2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İllaki al denilecek birşey değil ama diğer türlü oyuncaklar ilgisini çekmiyor bu halıda oynuyor birde piyanolu olduğundan ayaklarını kullanıyor.
Ben de hareketleri güçlensin diye alırım diyorum da sırt üstü pek yatmak istemiyor uykudan uykuya anca onda da dövüşerek. :))

İnşallah artar canım
Moutillum
Mami power
Denedin mi burda okumuştum kaydettm isimleri

Valla ben de çok özledim ilk zamanlar emer uyurdu, hatta öyle beraber uyurken fotoğrafımızı çekerdi eşim. O günlere geri dönebilsek keşke. İstemiyorum ya, yatağında yatmaya zorlamıcam, yeter ki sırtım yatak görsün artık benim de. Oğlum da yanıma yatıp emsin rahatça. Pazar günü gibi gelecek inşallah damla. Bakalım işe yarayacak mı? O da işe yaramazsa yeni avuntu şeklim, 3 ayda geçmedi ama 6. ayda ek gıdaya geçecek. Bir de 3 saat uyanık kalabilirmiş sabahları. Atarım kayınvalideme, o yedirir meyve püresi bir şey, 3 saat oyalar. O sırada ben ya uyurum ya evle ilgilenirim. Böyle kandırıyorum şu ara kendimi.

Z Zelichka evet ateş çıkmıştı hastaneden en son. Bebisiyle ilgilenmekten giremiyordur
Selamlar uzun süredir giremiyorum.Ateş ile evdeyiz 2 ay oldu.bu arada bronsit olup 3 gün daha hastanede yattik geldik. Rapor aldim bu arada evdeyim okula baslamadim bu dönem. Insallah hersey yolunda gider.her hafta kontrollerimiz var Nazilliden Denizli'ye gidip geliyoruz sürekli. Bugün Ayaz'ımın mezarını da ziyaret ettik.2 pembe karanfili açmış. Dayanmak çok zor.Rabbim Ateş'ime sağlık uzun ömür versin insallah. Burdaki herkes aklımda ama çok yoğun geçiyor günler.hala korkuyoruz. Evlatlarınızın kıymetini bilin.o kadar zor geçti ki son aylar. çocuğuna bağıran vuran birini görünce neler geçiyor içimden anlatamam. Hayatta en büyük zenginlik evlatmiş sağlıkmıs. Küçük şeyler için üzmeyin kendinizi sakın.kendinize cok iyi bakın.

Ç
Çok teşekkür ederim mutlu oldum hatırladığıniz için. Cok şükür iyiyiz.isitme testinden gecemiyoruz sadece dua edip biraz daha büyümesini bekliyoruz.kafam cok dolu bu ara o yüzden giremiyorum.Sevgiler

Allah sabır versin inşallah. Ateş'ine de sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

Allahım sağlık versin Ateşinize canım sizde kendinize çok iyi bakın

Saate bakmak yada alarm flan hiç aklına gelmedi galiba :/ inşallah çabuk uyur kızın

Dün akşama kadar aklıma geldin naptı acaba dıye düşündüm durdum bi sen bide laiyka

Allah yardımcın olsun canım. Ateşe Rabbim sağlık sıhhat yaşayacağı hayırlı ömür nasip etsin ikizi yattıkça onun ömrü uzasın, Ayazında Cennete seni ve eşini almadan gitmeyecek inşallah Allah sabrınızı artırsın imtihan çok zor ama siz çok güçlüymüşsünüz oğlunla birlikte güzel günler görün inşallah burda olmasanda aklımızda duamızdasın.

Uykusuzluktan saçmalayan bizleriz kocalar ne oluyorsa, bebeğim uyuduğunda evde kedi gibi gezen ben bebek yokmuş gibi gezen kocam... Umarım kolay uyur cnm

Iyi olmaniza cok sevindim. Daha dun laiyka ile senden bahsettik .Iyi ki girip yazdin .Ates le guzel anilar biriktirin.Okula baslamaman ikiniz icin de iyi olmus .Allah saglik versin canim .
Kucağına vereydin kizi takimina kusaydi
Benimki de gecen gun yanlis kurmus alarmi 4 te kalkmis .Sonra gitmeme daha 4 saat var iyi ki yanlis kurmusum diye sevinmis

Canım ben tiny love kullanıyorum. Menunum keyfi yerindeyse sıkıntısı yoksa bazen 45 dak oyalanıyor bikaç kez de uyumuştu oyuncaklara bakarak.

Ben aldım durmadı cnm. Anca yemek yerken biz mutfakta 10-15 dk falan oyaladık

Bende nuna kullanıyorum aldığım en faydalı şeylerden biri oldu. Gündüzleri onda uyumayı seviyorlar.

Kızlar cevaplar için sağolun ben de nuna bakmıştım 850 idi. Ama durmazsa paraya yazık olacak deyip vazgeçtik şimdi ortalama o fiyata 4moms ikinci ellere bakıyorum en azından farklı sallanma modları var diye. Bakalım uygun bulabilirsem denemek istiyorum

Uykusuzluktan saçmalayan bizleriz kocalar ne oluyorsa, bebeğim uyuduğunda evde kedi gibi gezen ben bebek yokmuş gibi gezen kocam... Umarım kolay uyur cnm
Aynen ya sessiz ol demekten yoruldum erkekler baba olduğunu geç hissediyo sanırım annelik içgüdüsü bizde taa doğduğumuzdan beri var ama onlarda fıss. Hele biri arayınca bağırarak konuşuyo yavaş hakan ciğerimi söktün diyesim geliyo

14. Hafta atağından selamlar. Dün itibari ile giriş yaptık. Anneme anlatıyorum atak falan. Ya bizim zamanımızda atakmı varmış, uyduruyomuşum gibi davranıyordu. Bak atağa gircekler dedim geçen gün. Dün bir anda değiştiler o bile hak verdi artık.

Bebeklerden biri dün sabaha karşı öyle çığlıklar attı ki duyan işkence yapıyoruz sanır. Kucağa alıp dik tutunca gülüyo edepsiz. Komşular kulağımı çınlatmıştır kesin.

Kızlar bu 1 saatte bir uyku penceresini kaçırmadan uyutma işi tutacak galiba. bugun bu taktikle 4.ye uyuttum , too good to be true

Dün totalde dört kez uyuttum bu şekilde. Sonuncusu akşam 6 gibiydi, bebek arabasında .Sonra evde devam etti ve gece 11:30 a kadar uyudu .şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…