- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.561
Denedim de pek işe yaramıyor. Hatta rahatlasın diye küvete su doldurup yarım saat tuttuk, boyunluk taktık, yüzdü suda. Ama yarım saat uyuyup geri uyandı yine.Canım akşamları banyo ve masaj denedin mi? Bi de senden farklı biri kucaklayıp gezdirse bi süre farklı bi insan da iyi geliyor
Bir büyüsün de bu günlerin acısını çıkaracağım inşallah.Canım tek problem uyku sırasında oluyorsa o hepimizde var. Dediğin gibi alerjide olabilir yada ataktır. Belkide bizim bebeler uyumayı sevmiyordur baksana uyuyanı nadir :)
Benim kızımda kollarıma alıp pışpış dediğim an kıyameti kopartıyor son zamanlarda. Ama gözünden de uyku akıyor belki kıpkırmızı olmuş. Yine de uyumak istemiyor. Pışpışı kesersem susup beni izliyor uykuya karşı
Valla benimki ilk başlarda sadece doğum hediyesi aldı o kadar.. Yani ona da şükür de. Öyle ufak jestler yapmaya kafası basmaz. Zaten kendi çalışmaktan depresyonda
Benim de uykum bölünürse bir daha uyuyamıyor ya.Benimkisi sakin senin bebişe göre canım ama ben de 2-3 saatten fazla uyku uyuyamıyorum maalesef.. Artık bünye kaşarlandı bütün gün azcık uykuyla durmaya alıştı. Uykum bölündü mü devam derin uyuyamıyorum sadece uzanıyorum tabi o bile çok büyük bi aşama bizler için şükür halimize
O mu vermiş sana çocuğu???!!! Sen ona vermiş olmayasınn !Dogum hediyesi mi o ne ki?? Benimki benden hediye istedi bak sana cocuk verdim diye
İşte o farkı anlaması için sadece 1 gün bensiz evde olması çocuğa bakması evi çekip çevirmesi lazım canum ama nerdeeeeah ah bebeğe baksa ne yapacak acaba
Ben de keşke ben çalışsam eşim bebek baksa diyorum. Çalışırken daha az yoruluyordum ben.İşte o farkı anlaması için sadece 1 gün bensiz evde olması çocuğa bakması evi çekip çevirmesi lazım canum ama nerdeeee
Yokk ilk o vermis. Onun sayesinde anne olmusum.O mu vermiş sana çocuğu???!!! Sen ona vermiş olmayasınn !
Gülmek serbest canım sorun yok :)Ay bizde de bu yatak varkoyarken basıyor çığlığı bende hep diyorum sanki çivili yatağa koyuyoz diye.
Kusura bakma bende güldüm okurken. Düştüğünü görsem daha da gülerdim zira düşmelere çok gülerim kendim de düşsem gülerim.Şaka bi yana inşallah bişey olmamıştır/olmaz.
Ay tövbe tövbe.Yokk ilk o vermis. Onun sayesinde anne olmusum.
Ben de zorrrrrla aldırmıştımValla benimki ilk başlarda sadece doğum hediyesi aldı o kadar.. Yani ona da şükür de. Öyle ufak jestler yapmaya kafası basmaz. Zaten kendi çalışmaktan depresyonda
Ben de aynı sebeplerden istiyorum, ayrıca çok da severim. Benim kardeşimde üç tane var ondan birini alırım diye düşünüyorum. Hoş görümcemde 15 üzeri var , o daha çok istiyor almamıBenim kediler altı yaşında daha olgunlar artık. Bebekli eve yavru kedi tavsiye etmem kafayı yersin :) çok hareketli oluyorlar ama bebeğin biraz büyüdüğünde hem hayvan sevgisi olur hem de bağışıklık sistemi güçlenir.
