2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

https://www.nurturia.com.tr/questions/4dc55cf6-7772-4da6-81ee-9fb001431a55/1/uyku-problemi şöyle de bir paylasım var

Yani şöyle söyleyeyim benim 3 yıl çocuğum olmayınca korunmayida birakmistik hiç böyle olacağını düşünmemiştim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Hayırlısı ya zorlukları olacak elbet ama rabbim böyle uygun görmüş :) olumsuz düşünme hiç.

Aynen canım ama nerde :)

evlat ağlayınca insanın etini koparıyorlar sanki. çok fena birsey. bizö de az önce tam yazarkn agladı sadece link paylasabldm aglayınca bisey yazamadım

canım ben daha yeni soft banyo destegi diye bişey aldım. onu alıp kabinde yıkayabilirsin.benm kabin tekneli ama teknesize de olur

evlat ağlayınca insanın etini koparıyorlar sanki. çok fena birsey. bizö de az önce tam yazarkn agladı sadece link paylasabldm aglayınca bisey yazamadım
Çok teşekkür ederim, çok zor ya o ağlayınca duramıyor ki insan Uyansın desem uyanınca uyumak için sürekli ağlıyor

Geçmiş olsun cnm biz de dün olduk ilk gün 38 dereceyi gördük
Sağol canım bizde ateş yok ama kucağımdan bi sn inmek istemiyor tuvalete giderken bile çığlıklar eşliğinde koştum. İlk günlerde böyleydi aşı huysuzluk yaptı sanırım belki canı yanıyordur.

Yüzünü eksitti ama açtı ağzını. Yarın yine vercem bugün bir tatlı kaşığı verdim. Yarın daha çok veririm

Yok canım, benimki normal, ataktan önceki gibi sakin, uykusu da düzenli. Ama korktum şimdi sen bizden önce giriyordun

Yok canım, benimki normal, ataktan önceki gibi sakin, uykusu da düzenli. Ama korktum şimdi sen bizden önce giriyordun
Emin olamadım atak gibi duruyor yine iştahı azaldı biberon reddi başladı gece 5 kere uyanıyor gündüz asla kucağımdan inmiyor ve akşamları asla susturamiyoruz aglamasini

Ben pencerenin eşiğinden döndüm 10 dk önce, uykusu geldi sallamak işe yaramadı emerek uyusun dedim. Tam dalmıştı zil çaldı migrostan alışveriş yapmıştım 7 9 arası seçtim maşallah 7 de geldi eşim gelmiş olsaydı o alacaktı. Memeden ayrılınca küçük kıyamet koptu. Su an hala emiyor gözler açık asabi eliylede yakamdan tutuyor

O sayfalara hiç bakamıyorum ya zira bizim evde iki haftadır yemek pişmiyor pisemiyor. Nasıl zaman bulup da çocuğa pişircem bilmiyorum
Dün bezelye ve makarna yapmıştım. Bugüne biraz bezelye kaldı yanına pilav yapayım dedim. Maşallah bir pilav yapmışım mahalleye yeter nasıl bir el ayarım varsa kuşa versen doymaz zaten açtım gelip gidip kaşıkladım bitti Akılsız başın cezasını tabi ben çektim tek kolumda kızla tavuk kızarttık zor oldu ama oldu. Ek gıdada çocuk annemle olacak muhtemelen o yüzden Allaha emanet

O sayfalara hiç bakamıyorum ya zira bizim evde iki haftadır yemek pişmiyor pisemiyor. Nasıl zaman bulup da çocuğa pişircem bilmiyorum
Başlayınca devami gelir insallah .Ben de yemek yaptim ama bulaşık dağ oldu .Sular kesik .Gece 10da gelcekmis .O saatte nasil mutfaga gireyim cocukla.Esimin merhametine kalmis bakalim ne olcak.
Annen serpme kahvalti açar .Ortasına da senin kizi oturtur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…