- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.241
Normalde her kakada duş aldırmıyorum ama o kadar çok yapmışki göğsüne kadar çıkmıştı, oda da sıcaktı bu aralar hava baya güneşli seyrediyor hızlıca fileli küvette su döküverdim saçlarını yıkamadımCanım siz duşu nasıl alıyorsunuz? Ben ilk önce odayı ısıtıyorum ısıtıcı ile ekstradan. Yani 25-27 derece olana kadar. Yani öyle bir durumda pat diye yıkamaya fırsatım olmuyor o yüzden merak ettim canım nasıl yaptığını?
Günaydın bizimki dün kakasini yapmadı bu sabah 8 de baya yapmış ağlama sesine kalktım üstü komple batmış bende dus aldırmak zorunda kaldım. :)Günaydın, güne yine kaka ile başladık amaa ne kaka duş aldırmak zorunda kaldım
Cnm emzirirken göğsünü sıkma o zaman süt akışı yavasliyormus. Ben hiç sıkmıyorum sadece destek veriyorum rahat emebilsin diye.Kızlar emzirirken diğer elinizle göğsünüzü sıkıyor musunuz??
Ben yapmıyorum öyle ama yapmak mı gerek bilemedim? Oğlum emerken atıyor kendini birden arkaya mızırdanıyor. Yay gibi yapıyor kendini. Acaba süt az geliyor da ondan mı diye düşündüm artık. Diğer göğüse alıyorum emiyor biraz sonra ondan da atıyor kendini. Oyalıyorum filan tekrar alıyorum memeye emiyor. Ama bu süreç böyle 35-40dk devam ediyor. Emzirip tamam doydu diyemiyorum.zaten doyup doymadığını da anlamıyorum. Acaba sütüm az mı oluyor ondan mı böyle yapıyor yawrum yaa?? Sizin bebeklerde yapıyor mu bu hareketi??
Kaka yapmaları ayrı yapmamaları ayrı... Kızım da iki gün yapmamıştı biriktirip yaptı sanırımGünaydın bizimki dün kakasini yapmadı bu sabah 8 de baya yapmış ağlama sesine kalktım üstü komple batmış bende dus aldırmak zorunda kaldım. :)
İnşallah canım kolayca çıkıverirler.. ozaman anlayamayız tam yaptıklarının diş belirtisi olup olmadığını ok..Sadece kucakta daha çok durmak istiyor. Diş çıkarken her çocukta farklı belirtiler veriyor. Daha tam çıkmadı inşallah ateş olmaz.
Anladım canım tabş hava sıcaksa çok iyi.. Benm öyle bi şansım olmuyor rşske atmak istemiyorum burası serib. Geçen güb fçtam 3 kez yarım saat arayla ensesine kadar batırdı ama mecbur sildim çabuk çabuk. Oda ısıncak daa bilmem ne.. Hasta olcak diye ödüm kopuyor. Bşr kere oldu tam 10 gün sürdü Allah korusun hepsiniNormalde her kakada duş aldırmıyorum ama o kadar çok yapmışki göğsüne kadar çıkmıştı, oda da sıcaktı bu aralar hava baya güneşli seyrediyor hızlıca fileli küvette su döküverdim saçlarını yıkamadım
Canım en iyisi bir doktora danış ama sanmıyorum sütünle alakası olduğunu, gazı olabilir, dişleri kaşınıyor olabilir, doymasa zaten belli eder ağlar daha çok memene yapışır.Kızlar emzirirken diğer elinizle göğsünüzü sıkıyor musunuz??
Ben yapmıyorum öyle ama yapmak mı gerek bilemedim? Oğlum emerken atıyor kendini birden arkaya mızırdanıyor. Yay gibi yapıyor kendini. Acaba süt az geliyor da ondan mı diye düşündüm artık. Diğer göğüse alıyorum emiyor biraz sonra ondan da atıyor kendini. Oyalıyorum filan tekrar alıyorum memeye emiyor. Ama bu süreç böyle 35-40dk devam ediyor. Emzirip tamam doydu diyemiyorum.zaten doyup doymadığını da anlamıyorum. Acaba sütüm az mı oluyor ondan mı böyle yapıyor yawrum yaa?? Sizin bebeklerde yapıyor mu bu hareketi??
Ben daha önce onun odasında kanepede yatıyordum ve rahattım. Alt değiştirme ünitesi de orada zaten .İki haftadır falan yatak odasına geçtik o da anne yanı beşikte .özellikle bizim yatak sert oldugu icin çok sıkıntı. Uyanıyorum yatakta iken kucağıma alayım diye kırk şekle giriyorum .alıyorum emzirirken yatağa yamuk yumuk gömülüyoruz. Yani sıkıntılı biraz. Ama koltuk da gereksiz bence .ben bizim tekli salon koltuğunu odasına alıp başlarda onda emzirdim. Sonraları kolçaklardan dolayı rahat sığmamaya başladık . Emzirme koltuğunda da aynısı olur bence , yazık o kadar parayaCocugu kendi odasına geciren var mi? Emzirirken nasıl yapiyorsunuz? Emzirme koltuklari oluyor. Onu alsam gereksiz mi? Odada kanepe tarzi oturacak bir sey yok
Nasıl kart onlar canım ? Bende zeka kartlarını var, 0-4 ay arası sadece siyah beyaz , sonrakiler renkli. Öyle birşey mi?ben de dokun hisset kartlarini gosteriyorum canim. Doktor ne kadar fazla uyaran gorurse o kadar iyi dedi bana.
