- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.221
Geçtiğimiz haftalarda kızum da çok kere oyun halısında uyuyakaldı bir sorun mu var acaba diye düşünmüştğm :)Ehehhe :))) mecbur alıyom canım ordan yatağına yatırıyom bi sıkıntı yaratmıyo. Ama evet uyandı mı sil baştan :)) adet haline getirse keşke bu kendi kendine uyuma işini. Şimdiye kadar 3 kez oldu 3ü de oyun halısında
İkinci ay aşısı dediğin gibi tek gün sabah saatlerinde açılıyormuş bunu bilmiyordum o yüzden bir hafta sarkınca dördüncü ay aşısını da 5 Kasım olarak yazdılar,teşekkür ederim cnm bir sorun olmasın da
Evet canım hatırlıyorum bir daha uyumadı mı? Ben de alışkanlık haline mi getircek acaba diye düşünmeye başladıö ama hadi inşallah :)Geçtiğimiz haftalarda kızum da çok kere oyun halısında uyuyakaldı bir sorun mu var acaba diye düşünmüştğm :)
Yaa benimki 13 temmuz doğumlu.. Geçen hafta bir kere döndü sırtüstünden yüzüstüne bi daha da dönmediCanım haziran annelerinde gördüm senide ordaki bebeklerin bazıları dönemiyormuş şaşırdım :) bizim temmuz bebekleri daha mı hareketli ne ?
Yaa benimki 13 temmuz doğumlu.. Geçen hafta bir kere döndü sırtüstünden yüzüstüne bi daha da dönmedi( yana falan dönüyo da yüzüstğ dönmeye çalışmıyor. Geçen hafta inat edip çok uğraşmıştı. Şimdi hiiiç hevesi yok ben anlamadım. Sizinkiler nasıl?
4 aylık diyelim ama öncesinde orada kabarma vardı. Şu an hasta olduğu için çok ayırt edemiyorum belirtileri şöyle söyleyeyim 1 aydır gece uykusu bozuldu. Normalde bir kere uyanan bebek 3-4 kere uyanır oldu. Salyası çok vardı şu an çok azaldı. Kulağını çok çekiştiriyor ve diş etlerini parmağımla kaşıdığımda çok hoşlanıyor. Yumruğu sürekli ağzında yani. Ateş olmadı çok şükür canım.Hadi hayırlı olsum canım :))) ne kadarlıkken patlamış oldu?? Bi De patlamadan evvel belirti oldu mu??
Benimki de öyleydi canım yapana kadar yardım edip göstermiştim sonra da kendi yspmıştı. Aynı dediğin gibi komple dönüyor aslında bir tek o kolunu ne yapçağını çözemiyor. Ama dediğin gibş onu da çözerler :))Benimki 16 temmuz doğumlu hareketli bir kız :) ananesi bir iki kez göstermiş önünden bende destekledim şimdi baya baya dönüyor maşallah bir tek eli illa altında kalıyor onuda zamanla kurtarır :) kg olarak zayıf belkide ondan daha aktif /yada aktif oldugu için kilo az alıyor
Geçmiş olsun canım çok.. Anladım benimki de çok tükürüklü eli hep ama hep ağzında. Aynen gece uykumuz uzayacağına kısaldı dediğin gibi daha sık uyanır oldu . Aman maşallah ateş oomaması çok iyi.. Daha diş yok ama ortada.. Gündüzleri her hangi bir huysuzluk var mı peki?4 aylık diyelim ama öncesinde orada kabarma vardı. Şu an hasta olduğu için çok ayırt edemiyorum belirtileri şöyle söyleyeyim 1 aydır gece uykusu bozuldu. Normalde bir kere uyanan bebek 3-4 kere uyanır oldu. Salyası çok vardı şu an çok azaldı. Kulağını çok çekiştiriyor ve diş etlerini parmağımla kaşıdığımda çok hoşlanıyor. Yumruğu sürekli ağzında yani. Ateş olmadı çok şükür canım.
Galiba öyle :)Canım haziran annelerinde gördüm senide ordaki bebeklerin bazıları dönemiyormuş şaşırdım :) bizim temmuz bebekleri daha mı hareketli ne ?
