- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.541
Dediğim gibi şuan kedim kızıma yaklaşmıyor sadece ayaklarını koklayıp gidiyor. Sanirim biraz korkuyor kızımdan:)) ins alışırlar birbirlerine. Ama bence bir kedi sahiplenmelisin evde koşturmaca güzel olur.Bolca kedi-bebek videosu izledim. Genelde kedi birşey yapmıyor da bebek hayvancıkları maymun ediyor. ama iyi anlaşıyorlar o videolarda. Sende durum nedir o yüzden merak ettim. Zira aklımda kardeşimin kedisini kaçırmak var
Sağol canım.Çok güldüm buna yaa, bu arada çok geçmiş olsun cnm umarım hemen düzelir :)
oo seninki bowlingde strike gibi birşey olmuş. İnşallah iyi anlaşırlar, bakarsın dediğin gibi birbirlerini oyalarlar.Canım benim iki kedim var. Şimdilik mesafeli bir ilişkileri var. Bebekler yavaş yavaş ilgi göstermeye başladı. Büyüyüpte beraber oynayacakları günleri iple çekiyorum en iyi arkadaş olcaklar inşallah :)
Eşim karşı biraz. Bebek öncesi pazarlık etmiştim. Bir süre çocuk olmadı bizim. Şu vakte kadar çocuk olmazsa kedi alacagız dedim ikna ettim zorla. İkna olduğu hafta hamile kalmışımDediğim gibi şuan kedim kızıma yaklaşmıyor sadece ayaklarını koklayıp gidiyor. Sanirim biraz korkuyor kızımdan:)) ins alışırlar birbirlerine. Ama bence bir kedi sahiplenmelisin evde koşturmaca güzel olur.
oğlanın uyku saati geldi. gece iyi uyudu da illa intikam alacak. Şu anda bizimkinin yatağı (temsili)
Hiçbir şekilde durmayınca bir kenara kendi haline bırakıyorum bizimkini.Şimdi oyun halısında. 5:30dan beri ayaktayım bir kahve içip ayılayım dedim. Ocağa koydum kahveyi, oğlanın ve kk forumun yanına geldim hangi akla hizmetle ise :) Kahve taşmaya başlıyor diye fırladım mutfaga koştum. ama ulaşamadım zira koridorda yollukta kaydım ve yere yapıştım. Kol bacak feci çarptı,kolumda buz kaseti yine de kahvemi bırakmadım amainşallah kırık çıkık yoktur, çocuga kim bakar derdindeyim. Sıcağı geçince de çok ağrımaz inşallah.
arkadasimin 5 kedisi 2 bebegi var. Kedilerden 1i bebeklerle ilgili, beraber uyuyorlar, kacmiyor cocuklardan. Oburleri korkmus bebeklerin sevme şeklinden. Bilmiyorlar ya, kuyrugunu falan cekiyorlarDediğim gibi şuan kedim kızıma yaklaşmıyor sadece ayaklarını koklayıp gidiyor. Sanirim biraz korkuyor kızımdan:)) ins alışırlar birbirlerine. Ama bence bir kedi sahiplenmelisin evde koşturmaca güzel olur.
Sağol canım. Bu vesile ile herkese bir örnek vermiş olayım dedim :)
Bu sıralar herseyi tecrübe edecek kadar zengin değiliz, siz düşmeyin bari (aynı hataya) diye :)
Dört aydır var :)Sağol canım.