Ya benimki bş süre uyuyor canım ağlamıyor da allaha şükür ama bişey rahatsız ediyor onu çözemedim kıpır kıpır kafayı bi sağa bi sola çevirip duruyor. Diş sıkıntısı mıdır nedir. Uyuma saatleri uzayacağına gittikçe kısalıyor geceleri. 1 saat oldu uyanalı yine uyuttum ayağımda bakalım ne kadar uyucak. Şöyle delşksşz bir uyku çekseler uzun uzun biz de dinlensek onlar damertugce35 cnm aramızda bir gün var benim oğlan da gece 12 den 4 e kadar uykuya direndi resmen emiyor koyuyorum pat açılıyor gözler çığlık çığlığa nasıl bağırıyor gören sanır dövüyorlar
Diş mi atak mı huysuzluk mu bilmiyorum ama neyse bıran önce bitsin artık yagündüz de aynısı yataga koyunca 5 dk sonra uyanıyor hep kucak gezdirme istiyo kilosu da var maşallah kopuyor kollarım artık
Cnm emzirirken göğsünü sıkma o zaman süt akışı yavasliyormus. Ben hiç sıkmıyorum sadece destek veriyorum rahat emebilsin diye.
Canım en iyisi bir doktora danış ama sanmıyorum sütünle alakası olduğunu, gazı olabilir, dişleri kaşınıyor olabilir, doymasa zaten belli eder ağlar daha çok memene yapışır.
Niye bitmiyor bu gaz ya. Uyuyamiyor hala. 4 ay olacak neredeyse hani 3 ayda geçiyordu
yarim saatte 6 kere kustu, ustunu giydiremiyorum yine kusacak diye.
Esime de sinirlendimkeske kafa dagitmaya gidebilecegim imkanim olsaydi
5816bursa seninki dha zormuş canım brnim ki çok şükür sürekli kucak istemiyor, o oyun halısı yok mu o ne güzel bişeyyy bayılıyor ona ordan sıkıldı mı kucak kucaktan sıkıldı mı oyun halısı böyle böyle takılıyor. Dediğşn gibi sürekli taşınır mı ya bi ara biz de öyleydik o zamanlar daha 5 kilo falandı o zaman bile belim kopuyordu. Şimdi daha ağır çok şükür sürekli kucak istemiyor yattığıı yerden de konuşsak mutlu oluyor.
Dilimi ısırayım bugün çok huysuz. Emmek isteyip ememiyor pek. İştahsızlık belirtilerden biri. Biberon da almıyor umarım zayıflamazİnşallah canım kolayca çıkıverirler.. ozaman anlayamayız tam yaptıklarının diş belirtisi olup olmadığını ok..
Alttan destek verip üstten de bas parmağımla tutup emziriyorum. Aynı şeyi yapıyormuşuz zaten.Baş parmak üstte işaret parmağı altta olacak şekilde yapılıyor diye biliyorum. Ama makas şekli yapılırsa yani işeret parmak üstte orta parmak altta olursa süt akışı yavaşlıyormuş. Sütü tazyikli gelenlere o şekilde yapması söyleniyor diye biliyorum. Destek veriyorum derken nasıl yani canım? Emerken göğsünü mü tutuyorsun sadece?
1aydır böyle canım ya. Deli olucam artık. Önceden alırdım memeye cork cork emerdi. Şimdi 40takla atıyorum emmesi için. 2dk emiyor ıhh diye kendini geri atıyor. Doymuş olamaz o kadar sürede yani?? Oyaladıktan sonra yine emiyor 2dk sonra yine atıyor. Bu böyle sürüp gidiyor. Pazartsi kontrol var sorucam doktora.
Dilimi ısırayım bugün çok huysuz. Emmek isteyip ememiyor pek. İştahsızlık belirtilerden biri. Biberon da almıyor umarım zayıflamaz
Daha oglen olmadan tukendim.Yarim saat uyudu uyandi .Emmemek icin deli gibi agliyor. Babası alipn gezdiriyor.Sakinlesti emer diye aliyorum yine gözyaşına boğuluyor. Sinirden oturup ağladım. Bir de hic isim yok gibi kışlık yazlık degistirmeye basladik .O da yarim kaldi .Evin ici savas alani .İlla birşeylere direncekler yani.. Benimki de uyandı sabahın köründe gene emmeye, emzirdim tam koycam yatağına tık uyandı. Gittim altını değiştirdim.. Hiç bi sıkıntısı da yok esneyip duruyor uyutmaya çalışıom bakalım uyucak mı.. Bazsn böyle nedensiz uyanıyor gibi geliyor bana ya da ben anlamıyorum. Zaten gece de tam 6 kere uyuttum uyandı en sonunda uyumuştu. Bazen gereksiz direniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?