2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende adet olmadım hala şişkinlik çok rahatsız ediyor

sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum kahvaltıyla duruyorum uyuyunca yemekmi yesem uyusam mı bilmiyorum sabah 6buçuktan beri ayaktayız
Yaa hiç.mi uyumadı bu çocuk neden ki hep mi böyleydi atak mı

Benimki de tam uykuya dalacak, ya gaz sıkıştırıyor ya gazını çıkarıyor, sonra gözler fal taşı gibi.

Aslında öyle çok fazla konuşma şansım olmuyordu. Tabi konuşuyordum ama oyuncakta o 15 20 dk oynardı, ben ses çıkarmazdım. Şimdi ilgi bekliyor sürekli. Acayip mızırdanıyor. Gazdan da rahatsız zaten, üstüne atak da gelince iyice mızırdanıyor.

Boynu için kortizonlu ilaç vermişti cnm iyi geldi ama geçen gittiğimizde kortizonlu ilaç vücuduna fazla gelebilir dedi napsam kullansammi acaba

Atak halt etmis bizim her zamanki halimiz bunlar
Mesela 6 da uyandi daha uyanik.12 saattir yani .
Ne yemek yedim ne dinlenebildim. Esimin gelmesine de 2 saat var daha.

Boynu için kortizonlu ilaç vermişti cnm iyi geldi ama geçen gittiğimizde kortizonlu ilaç vücuduna fazla gelebilir dedi napsam kullansammi acaba

Sadece bir kez sabah akşam kullan canım zaten hemen geçiyor. İnce bir tabaka sür.. Evet fazlası zararlı. Bir günde geçiritprsa kullan ben eczacıya da sordum daha sonrası da arada kullanabilirsin dedi.

Pat pat vurarak bebeğinin gazını çıkaramayan anneler, sırtının arkasını oval hareketle sıvazlayın( bacağınıza 45 derece eğimle yatırıp alt karnı bacağınıza değecek şekilde veya kucağunıza dik alıp) en fazla 5-6 dakikaya gazı çıkıyor.

Cocugu sekilden sekile sokuyoruz. Evet cikariyor .Ama 5 kere cikarirsa 10 kere icinde kaliyor .Ayse Oner in masaji ,bisiklet surme hareketi .Bacaklari capraz yanlara esnetme ,yüz üstü yatirip sirtina pat pat .
O ağladıkça başıma ağrılar girdi

Sadece bir kez sabah akşam kullan canım zaten hemen geçiyor. İnce bir tabaka sür.. Evet fazlası zararlı. Bir günde geçiritprsa kullan ben eczacıya da sordum daha sonrası da arada kullanabilirsin dedi.
Acaba bigün karnına bigün bacaklarına sürsem daha iyi olur dimi en azı dan zararı olmaz.

Kaç aylık oldu canım gaz problemi hep mi var?
2 gün sonra 4. ayı bitiyor. Doğduktan 3 hafta sonra başladı. Kolik dedi bir doktor, 3. ayda geçer dedi, 3. ay bitti ama daha beter oldu. Başka doktora gittik geçenlerde. Test istedi. Laktoz intoleransı çıktı. Şimdi ilaç sipariş verdik, o ilacı bekliyoruz.

shealemon @Kizilcik123
ben de sizdenim, tek basimayim. O yuzden zaten saldim cayira... Yanimda mi uyuyor, yeter ki uyusun. 12ye kadar kahvalti yapamiyor muyum, yapamiyim. Falan filan. Yemek= tarhana veya blenderdan gecirilen mercimek corbasi ile yanina bir sey yapabiliyorsam var, yoksa makarna vs.
Nasilsa buyuyorlar. Allah bugunleri aratmasin. Ama zor tabi ki. Baba bir yere kadar. 2 kere kussa ust degistirmekten bikiyor, biz aksama kadar moda defilesi gibi ust degistiriyoruz. Bir yatiyor, cocuk kendini yirtsa uyanmiyor, duydum uyumaya devam ettim diyor.

cocugun doymasiyla, kusmasiyla,aglamalar esliginde ust ve alt degistirmekle, kucakta uyumasiyla ve firsat bulunca insani minimum ihtiyaclari gidererek geciyor
Tek elle firsat bulursam kitap okuyorum, kk.ya bakiyorum, dizi izliyorum netten, youtube dan uyku egitimi videolari izliyorum. Kadin diyor ki gerekirse babasini gormesin saat 6da uyutun

6 gun bakar yaa hem de 4 saat diyorsun. oyle yapti boyle yapti diyene kadar geçiverir o sure

10 ar dk uyumaları sayarsak uyudu :) 12. Hafta atağındayız canım bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim
Bizde canim gazdan dolayı zaten uykular az az ve huysuzluk vardı tam o bitti artık rahatlıkla uyuyor dedim 1 hafta sürdü atak başladı çok cok huusuz degil ama hep kucakta ve uyku 10 dk yı geçiyor yada geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…