- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.041
Emzige lanet ediyo musun sen de? Uyuturken camdan atmak istiyorum o emziği ama dışarı çıkınca emzik sayesinde aglamayinca çocuk gözlerimden kalpler çıkıyor.
Bu atak yüzünden biberon reddi başladı bizde. Koltuk tepesinde zıplayarak iciriyorum mamayı. Yine de senin işin daha zor Allah yardım etsinhadess le sana
Benim bebeğim de mama içmek istemiyor uzun süredir. Sadece emiyor diyebilirim ama sütüm yarıyor mu bilmiyorum.Emzige lanet ediyo musun sen de? Uyuturken camdan atmak istiyorum o emziği ama dışarı çıkınca emzik sayesinde aglamayinca çocuk gözlerimden kalpler çıkıyor.
Bu atak yüzünden biberon reddi başladı bizde. Koltuk tepesinde zıplayarak iciriyorum mamayı. Yine de senin işin daha zor Allah yardım etsinhadess le sana
30 lira civarı.. bu arada ne güzel,siz biliyormuşsunuz önceden..biz d vitamini ile ilgili hiç uyarı almamıştik,20 günlükken başladık,ve zaten tam o araya denk geldi kolik teşhisi. Şu an sıradan gazlı bir bebek diyorum o kadar..Teşekkür ederim aslında bizim gaz sorunu bayaa bı çözülmus durumda. Gaz sorunu zirvedeyken d vitamini damlalarının gaz yaptığını bildiğim için hiç kapağını bile açmamıştım. Şimdi bir miktar rahatlayinca deneyeyim dedim tera D3 vermişti sağlık ocağı. Onu denedim gazlandi gibi geldi. Sonra doktoruna danıştim probiyotikli bibac d3 verdi gene gazlandi çocuk. Wellcare pahalı mı ne kadara aldınız?
Bizimki de her dışarı çıkışta çok ağlıyordu canım ama istedigi kadar zirla çocuğum gerekirse kafamda taşırım ama gene cikicam dedim. Sanırım çıkıp hava aldıkça alıştı dışarı cikmaya. Bugün migrosa gittik önce dümdüz yattığı için mizildandi biraz. Sonra hafif dogrulttum arabasını etrafı görmeye başladı sustu sipa renklere ışıklara bakmaya başladı. Eve gelince gene ejderha oldu tabii ona çare yokaah ah benimki meme reddi yapmasaydi da ben de disari cikabilseydim o emzigi verip. 60 kusur gun oldu, delircem, 1 cay icmeyi cok isterdim, 1 parka gitmeyi. Ama olmaaaz illa ki zor olacak hayatim. Artik gece uyumayi da birakti, cildircam...
BuaradaAfilim92 ben nacizane annene git diyorum, kendi sagligin icin. Esin de once senin bu kadar fedakarligini sabrini hak etsin. Benim gidecek bir yerim yok maalesef, yardim edenim olabilseydi giderdim, 1 nefes alirdim...
Ay yeterki anne memesi istesin dua et ne güzel bir red olmuş bu. Benim sütüm kesildi maalesef bizde biberon reddi demek kaosBenim bebeğim de mama içmek istemiyor uzun süredir. Sadece emiyor diyebilirim ama sütüm yarıyor mu bilmiyorum.
Canım ilk haftalarda sütüm yetmediği için az kilo almıştı. O zaman mama içmiyordu hiç ondan korkuyorum açıkçası. Emsin istediği kadar ama kilo almazsa diye endişeliyim.Ay yeterki anne memesi istesin dua et ne güzel bir red olmuş bu. Benim sütüm kesildi maalesef bizde biberon reddi demek kaos
Belki doyduğu için istemiyor olabilir. Çişini çok yapıyorsa sıkıntı olmaz.Ay yeterki anne memesi istesin dua et ne güzel bir red olmuş bu. Benim sütüm kesildi maalesef bizde biberon reddi demek kaos
Benimkilerden birinde de biberonla sıkıntı başladı. Sadece yatakta yan yatarak kabul ediyor. Annem romalı diyor artık bu kadar keyif düşkünlüğü. Kucağımda veriyim diyorum amanın ortalığı yıkıyor.Emzige lanet ediyo musun sen de? Uyuturken camdan atmak istiyorum o emziği ama dışarı çıkınca emzik sayesinde aglamayinca çocuk gözlerimden kalpler çıkıyor.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun canım. Belkide gaz bilmiyorum ki hiç uykusunda ağlamayınca panik oldum ama şimdilik azaldı ağlamaları.Geçmiş olsun. Bizimki de tam şimdi uykusunda ağlamaya başladı, uyanmak istemedi ama uyandı ve gazdan. Gazı varken her zaman karnına çekmiyor bacaklarını, bazen inadına geriyor iyice. Gazı olabilir belki.
