2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben ne zaman d vitamini versem çocuğa gazlaniyo. Hep onu suçlu buluyorum. Gittim probiyotikli d vitamini aldım yine aynı. Hiç vermesem ne olur acaba bugüne kadar toplasan 10 gün verdim zaten

Bizim kız 77 günlük oldu bugün. İki üç gündür elimiz sürekli ağzında yumruk şeklinde öyle güzel emiyor ki lakin aç olduğundan mı yoksa kendini keşfettiğinden mi yaptığını anlamakta zorlanıyorum

Evet ya çok pahalandı herşey bende anneme diyorum ücretsize ayrılınca size yerleşecem ekmek elden su gölden zaten 2 aydır burdayım alıştılar kıza göndermek de istemiyolar
Aynen ben doğumu 1300e yaptım şimdi 1700 olmuş giderekte artıyor hersey Allah yardımcımız olsun

Eds noldu canım ? Ben daha başlayamadım 5 numaralı kateter bulamıyorum burda sen nasıl temin ettin

Canım bizde aynı durumdayız 2 gündür seninle hep aynı gidiyor ataklar. Şu an emzik düşmesin diye başında bekliyorum sabaha kadar birini bırakıp diğerini emziriyorum saatte bir ayaktayım hep böyle 2 gündür.

Benim ikizlerden biri senin bebiş gibi pek uyanmıyordu ama dr.3 saatte bilemedin 4 saatte uyandırıp emzir dedi bende nasılsa 2. Bebeğim çalar saat gibi sürekli uyandığı için gecede 2 defa diğerinide emziriyorum.

Eds noldu canım ? Ben daha başlayamadım 5 numaralı kateter bulamıyorum burda sen nasıl temin ettin
Eds ile veriyorum canım eskiye göre daha çok emiyor bazen 20 dk falan emiyor tek gögsü sonra ağlıyor bazen 5 dk sonra. Karnı tokkende memede durmak istiyor. Eskisi gibi olduk yani süt az ama en azından emiyor. Ben internetten sipariş verdim n11den 5 tl kargo parası verdim ama olsun burda arayıp durmak daha zor geldi kızımla çarşıya gitmek zaten daha pahalıya mal oluyor :)

Emzige lanet ediyo musun sen de? Uyuturken camdan atmak istiyorum o emziği ama dışarı çıkınca emzik sayesinde aglamayinca çocuk gözlerimden kalpler çıkıyor.
Bu atak yüzünden biberon reddi başladı bizde. Koltuk tepesinde zıplayarak iciriyorum mamayı. Yine de senin işin daha zor Allah yardım etsin hadess le sana

Geçmiş olsun. Bizimki de tam şimdi uykusunda ağlamaya başladı, uyanmak istemedi ama uyandı ve gazdan. Gazı varken her zaman karnına çekmiyor bacaklarını, bazen inadına geriyor iyice. Gazı olabilir belki.

Geçmiş olsun. Bizimki de tam şimdi uykusunda ağlamaya başladı, uyanmak istemedi ama uyandı ve gazdan. Gazı varken her zaman karnına çekmiyor bacaklarını, bazen inadına geriyor iyice. Gazı olabilir belki.
Bizimki de öyle her zaman aynı tepkileri vermiyor. Sen emziriyordun değil mi? Ben memleketteyken çocuğu götürdüğüm doktor, çok gazi olduğunu soyleyince, süt ürünlerinden biraz uzak durup öyle dene bakalım demişti. Hiç denedin mi o sekilde

Kızlar ben ne zaman d vitamini versem çocuğa gazlaniyo. Hep onu suçlu buluyorum. Gittim probiyotikli d vitamini aldım yine aynı. Hiç vermesem ne olur acaba bugüne kadar toplasan 10 gün verdim zaten
Merhaba;ben de temmuz annesiyim, d vitaminiyle ilgili yazınızı tesadufwn gördüm,benim kızım da çok gazlı bir bebek,şu an 77 gunluk. Bir tanidiga doktoru,gazlı bebeğe sağlık ocaginin önerdiği dvit3 damlanin verilmemesi gerektiğini söylemis.. Biz de bir umut wellcare diye başka bir damla aldık,bir parça ise yaradigini dusunuyorum. bilginize.. ben ek olarak Milupa rezene veriyorum.. neyin fayda ettiğini bilemiyorum. Ama belki denerseniz dedim

Nasıl olsa atak haftası bütün emeklerim hiç oldu diye çocuğu sallayarak ağzında emzik ve fön makinesi eşliğinde uyuttum. 10 dk sonra emzik düştüğü için uyandı tabii geri uyutamadim. Cildirdim orada 5 dk nefesleneyim ağlayana kadar diye eşimin yanına geldim. Bı döndüm ki uyumuş kendi kendine sallnmadan emziksiz. Dalga geçiyor benle sanırım

Sana yazdıktan sonra netten baktım bende n11de varmış hiç aklıma gelmemişti eşime söyleyim bizde verelim bu gece siparişi. Ya pazartesiye kalır buyuk ihtimal dimi

Sevindm sizin eskisi gibi olmanıza darısı başıma inşallah bende başarabilirim eds yi denerken çok zorlandın mı ben çekiniyorum damağına batarsa diye

Teşekkür ederim aslında bizim gaz sorunu bayaa bı çözülmus durumda. Gaz sorunu zirvedeyken d vitamini damlalarının gaz yaptığını bildiğim için hiç kapağını bile açmamıştım. Şimdi bir miktar rahatlayinca deneyeyim dedim tera D3 vermişti sağlık ocağı. Onu denedim gazlandi gibi geldi. Sonra doktoruna danıştim probiyotikli bibac d3 verdi gene gazlandi çocuk. Wellcare pahalı mı ne kadara aldınız?

oy oy oy hepsi ust uste gelmis, gerci bizim de asi zamani geldi, ben de cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok maalesef. İnsallah atesleri cikmadan uyurlar...
Zorunlu izinle kalsın inşallah, çıkarmaya gitmesinlerde

Ben unibaby çok seviyordum, yüzüne bile kullanıyordum, çok üzüldüm bu kdr pahalanmasına
ay amin canim. Elimiz mahkum mecbur alicaz ya, yapsinlar bakalim zamlari...
ne kadar yuzsuzlermis... İnsan bir ozur diler. Gercekten 2 aylik bebe bunlar ya. Buyuk adam performansi beklemelerini anlamak mumkun degil.
Benimkini de sali gunu uyutmadilar saatlerce, azdirdilar cocugu, hani uyku penceresi falan hak getire. Bunlar hepbir agizdan konustukca cocuk uyarildi. Sonuc ne oldu tabi ki, uyku duzeni bozuldu.

Ben ataga yormuyorum kesinlikle kv.lerin herrrrrrrr dakka her aksam bu cocugu sozum ona sevme seanslari yuzunden bu cocugun uykusu bozuldu. Uyumuyor dalamiyor. Bin defa ben uyaniyorum. Ogullari salonda uyuyor kendileri kus tuyu yataklarinda 20 saat uyuyor.

Nefret ediyorum butun dusuncesiz insanlardan. Hep bu pasif kocalarimiz yuzunden ama. Ailelerine yaranacaklar diye olan bize oluyor.

Uykusuna acıcam korkusuyla denemeyede korkuorum dalamıor zor gcıs yapıoruz
Geçmiş olsun cnm, nasıl oldu benim bebeğimde de soğuk algınlığı oldu, doktora götürdüm yapacak bir şey yok dedi çok ateş olursa calpol verilebilir ya da ıslak bez ile silin ateşi düşsün dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…