- 14 Aralık 2017
- 789
- 1.251
- 113
- 40
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.501
Canım akşamları banyo ve masaj denedin mi? Bi de senden farklı biri kucaklayıp gezdirse bi süre farklı bi insan da iyi geliyorSadece laktoz olduğunu düşünmüyorum, öyle olsaydı ilaç işe yarardı Alerji olma riski de var ve alerjisi varsa mama anne sütünden daha kötü olabilir. Bir de tabi ki sürekli canı yansa ben de dayanamam ama uyku dönemi hariç canının yanma durumu yok. Sadece uyku sıkıntısı oluyor işte.
Ben yarın kan tahlili yaptırıcam bebeklere doktor istedi. Sonuca göre demir verecekmiş. Her doktor farklı anladığım kadarıyla.Kizlar bugun 4. Ay asilari yaptirdik. Saglik ocagindan demir ilaci verdiler. Doktora whatsapptan sordum ama tahlilsiz ilac kullanmak sacma geldi bana. Siz kullaniyor musunuz demir ilaci??
Canım tek problem uyku sırasında oluyorsa o hepimizde var. Dediğin gibi alerjide olabilir yada ataktır. Belkide bizim bebeler uyumayı sevmiyordur baksana uyuyanı nadir :)Sadece laktoz olduğunu düşünmüyorum, öyle olsaydı ilaç işe yarardı Alerji olma riski de var ve alerjisi varsa mama anne sütünden daha kötü olabilir. Bir de tabi ki sürekli canı yansa ben de dayanamam ama uyku dönemi hariç canının yanma durumu yok. Sadece uyku sıkıntısı oluyor işte.
Canım tek problem uyku sırasında oluyorsa o hepimizde var. Dediğin gibi alerjide olabilir yada ataktır. Belkide bizim bebeler uyumayı sevmiyordur baksana uyuyanı nadir :)
Benim kızımda kollarıma alıp pışpış dediğim an kıyameti kopartıyor son zamanlarda. Ama gözünden de uyku akıyor belki kıpkırmızı olmuş. Yine de uyumak istemiyor. Pışpışı kesersem susup beni izliyor uykuya karşı
Sabah sabah eşimle tartıştık o kadar moralim bozuldu ki. Dün gece sürekli kızım uyandı. Ben uyutmaya çalışıyorum eşim tam o sıra horluyor kızda sıçrıyor. Bende yana dön sağa dön vs diye 3-4 kere uyardım. Kızımı uyuttum yatırdım yine horladı. Hayatım bi su iç çok horluyorsun dedim. Bu kalktı aldı yastığı içeri gidiyor sinirle. Bende su iç yeter bide gece duymam kızı dedim. Bu aralar 2-3 kere eşim kaldırdı beni bazen duymuyorum korktum o yüzden . Neyse yattı uyudu bu bende bi daha seslenmedim zaten horlamasıda kesildi su içince. Sabah uyandık işe geç kalmış. Bana sinirli. Ben onu uyutmamışımda gecede 40 kere kalkmışda benim yüzümden geç kalmış falan filan. O insan gibi diğer odaya gideyim demiş ben anlamamışım. Söylendi durdu. Sen her seslendiğimde uyudun tek bi sefer kalktın onda da 5 dk sonra yine uyudun diyorum anlamıyor. Bağıra çağıra sabah sabah olay yaptı. Anladım ki çok meraklıymş salonda yatmaya. Zaten deliksiz hiç bigün uyuyamadımda bide bugün 40 kere kalktım ne anlayışsızsın gece trip atıyorsun diye konuşa konuşa gitti. Trip atmıyorum burda uyu dedim sadece diyorum dinlemedi bile. O kadar kırıldım ki. Ben 3 saat anca uyudum yine güler yüzlü benim.