Bundan her evde var heralde bu sıralar.:)
arkadasimin 5 kedisi 2 bebegi var. Kedilerden 1i bebeklerle ilgili, beraber uyuyorlar, kacmiyor cocuklardan. Oburleri korkmus bebeklerin sevme şeklinden. Bilmiyorlar ya, kuyrugunu falan cekiyorlar
Bi arkadaş baby & me demişti yanlış hatırlamıyorsamKızlar burun aspiratörü için ekonomik uçlardan bahsedilmişti. Hangi marka veya nereden alabilirim onları? otribebe = incir ağacı
İnşallah sütün kesilmez canım ben çok istemiştim emmesini ikincisi emer inşallah..senin kız mı erkekmi bebeginBulantı vs olmadıysa çok iyi, benim yoğun bulantı ve Kusmalarım olmuştu hala korkarım, benim kızım da bir aydır emmiyor sağıyorum gitti yere kadar diyorum
Benim kediler altı yaşında daha olgunlar artık. Bebekli eve yavru kedi tavsiye etmem kafayı yersin :) çok hareketli oluyorlar ama bebeğin biraz büyüdüğünde hem hayvan sevgisi olur hem de bağışıklık sistemi güçlenir.Eşim karşı biraz. Bebek öncesi pazarlık etmiştim. Bir süre çocuk olmadı bizim. Şu vakte kadar çocuk olmazsa kedi alacagız dedim ikna ettim zorla. İkna olduğu hafta hamile kalmışımkedi yalan oldu
Dogum hediyesi mi o ne ki?? Benimki benden hediye istedi bak sana cocuk verdim diyeValla benimki ilk başlarda sadece doğum hediyesi aldı o kadar.. Yani ona da şükür de. Öyle ufak jestler yapmaya kafası basmaz. Zaten kendi çalışmaktan depresyonda
Sanirim ayaklari gidiklaniyor .Ben oyle yapinca ayaklarını çekiyor :)Bende karnimin üzerine ayaklarını bastırıp biseyler söylüyorum o zaman da gülüyor. Eşime bi kaç defa dinlettim bende çok hoşuna gitmişti. Videoya çekmeye çalışınca hemen susup telefona bakiyor o zaman gülmüyor bizimki. :))
Evet tekrar uyumuyor .Yeniden 1 saat ugrasip yarim saat basini bekliyorum.Aynı şeyi benm oğlumda yapıyor felaket uykusuymuş bu.. tekrar uyutmaya çalışın diyorlar ama ne mümkün..
Evet bir de cigliklar :)Her güldüğünde video çekiyorum bende çok tatlı oldu bu yavrular. Şükürler olsun evlerimizde kahkahalar yankılanıyor
Demi30 dk uyuyunca sanki 2 saat uyumuş gibi dinç uyanması peki? Ben de onu anlayamıyorum
her bunye farkli, ben de bebege ekstra kimyon rezene vs verilmesine karsiyim. Oglumun kivranmalari biogaia kullandigimizda gecti mesela. Burada 4 aydir herkes tum damlalari denemistir zaten...
Kızım var cnm, dört bucuk aylık bir ay daha anne sütü alsın ilk hedefim buİnşallah sütün kesilmez canım ben çok istemiştim emmesini ikincisi emer inşallah..senin kız mı erkekmi bebegin
evleri mustakil canim. Kedilerin kendi odalari da var =)) bahceleri de var, tel cekmis orda da zaman gecirsinler guneslensinler diye5 kedi de çok ya ..
Neden güleryüzlüsün o bağırıyorsa sende bastır. Bir kere baska odaya gidecek oldu aldım yastığı yorganı ben gittim. Korkudan sabahlamış başında bi daha sesi çıkmadıSabah sabah eşimle tartıştık o kadar moralim bozuldu ki. Dün gece sürekli kızım uyandı. Ben uyutmaya çalışıyorum eşim tam o sıra horluyor kızda sıçrıyor. Bende yana dön sağa dön vs diye 3-4 kere uyardım. Kızımı uyuttum yatırdım yine horladı. Hayatım bi su iç çok horluyorsun dedim. Bu kalktı aldı yastığı içeri gidiyor sinirle. Bende su iç yeter bide gece duymam kızı dedim. Bu aralar 2-3 kere eşim kaldırdı beni bazen duymuyorum korktum o yüzden . Neyse yattı uyudu bu bende bi daha seslenmedim zaten horlamasıda kesildi su içince. Sabah uyandık işe geç kalmış. Bana sinirli. Ben onu uyutmamışımda gecede 40 kere kalkmışda benim yüzümden geç kalmış falan filan. O insan gibi diğer odaya gideyim demiş ben anlamamışım. Söylendi durdu. Sen her seslendiğimde uyudun tek bi sefer kalktın onda da 5 dk sonra yine uyudun diyorum anlamıyor. Bağıra çağıra sabah sabah olay yaptı. Anladım ki çok meraklıymş salonda yatmaya. Zaten deliksiz hiç bigün uyuyamadımda bide bugün 40 kere kalktım ne anlayışsızsın gece trip atıyorsun diye konuşa konuşa gitti. Trip atmıyorum burda uyu dedim sadece diyorum dinlemedi bile. O kadar kırıldım ki. Ben 3 saat anca uyudum yine güler yüzlü benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?