Bizimde d vitamini yapıyor olabilir vermesem ne olur acaba :/Merhaba;ben de temmuz annesiyim, d vitaminiyle ilgili yazınızı tesadufwn gördüm,benim kızım da çok gazlı bir bebek,şu an 77 gunluk. Bir tanidiga doktoru,gazlı bebeğe sağlık ocaginin önerdiği dvit3 damlanin verilmemesi gerektiğini söylemis.. Biz de bir umut wellcare diye başka bir damla aldık,bir parça ise yaradigini dusunuyorum. bilginize.. ben ek olarak Milupa rezene veriyorum.. neyin fayda ettiğini bilemiyorum. Ama belki denerseniz dedim
Hiç zorlanmadım canım zaten sert bi hortum değil batmaz sanırım yavaş yavaş sokarsın kenardan damağına gelmez süt katetere gelince sokmayı bırak. Sonuna kadar ittirmene gerek yok yani. O satıcı aynı gün kargoya vermişti. Yarın kargoya verirse cumartesi eline gelebilir canım.Sana yazdıktan sonra netten baktım bende n11de varmış hiç aklıma gelmemişti eşime söyleyim bizde verelim bu gece siparişi. Ya pazartesiye kalır buyuk ihtimal dimi
Sevindm sizin eskisi gibi olmanıza darısı başıma inşallah bende başarabilirim eds yi denerken çok zorlandın mı ben çekiniyorum damağına batarsa diye
Biz hala pusete koyuyoruz canım.Kızlar bebekleri hala pusette yatanlar var mı?
Evet emziriyorum. Denedim, pek bir değişim görmedim ama bazen iyice kötü oluyor. Bu ara çok kötüleşti diye yine kestim süt ürünlerini. Bakalım fayda edecek mi?Bizimki de öyle her zaman aynı tepkileri vermiyor. Sen emziriyordun değil mi? Ben memleketteyken çocuğu götürdüğüm doktor, çok gazi olduğunu soyleyince, süt ürünlerinden biraz uzak durup öyle dene bakalım demişti. Hiç denedin mi o sekilde
Dün cosmeticadan 208li 3 noya 150.90 TL verdim 2 3 gün önce 130küsürlerdeydi keşke ozaman alsaymışım diyorumYa prima 204 lü paket alacaktım. Geçen hafta indirimde 134 tü almadın. İki üç gün sonra 144 oldu. Bugun baktım indirimli 189. Bazı sitelerde 200 ün üzerinde hatta. Bi sitede 169 du çocuğu emzirdim falan derken iki saat sonra baktım o da 189 olmuş. Şaka gibi
canım Allah sana sabır versin eşine ve ailesinede akıl fikir inşallah bu tepkiden sonra böyle şeyler yaşanmazDelircem az kaldi kizlar
Biliyorsunuz dun asi olduk. Gece ates nobeti tuttuk .Sonuc olarak bebegim de ben de yorgun ve uykusuz..
Kv ler geldi .Ya zaten bebegim atesleniyor elimde ates olcerle geziyorum gerginim.Bana danismadilar bile.Neyse onu geçtim. Ilk esim telefonla arayip annemler gelecek dediginde içimden 10a kadar sayip sakinlestim (sadece bebegimi dusunerek etkilenmesin diye)
Esimin eve gelmesine yakin bebegi uyutmaya çalışıyordum. (6 da uyutma cabam basladi saat 8di )Aradim gelince sakin yanımıza girme uyumak uzere diye .Normalde yapmaz ama gelir gelmez odaya girdi .Sessiz de olsa konuştu ve bebek uyandi .Ben bunu da yuttum.Sinirlenirsem oglum iyice huysuzlanacak diye. Sakin sakin emzirmeye basladim.
Bunlar har gür geldiler esim iceri aldi.Odaya sesleri geliyo .Benim oglan hemen açtı gozlerini.Sabirla uyuttum. Besigine koydum salliyorum .Esim mesaj atti .Odaya getir sevsinler degilse yatak odasina girerler diye .
Sinirlendim .Uyuyan çocuğu kaldırdım verdim kucağına al sevin seni gebertecem az kaldi diye bagirdim.Noldugunu anlamadilar tabii .Daha hoşgeldin demeden bagirarak girince.
Agzima geleni saydim.Anlattim uyutma macerami .Bakin bu cocuk uyuyordu ama oglunuz boyle mesaj atip getirtti diye .
Uyuturum ben diye iddia ediyor .Mesele onun bunun uyutmasi degil.Bu cocugun sevilmeye degil uykuya ihtiyacı var .Herkes bencilce kendi keyfini dusunuyor dedim .(bu laf daha cok onlari kapsadığı icin bozuldular)Yarim saat gergin bir ortamda sevdiler .Biz daha yemek bile yememistik o sinirle yemedim benimki gitti bi guzel yedi mutfakta .
Bebeğim bos bos bakiniyor .En son bir ciglik atti aglamaya basladi. Kaptigim gibi odamiza geldim.Seytan diyor vur kafayi yat uyumus kalmisim de .Ki zaten başımı yastiga koysam uyurum perisan haldeyim.
