2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al benden de o kadar, ben de çok severim kek pasta börek yapmayı gel gör ki zaman enerji yokluğu bitirdi beni

Çok enteresan ya maşallah minik kuzulara

Benimki de atak haftasında. Ondan mıdır bilmiyorum ama artık uyumak istediğinde ağlamak yerine çığlık atmayı ve susmamayı tercih ediyor.

Evet benimkide aynı biz ayın 16 sında 4 aylık olucaz birkaç gündür böyle

Benimki 1 saate uyusa diyorum, 1 2 saat belki uyur. 6.30da gece uykusuna yatıyor. Ters benim çocuğum.

Evet benimkide aynı biz ayın 16 sında 4 aylık olucaz birkaç gündür böyle
Benimki 14 gün sonra 5 aylık olacak. O çığlık attıkça benim kafamın içinde yankılanıyor. Aşırı sinirleniyorum çünkü çok çok çok yüksek sesle bağırıyor. Dayanamıyorum o kadar yüksek sese.

Ben çığlık attığında hiştttt diyorum yapmayı kesiyor

Senin mesajını bekliyordum bende. Diş çıkarma huysuzluğu gibi duruyordu ama histerik ağlama nöbetleri, yarım saat uyuyup uyandı gece uykusundan daha yeni uyudu canım yarım saat oldu. Babası da ben de pert olduk çok fenaydı. Memeyi sinirle emmedi. Mamayı bir saat arayla yedi mecburen verdik. Yarın baba yok inşallah aynısı olmaz

Ya ben bazen yüzüstü yatırmayı beceremeyip uyandırıyorum. Kolay bit yolu yok mu yüzüstü yatırmanın?
Canımm 2 türlü yatırabilirsin ben genelde ilk önce kafasını vücudu uzunlamasına olacak şekilde omzuma dayıyorym. Biraz öyle bekliyorum 1 dk kadar emdiği süt iyice insin aşağı diye sonra sağ avucumun içine yüzünü dayayıp vücudunu da ters çevirip yatırıyom bu en kolayı geliyor bana. Diğer türlü de sırt üstü yatırcak gibi yatağa yatırıp o an ters çevirmek ama işte o zor orda daha çok uyanabiliyor benimki de ama ona da alıştı çok uykusu varsa o da fark etmiyor bazen

Ateş yaptı aşı. 38.7ye kadar çıktı fitilden sonra düştü şimdi 37.4. İlk ateş deneyimim oldu. Şimdi uyuturken üstünü ince mi giydirmeliyim?
Evet canım ince giydirip ince bi örtüyle ört bence. Çok ateşi çıkarsa daha ıslak vezle alnını koltuk altlarını bşraz silebilirain geçmiş olsun çok

Anladım :) bazen çok rahat koyuyorum, hatta başını kendisi istediği pozisyona çeviriyor tam ben koyacakken, bazen de o kadar kötü koyuyorum ki anında uyanıyor. Deneyeceğim ilk yöntemi. İkinci yöntemde kesin uyanır da.

Ateş yaptı aşı. 38.7ye kadar çıktı fitilden sonra düştü şimdi 37.4. İlk ateş deneyimim oldu. Şimdi uyuturken üstünü ince mi giydirmeliyim?
Ben ince giydirip üstüne hiçbir şey örtmemiştim ama bizim burası sıcak diye. Incecik bir örtü örtebilirsin. Ateşi tekrar çıkarsa ıslak bezi eklem yerlerine koyabilirsin. Çok kötü olursa da ılık suyla yıkarsın. Inşallah kolay atlatırsınız.

Bu lanet gaz ne zaman yakamizdan dusecek acaba .2 den beri ayaktayiz. Az sonra gün aydinlanacak ve o zaman hic uyumayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…