2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben eşimi salona gönderdim. Havalar soğuyunca gelirim, kulaklık falan takarım artık diyor. Ben alıştım artık eşim olmadan uyumaya. Onun uyuyamayıp sinirli olmasındansa gitsin uyusun daha iyi. Zaten çocuk gece uyanıp oyun istiyor, yanımda dursa da uyuyamaz. Ev arkadaşı gibi takılıyoruz artık. Nereye kadar giderse...

Neden uyutunca 30.dakikada uyaniyor .Neden 25 ya da 35 degil tam 30
uyku kitaplarında uyku döngülerinden bahsediyorlar. 30. yada 45. dk uyku döngüsü oluyormuş uykuları aralanınca yeniden nasıl uyuyacaklarını belemediklerinden uyanıyorlarmış. nasıl uyuduysa aynı desteği arıyorlarmış sallama meme de uyuma pışpışlama gibi..

Dogumdan sonra adet düzensizliği oluyormuş canım korunuyorsaniz korkmayın

çocukların çoğu öyle sanırım benim kızda gündüz yarım saat uyuyor sadece uyanınca yataktan almıyorum sallıyorum tekrardan uyusa bile 10 dk sonra tekrar uyanıyor

Kızlar okuduğum kitapta ağlama krizlerinin bazen stres kaynaklı olduğunu ve bebeğin stresini atmak içini bunu yapmaya ihtiyacı olduğundan bahşediyor. Yani karnı toksa, Uykusu yoksa, altı temizse ve bebek ağlıyorsa kucağınızda ona ilgi göstererek ağlamasına müsaade etmek gerektiği yazıyor. Bir de yaşayanlardan şöyle bir örnek vermiş ekliyorum.

Eklentiler

• B0FDC283-7D2D-435E-979B-C46BA6384067.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 42
Daha kötüsü var tepesine kadar yaptı banyo yaptırdım. Huyudur banyodan çıktım diye kıyameti koparır bezini bağladım mis gibi giydirdim 5 dk geçti tekrar tepesine kadar sar başa derken 15 dk sonra tekrar sar başa bugünlük son olur umarım. Ayrıca premium care bezide eşekler tepsin

kan damlasına başlayanlar varmı. 4 aylık aşısından sonra kan damlası verdiler sağlık ocağından dr da demişti verilecek diye. ilk verdiğimde 2 gün kaka yapmadı. bende kabız oldu sandım bıraktım. 2 gün sonra kakasını normal ve yumuşak kıvamda yaptı bir sorun çıkmadı diye kan ilacını tekrar verdim. 2 gün sonra koyu yeşil gibi kaka yaptı sabah ve akşam 2 defa. bilemedim ilaçtan dolayı mı böyle oldu.aylık kontrolü haftaya yine aynısı olursa doktora götürüp soracağım.

Bende bundan sonra öyle olmayı planlıyorum canım yaranamıyorum diğer türlü. Gerçi bizimki oyunda oynasa çığlıkta atsa pek uyanmaz ben uyanıkken devam eder uyumaya ama işte 2-3 kere dürtünce suçlu oldum.

Evet ben de okudum .Ama orda yazilan gibi olmuyor .Benimki tekrsr uyumuyor yani .Eger yanindaysam uyutma ihtimalim var.Ama baska odadaysam ben gelene kadar o cok kiymetli uykumuz coktaan kacmis oluyor.
Premium care iyiydi bize .Ben pahali diye vazgectim .Can bebe kullanıyorduk ama esim son olarak aktif bebek deneyelim dedi .Of onu alana kadar premium alsaydik en azindan sabah 1 saat fazladan is cikmazdi.Bir de bizim banyo cocuk yikamak icin hic uygun degil .Ne dus teknesi var ne kuvet .Sadece kabin .Hala odada yikiyorum.Dolu kuveti banyoya kadar tasimak cok zor oluyor .

Ah bu erkekler. Gereksiz yere insanın moralini bozuyorlar. Zaten çocukla uğraşmak zor bir de onlarla uğraşıyoruz.

Eşim karşı biraz. Bebek öncesi pazarlık etmiştim. Bir süre çocuk olmadı bizim. Şu vakte kadar çocuk olmazsa kedi alacagız dedim ikna ettim zorla. İkna olduğu hafta hamile kalmışım kedi yalan oldu
Kısmet o zaman cnm ama kedilerde ilgi istiyor. Ben cocuktan pek zaman bulamiyorum ilgilenmeye genelde eşim ilgileniyor oynuyor fln :)

Bizimde kabin biz beraber giriyoruz banyoya

arkadasimin 5 kedisi 2 bebegi var. Kedilerden 1i bebeklerle ilgili, beraber uyuyorlar, kacmiyor cocuklardan. Oburleri korkmus bebeklerin sevme şeklinden. Bilmiyorlar ya, kuyrugunu falan cekiyorlar
Bizimki tam soğuk nevane misafir gelse hopp mutfak dolabının üstüne asla sevdirmez kendisini hanfendi. Tekir kedim çok sıcak kanlıydı bu hanfendi ankara kedisi hiç sıcak kanlı değil:)

Ben de keşke ben çalışsam eşim bebek baksa diyorum. Çalışırken daha az yoruluyordum ben.
Aynen canım brn de öyle.. Çalışırken yorulsak bile uyuyp dinlenmeye vaktimşx oluyordu şimdi o yok. . Ama onlar çalışıyorlar çooook yoruluyorlar. Halbuki eve gelince uyuyup dinlenebilmek gibi bir lüksleri var ama anlamıyorlar işte

Ben de zorrrrrla aldırmıştım
Alsınlar yani bir zahmettt.. Benimkinr brn al demedim hatta alma şimdi onun sırası mı paraya ihtiyaç var dedim aaa drdi ben onu çoktan beri almayı kafama koydum dedi gitti aldı.. Düşünmesi yeter de keşke her konuda her zaman düşünceli olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…