2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yarım günü kabul eden varsa bana da söyler misin cnm, çankayadayım bende. Günlük temizlik yeter haftada bir. Evlendiğim günden beri temizlikçiden yana yüzüm gülmedi
Al benden de o kadar. 3-4 kişi değiştirmek zorunda kaldım, hepsinde ayrı hikaye. Şimdi bizim mahalleden biri var dediler, bugun biri haber edecek onunla ilgili. Şimdiye kadar olanlar hep Sincan tarafındaydılar, ulaşım da sorun oluyordu. Olursa haber veririm

Canım çiğ süt asla kullanmanı önermem hele ki bebekte. Ben gıda mühendisiyim ve asla sokak sütü kullanmıyorum. Hayvanlarda aşırı ilaç antibiyotik kullanımı var ve malesef yetiştiriciler antibiyotikli sütü satıyorlar. Evde kontrollü kaynatma yapılamıyor ya da sütü en az 30 dak kaynatman lazım ki belli bakterilerin yok olma derecelerine ulaşabil. Bunlar mümkün değil çoğu zaman o yüzden günlük pastörize sütlerden kullanmanı öneririm. Paztörizasyon sadece zararlı bakterilerin yok olacağı sıc işlemi uygulama yöntemi.

Biz almadık oyun halısı. Alsa mıydım ki. Çok faydasını gordunuz mu
Bide ne zamana kadar kullanılıyor emekleyene kadar mı
Benim aldıgımda 36 aya kadar diyor ama pek inanmıyorum. Yine de 10 -15 dk oyalıyor. Gerçi bizimki benden de katılım bekliyor oyunlarına , beni çok da özgürleştirmedi yani ama onun motor becerilerine katkısı olduğunu düşünüyorum

Canım pastörizasyon sırasında faydalı zararlı tüm bakteriler ölüyor diye okumuştum da iyilerin canlı kalması mümkün mü o süreçte?

Canım pastörizasyon sırasında faydalı zararlı tüm bakteriler ölüyor diye okumuştum da iyilerin canlı kalması mümkün mü o süreçte?
Pastörizasyonda 72 derecelerde basınçla işlem yapılıyor aslında biz evde kaynatırken 100 lere geliyoruz. Evde daha fazla yararlı bakteri öldürmüş oluruz o zaman. Zararlı ve yararlı bakterilerin ölmesi için sterilizasyon yapılır ki uht sütlerde buna yakın. Bebeğin bağışıklığı zayıf anyibiyotik ilaç kalıntısı hayvan dışkısı bulaşığı vb alacağına biraz az faydalı bakteri alıversin. Daha güvenli.

Bizim de 12. hafta atağı var şu anda. Akşamları iyice deliriyor. Hergün birşey deniyorum. Benim bebiş normalde 3-5 saat uaynık kalıyordu gündüz, hiç kasmayayım nasılsa isteyince uyur diyordum. İnstagramda baldananne var. 3 aya kadar günde 5-6 saat uyku olmalı ve uyanıklık süresi 1 saat veya 1 saat 15 dakika olmalı demiş. Bugun deniyorum, ilginc bi şekilde yeni farkettim ki 1 saat civarında bir iki esniyor hakikaten çocuk. Ve biraz gayretle 3 defa uyuttum gün içinde. Şimdi kırmızı balık dinliyor, uyanalı bir saat oldu. Normalde bu şarkıda hareketlenir, şu anda esniyor yine.. Atağa diyorum ki: Sen mi büyüksün ben mi? Bennn büyüğüm ben, anne usta. bakalım ne kadar sürecek Normalde her denefdigim biri iki işe yarıyor, sonra fıs

Benimkine şarkı söylüyordum. Heyecanlanip gülüyordu. Sonra bir anda ağladı 1 dk sonra tekrar güldü. Bu kadar cabuk mod degistirmek de neyin nesi
Yengeç burcu... İkizler iki yüzlü , değişken falan denir, yengecin yanında halt etmişler, 14 temmuzlu bir yengeç olarak söylüyorum. İkizler olan eşim yanımda çırak gibi kalıyor

Fazla kaynatmak da iyi değil diyorlar yararlı bakteriler ölüyormuş bu konuda kafam çok karışık

Ben de arıyorum konuştuklarım dolu çıktı ya da bir eve sabit gittiklerini söylediler

Benimki de atak haftasına girdi ama 1.5 aydır memede ağlıyor ama zorla emziriyorum. Ayakta, hoplaya zıplaya.

Bugün yıldönümüzmüş ve ben unuttum normalde de çok unutkanım hamılelıkten kalma etkimidir yoksa oğlum bu hafta huysuz ondan mı bilemedim :)Eki Görüntüle 2198610
Sizde durumlar ne ?
bende unuttum bu sene. bebekler doğalı 2 hafta olmuştu. eşim hediye ile geldi hala anlamıyorum :)

Ben de büyük serum fizyolojik kullanıyorum ama şırınga veya igneyi takılı bırakmıyorum canım, tozlanabilir falan burna gitmesin sonra. Aynı şırıngayı 1-2 gün kullanıyorum kaldırıp yerine. Sonra yenisine geçiyorum

Peki markadan markaya fark olur mu ? Tavsiye edeceğin birşey var mı bu konuda?

Bizden çok çamaşırı çıkıyor beyefendinin. Bir de üstünü değiştirirken ağlamasa.

Peki günlük sütler güvenilir midir sence? Hangi markayı tavsiye edersin ondan alayim

Kızlar burada bir forumda okuyunca deneyeyim dedim, Evy babyden numune bebek bezi istedim birkaç gün önce. Bugun iki adet göndermişler. Diğer türlü koca paketlere dünya para veriyoruz elde kalıyor. Denemek isterseniz websitesine girip numune istiyorum cocugun boyu kilosu şu deyip adres verin yeterli

süperanne grplarından çoktan çıktım ben. aşırı ukala, kuralcı vs vs gerçekçi gelmiyorlar bana zaten süper olmak gibi bir niyetimde yok.

bwl konusunu da düşündüm ama sadece 1 dakika eminim çok faydalı falandır bebek gelişimi için ama ben hamarat bir hatun değilim. bebeklere de bana da eziyet olur.

İkizler burcu diyecektm ama değil pardon
Rota carpti .Şimdi anladim .Cunku gunduz 1 saat uyurdu .Tas catlasin 1 bucuk .Bugun 2 bucuk saat uyudu toplam
Yengeç burcu... İkizler iki yüzlü , değişken falan denir, yengecin yanında halt etmişler, 14 temmuzlu bir yengeç olarak söylüyorum. İkizler olan eşim yanımda çırak gibi kalıyor
Ben de yengecim .Yazik babasına
Ay asi çarptı .Cok uyumasindan anladim .2.ay asisinda herkesin bebegi uyurken benimki ates ve huysuzlukla atlatmisti .Rotada boyle bir sey olacagini hic dusunmemistim .Ama masallah 2 bucuk saati devirdik .
Aksama ne kaldi surada .Babasi bakar.
1 saattir onun dolabini duzenledim .Mutfak topladim .Karnıbahar hasladim.Kizartacaktim ki annecim mutfakta yorulmasin dedi sanirim uyandi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…