Evime gelen misafire hic sevmedigim insanbile olsa boyle yapmam. Kendime inanamadim .Ama sabir da bir yere kadar .Arada boyle cemkirmek lazim herhalde anlamalari icin.
*cok daginik yazdim kusura bakmayin hala sakinlesemedim.
Delircem az kaldi kizlar
Biliyorsunuz dun asi olduk. Gece ates nobeti tuttuk .Sonuc olarak bebegim de ben de yorgun ve uykusuz..
Kv ler geldi .Ya zaten bebegim atesleniyor elimde ates olcerle geziyorum gerginim.Bana danismadilar bile.Neyse onu geçtim. Ilk esim telefonla arayip annemler gelecek dediginde içimden 10a kadar sayip sakinlestim (sadece bebegimi dusunerek etkilenmesin diye)
Esimin eve gelmesine yakin bebegi uyutmaya çalışıyordum. (6 da uyutma cabam basladi saat 8di )Aradim gelince sakin yanımıza girme uyumak uzere diye .Normalde yapmaz ama gelir gelmez odaya girdi .Sessiz de olsa konuştu ve bebek uyandi .Ben bunu da yuttum.Sinirlenirsem oglum iyice huysuzlanacak diye. Sakin sakin emzirmeye basladim.
Bunlar har gür geldiler esim iceri aldi.Odaya sesleri geliyo .Benim oglan hemen açtı gozlerini.Sabirla uyuttum. Besigine koydum salliyorum .Esim mesaj atti .Odaya getir sevsinler degilse yatak odasina girerler diye .
Sinirlendim .Uyuyan çocuğu kaldırdım verdim kucağına al sevin seni gebertecem az kaldi diye bagirdim.Noldugunu anlamadilar tabii .Daha hoşgeldin demeden bagirarak girince.
Agzima geleni saydim.Anlattim uyutma macerami .Bakin bu cocuk uyuyordu ama oglunuz boyle mesaj atip getirtti diye .
Uyuturum ben diye iddia ediyor .Mesele onun bunun uyutmasi degil.Bu cocugun sevilmeye degil uykuya ihtiyacı var .Herkes bencilce kendi keyfini dusunuyor dedim .(bu laf daha cok onlari kapsadığı icin bozuldular)Yarim saat gergin bir ortamda sevdiler .Biz daha yemek bile yememistik o sinirle yemedim benimki gitti bi guzel yedi mutfakta .
Bebeğim bos bos bakiniyor .En son bir ciglik atti aglamaya basladi. Kaptigim gibi odamiza geldim.Seytan diyor vur kafayi yat uyumus kalmisim de .Ki zaten başımı yastiga koysam uyurum perisan haldeyim.
Evime gelen misafire hic sevmedigim insanbile olsa boyle yapmam. Kendime inanamadim .Ama sabir da bir yere kadar .Arada boyle cemkirmek lazim herhalde anlamalari icin.
Allah akıl wersın ya anlamaya calıssalar keske sonucta cocuk ıcın torunları ıcın gunduz gelıp sewsınler yardımda etsınler uyutmaya calıssın falan bıraz sanada ıı glmıs olur aksama kadr zten gunun yorgunlugu oluor hersyden önce esınle yalnızken konus bnceDelircem az kaldi kizlar
2ay 2gunluk 3800 den 5.800 olmusCanım bebeğin ne kadarlık? Kaç kilodan kaç kiloya geldi?
Bnmkıde dun gece sabaha kadr ınleye ınleye yarım yamalak uyumaya clıstı karın agrısı war gazdan dolayı yapıorYok canım yapmadı ama gazdan ağlarken ayaklarını karnına çekiyor ve çığlık atıyor gibi ağlıyor bayada gaz çıkardı bugün anlamadım bende. Bugün hep mıyır mıyır ağladı uykusuzluktan diye düşündüm tüm gün ama uykusunda da ağlıyor
Benimkilerden birinde de biberonla sıkıntı başladı. Sadece yatakta yan yatarak kabul ediyor. Annem romalı diyor artık bu kadar keyif düşkünlüğü. Kucağımda veriyim diyorum amanın ortalığı yıkıyor.
Ates yapmıor ama karnı cok agrıor bellı hıcbsy yokken cocugun karnına dokundunmu sekılden sekle grıor bagrıor hem gaz hem karın agrısı skıntısını alsn dıe parol werdım cok dsarda gezdık ama doktor ıcerlerde durmayın asıl dedı sadece awm ler sakıncalı ddıı rusların cocuklarına hcbsy olmuor yaz kıs cıkarıolar olan bızımkılere oluor ddı haklıGeçmiş olsun cnm, nasıl oldu benim bebeğimde de soğuk algınlığı oldu, doktora götürdüm yapacak bir şey yok dedi çok ateş olursa calpol verilebilir ya da ıslak bez ile silin ateşi düşsün dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?