- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.621
Sağol canım sizede mutlu seneler bebişinizle sağlık doluAA ne güzel nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun.
Bizim de yarın evlilik yıl dönümümüz 4 sene bitecek
Uyanıyor canım geçen hafta bı aksam defalarca uyandı. Bı aksam da hiiic uyanmadi 12 saat. Şu sıralar iki defa uyanıyor ve maalesef sabaha karşı uyandığında hemen uyutmak mümkün olmuyorAy evet ya bağırıyo, bağırmaktan boğaZı acıyor ve öksürüyo. Gece uyanıyormu seninki de?
Benimkine şarkı söylüyordum. Heyecanlanip gülüyordu. Sonra bir anda ağladı 1 dk sonra tekrar güldü. Bu kadar cabuk mod degisti
İkizler burcu diyecektm ama değilBenimkine şarkı söylüyordum. Heyecanlanip gülüyordu. Sonra bir anda ağladı 1 dk sonra tekrar güldü. Bu kadar cabuk mod degistirmek de neyin nesi
Arkadasın yokmu canım yada eşinin arkadaslarından birinin eşi yardımcı olsa iyi olur ben de yeni evliyken eşimin arkadasının karısı üni sınavına girecekti bana bırakmıştı bebeğini hani kadın anlar kadının halinden diye düşünüyorumkızlar bana fikir verin acele. yarın çğledensonra için dişçiden randevu aldım bebeğin yanında durmaya gelirirm diye söz veren akrabam sattı beni tabi ki de gelemem diyor şiďmdi. eşimin iş yerinden izin alması imkansız ben ne yaapcağım yaşadığım şehirde hiç bir akrabam arkadaşım falan yok buraya 1 yıl önce taşınıp hamile kaldım zaten
İkinci ay aşısındn sonra da meme reddi yaşamıştım ama kısa sürmüştü böyle inatçı değildi şimdiki çok farklı dün neredeyse ağladım çevrem bırakabilir hazırlıklı ol diyor nasıl yapacağımı bilmiyorumcanim bebisin kac gunluktu? 12 mi yoksa 14 ataginda misiniz acaba
Edit: simdi gecmis mesajlarda gordum 14mus =)
Fisher prize piyanolu oyun halısında oturabilir hale gelince de kullanılıyor o zama piyanoyu eline veriyorsun, ben epey faydasını gördüm, bi nefeslik zaman kazanıyorsun ve onun da el ayak becerisi gelişiyorBiz almadık oyun halısı. Alsa mıydım ki. Çok faydasını gordunuz mu
Bide ne zamana kadar kullanılıyor emekleyene kadar mı
Hadi geçmiş olsun, umarım iyi atlatırsınız, doktorun biraz daha bekle denemiş miydi, o gruplar benim moralimi bozuyor kafamı karıştırıyor :)Aşı yaptırdık 4. ay iki bacaktan. 6. Ayda 4 tane olacakmis maalesef ki...
Sibel-inci sağlık ocağı ek gıdaya başla dedi. Ben galiba yakında baslicam yoğurtla. Blw yöntemi falan da var aslında onu da araştırıyorum ama emzirme sanatı grubu gibi konuşuyorlar sinir ediyorlar beni silip cikicam o gruptan da az kaldi
Evet canım doktorum 40 gün sonra başlayabilirsin dedi sanki ısrar etsem şimdi de başlayabilirsin diyecek gibiydi. Zaten geçen gün annem yoğurt vermiş. Kakası da normaldi. Biberon reddi de var zaten. Yani her şey ek gıdaya yönlendiriyor şuanda ..Hadi geçmiş olsun, umarım iyi atlatırsınız, doktorun biraz daha bekle denemiş miydi, o gruplar benim moralimi bozuyor kafamı karıştırıyor :)
biz gibi anneler zaten aman fuzuli masraf yapmayayım aman bşraz ekomonik olalım diye kırk bin kere araştırıp öyle alışveriş yapıyoruz zaten internet instagram falan da burada işe yarıyor nasıl kullandığına bağlı mesela ben reklam yapan instamom ları hiç tasvip etmem giç de takip etmeme ama mesela muhendisinoglu gibi hesaplar dürüstçe piyasadaki ürünlerin içeriğini falan inceliyor bir şeyin reklamını yapmıyor pek çok şey öğretior. bu arada konuyla alakası yok ama o 6 tl ye satılan serumu nasıl kullanacağız içinden şırıngayla çekip kalanını saklasak oluyor mu?
hahah blw nin de emzirme sanatı gibi fanatik grubu var hiç bulaşmayı düşünmüyorum onla ilgili güzel bi kitap bulmuştum ekran görünütüs aldım paylaşırımAşı yaptırdık 4. ay iki bacaktan. 6. Ayda 4 tane olacakmis maalesef ki...
