2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yaklaşık bi ay önce aldım 700 küsürdü internetten aldım bi de özellikle sıfır istedim sevmezse hemen iade ederim diye böyle pahalı şeylerin 2. El alınmasının tek dezavantajı bebek sevmezse iade olmuyor kanguruda başıma geldi

Çok yakınınız muhtemelen :)
Ben artık şirkette de denedim. İki defa son dakika golü attı, kadınlar gelmedi.
Sen servis hizmeti vermişsin, ben de kahvaltı öğlen yemeği ve kahve molası eşliğinde muhabbete rağmen verim alamadım

Ya bide calisiyorsun dimi Allah yardimcin olsun canim bebegine kim bakiyor peki annen falan mi
İki hafta annem geldi canım kavga kıyamet istediklerimi yapmıyor bana da kötü anne diyor ciddi ciddi onun doğrularına göre buyutmedigim için... Sonra annem döndü zaten zor tutuyorduk şimdi eşim bakıyor iki hafta kadar sonra da yıllık izin kullanicam bakalım plan boyle

Ben de alt komşudan çok utanıyorum artık. Çocuğum evladım bebeğim şşş tamaaam seslerim evlerinde yankılanıyor sanirim

Benim son aldığım kayınvalidemin muhabbet kurduğu bi kadındı. Dediğin gibi sabah kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği, hepsi dışardan olmak üzere 3 öğün yemek ve oğluna harçlık verdik. Taa eryamandan aldı eşim akşam evine bıraktı. Ev dubleks akşama kadar temizlik sürmüştü. Sonra ertesi gün gündüz vakti bi baktıkki bizim arkasından girip kontrol etmediğimiz hiç bi yere bez dahi sürmemiş. Nasıl içimize oturdu anlatamam. Ama eşim aradı sonra baya bi yüzüne vurdu, vicdanın varsa gelir tamamlarsın dedi ben hamileydim. Gelmedi tabi ve bende haram ettim paramı. O gün yemin ettim bi daha zorda kalmadıkça temizlikçi almayacağım diye.. Bu sektörde dürüst kadın bulmak çok zor.

NasilYarDiyeyim

Bizimki bugün 9 saat kesintisiz uyudu, daha da uyurdu da ben alıp emzirdim. Bu gece uyumama sırası, hayırlısı bakalım :)

Senin karaböcük nasıldı?

Yaa bide ben sana şey sorucam canım, ben emzirerek ve kolumda hafif sallayarak uyutuyorum. Gece kesintisiz uyuyor ama kitaplardaki gibi uyku bölününce tekrar emerek uykuya geçme ihtiyacı hissetmiyor, kendiliğinden dalıyor. Defalarca da kolum yorulunca daha uyumadıysa yatağına bırakmışlığım ve kendisinin uykuya geçmişliği var. Ben oğluma uyku eğitimi vermelimiyim sence? İlerde huy değişip gece derin uykusu bölündüğünde meme isteme ihtimali varmı sence?

Kesinlikle insanın tepesine en hızlı çıkan ve en nankörlük eden çalışan gruplarındanlar. Benim heralde 4 veya 5 kişi değişti.
  • Evde eşyaya zarar verir, ben yapmadım diye inkar eder (süpürgeye koca bir plastik çekip tıkayıp sonra süpürge çalışmıyor niye ki demek mesela, ütünün altında erişimiş plastik bulmuş olmam, teflonların kazınmış olması mesela),
  • temizlemeden gider ertesi sefer uyarırsın bakmışsın yine aynı (birisi öğlene kadar sadece salonu temizlerdi nasıl oluyorsa o, gitmeden önce son yarım saat de iki banyo bir wc temizleyecek tabiki birşeye benzemiyordu arkadan ben temizliyordum),
  • telefonda bolca muhabbet eder, kafasına göre sürekli mola verir (insanız tabi ki ama ben de çalışıyorum ve böyle gevşek değil şartlar),
  • özel temizlik gerektiren eşyaya uyarmana rağmen arkadan haldur huldur dalar gözünle görürsün yapmadım der (misal cam ocak),
  • geç gelir erken çıkar,
  • kendi kendine 3-4 ayda zam yapar,
  • aldıgın temizlik malzemelerini mutlaka biri begenir digeri begenmez her gelen baska birseyler ister,
  • ona özel kahve alırsın çünkü sadece bir tür içer falan..
  • dublekste oturdum bir ara, terası vardı ben yarım saatte temizliyordum, gelen pazarlık etmişti sadece teras yarım gün diye
değişikler vesselam, biz yan gelip yatıyoruz gibi görüyorlar heralde acımıyorlar, sonuncusu bana iş buyurmaya basladı şurayı sen hallet falan diye, o noktada bıraktım. İnşallah iyi birini bulurum. Temizlikçi bu kadar zorsa bakıcıyı napacağız onu düşünüyorum

