2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oinone27 yazdiklarinin aynisini yasadik gece .
Cocugu emzirip uyuttum benimki horluyor .Yana dön dedim döndü tekrar ses bakiyorum sirt üstü .Canim bak yan yat boyle olmuyor cocuk uyandi dedim .Adam tamam diyor 5 dk sonra yine ayni .Cocuk sadece horlama sesinden 3 kez uyandi .Ee benim bebe zaten zirt pirt kalkar saat basi .
Bir de sabah kalkmis bir uyutmadin oglum yaa niye 5 te uyandin diyor .Ee senin yuzunden geceyi hatırlamıyorsun herhalde dedim .Iyi istemiyorsaniz salonda yatarım diyor

Canım akşamları banyo ve masaj denedin mi? Bi de senden farklı biri kucaklayıp gezdirse bi süre farklı bi insan da iyi geliyor
Denedim de pek işe yaramıyor. Hatta rahatlasın diye küvete su doldurup yarım saat tuttuk, boyunluk taktık, yüzdü suda. Ama yarım saat uyuyup geri uyandı yine.

Bir büyüsün de bu günlerin acısını çıkaracağım inşallah.

Benim de uykum bölünürse bir daha uyuyamıyor ya.

Benimki son zamanlarda 6.30 gibi uykuya dalıp bazen 3 bazen 4 saat uyuyor kendi yatağında. Ben bunu gece uykusuna nasıl çekeceğim? 2 3 gündür 6.30da dalıyor, ondan sonra dediğim gibi belli süre uyuyor. Bunu geceye çekebilsem aslında çok iyi olacak ama nasıl çekeceğim bulamıyorum. Kimisi gündüz çok uyutma o zaman gece erken uyur dedi, ben de uyanacak gibi olduğu zaman pışpışlamadım ve uyandı ama gece yine uyuyamadı. Gündüz uykusunu iyi alırsa gece daha iyi uyur diyen uyku eğitmenleri var. Onları denedim, o da tutmadı. 15er dakika erkene çekip gündüz uykularını deneyeyim desem benimki ne zaman uyuyacak belli olmuyor. Var mı önerisi olan? En azından gece 12 yatıp 4te kalksa emse geri yatsa 2 3 saat daha uyusa benden daha iyisi yok. Bunu gündüz uykusunda yapıyor.

Gülmek serbest canım sorun yok :)

Ben de aynı sebeplerden istiyorum, ayrıca çok da severim. Benim kardeşimde üç tane var ondan birini alırım diye düşünüyorum. Hoş görümcemde 15 üzeri var , o daha çok istiyor almamı

Allah yardımcın olsun. İkiz gibi olacak senin için. Hamilelik zorlamazsa en azından diğeri biraz büyümüş olur da ondam rahat edersin inşallah. Ben de hala adet olamadım, olma ihtimali olmamasına rağmen korkup test yaptım ama negatif çıktı. Eşim de boşuna korkuyorsun sanki korunmasız oldu sen de ha diyip güldü. Ama adet olamayınca korktum ben de napim.

Aman anlamasın akşam yatsın salonunda. Hatta ben ondan önce yatıcam bazadan battaniyede alamasın donsun uyurken. Hala sinirlerim bozuk.
Bu aksam sen salonda deliksiz uyu. Beyefendi de kizi uyutsun butun gece bakalim nasil oluyormus. Keyfinden kalkiyorsun sanki.
Bakmaz ki haftasonu uyanınca baktığını kar sayıyorum işte. Kendi bakmaz halden de anlamaz.
Bende anlamıyorum akşama kadar çalışıyorum diyor. Bilgisayar başında çalışıyorsun tamam beynin yorulur ama benim hem beynim hem bedenim yoruluyor bide uykusuzluk. Yok ama yine de o haklı.
Çok tatlı anlatmışsın :) geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur
Bu durumu ben de yaşadım cnm, bana da aynısını yaptı anlayışsızlık diz boyu
Erkek işte hepsi aynı canım
Benim öyle susuyor canım ama uyumuyor o kafasını memeye yatırıp uyuyor sadece ama o pozisyonda da ağlıyor artık
Neden güleryüzlüsün o bağırıyorsa sende bastır. Bir kere baska odaya gidecek oldu aldım yastığı yorganı ben gittim. Korkudan sabahlamış başında bi daha sesi çıkmadı
Yok bugün bende konuştum kızdım normalde hep 2-3 saatlik uykuyla duruyorum ama sırf bu yüzden surat asmıyorm anlamında dedim :)
Demek hepsi aynı canım :)
Bizimkide nasil hatırlıyor anlamadım duyanda her söylediğimde kalktı sanıcak öyle hatırlıyor sanki. Normalde kendisi der horlarsam kaldır diye sabah atar yapası tuttu. İşe geç kaldı ya suçlu arıycak sanki uyuduğu günlerde hiç geç kalmamış gibi. Ben salonda yatırıcam bi süre kafa dinlesin beyimiz.

benim kıza da teyzesi bakıyor sürekli diyorum teyzesi benden iyi bakıyor diye. ilk doğduğunda gazını hiç çıkaramazdım teyzesi ve babası çıkarırdı gazını. şimdide teyzesindeyken 45 dk - 1 saat kadar uyuyor bendeyken yarım saat sonra gözler açılıyor hemen kurulmuş saat gibi. çocuk her zaman anneyi uğraştırır.benim açıklamam da bu oluyor genelde :)

Kız yine ver demiyorlar sana annemle eşim neler yaşadığımı biliyor her seferinde emzik ver deyip duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…