2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Az da ben yorym benimle ilgilen demiştir :)) bende karnıbahar yapacaktım kız :) eline sağlık. Bakalım bizmki rotadan sonra napcak. Uyuyo smdi birazdan uyanır çatık kaşlım :))

Fisher prize piyanolu oyun halısında oturabilir hale gelince de kullanılıyor o zama piyanoyu eline veriyorsun, ben epey faydasını gördüm, bi nefeslik zaman kazanıyorsun ve onun da el ayak becerisi gelişiyor
Dur eşime söyleyim bunu.

Dün gece biberonu bitmek üzereydi kendisi tuttu şok oldum :) atak haftası iyi yüzünü gösteriyor

Çok alakalı bir yorum olmayacak ama ben de dün karnabahar haşlayıp kızarttım.Tabi ki bir kerede olmadı hiçbir yemek gibi Moralini yüksek tut

Peki günlük sütler güvenilir midir sence? Hangi markayı tavsiye edersin ondan alayim
Firmaların süt alırken uymaları gereken kurllar var. Satıcıdan alırken antibiyotik vb testleri yapıp öyle alıyorlar. Bakanlık denetliyor. Birde pastörizasyon yaptıkları için güvenilir sokak sütüne göre. Bilindik markalar iyidir canım. Reklam olmasın ama pınar gibi sütaş gibi

Kızlar biz b antibiyotik kullanıyoruz bu arada. Lökositimiz 10 11 yüksek biraz. Doktorum ilaç yanlısı değil ama daha bebek ve bakteri baya yüksek dedi kullanıcaz mecbur dedi. Antibiyotik kullanmayın falan diyorlar ama ne yapabilirim ki böyle bir durumda kullanıyorum malesef dokoruma güvenmek zorundayım

Sağol canım sizede mutlu seneler bebişinizle sağlık dolu

Sağol canım :*

Aynı şeyi ben de yaptım, yatarak yapmıştım meğer öyle değilmiş Kaldırdım geçen öyle yaptım daha kolay oldu. Şişe serumu henüz denemedim inşallah daha kolay yapabilirim her yaptığımda ağlıyor çünkü.

Yaaa çok güldüm anne ustaaa :))))) sürekli huy değiştiriyorlar. Bu sürekli ataklar bitince huyları da oturur.
Yıkılmak yok aynen devamm :)

Benimki de atak haftasına girdi ama 1.5 aydır memede ağlıyor ama zorla emziriyorum. Ayakta, hoplaya zıplaya.

Sen de baya yoruluyorsum canım. Benim bebeğimde kucakta dolaşsın hoplasın zıplasun istiyor. Hareketli bir bebek. Ama tek başına zor oluyor baba da nöbetçi olduğunda, ohh miss kollarında derman kalmıyor. İlk kez bugün buraya bu kadar çok yazabildim

O da olur canım ya da üzerine kilitli poşet geçirirsin ben de daha denemedim öyle yapardımndiye yazdımmama doğrusu o da olabilir

canim daha once sorduysam kusura bakma, biberon emzik kullaniyor mu? Benimki emzikten dolayi reddetmisti. oyleyse onlari birakmak gerekiyor cunku. Cok moral bozucu oluyor gercekten.

sonsuzzz beni de mahvetti bu atak Çan’ıma okuyor gece gündüz.

Kızlar, aranızda anakucağı kullanıp da memnun olan var mı? Sürekli kucağımda tuvalete gitmek bile sıkıntı Benim için. Ana kucağı almak istiyorım ama içinde durur mu şüpheliyim

Canım ben tiny love kullanıyorum. Menunum keyfi yerindeyse sıkıntısı yoksa bazen 45 dak oyalanıyor bikaç kez de uyumuştu oyuncaklara bakarak.

Geçmiş olsun cnm kısa iyileşsin, doğru olanı da doktora güvenmek

Ben uzun araştırmalar sonucu nuna aldım. Elektrikli gibi durmadan sallanmıyor ama sürekli elle sallamak da gerekmiyor bir kere dokununca 1,5 dakka kendi kendine sallanıyor bi de 20 kg kadar kullanılıyormuş. Diğer tüm anakucakları özellikle elektrikliler genelde 9 kg dı bana uzun ömürlü gelmedi. Evde tek başımayken tuvalete dalan gittiğim de koyuyorum kendi kendine dönmesin güvende olsun diye bi de mutfakta iş yaparken beni görsün diye koyuyorum ama max yarım saat duruyor içinde fazla durmuyor bunu da kucakta gezmeyi sevmesine bağlıyorum

Hakikaten ya içini çekiyor dudak büküyor neden acaba :) biz kendi beşiğimizi 1 aylıkken öğrendik sevdi yatıyor hâlâ .

Bizimki esnemiyor çığlık atıyor. Uyutmak isteyincede direniyor 5 dk falan sonra karşı koyamıyor. Yöntemim yanlış kabul sallıyorum ama yeterki uyusun modundayım. Hamileyken söylediğim sözlerin hepsini bir bir yuttum. Baldanannenin haklılık payı var bence en fazla 1.30 saat sonrasında uyku belirtisi başlıyor bizimkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…