2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlum dolaptan süt içmiyor.
Bugün 70 cc sütün 30 unu içti..tadı da balık gibiydi ben de baktım da. Acaba o gün balık mı yemiştim? İçmedi kalanı lavaboya gitti .
Benim bebek 3 günlükken sağdığım kolostrum öyleydi sabunsu bir koku diyorlar ona döktüm onu ama bu daha yakın zamanda sağdığımdı ve koku yoktu içti bu arada o süt kokuyor diye dökülmemeli bebek içerse verilmeliymiş sadece biryerde okumuştum bir zararı yokmuş uygun koşullarda saklandığında..şimdi benim elimde 5 poşet sütüm var allahım nolur artsin işe de başlıycam az kaldı

Biz almadık oyun halısı. Alsa mıydım ki. Çok faydasını gordunuz mu
Bide ne zamana kadar kullanılıyor emekleyene kadar mı

İllaki al denilecek birşey değil ama diğer türlü oyuncaklar ilgisini çekmiyor bu halıda oynuyor birde piyanolu olduğundan ayaklarını kullanıyor.

İnşallah artar canım. Döktüm içmeyince mecburen . 2 ay önce sağmışım -balık kokusu vardı-
Bebelac 900gr 90tl miş eşim 2kutu aldı. 500gr 59.90 çünkü . su gibi akıyo mamaya para :/

Hipp çok pahalı ama oğlan seviyor, mecbur sütü arttırmaya çalışıyorum bende sürekli emzirerek . mamayı azaltıyorum cc olarak.

Bugün oğluşla 12den akşam 7ye kadar dışardaydık 20 dk yarım saat uzaklıkta arkadaşıma gittim şükür arabada ağlayıpta beni panik yaptırmadı pusetinde uyudu dönüştede anneannemize sürpriz yaptık işten aldık oraya giderkende uyudu ordan sonra avmye gidelim dedik yeter artık sabahtan beri dışardayız deyip yaygarayı kopardı hızlıca eve gelmek zorunda kaldık :)) Bunada şükür.. Babamız adımızı sokakçı koydu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…