- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.081
sen cok okudun arastirdin canim bence kendin de basarirsin. Normalde olsa neyse de kriz ortaminda ben artik her seyi hesapliyorumValla ben bir ay sonra hala cozememis olursam bu işi 500 verebilirim. Eşim de bişey demez o da çok geriliyor ben çocuğu uyuturken
Cokda ii degıl ama emzırmekten alınan kılodan skıntı olmaz ddı doktor sadece bnm kollarım agrıoMaşallah canım şuan normal olmuş kilosu.. bı bakmissin tombiş olmuş
Valla öyle biz de çok zor durumdayız ama kendi yemeğimden kisarim gerekirse 3 ay dışarda yemem et yemem gene veririm o parayi. Uykuda huzur var çünkü hem çocuk mutlu oluyo hem sen. İki ay sonra görürüm senisen cok okudun arastirdin canim bence kendin de basarirsin. Normalde olsa neyse de kriz ortaminda ben artik her seyi hesapliyorumbitmiyor masraflar sirf 2 rotavirus 440 mesela, bez almis basini gitmis, kis geldi kombiyi de actik
Kızlar oğlan gece 10 da uyudu sabah 7 buçukta uyandı ve o arada sıfır beslenme sıfır ağlama. Sabah da gayet mutlu uyandı hatta önce bezini değiştirdim mamayı gayet bekledi sıkıntı çıkarmadı. Sonra 3 günlük kakasını yaptı. 5 ölçek mama içti hala kusmuk yok. Gece mama içmediği için sabah hiç gazi da yoktu. Rüya gibi bı gece geçirdim.
Canım benim oglus ilk ay gund yaklaşık 20 saat ağlıyordu gece gündüz kucakta ziplatiyorduk. İkinci ay gene öyleydi ama ben artık zorla ayağımda sallamaya başladım elini kolunu gozunu bağladım çok düzensiz bir şekilde gene gece gündüz ayrımı olmadan birer saat falan uyutmayi başardım. Üçüncü ay hamak aldım hem onda hem dizlerimde sallayarak geceyi hep karanlıkta geçirerek epey bı uyutabilmeyi başardım ama gece 2 de uyuyup bir buçuk saatte bir mama için ağlayıp sabah 8 e kadar uyuyordu. Sonra evime geldim sallanır beşiğine koydum hamağı kaldırdım ayakta sallamayi kestim bütün cabam gece 12 den önce uyutmaya yönelik oldu. Bir haftada onu başardım. Sonra 11 10 derken 9 bazen 8 de uyuttum. gece 3 kere beslenmeye kalkıyordu bazen sallanmak istiyordu. Beslemeyi sorun etmedim de sallamayi bırakmak istedim 2 haftadır sallamayi bırakmaya çalışıyorum. Dün gece ilk kez sallanmadan ve emziksiz uyudu. Sabaha kadar da gık demediNasilYarDiyeyim fatma_sibel kızlar sızınkıler hıc uyanmadan sabahı ılk zamandan berı mı böle yoksa bellı bır ayı gecıncemı kendılıgınden oldu bır umut arıorumda kendıme
Kızlar oğlan gece 10 da uyudu sabah 7 buçukta uyandı ve o arada sıfır beslenme sıfır ağlama. Sabah da gayet mutlu uyandı hatta önce bezini değiştirdim mamayı gayet bekledi sıkıntı çıkarmadı. Sonra 3 günlük kakasını yaptı. 5 ölçek mama içti hala kusmuk yok. Gece mama içmediği için sabah hiç gazi da yoktu. Rüya gibi bı gece geçirdim.
Bilemiyorum aç kalmasını ya okuduğum yabancı kaynaklarda evet aç kalabilir ama bir iki kere beslnmesi de normaldir yazıyor. Doktora da sorucam. Ben ne bileyim sabaha kadar aglamicak görülmüş olay değil. Bilsem alarm kurup beslerdim.Canım o kadar saat aç kalması normal mi? Yoksa uyurken verdin mi mama? 5-6saat uyumalarını anlarım da 9buçuk saat fazla geldi bana? Gece biz de bi 5saat uyuduk hayretler içindeyim resmen. Sonra 2saat saat başı kalktık gaz çıkardık filan bu saat oldu uyutmaya çalışıyorum esneyip duruyor tam dalıyor derken açıyor gözleri pat diye neden dalamıyor bu çocuk yapıştım kaldım yatağa saatlerdir ölcem açlıktan artık geceden beri
Evet canım gerçekten her geçen ay daha kolay oluyor değil mi... Allah sağlık sıhhat uzun uykular versin hepsine insallahHey mAşallah :) bizimki de 1de yatıp 9da uyandı mutlu mesut emiyor şimdi :) büyüdükçe normalleşiyolar bence..
Benimki hiç uyanmıyor cnm dogdugundan beri oyle 9 da yatiyor sabah 6 ya kadar uyuyor, ben kendim uyurken emziriyorum. Ama dün gece ne olduysa kalktı 3 te zor uyuttum.NasilYarDiyeyim fatma_sibel kızlar sızınkıler hıc uyanmadan sabahı ılk zamandan berı mı böle yoksa bellı bır ayı gecıncemı kendılıgınden oldu bır umut arıorumda kendıme
Evet canım gerçekten her geçen ay daha kolay oluyor değil mi... Allah sağlık sıhhat uzun uykular versin hepsine insallah
Kendi doktoru yoktu nöbetçi vardı. Ateşi 36.8 genel durumu iyi görünüyor dedi. Ordayken mama yedirdik yarım saat kusup kusmadığına bakmak için kusmayınca geldik. Gecede ara ara ateşini ölçtüm su anda iyi gibi daha mama vermedim sabaha karşı ve şimdi emdi motilium ilac verdi doktoru acıksın onu vereceğim. Aşı cok huzursuz etti kuzumugecmis olsun canim, dr ne dedi peki
Sakinlesememekte haklısın ben yorum yapmayayım en basit ifadeyle uyandır getir sevsinler diyen adamın aklını alırım net
Şaka gibi. Allah sabır versin canim. Kayınvalidenlerden önce eşinin kendini toparlaması lazım sana destek olacağına köstek oluyor. Senden önce onun demesi lazım oğlum uyuyor diye. Benim eşim bi kere buna benzer bişey yaptı. Hayatta dokunmam ağlarsa istersen kaldır dedim bi daha lafını bile yapmadı. Uyuyan çocuk uyandırılır mı hiç uyutmak için ne çabalar veriyoruz.