Sibel-inci sağlık ocağı ek gıdaya başla dedi. Ben galiba yakında baslicam yoğurtla. Blw yöntemi falan da var aslında onu da araştırıyorum ama emzirme sanatı grubu gibi konuşuyorlar sinir ediyorlar beni silip cikicam o gruptan da az kaldi
Ben de yarın gşdicem doktora o ne diyecek merak ediyorum, benim annem de çok hevesli şöyle yapalım böyle yoğurt verelim, meyve suları falan... Bu konuda da hazırlıklı değilim, ana öğün bebek sütü ara öğün ek gıdaymş bir de kullandığımız bebek sütlerindsm yoğurt yapıyorlarmışEvet canım doktorum 40 gün sonra başlayabilirsin dedi sanki ısrar etsem şimdi de başlayabilirsin diyecek gibiydi. Zaten geçen gün annem yoğurt vermiş. Kakası da normaldi. Biberon reddi de var zaten. Yani her şey ek gıdaya yönlendiriyor şuanda ..
Blw Türkiye diye bı grup var konuşma tarzları ayyyyni emzirme sanatı
ya bu arada ben tek kullanımlık şeyi bebeğin burnuna sıktım bebeğim boğulur gibi çırpındı nefes alamadı gözleri yaşardı çok korktum yanlış bir şey mi yaptım acaba videolara bakıyorum bebeklerin burunlarına sıktıklarında düzgün dururyorlar bilenler yazabilir miİçine şırınga iğnesini batırıyorsun tamamen, o hep sabit kalıyor çıkarmıyorsun. Şırıngayı da ucuna takıyorsun canım ters çevirip çekiyorsun işin bitince de şırınga yine içinde kalacak şekilde tak. Zaten tek bebeğe kullanacağım için plastik uc kısmını yıkayıp kullanabilirsin. Arada değiştirirsin. Ben de ilk kez kullanacağım...kardeşim de kullanıyor kendisi acil tıp teknisyeni.
Zaten genellemeler yanlış olur canım ama tüketim çılgınlığı her sektörde var., anne bebek olunca daha zaaf gösterilebiliniyor .. bunları da iyi kullanıyorlar.
Niye bebek sütünden yapalım ki yoğurdu zaten çok pahali? Anne sütünden yapanı duymuştum. Benim de güvenilir bir yerden süt bulmam lazım hayatımda çiğ süt içmedim yoğurdunu da yemedim nasıl yapılır da bilmiyorum ama olacak bı sekildeBen de yarın gşdicem doktora o ne diyecek merak ediyorum, benim annem de çok hevesli şöyle yapalım böyle yoğurt verelim, meyve suları falan... Bu konuda da hazırlıklı değilim, ana öğün bebek sütü ara öğün ek gıdaymş bir de kullandığımız bebek sütlerindsm yoğurt yapıyorlarmış
Canım git rica et orda bakan bulınur hemşire falan. Bende öyle yaptım idare ettiler baktılar.kızlar bana fikir verin acele. yarın çğledensonra için dişçiden randevu aldım bebeğin yanında durmaya gelirirm diye söz veren akrabam sattı beni tabi ki de gelemem diyor şimdi. eşimin iş yerinden izin alması imkansız ben ne yaapcağım yaşadığım şehirde hiç bir akrabam arkadaşım falan yok buraya 1 yıl önce taşınıp hamile kaldım zaten
Canım burnu tıkalıysa genze hemen inmemiştir o yüzden.ya bu arada ben tek kullanımlık şeyi bebeğin burnuna sıktım bebeğim boğulur gibi çırpındı nefes alamadı gözleri yaşardı çok korktum yanlış bir şey mi yaptım acaba videolara bakıyorum bebeklerin burunlarına sıktıklarında düzgün dururyorlar bilenler yazabilir mi
Mantıklı canım, ancak böyle dolaylı yoldan engelleyebilirim.Bence bu istekleri olduğunda birine cevap er diğerine cevap verme, uyuyordu, ağlıyordu işim vardı vaktim kısıtlı pek bakamıyorum fln desen olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?