- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.021
Allah korusunAni bebek ölüm sendromu
Bakıyorum canım ateşi yok. Ağlama var ara ara. Şimdi emzirmek için uyandırıcam resmen uyumazsa ağlarsa diye korkuyorum.Geçmiş olsun ya gerçekten insan arada kalıyor. Ateşine falan bakıyor musun? Bizimki her gazi olduğunda ayaklarını içe ckmiyor.
Aynen ben doğumu 1300e yaptım şimdi 1700 olmuş giderekte artıyor hersey Allah yardımcımız olsunEvet ya çok pahalandı herşey bende anneme diyorum ücretsize ayrılınca size yerleşecem ekmek elden su göldenzaten 2 aydır burdayım alıştılar kıza göndermek de istemiyolar
Rotavirüs aşısı canım 2 doz ilki 3.ay3.ayda ne aşısı var canım bana sadece kontrol var dediler
Eds noldu canım ? Ben daha başlayamadım 5 numaralı kateter bulamıyorum burdaBence yalan o bebek emdikce süt gelir lafı :) benimki çekiyor çekiyor sinirleniyor bakıyorum süt yok tekrar veriyorum sinirli sinirli emiyor 2-3 dk sonra çıkarıyor bakıyorum süt yok ee 10 dk böyle olunca çocuk istemiyor haliyle yani en azından benimki bitiyor bir süre sonra :)
Valla öyle canım. Bayramda gelmedik. Herkes gel nolcak kaç kişiyiz bakarız dediler iyi dedim kış gelmeden geleyim. Bi cesaret yola çıktım. Çocuk normal mırın kırın bile etse neyi var diyolar deli oluyorum. Bugün annemede babama da bağırdım. Sen uykusuzken nasıl sinirli oluyorsan bu çocukda sinirleniyor ağlıyor uyuyamayınca bişeyi yok karışmayın artık diye. Insanın aklına da giriyor bide acaba aç mı ağrısı mı var ki diye. Ben daha 2 hafta burdayım bakalım neler olacak :/
Canım bizde aynı durumdayız 2 gündür seninle hep aynı gidiyor ataklar. Şu an emzik düşmesin diye başında bekliyorum sabaha kadar birini bırakıp diğerini emziriyorum saatte bir ayaktayım hep böyle 2 gündür.Aynen hesap ettim doğması gereken güne göre şuan 77. Gün yani 11 hafta the end.
Gece yüzbin defa uyandım kucağımda pispisladim beşikte sallamak zorunda kaldim. Şimdi de gereksiz agliyor kucak istiyor sabah eşimi de kırdım sinirden
Donenceyi bile kucağımdan izliyor
Benim ikizlerden biri senin bebiş gibi pek uyanmıyordu ama dr.3 saatte bilemedin 4 saatte uyandırıp emzir dedi bende nasılsa 2. Bebeğim çalar saat gibi sürekli uyandığı için gecede 2 defa diğerinide emziriyorum.Anladım canım o zaman bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Benim kızımın kilo alımı Cok iyi çok şükür ki. Ondan pek kaldırasim gelmiyor açıkçası. Zaten bir kere kendisi istiyor uykusunda, onda da gözünü bile açmadan emiyor.
Eds ile veriyorum canım eskiye göre daha çok emiyor bazen 20 dk falan emiyor tek gögsü sonra ağlıyor bazen 5 dk sonra. Karnı tokkende memede durmak istiyor. Eskisi gibi olduk yani süt az ama en azından emiyor. Ben internetten sipariş verdim n11den 5 tl kargo parası verdim ama olsun burda arayıp durmak daha zor geldi kızımla çarşıya gitmek zaten daha pahalıya mal oluyor :)Eds noldu canım ? Ben daha başlayamadım 5 numaralı kateter bulamıyorum burdasen nasıl temin ettin
Emzige lanet ediyo musun sen de? Uyuturken camdan atmak istiyorum o emziği ama dışarı çıkınca emzik sayesinde aglamayinca çocuk gözlerimden kalpler çıkıyor.Canım bizde aynı durumdayız 2 gündür seninle hep aynı gidiyor ataklar. Şu an emzik düşmesin diye başında bekliyorum sabaha kadar birini bırakıp diğerini emziriyorum saatte bir ayaktayım hep böyle 2 gündür.
