2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kızılcıka sornuşsun ama ben mesela mama ile hiç vermedim , demirin süt ürünleri ile emilimi az oluyor diye mama ile arasına en az 1.5 saat koyuyorum. Dolaptan çıkarıyorum beş dakika dışarıda bekletiyorum öyle veriyorum 0.5 ml.. Bazen gün aşırı bazen her gün yapıyor benim oğlum kakasını

yapmiyorum ama beni de inanilmaz sinir ediyor. Fantom supurgeyle yapisik yasiyoruz. Duşta, kuvette, banyoda, her yerde saçim var. Nefret ediyorum her yerde sac gormekten. Mesela her sacimi topladigimda demet demet elime geliyor
Benim şimdilik dökülme yok pek. Demir hapı ve regenesis max etkisi sanırım

Bizde de durum aynı. 6-9 aya geçtim artık yavaş yavaş. Aldıklarımdan hiç giydiremediğim var. Ama sağlık olsun gerisi mühim değil gerçekten

Niye bitmiyor bu gaz ya. Uyuyamiyor hala. 4 ay olacak neredeyse hani 3 ayda geçiyordu

yarim saatte 6 kere kustu, ustunu giydiremiyorum yine kusacak diye.
Esime de sinirlendim keske kafa dagitmaya gidebilecegim imkanim olsaydi
Canım ufak bişey ama üstü çok batmasın diye önlük yerine omuz örtüsü de takabilrsin ..Bir arkadaşım öyle kullanıyordu, memnundu

Benimki midesinde gaz olunca yapıyor canım o hareketi .ara verip ayakta veya kucağımda ters tutup gazını çıkarıyorum, geğirdimi rahatlıyor

Süt tazyikli gelio boğazına kaçıyor olabilir . Bir de burnu tıkalı ise ondan olabilir

Sormadım canım kaşığa damlatip veriyorum ağzına. Boğazı ağrır diye mi korktun?
Bir hafta iyiydi bizimkinin kakası sonra hafif kabızlık başladı gibi. Demirden mı acaba dedim demiri kestim bı yaptı bı yapmadı. Farkı anlayamadım maalesef

Şimdi düşündüm de demirin süt ürünleriyle tüketilmemesi gerekiyor ya emilim için. Mama da süt içeriyor o yüzden mama ile vermesen daha iyi olur sanki

ben sadece uykuya dalma aşamasında veriyorum ama bu aralar bi huysuz ataktan sanırım heran verebilirim ağlarken :)

He he aynı cevabı vermisiz :) dolaptan çıkardığım gibi veriyorum ben ya birkaç damladan bişey olmaz diye dusunmustum

He he aynı cevabı vermisiz :) dolaptan çıkardığım gibi veriyorum ben ya birkaç damladan bişey olmaz diye dusunmustum

Aynen canım:)
Ben de çok bekletmiyorum zaten. Rotayı soğuk soğuk verdiler ağzına 5 ml yi. Allah a emanet ama direkt de çıkarır çıkarmaz veremedim.

Bu arada ben dolaba konulacağını 4 gün sonra fark ettim. bişey olmamıştır herhalde o arada çok sıcakta değildi zaten

Kizlar sizde bebeklerin kilolarini merak ediyomusunuz :) Kiyaslamak digru degil evet ama insan merak etmeden duramiyo iste Buyuk kizimda digumdan itibaren buyume cizelgesi yapmiatik burda ayni ayda dogum yapan arkadaslar grubumuzda

Aa bak hiç aklıma gelmemişti canım, oysaki biliyorum süt ürünlerinin demir emilimini azalttığını, çok saol

Benim oğlan iki günde bir yapıyordu, 3 gündür demir alıyor ve Halen yapmadı, bekleyeyim bende o halde..

Evet cnm unutmuşum bu ayrıntıyı. Bende kaşıkta biraz bekletip vereyim, direk soğuk vermek istememiştim.

Demir bende de kabızlık yapar, anasına çektiyse işimiz var daha yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…