- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.261
En güZel açıcı bebeğin cnm cuk cuk çeke çeke onlar açablyr. Bu durumu defalarca yaşamış biri olarak oğlumu göğsüme dayaya dayaya açtrdm kaç defa. Çok ağrılı bi durum umarım biran evvel açılır geçmiş olsun
Sağol un kızlar en az 5kez sıcak su torbası koydum, sıcak duş sonrası hemen SAĞIM ama yok açılmadı ki, öncekilere açılırdı hep. Bu kez sıcak su torbası koydum, arkasından soğuk jel koyup arkasından hemen Sağdım ve açıldı. Bi yerde okudum akşam ben de aklınızda bulunsunladycry tutabildiğin kadar sıcak su tutup ince dişli tarakla bastırmadan uca doğru tarayıp duştan çıkar çıkmaz giyinmekle bile zaman kaybetmeden emzir canım farklı pozisyonlarda futbol pozisyonunda mesela emzirip sonra sağarsan rahatlarsın inşallah
Zaten hasta çok öksürdü bu hafta bir de diş çıktı. Keşke bizim bebişlerde biberon alsaydı sağdığım sütü bile içmiyor biberonla. Atak nedeniyle emmiyor olabilir canım. Bizim atak bitiyor sanırım haftaya ama bu sefer dişin huysuzluğu olacak. Eski gece uykularını özledim artık( canım benim geçicidir merak etme desem de ana yüreği biliyorum takıyor insan kafasına maalesef.. O iştahsızlık bizde de var bu aralar. Alıyo memeyi iki çekio bırakıyor. Sürekli yapmıyor allahtan ama ara ara yapıyor bunu ben de senin gibi kilo almıcak diye düşünüp üzülüyorum
evet canim, onun gibi. Mikadonun dokun hisset kartlari. Piyasada cesit cok ama gidip gorme sansim yoktu, kitapyurdundan aldim ben.Nasıl kart onlar canım ? Bende zeka kartlarını var, 0-4 ay arası sadece siyah beyaz , sonrakiler renkli. Öyle birşey mi?
Aslinda kusmasa 2-3 saat rahat rahat emmeden durur. Uyusaydi o sekilde de birakabilirdim. Ama uyumazCanım bi cesaret bırak eşine. Bizim böyle olmamız işlerine geliyor. Ben bırakıyorum babasına. Geçen arkadaşlarımla da buluştum. Benimki biberon alıyor gerçi benim avantajım bu. En azından 3 saat bir emzirme dönemi. Hiçbi şey yapamazsa alsın kucağına gezdirsin..
Biogaia iyi geliyordu, dun onu da kustu canim. O yuzden sıkıntı cekti sanirim. Dr hic alerji konusuna girmedi, hic test yapilmadi.Test yaptırmış mıydın? Alerji ya da laktoz intoleransı varsa gazın geçmesi için bebeğin büyüyüp o rahatsızlıkları atlatması gerekiyor da
yapiyor ama her emmede yapmiyorsa bence baska bir dertleri oluyor o an. Ne oldugunu ben de cozemedim.Kızlar emzirirken diğer elinizle göğsünüzü sıkıyor musunuz??
Ben yapmıyorum öyle ama yapmak mı gerek bilemedim? Oğlum emerken atıyor kendini birden arkaya mızırdanıyor. Yay gibi yapıyor kendini. Acaba süt az geliyor da ondan mı diye düşündüm artık. Diğer göğüse alıyorum emiyor biraz sonra ondan da atıyor kendini. Oyalıyorum filan tekrar alıyorum memeye emiyor. Ama bu süreç böyle 35-40dk devam ediyor. Emzirip tamam doydu diyemiyorum.zaten doyup doymadığını da anlamıyorum. Acaba sütüm az mı oluyor ondan mı böyle yapıyor yawrum yaa?? Sizin bebeklerde yapıyor mu bu hareketi??