Test yaptırmış mıydın? Alerji ya da laktoz intoleransı varsa gazın geçmesi için bebeğin büyüyüp o rahatsızlıkları atlatması gerekiyor daNiye bitmiyor bu gaz ya. Uyuyamiyor hala. 4 ay olacak neredeyse hani 3 ayda geçiyordu
yarim saatte 6 kere kustu, ustunu giydiremiyorum yine kusacak diye.
Esime de sinirlendimkeske kafa dagitmaya gidebilecegim imkanim olsaydi
Günaydın cnm, zeytin yağı ile poposuna masaj yaparak uyar işe yarayabilir, bilirim yapamayınca ekstra hırçın oluyorlarHerkese gunaydin .
Pazartesi sendromu da neymis .Herkes pazar gun mışıl mışıl uyurken biz 3 bucuktan beri uyanigizResmen pazar sendromu yasiyorum .Yapamadi yine kakasini.Nasil hircin .Yatakta da durmuyor kaldirip gezdircen.Gun baslamadan enerjim bitti
Yapti bu sefer de emmiyecem diye direniyor. Emmeden de uyuyan bi tip degil oof .Sabah sabah sen de dus aldirmak zorunda kalmissin .Zor bir gun olcak.Günaydın cnm, zeytin yağı ile poposuna masaj yaparak uyar işe yarayabilir, bilirim yapamayınca ekstra hırçın oluyorlar
İlla birşeylere direncekler yani.. Benimki de uyandı sabahın köründe gene emmeye, emzirdim tam koycam yatağına tık uyandı. Gittim altını değiştirdim.. Hiç bi sıkıntısı da yok esneyip duruyor uyutmaya çalışıom bakalım uyucak mı.. Bazsn böyle nedensiz uyanıyor gibi geliyor bana ya da ben anlamıyorum. Zaten gece de tam 6 kere uyuttum uyandı en sonunda uyumuştu. Bazen gereksiz direniyorlarYapti bu sefer de emmiyecem diye direniyor. Emmeden de uyuyan bi tip degil oof .Sabah sabah sen de dus aldirmak zorunda kalmissin .Zor bir gun olcak.
Canım siz duşu nasıl alıyorsunuz? Ben ilk önce odayı ısıtıyorum ısıtıcı ile ekstradan. Yani 25-27 derece olana kadar. Yani öyle bir durumda pat diye yıkamaya fırsatım olmuyor o yüzden merak ettim canım nasıl yaptığını?Günaydın, güne yine kaka ile başladık amaa ne kaka duş aldırmak zorunda kaldım
Diştendir canım kesin yakındır geliyordur.. Ben de senin giviyim uykum bölündü mü cin givi olurum uyuyamam bi daha. Uyudum desem de o yarı uyku olur hep.. Aylardır şöyke bi deliksiz uyku çekemesik hiç birimiz rahat rahat Ama buna da şükürBizim oğlan bir kaç gecedir 4- 5.30 arası ya da yakın saatlerde gündüzmüş gibi oldukça enerjik uyanıyor... eller dişlerde, damaklar sertleşmiş ama henüz bir şey görünmüyor. Ondan mı yoksa ataktan mı uyanıyor bilmiyorum. Ama gecede baya etkili ağlayıp da huysuzlanıp uyumuştu.
Bu gece uyanmaları kalıcı değildir umarım, gece gece koridorda dolaşmaktan kollarım koptu uyutucam diye.. Şimdi zorlukla uyudu, benim de uykum bölününce bir bir saatte ben zor uyuyorum..şimdi uyu uyuyabilirsen
Sadece kucakta daha çok durmak istiyor. Diş çıkarken her çocukta farklı belirtiler veriyor. Daha tam çıkmadı inşallah ateş olmaz.Geçmiş olsun canım çok.. Anladım benimki de çok tükürüklü eli hep ama hep ağzında. Aynen gece uykumuz uzayacağına kısaldı dediğin gibi daha sık uyanır oldu . Aman maşallah ateş oomaması çok iyi.. Daha diş yok ama ortada.. Gündüzleri her hangi bir huysuzluk var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?