Allah yardımcın olsun. İkiz gibi olacak senin için. Hamilelik zorlamazsa en azından diğeri biraz büyümüş olur da ondam rahat edersin inşallah. Ben de hala adet olamadım, olma ihtimali olmamasına rağmen korkup test yaptım ama negatif çıktı. Eşim de boşuna korkuyorsun sanki korunmasız oldu sen de ha diyip güldü. Ama adet olamayınca korktum ben de napim.Kızımla tek başıma hastaneye gidemeyeceğim için cumartesi yi bekliycem doktor ne diycek çok merak ediyorum kafamda deli sorular hem ikisini birden nasıl büyütücem diye düşünürken hemde ikiside aynı anda büyür gider diye düşünüyorum 3 yıl çocuğum olmayınca korunmayida birakmistik hiç böyle olacağını düşünmemiştim
Aman anlamasın akşam yatsın salonunda. Hatta ben ondan önce yatıcam bazadan battaniyede alamasın donsun uyurken. Hala sinirlerim bozuk.Öff erkeklerbunda sen haklısın aslında ama anlamazki anca akşam gelince siniri geçince anlar seni .Bizde önceki gün evin işleri eksik kalıyormuş diye atıştık eşimle dünde izinliydi bende dedim sen bak bakalım bir gün neye yetişeceksin diye bakarım dedi bu inatlaşacak ya ,gece 2-3 kez mamaya kalktı biliyorum çünkü uyuyamadım içim rahat değildi neyse sabah çocuğa bakıyorum bana görev veriyor altını al acıkmıstır falan dönüyor uyucak :) pardon dedim gün yeni başlıyor sen daha geceden çıktın kalk yap bu saydıklarını neyse yaptı ama sonra büyük bir kavga ettik huyudur üzülürse üzer ee sonuç bir gece dayanamadı.
Bakmaz ki haftasonu uyanınca baktığını kar sayıyorum işte. Kendi bakmaz halden de anlamaz.Bu aksam sen salonda deliksiz uyu. Beyefendi de kizi uyutsun butun gece bakalim nasil oluyormus. Keyfinden kalkiyorsun sanki.
Bende anlamıyorum akşama kadar çalışıyorum diyor. Bilgisayar başında çalışıyorsun tamam beynin yorulur ama benim hem beynim hem bedenim yoruluyor bide uykusuzluk. Yok ama yine de o haklı.Sen tipik bir anne. O da tipik bir baba :) bu çocuk senin sen kalkmak zorundasın ama o değil !
İşe gidiyormuşmuş geç kalmışmış. Bende sabah işe gidiyorum ama gece çocuğuma da bakıyorum benimki de gece ikiyi bulmadan yatmıyorama henüz ölmedim yani. Nedir bu erkeklerdeki tripler bi anlasam
Çok tatlı anlatmışsın :) geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yokturHiçbir şekilde durmayınca bir kenara kendi haline bırakıyorum bizimkini.Şimdi oyun halısında. 5:30dan beri ayaktayım bir kahve içip ayılayım dedim. Ocağa koydum kahveyi, oğlanın ve kk forumun yanına geldim hangi akla hizmetle ise :) Kahve taşmaya başlıyor diye fırladım mutfaga koştum. ama ulaşamadım zira koridorda yollukta kaydım ve yere yapıştım. Kol bacak feci çarptı,kolumda buz kaseti yine de kahvemi bırakmadım amainşallah kırık çıkık yoktur, çocuga kim bakar derdindeyim. Sıcağı geçince de çok ağrımaz inşallah.
Erkek işte hepsi aynı canımBu durumu ben de yaşadım cnm, bana da aynısını yaptı anlayışsızlık diz boyu
Benim öyle susuyor canım ama uyumuyor o kafasını memeye yatırıp uyuyor sadece ama o pozisyonda da ağlıyor artıkbenim bebe hergün huy değiştiriyor. kolumda yatırınca, emzirmeye çalışınca, yatağa koyunca kızarana kadar ağlıyor ,özellikle birkaç gündür böyle. Sadece kucağımda iken dik pozisyonda tutup evin içinde yürürsem susuyor. Biraz önce sakatlanmış olma ihtimali olan koluma rağmen (ah annelik!) aynı şekilde uyuttum, sonra yerine koydum. Belki seninkinde de işe yarar
Yok bugün bende konuştum kızdım normalde hep 2-3 saatlik uykuyla duruyorum ama sırf bu yüzden surat asmıyorm anlamında dedim :)Neden güleryüzlüsün o bağırıyorsa sende bastır. Bir kere baska odaya gidecek oldu aldım yastığı yorganı ben gittim. Korkudan sabahlamış başında bi daha sesi çıkmadı
Demek hepsi aynı canım :)oinone27 yazdiklarinin aynisini yasadik gece .
