2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dediğim gibi şuan kedim kızıma yaklaşmıyor sadece ayaklarını koklayıp gidiyor. Sanirim biraz korkuyor kızımdan:)) ins alışırlar birbirlerine. Ama bence bir kedi sahiplenmelisin evde koşturmaca güzel olur.

Canım benim iki kedim var. Şimdilik mesafeli bir ilişkileri var. Bebekler yavaş yavaş ilgi göstermeye başladı. Büyüyüpte beraber oynayacakları günleri iple çekiyorum en iyi arkadaş olcaklar inşallah :)
oo seninki bowlingde strike gibi birşey olmuş. İnşallah iyi anlaşırlar, bakarsın dediğin gibi birbirlerini oyalarlar.

Son düzenleme:
Eşim karşı biraz. Bebek öncesi pazarlık etmiştim. Bir süre çocuk olmadı bizim. Şu vakte kadar çocuk olmazsa kedi alacagız dedim ikna ettim zorla. İkna olduğu hafta hamile kalmışım kedi yalan oldu

oğlanın uyku saati geldi. gece iyi uyudu da illa intikam alacak. Şu anda bizimkinin yatağı (temsili)

Ay bizde de bu yatak var koyarken basıyor çığlığı bende hep diyorum sanki çivili yatağa koyuyoz diye.

Kusura bakma bende güldüm okurken. Düştüğünü görsem daha da gülerdim zira düşmelere çok gülerim kendim de düşsem gülerim. Şaka bi yana inşallah bişey olmamıştır/olmaz.

arkadasimin 5 kedisi 2 bebegi var. Kedilerden 1i bebeklerle ilgili, beraber uyuyorlar, kacmiyor cocuklardan. Oburleri korkmus bebeklerin sevme şeklinden. Bilmiyorlar ya, kuyrugunu falan cekiyorlar

Sağol canım. Bu vesile ile herkese bir örnek vermiş olayım dedim :)
Bu sıralar herseyi tecrübe edecek kadar zengin değiliz, siz düşmeyin bari (aynı hataya) diye :)

Bizim de evde yerler kaygan bende patik giymeyi çok severim bir iki kez düşmenin ucundan döndüm :) Allah cümlemizi korusun.

Bulantı vs olmadıysa çok iyi, benim yoğun bulantı ve Kusmalarım olmuştu hala korkarım, benim kızım da bir aydır emmiyor sağıyorum gitti yere kadar diyorum
İnşallah sütün kesilmez canım ben çok istemiştim emmesini ikincisi emer inşallah..senin kız mı erkekmi bebegin

Eşim karşı biraz. Bebek öncesi pazarlık etmiştim. Bir süre çocuk olmadı bizim. Şu vakte kadar çocuk olmazsa kedi alacagız dedim ikna ettim zorla. İkna olduğu hafta hamile kalmışım kedi yalan oldu
Benim kediler altı yaşında daha olgunlar artık. Bebekli eve yavru kedi tavsiye etmem kafayı yersin :) çok hareketli oluyorlar ama bebeğin biraz büyüdüğünde hem hayvan sevgisi olur hem de bağışıklık sistemi güçlenir.

Sanirim ayaklari gidiklaniyor .Ben oyle yapinca ayaklarını çekiyor :)
Aynı şeyi benm oğlumda yapıyor felaket uykusuymuş bu.. tekrar uyutmaya çalışın diyorlar ama ne mümkün..
Evet tekrar uyumuyor .Yeniden 1 saat ugrasip yarim saat basini bekliyorum.
Her güldüğünde video çekiyorum bende çok tatlı oldu bu yavrular. Şükürler olsun evlerimizde kahkahalar yankılanıyor
Evet bir de cigliklar :)
30 dk uyuyunca sanki 2 saat uyumuş gibi dinç uyanması peki? Ben de onu anlayamıyorum
Demi

her bunye farkli, ben de bebege ekstra kimyon rezene vs verilmesine karsiyim. Oglumun kivranmalari biogaia kullandigimizda gecti mesela. Burada 4 aydir herkes tum damlalari denemistir zaten...

Ben zaten fikir olarak sundum öneriyorum veya önermiyorum diye birşey demedim.
Ayrıca bende kimyon verdim hiçbirşey olmadı siz vermemişsiniz sizde de birşey yok. Herkes ne kullanacağını kendi bilir elbette..

Sabahin 5 inden beri canim cikti .Hoplat ziplat emzirmeye calis .Cok agladi sakinlestir tekrar dene .Yok yine olmadi derken bu saat oldu.Ustelik daha yeni değiştirdigim nevresime once kustu .Sonra da kakasini yapti .Hemen banyo yaptirdim.
Insallah uyur amin
Yaa bu prima aktif bebek de o kadar iyi degilmis .Citcitli badiyi atmak zorunda kaldim.Cocuk sanki hic bez takmamis gibi neredeyse ensesindeydi kaka .Kucagimda oldugu icin benim ust bas da gitti .Once görmedim tabii yataga koydum carsaf da gitti .
Simdi beni toplanması gereken kahvalti sofrasi ,odanin ortasindaki kuvet ,degistirilmesi gereken nevresimler bekler .

Neden güleryüzlüsün o bağırıyorsa sende bastır. Bir kere baska odaya gidecek oldu aldım yastığı yorganı ben gittim. Korkudan sabahlamış başında bi daha sesi çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…