- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.741
Anne hakkını ödeyemem hakkını helal et çok çektirmişim demeli :)Ay buyuyunce bebeler bu yazdiklarimizi okusa ne dusunurler acaba
Ben de hareketleri güçlensin diye alırım diyorum da sırt üstü pek yatmak istemiyor uykudan uykuya anca onda da dövüşerek. :))İllaki al denilecek birşey değil ama diğer türlü oyuncaklar ilgisini çekmiyor bu halıda oynuyor birde piyanolu olduğundan ayaklarını kullanıyor.
İnşallah artar canımİnşallah artar canım. Döktüm içmeyince mecburen . 2 ay önce sağmışım -balık kokusu vardı-
Hipp çok pahalı ama oğlan seviyor, mecbur sütü arttırmaya çalışıyorum bende sürekli emzirerek . mamayı azaltıyorum cc olarak.
Valla ben de çok özledim ilk zamanlar emer uyurdu, hatta öyle beraber uyurken fotoğrafımızı çekerdi eşim. O günlere geri dönebilsek keşke. İstemiyorum ya, yatağında yatmaya zorlamıcam, yeter ki sırtım yatak görsün artık benim de. Oğlum da yanıma yatıp emsin rahatça. Pazar günü gibi gelecek inşallah damla. Bakalım işe yarayacak mı? O da işe yaramazsa yeni avuntu şeklim, 3 ayda geçmedi ama 6. ayda ek gıdaya geçecek. Bir de 3 saat uyanık kalabilirmiş sabahları. Atarım kayınvalideme, o yedirir meyve püresi bir şey, 3 saat oyalar. O sırada ben ya uyurum ya evle ilgilenirim. Böyle kandırıyorum şu ara kendimi.cok iyi canim. Ben de bakayim
kiyamam ya, mamayi eds ile vermeyi denesen? Zor olur ama emmesini pozitif etkiler.
yok canim ne rutini Allah askina. Degismeyen rutinimiz = uyumamak+emip kusmak+ gaz cikaramamak +ust degisimi +degistirene kadar aglamak.
Sonunda gecenin bilmem kacinda helak olup bayilmak...
3.ayda gececek diyorlardi beter oldu inan ki. Eski gunleri ariyorum. Ya yanimda yatiriyorum ey cocugum daha ne yapayim? Karnima geri sokmadigim kaldi beyimizi memnun etmek icin.
Sen damlayi siparis verdin mi?
Selamlar uzun süredir giremiyorum.Ateş ile evdeyiz 2 ay oldu.bu arada bronsit olup 3 gün daha hastanede yattik geldik. Rapor aldim bu arada evdeyim okula baslamadim bu dönem. Insallah hersey yolunda gider.her hafta kontrollerimiz var Nazilliden Denizli'ye gidip geliyoruz sürekli. Bugün Ayaz'ımın mezarını da ziyaret ettik.2 pembe karanfili açmış. Dayanmak çok zor.Rabbim Ateş'ime sağlık uzun ömür versin insallah. Burdaki herkes aklımda ama çok yoğun geçiyor günler.hala korkuyoruz. Evlatlarınızın kıymetini bilin.o kadar zor geçti ki son aylar. çocuğuna bağıran vuran birini görünce neler geçiyor içimden anlatamam. Hayatta en büyük zenginlik evlatmiş sağlıkmıs. Küçük şeyler için üzmeyin kendinizi sakın.kendinize cok iyi bakın.
Çok teşekkür ederim mutlu oldum hatırladığıniz için. Cok şükür iyiyiz.isitme testinden gecemiyoruz sadece dua edip biraz daha büyümesini bekliyoruz.kafam cok dolu bu ara o yüzden giremiyorum.SevgilerArkadaşlar bi arkafaş vardı burda ikiz bebekleri vardı erken doğum yapmıştı birisi vefat etmişti allah rahmet eğlesin diğeri için dua ediyorduk en son hastanedeydi yavrucak ismi Ateşti yanılmıyorsam.. Ondan haber var mı hiç ben mi kaçırdım?