Cocugu emzirip uyuttum benimki horluyor .Yana dön dedim döndü tekrar ses bakiyorum sirt üstü .Canim bak yan yat boyle olmuyor cocuk uyandi dedim .Adam tamam diyor 5 dk sonra yine ayni .Cocuk sadece horlama sesinden 3 kez uyandi .Ee benim bebe zaten zirt pirt kalkar saat basi .
Bir de sabah kalkmis bir uyutmadin oglum yaa niye 5 te uyandin diyor .Ee senin yuzunden geceyi hatırlamıyorsun herhalde dedim .Iyi istemiyorsaniz salonda yatarım diyor
Aynen büyüsünlerde bi :) ben poposuna poposuna vurucam azıcık anlasındaBir büyüsün de bu günlerin acısını çıkaracağım inşallah.
benim kıza da teyzesi bakıyor sürekli diyorum teyzesi benden iyi bakıyor diye. ilk doğduğunda gazını hiç çıkaramazdım teyzesi ve babası çıkarırdı gazını. şimdide teyzesindeyken 45 dk - 1 saat kadar uyuyor bendeyken yarım saat sonra gözler açılıyor hemen kurulmuş saat gibi. çocuk her zaman anneyi uğraştırır.benim açıklamam da bu oluyor genelde :)Benim tospam da bende uyumuyor. Haftasonu gunduz 3 kere max 30dk uyudu gece de 2 saat tepistik uyusun diye. Ama bakiciyla mukkemel uyuyor. Az once gitti bakici. Gitmeden uyut da git nolur dedim. 5 dk salincakta pispisledi bebe uyudu. Oglen de 1 bucuk saat uyumus uyanmayinca kadin uykusunda biberonu vermis.Kendi kendime beni ozledigi icin uyumadigi aciklamasini getirdim. Diger aciklama beceremedigimdi.
Kız yine ver demiyorlar sana annemle eşim neler yaşadığımı biliyor her seferinde emzik ver deyip duruyorlarvalla zaten 4 aylik oldular neredeyse topikteki bebekler. En zor zaman gecti. Bizde de hala gaz sorunu olsa da sabretmek daha kolay cunku yolun sonundaki isik gorunuyor, en azindan ek gidaya gececekler, donmeyi ogrenecekler, o zaman gaz sorunu tamamen bitiyormus.
Ben 1 kere verdim o emzigi de 10 gun memeye donsun diye ugrastim. Ustelik gayet dinlenerek kendimi toplayabilecegim 10 gunluk kurban bayrami tatilim rezil oldu, aglamayla ugrasmayla, yine kafami toplayamamayla ziyan oldu. Sadece 1 defa verdim ya 1. 2 degil yani dusun... O yuzden bu basima geleni hep anlatiyorum, keske bana cevremdeki yakinlarim ve esim o kadar baski yapmasaydi emzik verelim verelim diye, nedense bebek=emzik boyle bir algi olusmus. Vermedim diye verdirtene kadar ugrastilar, lohusa gunlerimde yenildim onlara, sonra ablam evine, kv koyune gitti yine ben ugrastim, agladim, uzuldum, kendimi sucladim... Gunlerce de eski haline donmemisti. O yuzden suan hala meme reddinden odum kopuyor. Kac zaman ruyalarima girdi, benden gizli ogluma emzik veriyorlar, yine red yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?