2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kedi ile bebeğin arası nasıl? Hep kedi almak istedim, içimde uhde kaldı benim
Canım benim iki kedim var. Şimdilik mesafeli bir ilişkileri var. Bebekler yavaş yavaş ilgi göstermeye başladı. Büyüyüpte beraber oynayacakları günleri iple çekiyorum en iyi arkadaş olcaklar inşallah :)

Teşekkür ederim :) sanırım en son benim depresyon havama dayanamadı baktı ona da sarmaya başladım, ben şu işe bir el atayım yoksa yakında bana patlayacak dedi
Valla benimki ilk başlarda sadece doğum hediyesi aldı o kadar.. Yani ona da şükür de. Öyle ufak jestler yapmaya kafası basmaz. Zaten kendi çalışmaktan depresyonda

Allah verir kolaylığını. Sıkıntı yapma canım. Bence ikiz büyütmekten daha kolaydır :)
Çift çizgiyi görünce bi içim kıpır kıpır oldu acaba bende mi korunmayı bıraksam
Aynen ya kızıma hamile kalmak için 3 sene uğraştım her ay bu testleri yapmaktan bıkmıştım artık şimdi aylar sonra tekrar yapınca insan değişik hissediyor birde ilk yaptığım testte böyle koyu kırmızı çift çizgi görmeye hiç alışık değilim

Annelik iç güdüsü bu canım. Ben de çok duygusalımdır herşeye duygulanır ağlarım. Evet senin gibi düşğnüyorum çoooook fazla fedakarlık beklşyor bebeklerimiz ama herşeye değicek

Benimkisi sakin senin bebişe göre canım ama ben de 2-3 saatten fazla uyku uyuyamıyorum maalesef.. Artık bünye kaşarlandı bütün gün azcık uykuyla durmaya alıştı. Uykum bölündü mü devam derin uyuyamıyorum sadece uzanıyorum tabi o bile çok büyük bi aşama bizler için şükür halimize

Biogia bizim de iyi çocugu kötü etti, herkese yaramıyor anlaşılan.
Ben çocuga vermedim de kendi kimyon tohumu demleyipiçtim, o günlerde çok rahat gaz çıkardı. Hangi akla hizmetse son günlerde lahana karnabahar yedim, kimyon içmeyi unuttum, çocuk çile çekti resmen

Yok canım ne bulantı ne baş dönmesi kızimda da çok rahat hamilelik geçirmiştim yani şu test olmasa karnım şişene kadar hamile olduğumu anlamazdım..kızım hiç memedi zaten 3 ay sagarak verdim ama 2 3 hafta önce sütüm kesildi mamayla besliyorum

Meme reddi yapmadan emzik alsalar krşke. Benimki de nefret ediyor emzikten
valla zaten 4 aylik oldular neredeyse topikteki bebekler. En zor zaman gecti. Bizde de hala gaz sorunu olsa da sabretmek daha kolay cunku yolun sonundaki isik gorunuyor, en azindan ek gidaya gececekler, donmeyi ogrenecekler, o zaman gaz sorunu tamamen bitiyormus.

Ben 1 kere verdim o emzigi de 10 gun memeye donsun diye ugrastim. Ustelik gayet dinlenerek kendimi toplayabilecegim 10 gunluk kurban bayrami tatilim rezil oldu, aglamayla ugrasmayla, yine kafami toplayamamayla ziyan oldu. Sadece 1 defa verdim ya 1. 2 degil yani dusun... O yuzden bu basima geleni hep anlatiyorum, keske bana cevremdeki yakinlarim ve esim o kadar baski yapmasaydi emzik verelim verelim diye, nedense bebek=emzik boyle bir algi olusmus. Vermedim diye verdirtene kadar ugrastilar, lohusa gunlerimde yenildim onlara, sonra ablam evine, kv koyune gitti yine ben ugrastim, agladim, uzuldum, kendimi sucladim... Gunlerce de eski haline donmemisti. O yuzden suan hala meme reddinden odum kopuyor. Kac zaman ruyalarima girdi, benden gizli ogluma emzik veriyorlar, yine red yapiyor

benim bebe hergün huy değiştiriyor. kolumda yatırınca, emzirmeye çalışınca, yatağa koyunca kızarana kadar ağlıyor ,özellikle birkaç gündür böyle. Sadece kucağımda iken dik pozisyonda tutup evin içinde yürürsem susuyor. Biraz önce sakatlanmış olma ihtimali olan koluma rağmen (ah annelik!) aynı şekilde uyuttum, sonra yerine koydum. Belki seninkinde de işe yarar

Bulantı vs olmadıysa çok iyi, benim yoğun bulantı ve Kusmalarım olmuştu hala korkarım, benim kızım da bir aydır emmiyor sağıyorum gitti yere kadar diyorum

Ya işte canım her bebek de bir değil.. Ben de emzirmekten çok bunalmıştım zırt pırt kendim vermeti denedim kaaaç çeşit emzik aldım denedim hiç birini almadı. Şimdi de diyorum ki iyi ki almamış ya alıp da seninki gibi meme reddi yapsaydı Allah korusun .. Bazı bebekler hem meme hem emzik alabiliyor. Hepsinin huyu farklı.. Atlattın ama şükür sen de canım sabırla .. Aynen bebekler ne kadar hareketlenirse o kadar gaz sorunu azalırmış.. Az kaldı aaz

her bunye farkli, ben de bebege ekstra kimyon rezene vs verilmesine karsiyim. Oglumun kivranmalari biogaia kullandigimizda gecti mesela. Burada 4 aydir herkes tum damlalari denemistir zaten...

Ay istemsizce güldüm ama geçmiş olsun. İnşallah bisyin yoktur. Evde ben de çok sık koşuyorum. Alt kattakilerden cekindigim için de parmak ucunda tabii. Eziyete bak
Sağol canım. Şu çocuk bakarken insan dışında hersey oldum.
Şempanze, çita, ahtapot (herseye yetişmek babında) vb. şimdi de gazi.
Koşma konusunda aman dikkat canım. Valla düşünce aklım başıma geldi. Bize birşey olsa ortalık darmaduman olur. Salak kafam dedim, bırak kahve taşsındı, ne diye koşuyorsun.

Cnm bizim kedi biraz soğuk bir kedi yaklaşmıyor öyle, arada gelip kızımın ayaklarını kokluyor o kadar. Biraz büyüyünce evde kovalar kediyi diye düşünüyorum. :))
Bolca kedi-bebek videosu izledim. Genelde kedi birşey yapmıyor da bebek hayvancıkları maymun ediyor. ama iyi anlaşıyorlar o videolarda. Sende durum nedir o yüzden merak ettim. Zira aklımda kardeşimin kedisini kaçırmak var

oyle ya, dunyaya adaptasyon sureleri gecti, biz onlari az cok tanidik, alistik. Hala zor tabi ama başlangici fenaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…