2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm sen bakıcı işini ayarla bence yavaştan. Hem yarım gün görürsünüz siz de oğluş da alışırsınız.
Ocakta ücretsize ayrilcam canım o yüzden bakıcı düşünmedim hiç ocağa kadar da bakıcı tutsak borçları tam kapatamayiz ona vereceğim para yüzünden. Bir de benim oğlana ne annem dayanabildi ne eşim bakıcı nasıl sabretcek hiç bilmiyorum

Bizimki gece uyandı birkaç kez maalesef. Aşıdan mı gök gürültüsünden mı bilmiyorum her seferinde ağzına emzik koymak zorunda kaldım.
Maşallah oğluna canım demek ki yatakta uyumayı biliyor aslında. Şöyle yapsan emzirmen bitince daha doğrusu doyduğunu anladığında yatağına yatırmaya çalışsan artık? Yani tam olarak uyumisken yatağına koymaya başla. Ama senin yerinde olsam eğer çok ağlarsa bu eğitim yüzünden vermezdim sadeze mizildanma ile halldebilsem denerdim yani. İlerde alışkanlık yapma ihtimali var. Emzirerek mahmurlastir tam uyumadan da yatağa bırak birkaç kez bakalım noluyo

Aynen canım benim de başka hickimsem yok. Annem de başka şehirde zaten. Kvdem yok üvey var o da komşu gibi. Gel gitler yaşıyorum ben de psikoloji konusunda. Bı her şeyin üstesinden gelirim düşüncesi oluyor bir de tükendim bittim bu nasıl hayat neden kimsemiz yok düşüncesi ...

Ay en korktuğum şey hadessss benim alt komşum da 7 aylık hamile şuanda. Aralıkta ya da ocakta dogurur. Onun bebesinin sesine de uyanirim kesin diyorum çocukla aynı odada yatmadigimiz için bı gözüm açık uyuyorum ağlar da duyamam diye

Çocuk bakıcısı hakkında büyük konuşmuşum demek ki ama tek başımayken de çok bunalıyorum böyle tek başına bebek bakan tüm gün yalnız olan anneler var mı sizler neler yapıyorsunuz günler nasıl geçiyor

14. Hafta atağı çok fena vurdu bizi. Normalde oyuncakta durur, güzel güzel oynardı. Şimdi gözleriyle beni arıyor. Yine oynuyor eğer beni bulamazsa ama bir süre sonra mızmız sesler çıkarmaya başlıyor. Yanına gidiyorum, gülüyor bana doğru dönmeye çalışıyor. Ama sürekli konuşmamı onunla ilgilenmem istiyor. Tam bir ilgi manyağı oldu. Sürekli ilgi ve konuşma istiyor. Yoksa mızırdanıyor.

Tüm gün evde tek başına çocuğa bakiyorum ağladımı kucak istiyor. Bazen gerçekten bunalıyorum kendimi disariya atmak istiyorum ama olmuyor yapacak bişey yok. Ama sukur ki ilk aylarina gore biraz daha iyi.

Bize bir tanesi kortizonlu olmak üzere iki krem verdi iyi geldi hemen geçirdi canım. Bizim de göbekte kızarıklık vardı o geçmişti... dun ama boyun ve koltuk altında varken gördü doktor..

Ben . valla baya yorucu oluyor yemek filan yapmak hak getire. Hep çabuk olacak şeyler yapıyorum kendime köfte çorba vs. Eşim de bazı geceler olmuyor gün aşırı yalnızız yani gece de.

Uyku tutmuyor yavrumu napıcam ben de bilmiyorum bu atak çok mızırdandırıyor bir de TaM bu ara mamayı azalttık onun da etkisi var. Emmesi artsın diye Dr önerdi.

Son düzenleme:
Sen evdeyken mı bakıcı almayı düşünüyorsun yoksa ise dönmeyi mi

Kıyamam yaa. Acaba bizim yerimizde olsa napardı bu erkekler hiç dara zora gelemiyolar. Bebekler gerçekten hissediyo kızıldığı sinirlenildiği zaman sen çalışıyorsun 2 hfta sonra izin diyorsun eşin 2 hafta daha idare edebilecek mi ? İznin kaç gün ?

6 gün daha bakması lazım canım hiç bilmiyorum. İdare etmesi lazım ya nolcak 6 günden. Ben aylardır geceli gündüzlü bakıyorum 4 saatcik psikolojisini bozuyor. Üstüne de gidemiyorum gerçekten kötü olmuş çünkü

bende adet olmadım hala şişkinlik çok rahatsız ediyor

sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum kahvaltıyla duruyorum uyuyunca yemekmi yesem uyusam mı bilmiyorum sabah 6buçuktan beri ayaktayız

Insanı yakınında birisi olmaması ne kadar kötü böyle durumlarda ya mecbur yine eşinin psikolojisini Sen düzelteceksin canım yapacak bir şey yok Az kalmış zaten 6 gün sksın dişini

sakinletici bir şeyler içsin

baksın cnm bence. psikolojisi bozula bozula öğrenir. ben hiç acımıyorum şahsen. babası olarak her şeye ortak olmalı. sevinci de, zorluğu da, acısı da. hem sana empati duyar, ne zorluklar yaşadığını anlar.

Eşim haftanın 4 günü evde olmuyor. Diğer günlerde ya sabah gidip akşam geliyor yada nöbetçi oluyor. Mesela bu sabah gitti yarın gelecek yine nobetçi. Ben tekim tum akrabalarım iç anadoluda. Ben tee guneydoğu anadoludayım. Oğlum bu ara huysuz. Onu doyur gazı alt değişmesi oynatması ağlarken susturma çabası derken bi bakmışım akşam olmuş. Halimden memnunum ama eşimde ayda yılda bir evde olduğu için bebeği özlüyo ve evdeyken ilgileniyo. Ama dün evdeydi bebeğin çamaşırlarını as demiştim yemek yapıyodum o an. Odaya doğru gitti astı sandım gece oldu yatacaktık hangi odaya astın dedim asmadım ki diyo. Minik minik onlarla mı uğraşacağım dedi. Hamileyken kıyafetleri kendin yıkayıp asıp bide ütülüyodun noldu hevesin mi geçti dedm :) gece çamaşırı asıp yattım hâlâ toplanacak beni bekliyolar

Baksın sen anneysen oda baba seninde kötü olduğun günler oldu burda hep birbirimize ağladık ama yapacak bişey yoktu sonuçta. Keyfiye bırakmıyorsun sonuçta canım babası da baksın çok mu ağlıyor bebeğin gazlı bi bebek miydi ağlamasından yoruldu galiba.

Çok mu konusurdun canım ? Bende surekli laf verıyorum alışırsa diye tırstım 14.atağa şurda 2haftamız kaldı 14e girenler yılmış bi şekilde yazıyor biz ne yapacağız acaba Parislim @Efsane anne Afilim92

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…