Oyuncak olduğunu anlayınca sırt üstü yatıyorlar, tecrübe ile sabit :)Ben de hareketleri güçlensin diye alırım diyorum da sırt üstü pek yatmak istemiyor uykudan uykuya anca onda da dövüşerek. :))
Allah sabır versin inşallah. Ateş'ine de sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Selamlar uzun süredir giremiyorum.Ateş ile evdeyiz 2 ay oldu.bu arada bronsit olup 3 gün daha hastanede yattik geldik. Rapor aldim bu arada evdeyim okula baslamadim bu dönem. Insallah hersey yolunda gider.her hafta kontrollerimiz var Nazilliden Denizli'ye gidip geliyoruz sürekli. Bugün Ayaz'ımın mezarını da ziyaret ettik.2 pembe karanfili açmış. Dayanmak çok zor.Rabbim Ateş'ime sağlık uzun ömür versin insallah. Burdaki herkes aklımda ama çok yoğun geçiyor günler.hala korkuyoruz. Evlatlarınızın kıymetini bilin.o kadar zor geçti ki son aylar. çocuğuna bağıran vuran birini görünce neler geçiyor içimden anlatamam. Hayatta en büyük zenginlik evlatmiş sağlıkmıs. Küçük şeyler için üzmeyin kendinizi sakın.kendinize cok iyi bakın.
Allahım sağlık versin Ateşinize canım sizde kendinize çok iyi bakınSelamlar uzun süredir giremiyorum.Ateş ile evdeyiz 2 ay oldu.bu arada bronsit olup 3 gün daha hastanede yattik geldik. Rapor aldim bu arada evdeyim okula baslamadim bu dönem. Insallah hersey yolunda gider.her hafta kontrollerimiz var Nazilliden Denizli'ye gidip geliyoruz sürekli. Bugün Ayaz'ımın mezarını da ziyaret ettik.2 pembe karanfili açmış. Dayanmak çok zor.Rabbim Ateş'ime sağlık uzun ömür versin insallah. Burdaki herkes aklımda ama çok yoğun geçiyor günler.hala korkuyoruz. Evlatlarınızın kıymetini bilin.o kadar zor geçti ki son aylar. çocuğuna bağıran vuran birini görünce neler geçiyor içimden anlatamam. Hayatta en büyük zenginlik evlatmiş sağlıkmıs. Küçük şeyler için üzmeyin kendinizi sakın.kendinize cok iyi bakın.
Çok iyiymiş:)Oyuncak olduğunu anlayınca sırt üstü yatıyorlar, tecrübe ile sabit :)
Saate bakmak yada alarm flan hiç aklına gelmedi galiba :/ inşallah çabuk uyur kızınGerzek kocam 5.30 ta ayaklanıp evin içinde çocuğu uyandirana kadar dolandı. Baktım takım giymiş napıosun dedim ise gidiyomuş saat 5.30 daha dedim aaa dedi üzerini çıkarıp yattı zıbardı ben uyanan kızla mesaideyim. Sanırım adamı geberteceğim yakında
Dün akşama kadar aklıma geldin naptı acaba dıye düşündüm durdum bi sen bide laiykaSelamlar uzun süredir giremiyorum.Ateş ile evdeyiz 2 ay oldu.bu arada bronsit olup 3 gün daha hastanede yattik geldik. Rapor aldim bu arada evdeyim okula baslamadim bu dönem. Insallah hersey yolunda gider.her hafta kontrollerimiz var Nazilliden Denizli'ye gidip geliyoruz sürekli. Bugün Ayaz'ımın mezarını da ziyaret ettik.2 pembe karanfili açmış. Dayanmak çok zor.Rabbim Ateş'ime sağlık uzun ömür versin insallah. Burdaki herkes aklımda ama çok yoğun geçiyor günler.hala korkuyoruz. Evlatlarınızın kıymetini bilin.o kadar zor geçti ki son aylar. çocuğuna bağıran vuran birini görünce neler geçiyor içimden anlatamam. Hayatta en büyük zenginlik evlatmiş sağlıkmıs. Küçük şeyler için üzmeyin kendinizi sakın.kendinize cok iyi bakın.
