2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@Kizilcik123 iştahsızlıkda eklendi bizim atağa, gece mama istemeden uyudular uyandıklarında memeyle uyuturdum meme almadıkları için uyanık takıldılar. Bizim meselenin ana unsuru diş çıkarma bence.

Benimki henüz 3 aylık ve 15 -20 gündür şapşik şapşik aynı şeyi yapıyor . Acaba diyorum tıp yanılıyor da anne babalar mı haklı bıraksam yer gibi yani
Bir de üç gecedir akşam 21:30,22:00 gübi uyuyor. Geç yemek yiyoruz , yerken anakucağında oturup bizi izliyor. Belki de sırf yemeği görmek için o saati bekliyordur, sırf bana da biraz verirler mi diye

Benimki 1 saate uyusa diyorum, 1 2 saat belki uyur. 6.30da gece uykusuna yatıyor. Ters benim çocuğum.
canim geceyle gunduzu karistirmis gibi sanki. Ama ne yapilir bilemiyorum. tavsiyeler zaten işe yarasaydi bugune kadar işlemiyor bizim bebelere hicbir sey

Evet canım ince giydirip ince bi örtüyle ört bence. Çok ateşi çıkarsa daha ıslak vezle alnını koltuk altlarını bşraz silebilirain geçmiş olsun çok
Öyle yaptım kızlar zıbın giydirdim uzun kollu ince bi pijama üstüne ince bi battaniye örttüm bi daha çıkmadı şükür. Silme işini ilk ateşi çıkınca yapmıştım zaten.
Geçmiş olsun canım, koltuk altından mı o derece çıktı?
Temassız ateş ölçerde yaklaşık aynı derece gösteriyordu canım 1-2 derece oynama vardı her ölçmemde emin olmak için dijital termometre ile ölçtüm koltuk altındanda 38.7 çıktı

Keşke bende öyle yapsaydım. Bırakıp sonra uyutayım desem azıcık mayışıklığıda gidip hiç uyumuycak diye korkuyorum
Bazen öyle de oluyor. Ama ben stres yaptıkça o daha çok uyumuyor. Dün gec sabah 5e kadar uyutamadım uyutamadıkça stres oldum artık dayanamadım da. Bazen uyuyor bazen uyumuyorlar çözemedim ben de. 5ten sonra uyuyup 7 de uyandı şaka gibi.

Bizim dr mi acaba diş yüzünden geceleri bu kadar sık emip gündüzleri doğru düzgün emmiyor anlamafım. Ama daha ortada diş falan yok.. Senin bebiş ne kadarlık canım
Benimki de gündüz emmek istemiyor bir süredir. Burnu da hep fış fıştı bu sabah doktorun verdiği Damla’yı damlattım ve şok oldum iki delikten de kocaman Beyaz pislikler çıktı. Bildiğin burnu tıkalıymış. Bakalım bugün emecek mi? Burun kaynaklıysa Emer diye umut ediyorum

Evet ben de okumuştum onu. Ama inanılmaz bir halde ya bildiğin yiyor gibi hareketler. Ben blw uygulamak istiyorum o yüzden 180 günü bekliyorum

İlk gün temassız ateş ölçerle 38 dereceyi gördüm elleri başı sımsıcacıktı giysilerinş azalttım ışık su ile sildim yavaş yavaş düştü, artık böyle yükselmez diye düşünüyorum cnm, geçmiş olsun

Heheh

Ufak ufak ek gıda hazırlığına başladım. Bu kırmızı erik püresi, yapabilirsem balkabağı atacağım temizleyip gördüğüm kadarıyla çok kullanılıyor. Kemiksuyu olayına girmeyeceğim. İnstagramda bir sayfadan almıştım hamileyken yine ordan alacağım kemiksuyu fermente gıdaydı sanırım. Ek gıda ıvır zıvırını makarnavitma dan almayı düşünüyorum. Önceden konuşmam lazım içerisinde süt yoğurt olmayan şeyleri, birde bu çocuk aç ve arinli hayatın kitaplari var aklımda. Genelde çocuk annemde olacak ama müdahale edebildiğim kadar artık

Eklentiler

• Screenshot_20181107-103406.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 47
@Kizilcik123 canın bu gece 6 kere uyandı ama kakada 6. Gün ondanmıydı bilmiyorum. Genel hali iyi aslında huzursuzluk, ıkınma vs. Yok. Gülücüklerle uyanıyor. Neden böyle oldu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…