- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.661
Az da ben yorym benimle ilgilen demiştir :)) bende karnıbahar yapacaktım kız :) eline sağlık. Bakalım bizmki rotadan sonra napcak. Uyuyo smdi birazdan uyanır çatık kaşlım :))Rota carpti .Şimdi anladim .Cunku gunduz 1 saat uyurdu .Tas catlasin 1 bucuk .Bugun 2 bucuk saat uyudu toplam
Ben de yengecim .Yazik babasına
Ay asi çarptı .Cok uyumasindan anladim .2.ay asisinda herkesin bebegi uyurken benimki ates ve huysuzlukla atlatmisti .Rotada boyle bir sey olacagini hic dusunmemistim .Ama masallah 2 bucuk saati devirdik .
Aksama ne kaldi surada .Babasi bakar.
1 saattir onun dolabini duzenledim .Mutfak topladim .Karnıbahar hasladim.Kizartacaktim ki annecim mutfakta yorulmasin dedi sanirim uyandi .
Yani yerellerdense bilinen markaları büyükleri tercih etmek daha sağlıklı canım.Peki markadan markaya fark olur mu ? Tavsiye edeceğin birşey var mı bu konuda?
Dur eşime söyleyim bunu.Fisher prize piyanolu oyun halısında oturabilir hale gelince de kullanılıyor o zama piyanoyu eline veriyorsun, ben epey faydasını gördüm, bi nefeslik zaman kazanıyorsun ve onun da el ayak becerisi gelişiyor
Çok alakalı bir yorum olmayacak ama ben de dün karnabahar haşlayıp kızarttım.Tabi ki bir kerede olmadı hiçbir yemek gibiRota carpti .Şimdi anladim .Cunku gunduz 1 saat uyurdu .Tas catlasin 1 bucuk .Bugun 2 bucuk saat uyudu toplam
Ben de yengecim .Yazik babasına
Ay asi çarptı .Cok uyumasindan anladim .2.ay asisinda herkesin bebegi uyurken benimki ates ve huysuzlukla atlatmisti .Rotada boyle bir sey olacagini hic dusunmemistim .Ama masallah 2 bucuk saati devirdik .
Aksama ne kaldi surada .Babasi bakar.
1 saattir onun dolabini duzenledim .Mutfak topladim .Karnıbahar hasladim.Kizartacaktim ki annecim mutfakta yorulmasin dedi sanirim uyandi .
Firmaların süt alırken uymaları gereken kurllar var. Satıcıdan alırken antibiyotik vb testleri yapıp öyle alıyorlar. Bakanlık denetliyor. Birde pastörizasyon yaptıkları için güvenilir sokak sütüne göre. Bilindik markalar iyidir canım. Reklam olmasın ama pınar gibi sütaş gibiPeki günlük sütler güvenilir midir sence? Hangi markayı tavsiye edersin ondan alayim
Fisher price alacaksan deluks olanına bir bak canım almadan önce.Dur eşime söyleyim bunu.
Dün gece biberonu bitmek üzereydi kendisi tuttu şok oldum :) atak haftası iyi yüzünü gösteriyor
Kaç hafta atağıydı bu? Çok heyecanlı :)Dur eşime söyleyim bunu.
Dün gece biberonu bitmek üzereydi kendisi tuttu şok oldum :) atak haftası iyi yüzünü gösteriyor
Uyanıyor canım geçen hafta bı aksam defalarca uyandı. Bı aksam da hiiic uyanmadi 12 saat. Şu sıralar iki defa uyanıyor ve maalesef sabaha karşı uyandığında hemen uyutmak mümkün olmuyor
Sağol canım sizede mutlu seneler bebişinizle sağlık dolu
Aynı şeyi ben de yaptım, yatarak yapmıştım meğer öyle değilmişya bu arada ben tek kullanımlık şeyi bebeğin burnuna sıktım bebeğim boğulur gibi çırpındı nefes alamadı gözleri yaşardı çok korktum yanlış bir şey mi yaptım acaba videolara bakıyorum bebeklerin burunlarına sıktıklarında düzgün dururyorlar bilenler yazabilir mi
Bizim de 12. hafta atağı var şu anda. Akşamları iyice deliriyor. Hergün birşey deniyorum. Benim bebiş normalde 3-5 saat uaynık kalıyordu gündüz, hiç kasmayayım nasılsa isteyince uyur diyordum. İnstagramda baldananne var. 3 aya kadar günde 5-6 saat uyku olmalı ve uyanıklık süresi 1 saat veya 1 saat 15 dakika olmalı demiş. Bugun deniyorum, ilginc bi şekilde yeni farkettim ki 1 saat civarında bir iki esniyor hakikaten çocuk. Ve biraz gayretle 3 defa uyuttum gün içinde. Şimdi kırmızı balık dinliyor, uyanalı bir saat oldu. Normalde bu şarkıda hareketlenir, şu anda esniyor yine.. Atağa diyorum ki: Sen mi büyüksün ben mi? Bennn büyüğüm ben, anne usta.bakalım ne kadar sürecek Normalde her denefdigim biri iki işe yarıyor, sonra fıs
Benimki de atak haftasına girdi ama 1.5 aydır memede ağlıyor ama zorla emziriyorum. Ayakta, hoplaya zıplaya.