Uykusuzluktan saçmalayan bizleriz kocalar ne oluyorsa, bebeğim uyuduğunda evde kedi gibi gezen ben bebek yokmuş gibi gezen kocam... Umarım kolay uyur cnmGerzek kocam 5.30 ta ayaklanıp evin içinde çocuğu uyandirana kadar dolandı. Baktım takım giymiş napıosun dedim ise gidiyomuş saat 5.30 daha dedim aaa dedi üzerini çıkarıp yattı zıbardı ben uyanan kızla mesaideyim. Sanırım adamı geberteceğim yakında
Iyi olmaniza cok sevindim. Daha dun laiyka ile senden bahsettik .Iyi ki girip yazdin .Ates le guzel anilar biriktirin.Okula baslamaman ikiniz icin de iyi olmus .Allah saglik versin canim .Selamlar uzun süredir giremiyorum.Ateş ile evdeyiz 2 ay oldu.bu arada bronsit olup 3 gün daha hastanede yattik geldik. Rapor aldim bu arada evdeyim okula baslamadim bu dönem. Insallah hersey yolunda gider.her hafta kontrollerimiz var Nazilliden Denizli'ye gidip geliyoruz sürekli. Bugün Ayaz'ımın mezarını da ziyaret ettik.2 pembe karanfili açmış. Dayanmak çok zor.Rabbim Ateş'ime sağlık uzun ömür versin insallah. Burdaki herkes aklımda ama çok yoğun geçiyor günler.hala korkuyoruz. Evlatlarınızın kıymetini bilin.o kadar zor geçti ki son aylar. çocuğuna bağıran vuran birini görünce neler geçiyor içimden anlatamam. Hayatta en büyük zenginlik evlatmiş sağlıkmıs. Küçük şeyler için üzmeyin kendinizi sakın.kendinize cok iyi bakın.
Kucağına vereydin kizi takimina kusaydiGerzek kocam 5.30 ta ayaklanıp evin içinde çocuğu uyandirana kadar dolandı. Baktım takım giymiş napıosun dedim ise gidiyomuş saat 5.30 daha dedim aaa dedi üzerini çıkarıp yattı zıbardı ben uyanan kızla mesaideyim. Sanırım adamı geberteceğim yakında
Canım ben tiny love kullanıyorum. Menunum keyfi yerindeyse sıkıntısı yoksa bazen 45 dak oyalanıyor bikaç kez de uyumuştu oyuncaklara bakarak.
Ben uzun araştırmalar sonucu nuna aldım. Elektrikli gibi durmadan sallanmıyor ama sürekli elle sallamak da gerekmiyor bir kere dokununca 1,5 dakka kendi kendine sallanıyor bi de 20 kg kadar kullanılıyormuş. Diğer tüm anakucakları özellikle elektrikliler genelde 9 kg dı bana uzun ömürlü gelmedi. Evde tek başımayken tuvalete dalan gittiğim de koyuyorum kendi kendine dönmesin güvende olsun diye bi de mutfakta iş yaparken beni görsün diye koyuyorum ama max yarım saat duruyor içinde fazla durmuyor bunu da kucakta gezmeyi sevmesine bağlıyorum
Ben aldım durmadı cnm. Anca yemek yerken biz mutfakta 10-15 dk falan oyaladık
Bende nuna kullanıyorum aldığım en faydalı şeylerden biri oldu. Gündüzleri onda uyumayı seviyorlar.
Ya bide calisiyorsun dimi Allah yardimcin olsun canim bebegine kim bakiyor peki annen falan miise basladim çok yoruluyorum senin gibi. Gece uykusu iyi çok şükür onun dışında yapışık yaşıyor gibiyiz. Yemek yapamiyorum ben de.
Aynen ya sessiz ol demekten yoruldum erkekler baba olduğunu geç hissediyo sanırım annelik içgüdüsü bizde taa doğduğumuzdan beri var ama onlarda fıss. Hele biri arayınca bağırarak konuşuyo yavaş hakan ciğerimi söktün diyesim geliyoUykusuzluktan saçmalayan bizleriz kocalar ne oluyorsa, bebeğim uyuduğunda evde kedi gibi gezen ben bebek yokmuş gibi gezen kocam... Umarım kolay uyur cnm
Bizimki esnemiyor çığlık atıyor. Uyutmak isteyincede direniyor 5 dk falan sonra karşı koyamıyor. Yöntemim yanlış kabul sallıyorum ama yeterki uyusun modundayım. Hamileyken söylediğim sözlerin hepsini bir bir yuttum. Baldanannenin haklılık payı var bence en fazla 1.30 saat sonrasında uyku belirtisi başlıyor bizimkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?