Allah sabır versin cnm valla böyle anlayissiz koca kv gerçekten sabır versin. Benim başıma gelse evden kesinlikle kovardım herkesi, bir emek sarfediyorsun karşılığı bu şekilde yazık gerçekten.
Ne düşüncesiz insanlar deli oldum ben burda. Senin bebeğin zaten uyumuyor sana acımıyorsa ona acısın bari eşin. Yazık uykusuzluktan perişan olmuşsunuz ikiniz. 3 ayından sonra düzelir inşallah yavrun canım. Bunların zihniyeti değişmez ama.
Afilim92 eşinin ailesi mı ısrar ediyor getir sevelim diye yoksa eşin mi illa görsünler istiyor? Burda iş eşinde bitiyor bence. Ne olursa olsun hayır demeli durumunuzu anlatmalı. Uyuyan çocuğu alsın esim paralarım yani
oy oy oy hepsi ust uste gelmis, gerci bizim de asi zamani geldi, ben de cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok maalesef. İnsallah atesleri cikmadan uyurlar...
ay amin canim. Elimiz mahkum mecbur alicaz ya, yapsinlar bakalim zamlari...
ne kadar yuzsuzlermis... İnsan bir ozur diler. Gercekten 2 aylik bebe bunlar ya. Buyuk adam performansi beklemelerini anlamak mumkun degil.
Benimkini de sali gunu uyutmadilar saatlerce, azdirdilar cocugu, hani uyku penceresi falan hak getire. Bunlar hepbir agizdan konustukca cocuk uyarildi. Sonuc ne oldu tabi ki, uyku duzeni bozuldu.
Ben ataga yormuyorum kesinlikle kv.lerin herrrrrrrr dakka her aksam bu cocugu sozum ona sevme seanslari yuzunden bu cocugun uykusu bozuldu. Uyumuyor dalamiyor. Bin defa ben uyaniyorum. Ogullari salonda uyuyor kendileri kus tuyu yataklarinda 20 saat uyuyor.
Nefret ediyorum butun dusuncesiz insanlardan. Hep bu pasif kocalarimiz yuzunden ama. Ailelerine yaranacaklar diye olan bize oluyor.
Dün cosmeticadan 208li 3 noya 150.90 TL verdim 2 3 gün önce 130küsürlerdeydi keşke ozaman alsaymışım diyorum
canım Allah sana sabır versin eşine ve ailesinede akıl fikir inşallah bu tepkiden sonra böyle şeyler yaşanmaz
Onca zaman geçen emeğinemi yanayım her defasında aynısını yapmalarına mı ? Birgün koca kavga çıkacak sınırları zorluyorlar gibi ...
Allah akıl wersın ya anlamaya calıssalar keske sonucta cocuk ıcın torunları ıcın gunduz gelıp sewsınler yardımda etsınler uyutmaya calıssın falan bıraz sanada ıı glmıs olur aksama kadr zten gunun yorgunlugu oluor hersyden önce esınle yalnızken konus bnce
Çok zor olmuş senin içinGunaydin kizlar .Hala cok sinirliyim. Oglumla cok zor bir gece gecirdik .Aksam tam uyutuyorum uyaniyor .Sebebi de kv hanim kendinecay kahve keyfi hazirlarken mutfagi yikti resmen.Mesaj atiyorum ses cikarmayin yeter 10 kere uyandi diye .Yok anlamiyorlar .Neymiş mutfagi düzenliyormuş. Ne düzeni caylar kahveler icilmis .Sabah gördüm. Cocugum 11 de uyudu uykusunda surekli agladi. Kolumda yatirmak zorunda kaldim.Zaten 4 e kadar parca parca uyudu .Sonrasinda gaz sancisi .Sabah 9 a kadar uyanikti.Simdi kucagimda uyuyor. Daha dun oglen yedigim yemekle duruyorum .Yeter ki uyusun.Sinirimden babasini da çağırıp gel bak demedim.O da horul horul uyudu .Sabah da insan cay icer misin diye bir sorarben insan degil mıyım orda keyif yaptınız dedim.Hem suclular hem gucluler.Sen annemleri ugurlamadin iyi geceler dedin cektin gittin diyor .Ben gitmelerine yakin uyumayan cocugumu birakip gitmişim ben uyuyorum size iyi oturmalar demisim.Ama ellerini opmemisim ...
Bu yazıyı okuduğumda yuzumde güler acdı inşallah doğrudur 10 gün yine dikat ederim ondan sonra yavaş yavaş başlarım.Milana firuze bak canım bunu buldum. Dr mumcu diye bir doktor sitesinde yazmis. BiraZ daha araştırayım ama şimdilik için rahat olsun. Sen yine de 10 gün doktorun söylediğine uyEki Görüntüle 2190965
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?