Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım hiçbir bilgim yok ama yorum yapıyorum sadece kolonyada alkol var ve o çok ucucu. Muhtemelen burnuna giren şey alkol yani alkol kokluyorsun aromalı da olsa. O da kanına karisabilir belki. Doktora sormadan bu kadar uzun süre koklama.
Gunaydın cnm al benden de o kadar bende 5.30 'dan beri ayaktayım uyuyamıyorum bide geceleri çok boğaz kuruluğu oluyor sabaha kadar nerdeyse 1 lt su bitiriyorum sanirim hamilelikten
Gunaydın cnm al benden de o kadar bende 5.30 'dan beri ayaktayım uyuyamıyorum bide geceleri çok boğaz kuruluğu oluyor sabaha kadar nerdeyse 1 lt su bitiriyorum sanirim hamilelikten
Anladım canım benimde kaloriferden çok kıruyordu sanki boğazım şişmişte ağrı yapıyor gibiydi artıkmyatmadan önce ıslak havlu koyuyorum kalorifer üstüne iyi geldi
Anladım canım benimde kaloriferden çok kıruyordu sanki boğazım şişmişte ağrı yapıyor gibiydi artıkmyatmadan önce ıslak havlu koyuyorum kalorifer üstüne iyi geldi
Canım hiçbir bilgim yok ama yorum yapıyorum sadece kolonyada alkol var ve o çok ucucu. Muhtemelen burnuna giren şey alkol yani alkol kokluyorsun aromalı da olsa. O da kanına karisabilir belki. Doktora sormadan bu kadar uzun süre koklama.
Bende çok merak ediyorum heleki iki oğlandan sonra tabiki önce sağlık ama insan illaki biri de değişik olsun istiyo daha çok var cinsiyete en az 5 hafta daha
Benim de aynı şekilde bir yere gitmekten keyif almıyorum hep evde kalmak istiyorum az kaldı cnm biraz daha sabredelim evde e hep sakiz bulundur biraz iyi geliyor