Bu aksam sen salonda deliksiz uyu. Beyefendi de kizi uyutsun butun gece bakalim nasil oluyormus. Keyfinden kalkiyorsun sanki.Sabah sabah eşimle tartıştık o kadar moralim bozuldu ki. Dün gece sürekli kızım uyandı. Ben uyutmaya çalışıyorum eşim tam o sıra horluyor kızda sıçrıyor. Bende yana dön sağa dön vs diye 3-4 kere uyardım. Kızımı uyuttum yatırdım yine horladı. Hayatım bi su iç çok horluyorsun dedim. Bu kalktı aldı yastığı içeri gidiyor sinirle. Bende su iç yeter bide gece duymam kızı dedim. Bu aralar 2-3 kere eşim kaldırdı beni bazen duymuyorum korktum o yüzden . Neyse yattı uyudu bu bende bi daha seslenmedim zaten horlamasıda kesildi su içince. Sabah uyandık işe geç kalmış. Bana sinirli. Ben onu uyutmamışımda gecede 40 kere kalkmışda benim yüzümden geç kalmış falan filan. O insan gibi diğer odaya gideyim demiş ben anlamamışım. Söylendi durdu. Sen her seslendiğimde uyudun tek bi sefer kalktın onda da 5 dk sonra yine uyudun diyorum anlamıyor. Bağıra çağıra sabah sabah olay yaptı. Anladım ki çok meraklıymş salonda yatmaya. Zaten deliksiz hiç bigün uyuyamadımda bide bugün 40 kere kalktım ne anlayışsızsın gece trip atıyorsun diye konuşa konuşa gitti. Trip atmıyorum burda uyu dedim sadece diyorum dinlemedi bile. O kadar kırıldım ki. Ben 3 saat anca uyudum yine güler yüzlü benim.
Kızım daha 4 aylık olmadan hamile kaldım inanamıyorum hala..kızlar etrafınızda böyle bir durumla karşılaşan varmı korkum şu sezaryan doğum yaptım bi sıkıntı olur mu korkuyorum.. eylül de adet olmuştum bugün bu testle hamile olduğumu öğrendim Eki Görüntüle 2203477
Canım kedi ile bebeğin arası nasıl? Hep kedi almak istedim, içimde uhde kaldı benimKızlar az önce kedimi topla oynatırken kizim kahkahalarla gülücükler atıyordu çok tatlıydı. :))
Sabah sabah eşimle tartıştık o kadar moralim bozuldu ki. Dün gece sürekli kızım uyandı. Ben uyutmaya çalışıyorum eşim tam o sıra horluyor kızda sıçrıyor. Bende yana dön sağa dön vs diye 3-4 kere uyardım. Kızımı uyuttum yatırdım yine horladı. Hayatım bi su iç çok horluyorsun dedim. Bu kalktı aldı yastığı içeri gidiyor sinirle. Bende su iç yeter bide gece duymam kızı dedim. Bu aralar 2-3 kere eşim kaldırdı beni bazen duymuyorum korktum o yüzden . Neyse yattı uyudu bu bende bi daha seslenmedim zaten horlamasıda kesildi su içince. Sabah uyandık işe geç kalmış. Bana sinirli. Ben onu uyutmamışımda gecede 40 kere kalkmışda benim yüzümden geç kalmış falan filan. O insan gibi diğer odaya gideyim demiş ben anlamamışım. Söylendi durdu. Sen her seslendiğimde uyudun tek bi sefer kalktın onda da 5 dk sonra yine uyudun diyorum anlamıyor. Bağıra çağıra sabah sabah olay yaptı. Anladım ki çok meraklıymş salonda yatmaya. Zaten deliksiz hiç bigün uyuyamadımda bide bugün 40 kere kalktım ne anlayışsızsın gece trip atıyorsun diye konuşa konuşa gitti. Trip atmıyorum burda uyu dedim sadece diyorum dinlemedi bile. O kadar kırıldım ki. Ben 3 saat anca uyudum yine güler yüzlü benim.
Hayırlısıyla kavustursun Allah. Bizde şu an ihtimal dahilinde bile değil böyle birşey mekanik nedenlerden ötürüKızım daha 4 aylık olmadan hamile kaldım inanamıyorum hala..kızlar etrafınızda böyle bir durumla karşılaşan varmı korkum şu sezaryan doğum yaptım bi sıkıntı olur mu korkuyorum.. eylül de adet olmuştum bugün bu testle hamile olduğumu öğrendim Eki Görüntüle 2203477
Ay istemsizce güldüm ama geçmiş olsun. İnşallah bisyin yoktur. Evde ben de çok sık koşuyorum. Alt kattakilerden cekindigim için de parmak ucunda tabii. Eziyete bakHiçbir şekilde durmayınca bir kenara kendi haline bırakıyorum bizimkini.Şimdi oyun halısında. 5:30dan beri ayaktayım bir kahve içip ayılayım dedim. Ocağa koydum kahveyi, oğlanın ve kk forumun yanına geldim hangi akla hizmetle ise :) Kahve taşmaya başlıyor diye fırladım mutfaga koştum. ama ulaşamadım zira koridorda yollukta kaydım ve yere yapıştım. Kol bacak feci çarptı,kolumda buz kaseti yine de kahvemi bırakmadım amainşallah kırık çıkık yoktur, çocuga kim bakar derdindeyim. Sıcağı geçince de çok ağrımaz inşallah.
