2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normalde her kakada duş aldırmıyorum ama o kadar çok yapmışki göğsüne kadar çıkmıştı, oda da sıcaktı bu aralar hava baya güneşli seyrediyor hızlıca fileli küvette su döküverdim saçlarını yıkamadım

Cnm emzirirken göğsünü sıkma o zaman süt akışı yavasliyormus. Ben hiç sıkmıyorum sadece destek veriyorum rahat emebilsin diye.

Sadece kucakta daha çok durmak istiyor. Diş çıkarken her çocukta farklı belirtiler veriyor. Daha tam çıkmadı inşallah ateş olmaz.
İnşallah canım kolayca çıkıverirler.. ozaman anlayamayız tam yaptıklarının diş belirtisi olup olmadığını ok..

Anladım canım tabş hava sıcaksa çok iyi.. Benm öyle bi şansım olmuyor rşske atmak istemiyorum burası serib. Geçen güb fçtam 3 kez yarım saat arayla ensesine kadar batırdı ama mecbur sildim çabuk çabuk. Oda ısıncak daa bilmem ne.. Hasta olcak diye ödüm kopuyor. Bşr kere oldu tam 10 gün sürdü Allah korusun hepsini

Canım en iyisi bir doktora danış ama sanmıyorum sütünle alakası olduğunu, gazı olabilir, dişleri kaşınıyor olabilir, doymasa zaten belli eder ağlar daha çok memene yapışır.

mertugce35 cnm aramızda bir gün var benim oğlan da gece 12 den 4 e kadar uykuya direndi resmen emiyor koyuyorum pat açılıyor gözler çığlık çığlığa nasıl bağırıyor gören sanır dövüyorlar
Diş mi atak mı huysuzluk mu bilmiyorum ama neyse bıran önce bitsin artık ya gündüz de aynısı yataga koyunca 5 dk sonra uyanıyor hep kucak gezdirme istiyo kilosu da var maşallah kopuyor kollarım artık

Cocugu kendi odasına geciren var mi? Emzirirken nasıl yapiyorsunuz? Emzirme koltuklari oluyor. Onu alsam gereksiz mi? Odada kanepe tarzi oturacak bir sey yok
Ben daha önce onun odasında kanepede yatıyordum ve rahattım. Alt değiştirme ünitesi de orada zaten .İki haftadır falan yatak odasına geçtik o da anne yanı beşikte .özellikle bizim yatak sert oldugu icin çok sıkıntı. Uyanıyorum yatakta iken kucağıma alayım diye kırk şekle giriyorum .alıyorum emzirirken yatağa yamuk yumuk gömülüyoruz. Yani sıkıntılı biraz. Ama koltuk da gereksiz bence .ben bizim tekli salon koltuğunu odasına alıp başlarda onda emzirdim. Sonraları kolçaklardan dolayı rahat sığmamaya başladık . Emzirme koltuğunda da aynısı olur bence , yazık o kadar paraya

Ya benimki bş süre uyuyor canım ağlamıyor da allaha şükür ama bişey rahatsız ediyor onu çözemedim kıpır kıpır kafayı bi sağa bi sola çevirip duruyor. Diş sıkıntısı mıdır nedir. Uyuma saatleri uzayacağına gittikçe kısalıyor geceleri. 1 saat oldu uyanalı yine uyuttum ayağımda bakalım ne kadar uyucak. Şöyle delşksşz bir uyku çekseler uzun uzun biz de dinlensek onlar da

5816bursa seninki dha zormuş canım brnim ki çok şükür sürekli kucak istemiyor, o oyun halısı yok mu o ne güzel bişeyyy bayılıyor ona ordan sıkıldı mı kucak kucaktan sıkıldı mı oyun halısı böyle böyle takılıyor. Dediğşn gibi sürekli taşınır mı ya bi ara biz de öyleydik o zamanlar daha 5 kilo falandı o zaman bile belim kopuyordu. Şimdi daha ağır çok şükür sürekli kucak istemiyor yattığıı yerden de konuşsak mutlu oluyor.

Cnm emzirirken göğsünü sıkma o zaman süt akışı yavasliyormus. Ben hiç sıkmıyorum sadece destek veriyorum rahat emebilsin diye.

Baş parmak üstte işaret parmağı altta olacak şekilde yapılıyor diye biliyorum. Ama makas şekli yapılırsa yani işeret parmak üstte orta parmak altta olursa süt akışı yavaşlıyormuş. Sütü tazyikli gelenlere o şekilde yapması söyleniyor diye biliyorum. Destek veriyorum derken nasıl yani canım? Emerken göğsünü mü tutuyorsun sadece?

Canım en iyisi bir doktora danış ama sanmıyorum sütünle alakası olduğunu, gazı olabilir, dişleri kaşınıyor olabilir, doymasa zaten belli eder ağlar daha çok memene yapışır.

1aydır böyle canım ya. Deli olucam artık. Önceden alırdım memeye cork cork emerdi. Şimdi 40takla atıyorum emmesi için. 2dk emiyor ıhh diye kendini geri atıyor. Doymuş olamaz o kadar sürede yani?? Oyaladıktan sonra yine emiyor 2dk sonra yine atıyor. Bu böyle sürüp gidiyor. Pazartsi kontrol var sorucam doktora.

Niye bitmiyor bu gaz ya. Uyuyamiyor hala. 4 ay olacak neredeyse hani 3 ayda geçiyordu

yarim saatte 6 kere kustu, ustunu giydiremiyorum yine kusacak diye.
Esime de sinirlendim keske kafa dagitmaya gidebilecegim imkanim olsaydi

Canım bi cesaret bırak eşine. Bizim böyle olmamız işlerine geliyor. Ben bırakıyorum babasına. Geçen arkadaşlarımla da buluştum. Benimki biberon alıyor gerçi benim avantajım bu. En azından 3 saat bir emzirme dönemi. Hiçbi şey yapamazsa alsın kucağına gezdirsin..

Maşallah prensese, ne kadar akıllıymış usluymuş annesi :)

Alttan destek verip üstten de bas parmağımla tutup emziriyorum. Aynı şeyi yapıyormuşuz zaten.

Dilimi ısırayım bugün çok huysuz. Emmek isteyip ememiyor pek. İştahsızlık belirtilerden biri. Biberon da almıyor umarım zayıflamaz
( canım benim geçicidir merak etme desem de ana yüreği biliyorum takıyor insan kafasına maalesef.. O iştahsızlık bizde de var bu aralar. Alıyo memeyi iki çekio bırakıyor. Sürekli yapmıyor allahtan ama ara ara yapıyor bunu ben de senin gibi kilo almıcak diye düşünüp üzülüyorum

Daha oglen olmadan tukendim.Yarim saat uyudu uyandi .Emmemek icin deli gibi agliyor. Babası alipn gezdiriyor.Sakinlesti emer diye aliyorum yine gözyaşına boğuluyor. Sinirden oturup ağladım. Bir de hic isim yok gibi kışlık yazlık degistirmeye basladik .O da yarim kaldi .Evin ici savas alani .
Ama emzirmeyi basarirsam hemen cikcaz disari.Her haftasonu ikindiyi buluyor çıkmamız. Ve hava soguyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…