- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.581
Ataerkil kafaDogum hediyesi mi o ne ki?? Benimki benden hediye istedi bak sana cocuk verdim diye
Ben eşimi salona gönderdim. Havalar soğuyunca gelirim, kulaklık falan takarım artık diyor. Ben alıştım artık eşim olmadan uyumaya. Onun uyuyamayıp sinirli olmasındansa gitsin uyusun daha iyi. Zaten çocuk gece uyanıp oyun istiyor, yanımda dursa da uyuyamaz. Ev arkadaşı gibi takılıyoruz artık. Nereye kadar giderse...Sabah sabah eşimle tartıştık o kadar moralim bozuldu ki. Dün gece sürekli kızım uyandı. Ben uyutmaya çalışıyorum eşim tam o sıra horluyor kızda sıçrıyor. Bende yana dön sağa dön vs diye 3-4 kere uyardım. Kızımı uyuttum yatırdım yine horladı. Hayatım bi su iç çok horluyorsun dedim. Bu kalktı aldı yastığı içeri gidiyor sinirle. Bende su iç yeter bide gece duymam kızı dedim. Bu aralar 2-3 kere eşim kaldırdı beni bazen duymuyorum korktum o yüzden . Neyse yattı uyudu bu bende bi daha seslenmedim zaten horlamasıda kesildi su içince. Sabah uyandık işe geç kalmış. Bana sinirli. Ben onu uyutmamışımda gecede 40 kere kalkmışda benim yüzümden geç kalmış falan filan. O insan gibi diğer odaya gideyim demiş ben anlamamışım. Söylendi durdu. Sen her seslendiğimde uyudun tek bi sefer kalktın onda da 5 dk sonra yine uyudun diyorum anlamıyor. Bağıra çağıra sabah sabah olay yaptı. Anladım ki çok meraklıymş salonda yatmaya. Zaten deliksiz hiç bigün uyuyamadımda bide bugün 40 kere kalktım ne anlayışsızsın gece trip atıyorsun diye konuşa konuşa gitti. Trip atmıyorum burda uyu dedim sadece diyorum dinlemedi bile. O kadar kırıldım ki. Ben 3 saat anca uyudum yine güler yüzlü benim.
uyku kitaplarında uyku döngülerinden bahsediyorlar. 30. yada 45. dk uyku döngüsü oluyormuş uykuları aralanınca yeniden nasıl uyuyacaklarını belemediklerinden uyanıyorlarmış. nasıl uyuduysa aynı desteği arıyorlarmış sallama meme de uyuma pışpışlama gibi..Neden uyutunca 30.dakikada uyaniyor .Neden 25 ya da 35 degil tam 30
Dogumdan sonra adet düzensizliği oluyormuş canım korunuyorsaniz korkmayınAllah yardımcın olsun. İkiz gibi olacak senin için. Hamilelik zorlamazsa en azından diğeri biraz büyümüş olur da ondam rahat edersin inşallah. Ben de hala adet olamadım, olma ihtimali olmamasına rağmen korkup test yaptım ama negatif çıktı. Eşim de boşuna korkuyorsun sanki korunmasız oldu sen de ha diyip güldü. Ama adet olamayınca korktum ben de napim.
çocukların çoğu öyle sanırım benim kızda gündüz yarım saat uyuyor sadece uyanınca yataktan almıyorum sallıyorum tekrardan uyusa bile 10 dk sonra tekrar uyanıyorBebekler uyuduktan yarım saat sonra derin uykuya geçerlermiş o uykuya geçmeden de uyanıklık yaşarlarmış eğer tekrar uyumasına yardmcı olursak derin uykuya geçip devam ederlermş. İlk 3 ay yarım saat sonraki aylarda 45 dk uyutmaya çalışmak gerekiyormuş. Baktık hala uyumuyor ozamn kaldrmalymşız. Zamanla kendisi yarım saat sonra derin uykuya geçmeyi öğrenirmiş.. böyle okumuştum ama ne yapsamda geri uyumuyor benim oğlum gündüz uykuları hep yarım saat
Canım hayırlı olsun kolaylıklar diliyorum :) istemsiz mi oldu seninDogumdan sonra adet düzensizliği oluyormuş canım korunuyorsaniz korkmayın
Daha kötüsü var tepesine kadar yaptı banyo yaptırdım. Huyudur banyodan çıktım diye kıyameti koparır bezini bağladım mis gibi giydirdim 5 dk geçti tekrar tepesine kadar sar başa derken 15 dk sonra tekrar sar başa bugünlük son olur umarım. Ayrıca premium care bezide eşekler tepsinSabahin 5 inden beri canim cikti .Hoplat ziplat emzirmeye calis .Cok agladi sakinlestir tekrar dene .Yok yine olmadi derken bu saat oldu.Ustelik daha yeni değiştirdigim nevresime once kustu .Sonra da kakasini yapti .Hemen banyo yaptirdim.
Insallah uyur amin
Yaa bu prima aktif bebek de o kadar iyi degilmis .Citcitli badiyi atmak zorunda kaldim.Cocuk sanki hic bez takmamis gibi neredeyse ensesindeydi kaka .Kucagimda oldugu icin benim ust bas da gitti .Once görmedim tabii yataga koydum carsaf da gitti .
Simdi beni toplanması gereken kahvalti sofrasi ,odanin ortasindaki kuvet ,degistirilmesi gereken nevresimler bekler .
