2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah'ım şoktayım. Rahmet eylesin Chopinn e huzur olsun yattığı yer ..

İkinci kez uyudu oğluşum

Merak edip açtım ilk karşıma çıkan müziğini ohhh ruhum dinlendi ne güzel bir müzikmiş çok severim solo keman ve piyano seslerini .. teşekkürler.

Sünnet yaptıranlar vardı sanırım kızlar. Biz de 2gün önce yaptırdık. Ne zaman banyo yapabilir doktora sormayı unuttum ya? Bi de kaç günde iyileşti sizin?
Canım bize 2 gün sonra yıkayanilirsiniz demişti doktorumuz. 1 hafta 10 günde iyileşiyor canım. Hayırlı olsun sünnetiniz

Kızlar aşılarımızı olduk annemle gittim ve ona tutturdum ben aşının sonuna doğru göründüm ve biter bitmez alıp emzirdim korktuğum olmadı şimdilik. Gece hiç uyumadı daha yeni uykuya daldı. Aşırı burun tıkanıklığı var sf ve otribebe ile de açamadım. Size birşey soracağım kilo olarak %10 persentildeyiz. Doktora mama azaltmaya çalıştığımı söyledim. mamayı arttırma ama aç da bırakma ağlarsa doyur dedi. Sizce persentilde çok mu geride. Mama azaltarak yanlış mı yapıyorum. Çocuğun gelişimine engel mi oluyorum ya.

Bizim şekerpareye tembel dedim ama beni bir günde yalancı çıkardı. 1 Ağustos dogumlu, hiç dönme girişimi yoktu. Meğer cocuga dogru fırsatı vermemişim
Kendim kanepe veya yatakta yarı yatar pozisyonda iken onu yüzüstü göğsüme koyuyorum, önce break dance yapar gibi kendi göbeği üzerine saat gibi 90 derece dönüyor. Kafası benim üstümden ayrılınca da kafasının ağırlığını kullanıp bacakları ile de çırpınıp kendini yüzüstü kanepeye/yatağa atıyor, ama sadece üst beden iniyor oraya. Bitti mi ? bitmedi. Sonra bacaklar benim üzerimde iken bir yan takla ile sırt üstü dönüyor. Son olarak bacakları totişi havaya dikip yamultup kucağımdan komple inmeyi başarıyor. Dün 8-10 defa arka arkaya yaptı bunu. Önce düşüyor mu denge kaybedip dedim ama direk oyun yapıyormuş minnoş. Ama karmaşık bir sistemi var yani ne yalan söyleyeyim

Bu vesile ile piyanolu oyun halısının da vadesi dolacak gibi çünkü onda dönemez. Hala halı almamışlara duyurulur :)

katiliyorum. Migrosu gezer gibi tum reyonlari incelerdim. Simdi tikir tikir aliyorum, dusunmeye vakit olmuyor =) ama iyi ki var. Bizim araba da yok, markete git, al, getir...
Ben marketi gezme fırsatı olarak görüyorum
Gerçi bebiş grip oldugundan beri çıkamadım ama 1 km ötedeki migrosa az gitmedik kendisiyle

yerel secim var onumuzde, Ankara'ya deniz yapana veririm oyu

Bizde suan araba yok o yuzden gezemiyoruz canim. Alacaktik da ekonomi boyle olunca geri adim attik. Ama lazim da hava da soguyacakmis
Baktık kimsenin yapacagı yok, biz oğlanın iki isminden birini Deniz koyduk. Etrafta Ankara'ya deniz getirdik diye diye dolaşıyorum
Bizde araba var da ben de tek başıma arabayla iki kez çıktım o da mecburi yerlere. Bir ara buluşalım arkadaşım ya , sen ne taraflardasın? Sen uzaklaşamasan bile belki bir cesaret gelirim o taraflara araba ile :)

Bu içgüdü konusunda katılıyorum. Ben de gereksiz oldugunu düşündüğüm bir probiyotik kullanıyorum ama bu kutu bitince dr ne derse desin bırakacağım. 7/24 biz gözlemliyoruz çocugu, safi içgüdü de değil yani, olanı biteni en iyi biz biliyoruz. Tıp da 50 yıl önce söylenen şeyler bugun yalanlanıyor, dolayısıyla kutsal bilgi gibi görmüyorum onu da. Sen de gönlünü rahat tut, son zamanlarda antibiyotik çok fazla tukaka oldu ama bazen etkileri abartabiliyor bizim toplum, biz de korkuyoruz. Bir kerelik kullanımla bağışıklık kazanmaz antibiyotik içeriklere zannımca, içini ferah tutmaya çalış

Chopin Spring waltz Ben de bir deneyeyim dedim ilk bebekliğinde uyuyordu bunu da ondan sonra uyumamaya başlamıştı Şimdi tekrar deneyince uyuyunca iki kere uyuttum bununla bugün, 3 için can atıyorum
Maalesef bizde gülücükler ve neşeli tekmelerle sonuçlandı. Utanmasa kalkıp vals yapacaktı benle.

Oyy maşallah kuzuya :)) Aynen canım bu şekilde dönüyor ben yerden soğuk alır diye kanepenin üstüne koyuyordum oyun halısını şimdi korkuyorum

Kötü olmuş canım. Bizimde idrar testinde lökasit çıktı antibiyotik başladık. 5 gün sonra nefrolojiye gittiğimde doktor idrar testinden değil idrar kültüründen belli olur iltihap dedi. Idrar kültürü istedi ve temiz çıktı. Antibiyotiği 7 güne tamamla bırak dedi. Hatta baya bozuldum üzüldüm boşuna mı kullandık antibiyotik diye. Ama benim kızımın kilo alımı hep düşüktü. İlk ay 480 gr almıştı 2_3 aylarda 700-800 gr civarı almıştı. Antibiyotikten sonra bu ay yani 4.ayda 1200 gr aldı. Bende artık kendimi belki iltihap vardı 5 günde geçti diye teselli ediyorum.

Ben marketi gezme fırsatı olarak görüyorum
Gerçi bebiş grip oldugundan beri çıkamadım ama 1 km ötedeki migrosa az gitmedik kendisiyle
Bize yakin gimsa var canim, o da cok havasiz oluyor bir defa gittik, ben girdim, oglan babasiyla disarda bekledi

gecmis olsun canim
Ben persentilden takip etmedim ama sadece anne sutuyle ayda 480 gr almasi normal demisti doktorumuz. Bu aylarda da kilo alimi azalmaya baslar dedi.
Sen acliktan mi neden agladigini bilirsin bence.

Geçmiş olsun canım. Bu persentili nasıl hesaplıyorsunuz? Internetten baktım tablo şeklinde var ama 4 ay yok mesela.

Merak edip açtım ilk karşıma çıkan müziğini ohhh ruhum dinlendi ne güzel bir müzikmiş çok severim solo keman ve piyano seslerini .. teşekkürler.
Evet güzel eser ben de sık sık dinliyorum Ama artık oğlum uyumuyor Buna da bağışıklık kazandı :)))

bizim oğlan da daha dönemiyor sadece popo yukarı kaldırıp indiriyor sürekli poposunu yukarı kaldırıp indiriyor
. Bir de kalkamadığı için sinirlenip kızıyor. Ama elinden tutunca çok güzel kaldırıyor kendini Hatta vücudu komple bile kaldırabiliyor ayağa kalkıyor.
Bu arada müzik size de mi kar etmedi:))) Dün iyi geldi bugün hiçbir şey yok kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…