Cnm bizim kedi biraz soğuk bir kedi yaklaşmıyor öyle, arada gelip kızımın ayaklarını kokluyor o kadar. Biraz büyüyünce evde kovalar kediyi diye düşünüyorum. :))Canım kedi ile bebeğin arası nasıl? Hep kedi almak istedim, içimde uhde kaldı benim
Hayırlı olsun öncelikle,ilk hamileliğinizde bulantı kusma olmuş muydu ben de bu durumu yaşasam ilk düşündüğüm bu olurdu hem dört aylık bebek hem de bulantı Kusmalar... Umarım güzel geçirirsiniz, peki bu durumda emzirme etkilenşr mi acabaAynen hayat çok garip gerçekten desteğin için teşekkür ederim maddi anlamda bizde biraz zorlanicaz ama rizkiyla gelir diye bir inanış var Allah yardım eder.
Hiçbir şekilde durmayınca bir kenara kendi haline bırakıyorum bizimkini.Şimdi oyun halısında. 5:30dan beri ayaktayım bir kahve içip ayılayım dedim. Ocağa koydum kahveyi, oğlanın ve kk forumun yanına geldim hangi akla hizmetle ise :) Kahve taşmaya başlıyor diye fırladım mutfaga koştum. ama ulaşamadım zira koridorda yollukta kaydım ve yere yapıştım. Kol bacak feci çarptı,kolumda buz kaseti yine de kahvemi bırakmadım amainşallah kırık çıkık yoktur, çocuga kim bakar derdindeyim. Sıcağı geçince de çok ağrımaz inşallah.
Bu durumu ben de yaşadım cnm, bana da aynısını yaptı anlayışsızlık diz boyuSabah sabah eşimle tartıştık o kadar moralim bozuldu ki. Dün gece sürekli kızım uyandı. Ben uyutmaya çalışıyorum eşim tam o sıra horluyor kızda sıçrıyor. Bende yana dön sağa dön vs diye 3-4 kere uyardım. Kızımı uyuttum yatırdım yine horladı. Hayatım bi su iç çok horluyorsun dedim. Bu kalktı aldı yastığı içeri gidiyor sinirle. Bende su iç yeter bide gece duymam kızı dedim. Bu aralar 2-3 kere eşim kaldırdı beni bazen duymuyorum korktum o yüzden . Neyse yattı uyudu bu bende bi daha seslenmedim zaten horlamasıda kesildi su içince. Sabah uyandık işe geç kalmış. Bana sinirli. Ben onu uyutmamışımda gecede 40 kere kalkmışda benim yüzümden geç kalmış falan filan. O insan gibi diğer odaya gideyim demiş ben anlamamışım. Söylendi durdu. Sen her seslendiğimde uyudun tek bi sefer kalktın onda da 5 dk sonra yine uyudun diyorum anlamıyor. Bağıra çağıra sabah sabah olay yaptı. Anladım ki çok meraklıymş salonda yatmaya. Zaten deliksiz hiç bigün uyuyamadımda bide bugün 40 kere kalktım ne anlayışsızsın gece trip atıyorsun diye konuşa konuşa gitti. Trip atmıyorum burda uyu dedim sadece diyorum dinlemedi bile. O kadar kırıldım ki. Ben 3 saat anca uyudum yine güler yüzlü benim.
Çok güldüm buna yaa, bu arada çok geçmiş olsun cnm umarım hemen düzelir :)oğlanın uyku saati geldi. gece iyi uyudu da illa intikam alacak. Şu anda bizimkinin yatağı (temsili)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?