıorum sallanan bsy ne tawsıye edersnz

Uyandırmadan nasıl emziriyorsunuz? Benimki hep uyanık emdi. Şimdi zor uyuttum uyandırmadan emzireyim dedim 2 çekiyor duruyor çenesine dokununca 2 daha çekiyor yine duruyor uyancak diye korkuyorum çok zor uyuttum
benimki uyanmadan emmez, uyanirsa uyumaz uyursa da uyanir uyku egitimleri de cok pahalima geldi bu kriz ortaminda, instagramdan iki meshur kisiye sordum 500 ve 800 dediler. Uykusuz gezmeye devam

Ewt benim de öyle içim gidiyor, her çatallı ses çıkardığında çok üzülüyorum, kendimize de dikkat ⚠ etmeliyiz

Benim ikizlerden biri senin bebiş gibi pek uyanmıyordu ama dr.3 saatte bilemedin 4 saatte uyandırıp emzir dedi bende nasılsa 2. Bebeğim çalar saat gibi sürekli uyandığı için gecede 2 defa diğerinide emziriyorum.
Anladım canım bakalım yarın bizim de kontrol var ne dicek acaba doktor.. ben kilosu iyi maşallah diye pek eklemek istemiyordum. Bu gece de uyandı mesela emmek için.. ihtiyacı var demek ki

Kızımla basedemedik gece ilk defa hamakta uyuttuk vicdan azabından ölüyorum. Altına aziz bebenin pamuklu alt açmasını koydum ama ne kadar rahat olabilir. Gece 2 ye kadar biz uyuttuk o uyanıp ağladı en son hamağa mecbur kaldım. Ne rota aşısıymış perişan etti bizi sürekli kusuyor diye gece 11 de doktordaydık

Gece ateşi çıktı bebeğim 37.3 bu saat oldu ugrasıyodum çok şükür 35e düştü o uyudu artk bende uyuyabilirim, tekrar çıkar mı acaba ? Çünkü bi indi bi çıktı deminden beri.

Gece ateşi çıktı bebeğim 37.3 bu saat oldu ugrasıyodum çok şükür 35e düştü o uyudu artk bende uyuyabilirim, tekrar çıkar mı acaba ? Çünkü bi indi bi çıktı deminden beri.
37.3 ateş değil ki?? Bizimkinin normal ateşi o. Neresinden olcuyorsun?

Merhaba kızlar. Bir suredır yıne giremedim,
Umarım gepınız iyisinizdir. Size yine kafamı kurcalayan sorum olucak, 3 gün önce spıral takdırdım dr cok acelesi vardi konuşamadım bile sipiral takdıkdan sonra bana şoyle dedi: 10 gün ilişki ve başka bir şey olmaz.
Ve giti ağır kaldırmak olmaz dediler bana ve zayıflamak için ip atlıyordum 1000-2000 tane günde oda olmaz dediler 3 günde göruntum hamilekı halımden kotu oldu, spor yapmadan skılaşmam imkansız 5 yıl ben hiç spor yapamıycamı spıralım düşer korkusuyla anlamadım cok sinirim bozuldu hayatımı bu kadar kısıtlaya bileceğni bilmiyordum hiç bunlar gercekmı? Gercekden

Canım acıdı mı nasıl bir uygulama? 10 gün demişler ya sana yanlış mi yazdın? Niye tüm hayatın boyunca yapamayasin ki

Kızlar oğlan gece 10 da uyudu sabah 7 buçukta uyandı ve o arada sıfır beslenme sıfır ağlama. Sabah da gayet mutlu uyandı hatta önce bezini değiştirdim mamayı gayet bekledi sıkıntı çıkarmadı. Sonra 3 günlük kakasını yaptı. 5 ölçek mama içti hala kusmuk yok. Gece mama içmediği için sabah hiç gazi da yoktu. Rüya gibi bı gece geçirdim.

Canım acıdı mı nasıl bir uygulama? 10 gün demişler ya sana yanlış mi yazdın? Niye tüm hayatın boyunca yapamayasin ki
Zor bir işlem değil acıda duymadım cok fazla korkulacak bir şey değilmiş.
Dr 10 gün dedi ama kendini dr sayanlar spıralı cıkana kadar diyor dr numarasıda yokı arayıp sorayım. 2 ay sonra da kontrole cağırdı.

Ben internetten araştırayım canım birazdan yazarım sana. Doktor 10 gün dediyse 10 gündür o. Öyle şey olmaz

gecmis olsun canim, dr ne dedi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…