Geçmiş olsun. Bizimki de tam şimdi uykusunda ağlamaya başladı, uyanmak istemedi ama uyandı ve gazdan. Gazı varken her zaman karnına çekmiyor bacaklarını, bazen inadına geriyor iyice. Gazı olabilir belki.Yok canım yapmadı ama gazdan ağlarken ayaklarını karnına çekiyor ve çığlık atıyor gibi ağlıyor bayada gaz çıkardı bugün anlamadım bende. Bugün hep mıyır mıyır ağladı uykusuzluktan diye düşündüm tüm gün ama uykusunda da ağlıyor
Bizimki de öyle her zaman aynı tepkileri vermiyor. Sen emziriyordun değil mi? Ben memleketteyken çocuğu götürdüğüm doktor, çok gazi olduğunu soyleyince, süt ürünlerinden biraz uzak durup öyle dene bakalım demişti. Hiç denedin mi o sekildeGeçmiş olsun. Bizimki de tam şimdi uykusunda ağlamaya başladı, uyanmak istemedi ama uyandı ve gazdan. Gazı varken her zaman karnına çekmiyor bacaklarını, bazen inadına geriyor iyice. Gazı olabilir belki.
Merhaba;ben de temmuz annesiyim, d vitaminiyle ilgili yazınızı tesadufwn gördüm,benim kızım da çok gazlı bir bebek,şu an 77 gunluk. Bir tanidiga doktoru,gazlı bebeğe sağlık ocaginin önerdiği dvit3 damlanin verilmemesi gerektiğini söylemis.. Biz de bir umut wellcare diye başka bir damla aldık,bir parça ise yaradigini dusunuyorum. bilginize.. ben ek olarak Milupa rezene veriyorum.. neyin fayda ettiğini bilemiyorum. Ama belki denerseniz dedimKızlar ben ne zaman d vitamini versem çocuğa gazlaniyo. Hep onu suçlu buluyorum. Gittim probiyotikli d vitamini aldım yine aynı. Hiç vermesem ne olur acaba bugüne kadar toplasan 10 gün verdim zaten
Sana yazdıktan sonra netten baktım bende n11de varmış hiç aklıma gelmemişti eşime söyleyim bizde verelim bu gece siparişi. Ya pazartesiye kalır buyuk ihtimal dimiEds ile veriyorum canım eskiye göre daha çok emiyor bazen 20 dk falan emiyor tek gögsü sonra ağlıyor bazen 5 dk sonra. Karnı tokkende memede durmak istiyor. Eskisi gibi olduk yani süt az ama en azından emiyor. Ben internetten sipariş verdim n11den 5 tl kargo parası verdim ama olsun burda arayıp durmak daha zor geldi kızımla çarşıya gitmek zaten daha pahalıya mal oluyor :)
Teşekkür ederim aslında bizim gaz sorunu bayaa bı çözülmus durumda. Gaz sorunu zirvedeyken d vitamini damlalarının gaz yaptığını bildiğim için hiç kapağını bile açmamıştım. Şimdi bir miktar rahatlayinca deneyeyim dedim tera D3 vermişti sağlık ocağı. Onu denedim gazlandi gibi geldi. Sonra doktoruna danıştim probiyotikli bibac d3 verdi gene gazlandi çocuk. Wellcare pahalı mı ne kadara aldınız?Merhaba;ben de temmuz annesiyim, d vitaminiyle ilgili yazınızı tesadufwn gördüm,benim kızım da çok gazlı bir bebek,şu an 77 gunluk. Bir tanidiga doktoru,gazlı bebeğe sağlık ocaginin önerdiği dvit3 damlanin verilmemesi gerektiğini söylemis.. Biz de bir umut wellcare diye başka bir damla aldık,bir parça ise yaradigini dusunuyorum. bilginize.. ben ek olarak Milupa rezene veriyorum.. neyin fayda ettiğini bilemiyorum. Ama belki denerseniz dedim