Bende bundan sonra öyle olmayı planlıyorum canım yaranamıyorum diğer türlü. Gerçi bizimki oyunda oynasa çığlıkta atsa pek uyanmaz ben uyanıkken devam eder uyumaya ama işte 2-3 kere dürtünce suçlu oldum.Ben eşimi salona gönderdim. Havalar soğuyunca gelirim, kulaklık falan takarım artık diyor. Ben alıştım artık eşim olmadan uyumaya. Onun uyuyamayıp sinirli olmasındansa gitsin uyusun daha iyi. Zaten çocuk gece uyanıp oyun istiyor, yanımda dursa da uyuyamaz. Ev arkadaşı gibi takılıyoruz artık. Nereye kadar giderse...
Evet ben de okudum .Ama orda yazilan gibi olmuyor .Benimki tekrsr uyumuyor yani .Eger yanindaysam uyutma ihtimalim var.Ama baska odadaysam ben gelene kadar o cok kiymetli uykumuz coktaan kacmis oluyor.uyku kitaplarında uyku döngülerinden bahsediyorlar. 30. yada 45. dk uyku döngüsü oluyormuş uykuları aralanınca yeniden nasıl uyuyacaklarını belemediklerinden uyanıyorlarmış. nasıl uyuduysa aynı desteği arıyorlarmış sallama meme de uyuma pışpışlama gibi..
Premium care iyiydi bize .Ben pahali diye vazgectim .Can bebe kullanıyorduk ama esim son olarak aktif bebek deneyelim dedi .Of onu alana kadar premium alsaydik en azindan sabah 1 saat fazladan is cikmazdi.Bir de bizim banyo cocuk yikamak icin hic uygun degil .Ne dus teknesi var ne kuvet .Sadece kabin .Hala odada yikiyorum.Dolu kuveti banyoya kadar tasimak cok zor oluyor .Daha kötüsü var tepesine kadar yaptı banyo yaptırdım. Huyudur banyodan çıktım diye kıyameti koparır bezini bağladım mis gibi giydirdim 5 dk geçti tekrar tepesine kadar sar başa derken 15 dk sonra tekrar sar başa bugünlük son olur umarım. Ayrıca premium care bezide eşekler tepsin
Ah bu erkekler. Gereksiz yere insanın moralini bozuyorlar. Zaten çocukla uğraşmak zor bir de onlarla uğraşıyoruz.Bende bundan sonra öyle olmayı planlıyorum canım yaranamıyorum diğer türlü. Gerçi bizimki oyunda oynasa çığlıkta atsa pek uyanmaz ben uyanıkken devam eder uyumaya ama işte 2-3 kere dürtünce suçlu oldum.
Kısmet o zaman cnm ama kedilerde ilgi istiyor. Ben cocuktan pek zaman bulamiyorum ilgilenmeye genelde eşim ilgileniyor oynuyor fln :)Eşim karşı biraz. Bebek öncesi pazarlık etmiştim. Bir süre çocuk olmadı bizim. Şu vakte kadar çocuk olmazsa kedi alacagız dedim ikna ettim zorla. İkna olduğu hafta hamile kalmışımkedi yalan oldu
ablam az once telefonda dediKız yine ver demiyorlar sana annemle eşim neler yaşadığımı biliyor her seferinde emzik ver deyip duruyorlar
Bizimde kabin biz beraber giriyoruz banyoyaEvet ben de okudum .Ama orda yazilan gibi olmuyor .Benimki tekrsr uyumuyor yani .Eger yanindaysam uyutma ihtimalim var.Ama baska odadaysam ben gelene kadar o cok kiymetli uykumuz coktaan kacmis oluyor.
Premium care iyiydi bize .Ben pahali diye vazgectim .Can bebe kullanıyorduk ama esim son olarak aktif bebek deneyelim dedi .Of onu alana kadar premium alsaydik en azindan sabah 1 saat fazladan is cikmazdi.Bir de bizim banyo cocuk yikamak icin hic uygun degil .Ne dus teknesi var ne kuvet .Sadece kabin .Hala odada yikiyorum.Dolu kuveti banyoya kadar tasimak cok zor oluyor .
Bizimki tam soğuk nevane misafir gelse hopp mutfak dolabının üstüne asla sevdirmez kendisini hanfendi. Tekir kedim çok sıcak kanlıydı bu hanfendi ankara kedisi hiç sıcak kanlı değil:)arkadasimin 5 kedisi 2 bebegi var. Kedilerden 1i bebeklerle ilgili, beraber uyuyorlar, kacmiyor cocuklardan. Oburleri korkmus bebeklerin sevme şeklinden. Bilmiyorlar ya, kuyrugunu falan cekiyorlar
Yani şöyle söyleyeyim benim 3 yıl çocuğum olmayınca korunmayida birakmistik hiç böyle olacağını düşünmemiştim sevinsem mi üzülsem mi bilemedimCanım hayırlı olsun kolaylıklar diliyorum :) istemsiz mi oldu senin
Aynen canım brn de öyle.. Çalışırken yorulsak bile uyuyp dinlenmeye vaktimşx oluyordu şimdi o yok. . Ama onlar çalışıyorlar çooook yoruluyorlar. Halbuki eve gelince uyuyup dinlenebilmek gibi bir lüksleri var ama anlamıyorlar işteBen de keşke ben çalışsam eşim bebek baksa diyorum. Çalışırken daha az yoruluyordum ben.
Töbe töbe ya.. YorumsuzumYokk ilk o vermis. Onun sayesinde anne olmusum.
Alsınlar yani bir zahmettt.. Benimkinr brn al demedim hatta alma şimdi onun sırası mı paraya ihtiyaç var dedim aaa drdi ben onu çoktan beri almayı kafama koydum dedi gitti aldı.. Düşünmesi yeter de keşke her konuda her zaman düşünceli olsaBen de zorrrrrla aldırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?