Ben de büyük serum fizyolojik kullanıyorum ama şırınga veya igneyi takılı bırakmıyorum canım, tozlanabilir falan burna gitmesin sonra. Aynı şırıngayı 1-2 gün kullanıyorum kaldırıp yerine. Sonra yenisine geçiyorum
canim daha once sorduysam kusura bakma, biberon emzik kullaniyor mu? Benimki emzikten dolayi reddetmisti. oyleyse onlari birakmak gerekiyor cunku. Cok moral bozucu oluyor gercekten.İkinci ay aşısındn sonra da meme reddi yaşamıştım ama kısa sürmüştü böyle inatçı değildi şimdiki çok farklı dün neredeyse ağladım çevrem bırakabilir hazırlıklı ol diyor nasıl yapacağımı bilmiyorum
Canım ben tiny love kullanıyorum. Menunum keyfi yerindeyse sıkıntısı yoksa bazen 45 dak oyalanıyor bikaç kez de uyumuştu oyuncaklara bakarak.sonsuzzz beni de mahvetti bu atak Çan’ıma okuyor gece gündüz.
Kızlar, aranızda anakucağı kullanıp da memnun olan var mı? Sürekli kucağımda tuvalete gitmek bile sıkıntı Benim için. Ana kucağı almak istiyorım ama içinde durur mu şüpheliyim
Biberon kullanıyorum sütüm yeterli değil, biliyorum biberon emzik bunlar nedenlerden biricanim daha once sorduysam kusura bakma, biberon emzik kullaniyor mu? Benimki emzikten dolayi reddetmisti. oyleyse onlari birakmak gerekiyor cunku. Cok moral bozucu oluyor gercekten.
Geçmiş olsun cnm kısa iyileşsin, doğru olanı da doktora güvenmekKızlar biz b antibiyotik kullanıyoruz bu arada. Lökositimiz 10 11 yüksek biraz. Doktorum ilaç yanlısı değil ama daha bebek ve bakteri baya yüksek dedi kullanıcaz mecbur dedi. Antibiyotik kullanmayın falan diyorlar ama ne yapabilirim ki böyle bir durumda kullanıyorum malesef dokoruma güvenmek zorundayım
Ben uzun araştırmalar sonucu nuna aldım. Elektrikli gibi durmadan sallanmıyor ama sürekli elle sallamak da gerekmiyor bir kere dokununca 1,5 dakka kendi kendine sallanıyor bi de 20 kg kadar kullanılıyormuş. Diğer tüm anakucakları özellikle elektrikliler genelde 9 kg dı bana uzun ömürlü gelmedi. Evde tek başımayken tuvalete dalan gittiğim de koyuyorum kendi kendine dönmesin güvende olsun diye bi de mutfakta iş yaparken beni görsün diye koyuyorum ama max yarım saat duruyor içinde fazla durmuyor bunu da kucakta gezmeyi sevmesine bağlıyorumsonsuzzz beni de mahvetti bu atak Çan’ıma okuyor gece gündüz.
Kızlar, aranızda anakucağı kullanıp da memnun olan var mı? Sürekli kucağımda tuvalete gitmek bile sıkıntı Benim için. Ana kucağı almak istiyorım ama içinde durur mu şüpheliyim
Aynen çok fena ağlıyorlar di mi bir de dudak bükerek... içi eriyor insanın.
Ben tam o 12.hafta atağında park yatağına alıştırdım. Artık kendi yatağında yatabiliyor.
Nasılsa ağlıyor dedim atak bu dedim..ağlarken ağlarken yatağında kaldı bebişim :) derken alıştı.. zaten bizim odamızda yatıyor.
Bizimki esnemiyor çığlık atıyor. Uyutmak isteyincede direniyor 5 dk falan sonra karşı koyamıyor. Yöntemim yanlış kabul sallıyorum ama yeterki uyusun modundayım. Hamileyken söylediğim sözlerin hepsini bir bir yuttum. Baldanannenin haklılık payı var bence en fazla 1.30 saat sonrasında uyku belirtisi başlıyor bizimkininBizim de 12. hafta atağı var şu anda. Akşamları iyice deliriyor. Hergün birşey deniyorum. Benim bebiş normalde 3-5 saat uaynık kalıyordu gündüz, hiç kasmayayım nasılsa isteyince uyur diyordum. İnstagramda baldananne var. 3 aya kadar günde 5-6 saat uyku olmalı ve uyanıklık süresi 1 saat veya 1 saat 15 dakika olmalı demiş. Bugun deniyorum, ilginc bi şekilde yeni farkettim ki 1 saat civarında bir iki esniyor hakikaten çocuk. Ve biraz gayretle 3 defa uyuttum gün içinde. Şimdi kırmızı balık dinliyor, uyanalı bir saat oldu. Normalde bu şarkıda hareketlenir, şu anda esniyor yine.. Atağa diyorum ki: Sen mi büyüksün ben mi? Bennn büyüğüm ben, anne usta.bakalım ne kadar sürecek Normalde her denefdigim biri iki işe yarıyor, sonra fıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?