2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ev pis, ben genelde açım , saç baş birbirine girdi. Dün eşim kv yardıma çağıralım dedi, o hüsran anında iyi fikir gibi geldi tamam dedim, aradı , haftaya gelecek fakaaaaaat şimdiden pişmanım. Bana akşam yorgunken şu kolunu keselim sana fazlalık yapmasın deseler ona bile evet diyeceğim.
Bundan sonra akşam 5 sonrası yapılan tekliflere ertesi gün döneceğim :)

Bizimki de öyle canım avazı çıktığı kadar bağırıyor kucağımda da sakinlesmiyor yani bagirmaktan sesi catallasti geçen gün kısılmışti düzeldi gene kisildi şimdi. Ergenliğe girmiş gibi

Oyun halısında daha çok piyano ile tekmeleyerek oynayan bebek artış dönencedeki oyuncakları tutuyor inceliyor

Biz harketli bir bebek olduğumuzdan çok önceleri başladı tutma kavrama işlerimiz hatta canı sıkılırda hemen almazsak halıdan hınçla tokatlıyor bile o zavallı oyuncakları

Kendi başına bakmak en güzeli diğer türlü yorgunlupun üstüne birde sinir harbi geliyor.

Tabii ki doktorunuza danışmadan uygun olmaz kakadan çıkar inşallah sorunu her neyse ikiniz de rahatlarsınız
Simdi de nasil götürecem o dert oldu :) neyse hayırlısı. Her gun yeni bir macera

Biz harketli bir bebek olduğumuzdan çok önceleri başladı tutma kavrama işlerimiz hatta canı sıkılırda hemen almazsak halıdan hınçla tokatlıyor bile o zavallı oyuncakları
Ay benimki tutamıyor .Maymunu melodili .Ondan ses cikmayinca deliriyor.Ben de elmle tutturup cektiriyorum .Gülüyor. Ama 3 5 gundur hakida birakip odadan çıktığımı anladi .Dalmazsa arkamdan kapiya bakıp bakıp agliyor .

en son saat 1di ben ust degistiriyordum, sonra oda karanlik diye daha bakmadim. Sabaha karsi yine uyandi. Sizin nasil gecti gece =))

Afilim92 telefonla görüntülü aramaya başta izin verdim. Şimdi geri adım atabilir miyim bilmiyorum. çok aptalca davrandım ya
Daha 1 gunlukken basladi bizim ki kp y.disinda oldugu icin .Hic izin vermedim inadina aradilar .Simdi de esim aramaya devam ediyor hem onu hem de haftada 2 3 kere gormesine ragmen kv yi .Ben de inadina onlarij duyacagi şekilde niye aradın askim çocuğa zarar veriyorsun ne kadar bencilsin diye bağırıyorum.Esim sus duyacaklar diye isaret ediyor .Ee duyuyorlar da insan bi düşünür bu kizin söylediğinde doğruluk payi var mi diye.

en son saat 1di ben ust degistiriyordum, sonra oda karanlik diye daha bakmadim. Sabaha karsi yine uyandi. Sizin nasil gecti gece =))
Dünkü rezillikten sonra uyudu şükür havada yağmurlu kapalı içerisi çok aydınlık değilde erkenden kalkmadı :) hiç güvenmiyorum bu çocuğa artk heran hersey olabilir :))

Dünkü rezillikten sonra uyudu şükür havada yağmurlu kapalı içerisi çok aydınlık değilde erkenden kalkmadı :) hiç güvenmiyorum bu çocuğa artk heran hersey olabilir :))
aynen valla uyurken yanindan kactim, sogani kavuramadan bagirmaya basladi

Canım benim kızım doğduğundan beri ellerini aktif kullanıyor , tabiki kavrama gücü çok zayıftı yeni dogduğunda ama elleriyle hafif herşeyi tutup yönetiyordu , bende bunu farkedip üstüne gittim ilerletti iyice :) her bebeğin farklı bir özelliği var :)

Evet katılıyorum. Bizimkinin ayaklar hic durmaz.Dogmadan belliydi. O kadar cok tekme atiyordu ki okulda masanin arkasindan çıkamıyordum. Hareketleri cok belli oluyordu .

İlk yaziyi okurken tamamen senin yazdiklarini dusundum. Her kelimine katiliyorum.

Mesajimda asiya ilaca yada mamaya karsi en ufak bi atifta bulunmadim. Tam tersine asi reddi yapanlara karsiyim . Cocuk emmiyorsa tabiki mama yiycek. Hastaysa ilac icecek... kastettiklerimin bunlarla hic bi alakasi yok.. 100 yil onceki gibi derken kastetmek istedigim sey biraz daha sakin kalabilmek mesela cok sık asiri gereksiz devamli doktora tasinmak doktorlarin gereksiz yere ticari kaygilarla doldurdugu tahliller receteler onun disinda da avmlerde sosyal medyalarda olusan yenidogan pazarlari...

Tabiki yinede herkesin kendi tercihi kimin parasini nereye harcayacagina karisacak degilim fikrimi ve rahatsizligimi belirtmek istedim o kadar...

Biz almadık oyun halısı. Alsa mıydım ki. Çok faydasını gordunuz mu
Bide ne zamana kadar kullanılıyor emekleyene kadar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…