Merak etme ben de bunları yaşadım zayıflamıyırlar bir dönem gibi geçiyor sonraDilimi ısırayım bugün çok huysuz. Emmek isteyip ememiyor pek. İştahsızlık belirtilerden biri. Biberon da almıyor umarım zayıflamaz
İnşallah canımMerak etme ben de bunları yaşadım zayıflamıyırlar bir dönem gibi geçiyor sonra
Aynen canım ben de 7-8 saat deliksiz uyuduğu olurdu.. Ben de uykumu alırdım.. Benimki de öyle canım benim sütümü kesinlikle almıyor biberondan 2 aydır bi daha denemedim bile.. Cins bebeler yaaZaten hasta çok öksürdü bu hafta bir de diş çıktı. Keşke bizim bebişlerde biberon alsaydı sağdığım sütü bile içmiyor biberonla. Atak nedeniyle emmiyor olabilir canım. Bizim atak bitiyor sanırım haftaya ama bu sefer dişin huysuzluğu olacak. Eski gece uykularını özledim artık
Bu damladan ben de almak istiyorum ama internet sitelerinde yoktu, eczanelerde kolay bulunur mu ki, getirtmeye çalışacağız onu da. Bir de günde kaç damla veriliyor?Biogaia iyi geliyordu, dun onu da kustu canim. O yuzden sıkıntı cekti sanirim. Dr hic alerji konusuna girmedi, hic test yapilmadi.
Evet canım maşallahı var sağolasın :) inşallah hep böyle olur.. Çok uysal bir çocuk benimki. Daha karnımdayken konuşurduk hep kv ile falan. Acaba derdi nasıl olcak yaramaz mı uslu mu.. Ben de derdim uslu olcak benim kızım hep böyle enerji verdim ona karnımdayken konuştuk anlaştık bizMaşallah prensese, ne kadar akıllıymış usluymuş annesi :)
Canım rahatla biraz oluruna bırak emmezse de emmesin bırak zorlama bence hiç. Arada bşr dene sadece sinir olma acıktı mı enindr sonunda alıyolarDaha oglen olmadan tukendim.Yarim saat uyudu uyandi .Emmemek icin deli gibi agliyor. Babası alipn gezdiriyor.Sakinlesti emer diye aliyorum yine gözyaşına boğuluyor. Sinirden oturup ağladım. Bir de hic isim yok gibi kışlık yazlık degistirmeye basladik .O da yarim kaldi .Evin ici savas alani .
Ama emzirmeyi basarirsam hemen cikcaz disari.Her haftasonu ikindiyi buluyor çıkmamız. Ve hava soguyor.
Benim oğlumda aynı 40dk emen çocuk 5-10 dk zor emiyor zaten geri de kusuyor niye oldu bilmiyorum elini mememden daha iştahla emiyorBaş parmak üstte işaret parmağı altta olacak şekilde yapılıyor diye biliyorum. Ama makas şekli yapılırsa yani işeret parmak üstte orta parmak altta olursa süt akışı yavaşlıyormuş. Sütü tazyikli gelenlere o şekilde yapması söyleniyor diye biliyorum. Destek veriyorum derken nasıl yani canım? Emerken göğsünü mü tutuyorsun sadece?
1aydır böyle canım ya. Deli olucam artık. Önceden alırdım memeye cork cork emerdi. Şimdi 40takla atıyorum emmesi için. 2dk emiyor ıhh diye kendini geri atıyor. Doymuş olamaz o kadar sürede yani?? Oyaladıktan sonra yine emiyor 2dk sonra yine atıyor. Bu böyle sürüp gidiyor. Pazartsi kontrol var sorucam doktora.
Eczanede var ama soguk kalmasi gerekiyor galiba. gunde 1 kere 5 damlaBu damladan ben de almak istiyorum ama internet sitelerinde yoktu, eczanelerde kolay bulunur mu ki, getirtmeye çalışacağız onu da. Bir de günde kaç damla veriliyor?
Evet canım maşallahı var sağolasın :) inşallah hep böyle olur.. Çok uysal bir çocuk benimki. Daha karnımdayken konuşurduk hep kv ile falan. Acaba derdi nasıl olcak yaramaz mı uslu mu.. Ben de derdim uslu olcak benim kızım hep böyle enerji verdim ona karnımdayken konuştuk anlaştık bizsözümü dinliyor genelde çok şükür
Amin canımm hepimizin evlAtları inşallahMaşallah, inşallah akıllı, uslu, ayakları üzerinde duran, aydın, vatana millete hayırlı, üretken bir kadın olur büyüdüğündede..
Aynı benimkisi 1 saat bile emdiği olurdu şiödi ne oldu bilmiom 2-3 dk emiyo bırakıo günde 20 kere meme aç kapa aç kapa yapıozBenim oğlumda aynı 40dk emen çocuk 5-10 dk zor emiyor zaten geri de kusuyor niye oldu bilmiyorum elini mememden daha iştahla emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?