Merhaba kızlar nasılsınız ?

Ara ara okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo maalesef malum 3 çocuk olunca gerçi abimiz okula gidiyor ama 4 yaşındaki oğlumla ve bebişle ilgilenmek baya vaktimi alıyor abimiz kıskanmıyor ama ne zaman uyutmaya başlasam ya bağırıyor ya elindeki oyuncağı yerlere atıyor evse sürekli bir gürültü hali mevcut buna da şükür

Bebişimde büyüyor çok şükür herkeste olduğu gibi uyku sorunu bizde de mevcut maalesef ama bi şekilde büyüyecekler inşallah

Sorunlarımız aynı yani.. yarın kadın gelicek artık tek başıma iki çocukla ev işi yapamıyorum sadece üstünden süpürüyorum o kadar... bu arada yıllık iznimi aldım kasımın ortasında oda bitecek henüz başlamak istemiyorum işe ah bi rapor alabilsem en azından 45 günlük bana yeterli şimdi onun araştırmasını yapıyorum bakalım

Uzun oldu kusura bakmayın uzun sure girmeyince böyle oluyo sanırım hepinizi öpüyorum kuzuları da koklarımmm

Bugun yatağa yere kanepeye koymayı bırak kucağımda koluma sırt üstü koyduğum saniye krize giriyor illa dimdik duracak küçük bey omzuma salyasını akıtacak kusacak illa :)
bak sen ya ne zaman bitecekmis bu atak
insallah damla rahatlatir canim. Ama dedigin dogru, 6 aya ne kaldi ki. Zaten ek gidaya gececekler ve buyuyecekler. Baskalari da oyalayabilecek o zaman. Dogru bir yaklasim yani
ay bunu bizim servis soforu abi yapmisti. Evden de cikmis arabaya binmis, saati oyle fark etmis. Geri de donememis evdekiler korkar diye

Kızlar moralim çok bozuk. Oğlumun sol yanağında yaklaşık 1 aydır arada alevlenen arada kaybolan kızarıklıklar oluyordu. Başta önemsemedim ama son 1 haftadır canımı sıkmaya başladı. Özellikle bugğn sabah kabuk kabuk olduğunu görünce içim sızladı. Acaba acı veriyormudur, kaşınıyormudur diye.. babası gelince doktora götüreceğim var mı böyle karşılaştığnz bir durum? Allerji olablr mi?

Aynen canım, bir de sen uyut ben gürültü yapayım nasıl oluyormuş diyorum

Bilmem ne zaman biter acaba

Ben de alt komşudan çok utanıyorum artık. Çocuğum evladım bebeğim şşş tamaaam seslerim evlerinde yankılanıyor sanirim
Benim alt komşumunda 2 aylık bebeği var. Dün gece benimkilere uyanmam yetmiyormuş gibi alt kattan gelen bebek seslerine de uyandım. İyice karıştı saçma sapan uykusuz bir geceydi. Aşağıdakiler benim yüzümden kim bilir kaç kere kalkıyorlar

Evet gerçekten, evini emanet edemiyorken bebeği nasıl emanet edeceğiz. Eşim her yere kamera koyarız diyor da yapacak olan banyo tuvalette de yapar yapacağını.

Kesinlikle bizlerin çok kolay para kazandığını düşünüp, hınçlarını alıyor gibiler. Oysaki dürüstçe çalışsalar ne güzel ekonomik özgürlüklerini kazanmalarına katkımız olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…