oy oy oy hepsi ust uste gelmis, gerci bizim de asi zamani geldi, ben de cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok maalesef. İnsallah atesleri cikmadan uyurlar...Bizim 1 Ağustos doğum, bdt 31 Temmuzdu . 8. Hafta yeni başladı yani. Ama huysuzluk pazartesi başladı . Elimdeki atak tablosuna göre 7. Hafta ortasında başlayıp 9. Hafta ortasında bitiyor . O araya sünnet ve üç aşı sığacak
ay amin canim. Elimiz mahkum mecbur alicaz ya, yapsinlar bakalim zamlari...Zorunlu izinle kalsın inşallah, çıkarmaya gitmesinlerde
Ben unibaby çok seviyordum, yüzüne bile kullanıyordum, çok üzüldüm bu kdr pahalanmasına
ne kadar yuzsuzlermis... İnsan bir ozur diler. Gercekten 2 aylik bebe bunlar ya. Buyuk adam performansi beklemelerini anlamak mumkun degil.Delircem az kaldi kizlar
Biliyorsunuz dun asi olduk. Gece ates nobeti tuttuk .Sonuc olarak bebegim de ben de yorgun ve uykusuz..
Kv ler geldi .Ya zaten bebegim atesleniyor elimde ates olcerle geziyorum gerginim.Bana danismadilar bile.Neyse onu geçtim. Ilk esim telefonla arayip annemler gelecek dediginde içimden 10a kadar sayip sakinlestim (sadece bebegimi dusunerek etkilenmesin diye)
Esimin eve gelmesine yakin bebegi uyutmaya çalışıyordum. (6 da uyutma cabam basladi saat 8di )Aradim gelince sakin yanımıza girme uyumak uzere diye .Normalde yapmaz ama gelir gelmez odaya girdi .Sessiz de olsa konuştu ve bebek uyandi .Ben bunu da yuttum.Sinirlenirsem oglum iyice huysuzlanacak diye. Sakin sakin emzirmeye basladim.
Bunlar har gür geldiler esim iceri aldi.Odaya sesleri geliyo .Benim oglan hemen açtı gozlerini.Sabirla uyuttum. Besigine koydum salliyorum .Esim mesaj atti .Odaya getir sevsinler degilse yatak odasina girerler diye .
Sinirlendim .Uyuyan çocuğu kaldırdım verdim kucağına al sevin seni gebertecem az kaldi diye bagirdim.Noldugunu anlamadilar tabii .Daha hoşgeldin demeden bagirarak girince.
Agzima geleni saydim.Anlattim uyutma macerami .Bakin bu cocuk uyuyordu ama oglunuz boyle mesaj atip getirtti diye .
Uyuturum ben diye iddia ediyor .Mesele onun bunun uyutmasi degil.Bu cocugun sevilmeye degil uykuya ihtiyacı var .Herkes bencilce kendi keyfini dusunuyor dedim .(bu laf daha cok onlari kapsadığı icin bozuldular)Yarim saat gergin bir ortamda sevdiler .Biz daha yemek bile yememistik o sinirle yemedim benimki gitti bi guzel yedi mutfakta .
Bebeğim bos bos bakiniyor .En son bir ciglik atti aglamaya basladi. Kaptigim gibi odamiza geldim.Seytan diyor vur kafayi yat uyumus kalmisim de .Ki zaten başımı yastiga koysam uyurum perisan haldeyim.
Evime gelen misafire hic sevmedigim insanbile olsa boyle yapmam. Kendime inanamadim .Ama sabir da bir yere kadar .Arada boyle cemkirmek lazim herhalde anlamalari icin.
*cok daginik yazdim kusura bakmayin hala sakinlesemedim.
Geçmiş olsun cnm, nasıl oldu benim bebeğimde de soğuk algınlığı oldu, doktora götürdüm yapacak bir şey yok dedi çok ateş olursa calpol verilebilir ya da ıslak bez ile silin ateşi düşsün dediUykusuna acıcam korkusuyla denemeyede korkuorum dalamıor zor gcıs yapıoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?