2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aah ah benimki meme reddi yapmasaydi da ben de disari cikabilseydim o emzigi verip. 60 kusur gun oldu, delircem, 1 cay icmeyi cok isterdim, 1 parka gitmeyi. Ama olmaaaz illa ki zor olacak hayatim. Artik gece uyumayi da birakti, cildircam...

Buarada Afilim92 ben nacizane annene git diyorum, kendi sagligin icin. Esin de once senin bu kadar fedakarligini sabrini hak etsin. Benim gidecek bir yerim yok maalesef, yardim edenim olabilseydi giderdim, 1 nefes alirdim...

Benim bebeğim de mama içmek istemiyor uzun süredir. Sadece emiyor diyebilirim ama sütüm yarıyor mu bilmiyorum.

30 lira civarı.. bu arada ne güzel,siz biliyormuşsunuz önceden..biz d vitamini ile ilgili hiç uyarı almamıştik,20 günlükken başladık,ve zaten tam o araya denk geldi kolik teşhisi. Şu an sıradan gazlı bir bebek diyorum o kadar..

Bizimki de her dışarı çıkışta çok ağlıyordu canım ama istedigi kadar zirla çocuğum gerekirse kafamda taşırım ama gene cikicam dedim. Sanırım çıkıp hava aldıkça alıştı dışarı cikmaya. Bugün migrosa gittik önce dümdüz yattığı için mizildandi biraz. Sonra hafif dogrulttum arabasını etrafı görmeye başladı sustu sipa renklere ışıklara bakmaya başladı. Eve gelince gene ejderha oldu tabii ona çare yok

Ay yeterki anne memesi istesin dua et ne güzel bir red olmuş bu. Benim sütüm kesildi maalesef bizde biberon reddi demek kaos
Canım ilk haftalarda sütüm yetmediği için az kilo almıştı. O zaman mama içmiyordu hiç ondan korkuyorum açıkçası. Emsin istediği kadar ama kilo almazsa diye endişeliyim.

Benimkilerden birinde de biberonla sıkıntı başladı. Sadece yatakta yan yatarak kabul ediyor. Annem romalı diyor artık bu kadar keyif düşkünlüğü. Kucağımda veriyim diyorum amanın ortalığı yıkıyor.

Geçmiş olsun. Bizimki de tam şimdi uykusunda ağlamaya başladı, uyanmak istemedi ama uyandı ve gazdan. Gazı varken her zaman karnına çekmiyor bacaklarını, bazen inadına geriyor iyice. Gazı olabilir belki.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun canım. Belkide gaz bilmiyorum ki hiç uykusunda ağlamayınca panik oldum ama şimdilik azaldı ağlamaları.
Bizimde d vitamini yapıyor olabilir vermesem ne olur acaba :/
Hiç zorlanmadım canım zaten sert bi hortum değil batmaz sanırım yavaş yavaş sokarsın kenardan damağına gelmez süt katetere gelince sokmayı bırak. Sonuna kadar ittirmene gerek yok yani. O satıcı aynı gün kargoya vermişti. Yarın kargoya verirse cumartesi eline gelebilir canım.

Uyandırmadan nasıl emziriyorsunuz? Benimki hep uyanık emdi. Şimdi zor uyuttum uyandırmadan emzireyim dedim 2 çekiyor duruyor çenesine dokununca 2 daha çekiyor yine duruyor uyancak diye korkuyorum çok zor uyuttum

Evet emziriyorum. Denedim, pek bir değişim görmedim ama bazen iyice kötü oluyor. Bu ara çok kötüleşti diye yine kestim süt ürünlerini. Bakalım fayda edecek mi?

Dün cosmeticadan 208li 3 noya 150.90 TL verdim 2 3 gün önce 130küsürlerdeydi keşke ozaman alsaymışım diyorum

canım Allah sana sabır versin eşine ve ailesinede akıl fikir inşallah bu tepkiden sonra böyle şeyler yaşanmaz

Onca zaman geçen emeğinemi yanayım her defasında aynısını yapmalarına mı ? Birgün koca kavga çıkacak sınırları zorluyorlar gibi ...

Allah akıl wersın ya anlamaya calıssalar keske sonucta cocuk ıcın torunları ıcın gunduz gelıp sewsınler yardımda etsınler uyutmaya calıssın falan bıraz sanada ıı glmıs olur aksama kadr zten gunun yorgunlugu oluor hersyden önce esınle yalnızken konus bnce

Bnmkıde dun gece sabaha kadr ınleye ınleye yarım yamalak uyumaya clıstı karın agrısı war gazdan dolayı yapıor

Allah allah benim kızımda böyle yatarak içiyor keyfi gelirse oda yoksa onuda içmiyor ? Eskiden kucak delisiydi şimdi düz yerde yatmak istiyor :)

Geçmiş olsun cnm, nasıl oldu benim bebeğimde de soğuk algınlığı oldu, doktora götürdüm yapacak bir şey yok dedi çok ateş olursa calpol verilebilir ya da ıslak bez ile silin ateşi düşsün dedi
Ates yapmıor ama karnı cok agrıor bellı hıcbsy yokken cocugun karnına dokundunmu sekılden sekle grıor bagrıor hem gaz hem karın agrısı skıntısını alsn dıe parol werdım cok dsarda gezdık ama doktor ıcerlerde durmayın asıl dedı sadece awm ler sakıncalı ddıı rusların cocuklarına hcbsy olmuor yaz kıs cıkarıolar olan bızımkılere oluor ddı haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…