2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet ya bağırıyo, bağırmaktan boğaZı acıyor ve öksürüyo. Gece uyanıyormu seninki de?

2 defa uyanıp, emme sefası :)
hala park yataginda yatirabiliyorsan buyuk basari canim. Ben 2.ay asisindan beri yatiramadim
bugun de ne istedigi belli degil. Memeyi kendi birakiyor, yurusek agliyor, uykusu var uyumuyor.
Getirin hunileri a dostlar

Aslında biz buna sermaye düzeni demesek de tüketim çılgınlığı desek daha yerinde olur. Yani neticede tüketim çılgınlığı.
Ben bana fuzuli gelen şeyleri size sıralayayım mesela
* banyo suyu sıcaklık termometresi( dirseğinle pek ala ölçebiliyorsun yakıyorsa sıcaktır) ama eltim bana almış evde var fakat fuzuli

* basit bir diş kaşıyıcı sırf zürafa olduğu (değişik olduğu) için 170 TL te satılıyor (fuzuli)

* bebek burun tuzlu suyu. Tanesi 1 TL ye geliyor flakon içindekiler. Sen bunu serum olarak alırsan koca 1 kg şişeye 6 TL ödüyorsun. Heee yolculuk yapacaksın misafir olacaksın o zaman flakon iş görür. Ama eve almaya gerek yok para ziyanlığı..

Bunun gibi şeyler...

Ben mesela alacağım şeyin benim veya bebeğimin ihtiyacı mı değil mi ona bakarım. Hee param var harcamak istiyorum ona da kimse bir şey diyemez sonuçta bu böyle... ama annelere cezbediliyor ihtiyaçmış gibi ona katılıyorum..

Uyanık olmak lazım

Bugün yıldönümüzmüş ve ben unuttum normalde de çok unutkanım hamılelıkten kalma etkimidir yoksa oğlum bu hafta huysuz ondan mı bilemedim :)
Sizde durumlar ne ?

hala park yataginda yatirabiliyorsan buyuk basari canim. Ben 2.ay asisindan beri yatiramadim
bugun de ne istedigi belli degil. Memeyi kendi birakiyor, yurusek agliyor, uykusu var uyumuyor.
Valla biz yatağı tamamen unuttuk. Anne yanı beşikte yatıyor memlekete de goturmuştum orda da onla uyudu. Yatak yer kaplıyo odada boş yere :)

Bizimde bu 12. Hafta atağında deli gibi ağlamalarımız var bildiğin zorluyor kendini kaç oktav sese çıkarım diye :)

Aynen çok fena ağlıyorlar di mi bir de dudak bükerek... içi eriyor insanın.

Ben tam o 12.hafta atağında park yatağına alıştırdım. Artık kendi yatağında yatabiliyor.
Nasılsa ağlıyor dedim atak bu dedim..ağlarken ağlarken yatağında kaldı bebişim :) derken alıştı.. zaten bizim odamızda yatıyor.

Bugün yıldönümüzmüş ve ben unuttum normalde de çok unutkanım hamılelıkten kalma etkimidir yoksa oğlum bu hafta huysuz ondan mı bilemedim :)Eki Görüntüle 2198610
Sizde durumlar ne ?

AA ne güzel nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun.
Bizim de yarın evlilik yıl dönümümüz 4 sene bitecek

Ay evet bende artık huniliyim :))

Park yatağında yatıyo neyseki, de bakalım ne zamana kadar gidecek bilmiyorum:))

Mevlütlerde vs hediyelik dağıtmayı kim icad ettiysee meselaaaaa
onların yüzünden millet mevlüt yapmaz be! şekeriydi tespihiydi yok magnetiydi sanki çok lazım, bi kenara atılıp gidiyo ben de kolonya yaptırdım bari dökünürler :)))

Benimkine şarkı söylüyordum. Heyecanlanip gülüyordu. Sonra bir anda ağladı 1 dk sonra tekrar güldü. Bu kadar cabuk mod degistirmek de neyin nesi

kızlar bana fikir verin acele. yarın çğledensonra için dişçiden randevu aldım bebeğin yanında durmaya gelirirm diye söz veren akrabam sattı beni tabi ki de gelemem diyor şimdi. eşimin iş yerinden izin alması imkansız ben ne yaapcağım yaşadığım şehirde hiç bir akrabam arkadaşım falan yok buraya 1 yıl önce taşınıp hamile kaldım zaten

biz gibi anneler zaten aman fuzuli masraf yapmayayım aman bşraz ekomonik olalım diye kırk bin kere araştırıp öyle alışveriş yapıyoruz zaten internet instagram falan da burada işe yarıyor nasıl kullandığına bağlı mesela ben reklam yapan instamom ları hiç tasvip etmem giç de takip etmeme ama mesela muhendisinoglu gibi hesaplar dürüstçe piyasadaki ürünlerin içeriğini falan inceliyor bir şeyin reklamını yapmıyor pek çok şey öğretior. bu arada konuyla alakası yok ama o 6 tl ye satılan serumu nasıl kullanacağız içinden şırıngayla çekip kalanını saklasak oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…