2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol un kızlar en az 5kez sıcak su torbası koydum, sıcak duş sonrası hemen SAĞIM ama yok açılmadı ki, öncekilere açılırdı hep. Bu kez sıcak su torbası koydum, arkasından soğuk jel koyup arkasından hemen Sağdım ve açıldı. Bi yerde okudum akşam ben de aklınızda bulunsun

Zaten hasta çok öksürdü bu hafta bir de diş çıktı. Keşke bizim bebişlerde biberon alsaydı sağdığım sütü bile içmiyor biberonla. Atak nedeniyle emmiyor olabilir canım. Bizim atak bitiyor sanırım haftaya ama bu sefer dişin huysuzluğu olacak. Eski gece uykularını özledim artık

Nasıl kart onlar canım ? Bende zeka kartlarını var, 0-4 ay arası sadece siyah beyaz , sonrakiler renkli. Öyle birşey mi?
evet canim, onun gibi. Mikadonun dokun hisset kartlari. Piyasada cesit cok ama gidip gorme sansim yoktu, kitapyurdundan aldim ben.

Aslinda kusmasa 2-3 saat rahat rahat emmeden durur. Uyusaydi o sekilde de birakabilirdim. Ama uyumaz minik ergen

Test yaptırmış mıydın? Alerji ya da laktoz intoleransı varsa gazın geçmesi için bebeğin büyüyüp o rahatsızlıkları atlatması gerekiyor da
Biogaia iyi geliyordu, dun onu da kustu canim. O yuzden sıkıntı cekti sanirim. Dr hic alerji konusuna girmedi, hic test yapilmadi.

yapiyor ama her emmede yapmiyorsa bence baska bir dertleri oluyor o an. Ne oldugunu ben de cozemedim.

Bugün kakalar foraaa benim oğlanda sağolsun babasıyla keyifli pazar kahvaltımızı banyosuyla böldü beline kadar taşırmış.. buarada bikaç gündür ıkınıyo yapamıyo eskiye döndük ne güzel kendisi rahatça yapıyordu. Ne oldu anlamadm gaz sıkıntısı geri döndü

@Kizilcik123 cnm demir damlasının buzdolabında saklayın dedikleri için ben mamaya karıştırıp veriyorum, sence bir sıkıntısı olur mu, sormuşmuydun doktorA?

Birde demirden sonra kaka yapmadı, dün günüydü normalde, kabız yaptımı senin karaböcekte?

Aynen canım ben de 7-8 saat deliksiz uyuduğu olurdu.. Ben de uykumu alırdım.. Benimki de öyle canım benim sütümü kesinlikle almıyor biberondan 2 aydır bi daha denemedim bile.. Cins bebeler yaa

Emzik kullanan bebeklere ne sıklıkta emzik veriyorsunuz mesela benimki genelde mızmız olduğundan çoğunluk ağzında ben veriyorum o atıp ağlamaya devam ediyor ama ne olursa olsun elim ayağım o emzik siz sadece uykuda mı veriyosunuz gün içinde de alıyor mu yani ona göre vicdan yapıcam

Biogaia iyi geliyordu, dun onu da kustu canim. O yuzden sıkıntı cekti sanirim. Dr hic alerji konusuna girmedi, hic test yapilmadi.
Bu damladan ben de almak istiyorum ama internet sitelerinde yoktu, eczanelerde kolay bulunur mu ki, getirtmeye çalışacağız onu da. Bir de günde kaç damla veriliyor?

Maşallah prensese, ne kadar akıllıymış usluymuş annesi :)
Evet canım maşallahı var sağolasın :) inşallah hep böyle olur.. Çok uysal bir çocuk benimki. Daha karnımdayken konuşurduk hep kv ile falan. Acaba derdi nasıl olcak yaramaz mı uslu mu.. Ben de derdim uslu olcak benim kızım hep böyle enerji verdim ona karnımdayken konuştuk anlaştık biz sözümü dinliyor genelde çok şükür

Canım rahatla biraz oluruna bırak emmezse de emmesin bırak zorlama bence hiç. Arada bşr dene sadece sinir olma acıktı mı enindr sonunda alıyolar

Benim oğlumda aynı 40dk emen çocuk 5-10 dk zor emiyor zaten geri de kusuyor niye oldu bilmiyorum elini mememden daha iştahla emiyor

Bu damladan ben de almak istiyorum ama internet sitelerinde yoktu, eczanelerde kolay bulunur mu ki, getirtmeye çalışacağız onu da. Bir de günde kaç damla veriliyor?
Eczanede var ama soguk kalmasi gerekiyor galiba. gunde 1 kere 5 damla

Maşallah, inşallah akıllı, uslu, ayakları üzerinde duran, aydın, vatana millete hayırlı, üretken bir kadın olur büyüdüğündede..

Benim oğlumda aynı 40dk emen çocuk 5-10 dk zor emiyor zaten geri de kusuyor niye oldu bilmiyorum elini mememden daha iştahla emiyor
Aynı benimkisi 1 saat bile emdiği olurdu şiödi ne oldu bilmiom 2-3 dk emiyo bırakıo günde 20 kere meme aç kapa aç kapa yapıoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…